Hatrampage

Amat Levin 10:18 20 Apr 2010
När man har en blogg får man ibland anonyma hatkommentarer. Om man inte har skrivit något korkat (vilket HAR hänt) brukar anonyma hatkommentarer i regel skrivas av uttråkade människor som är lite bittra och gillar att klaga. I natt fick jag en:
 
Du är ungefär lika rolig och intressant som Ullared en regnig Torsdag. Var sjutton hittar Nöjesguiden sina skribenter? Man kan inte enbart anställa någon för den mångkulturella fördelningens skull.
Mr D
 
Det roliga är inte den bristande originaliteten i att droppa kvoteringsklyschan, utan att denna Mr D sedan fick något slags ryck och gick på en hatkommenterar-rampage. Jag grävde lite i vårt system. Mellan 00:01-00:26 publicerades följande:
 
Var hittade Nöjesguiden dig? Måste varit under en sten eller något. Där roliga skämt inte sett dagens ljus på väldigt länge.
Mr D (på Frans blogg)
 
Har du också hört om ask-helvetet? Ja det är mycket intressant att skriva om, liksom repetera det alla redan vet och göra det med en egen lite tvist. Vill inte vara en hater, men faan du får skylla dig själv.
Mr D (på Margrets blogg)
 
Stockholmare. Så rädda, så kissnödiga.
Mr D (på Camillas blogg)
 
Och du kommer aldrig veta om du var rolig.
Mr D (på Pelles blogg)
 
Här ser vi den samlade humoreliten. Den som finns kvar.
Mr D (på mingelbilderna från Stockholmspriset 2009)
 
Som sagt det är inte lätt att vara rolig. Speciellt inte när man bor i Sverige och alla är lika tråkiga och stela som komikerna själva. Det blir lätt så otroligt bajsnödigt. Din bror är åtminstone rolig, rolig att titta på. Speciellt när han ler.
Mr D (på Calles blogg)
 
Ändå imponerande att tillbringa 20 minuter på en sida man avskyr och tycker är skittråkig. Mr D, jag dedikerar denna låt till dig: 

Fler blogginlägg från Amat Levin