Nöjesguiden TV

Way Out West-Sessions

Way Out West har i samarbete med Norrlands Guld producerat ett antal sessions med festivalaktuella artister. Under sommaren kommer vi att få möta bland annat Teddybears och Rebecca&Fiona.

Nöjesguidens Valvaka

Under sommaren och hösten sänder Nöjesguiden ett antal valprogram, från bland annat Almedalen och Way Out West, i våra och TV4:s kanaler.

Nästa Nivå

En webbtv-serie i fyra delar där svensk hiphops unga framtidslöften möter några av musikscenens största för studiotid tillsammans.

Fredagsbus på festival

Följ med våra reportrar Christopher Garplind och Sebastian Nowacki på 2013 års festivalsommar.

8 minuter

I den åtta avsnitt långa serien möter Christopher & Sebastian en rad olika gäster - eller "genier" som de kallar dem - för en annorlunda intervju uppe i Globen Skyview.

Christopher & Sebastian

Nöjesguidens reportrar Christopher och Sebastian rapporterar från alla evenemang värdiga en filmkamera, så som Kristallen och Grammisgalan.

Adam & You

Vi har i en rullande intervjuserie bett några av Sveriges färgstarkaste personligheter välja ut tre platser som betyder särskilt mycket för dem.

Tullaward

Kristoffer Appelquist står värd för den alternativa Nobelgalan och den alternativa Grammisgalan - Tullaward för att ära de han tycker äras bör.

Epilogen 2012 - med Christopher och Sebastian

Duon Christopher och Sebastian redogör för det turbulenta året som snart gjort sitt tillsammans med gäster som Fredrik Wikingsson och Hanna Hellquist.

Shit Stockholmsbögar Say

Beyond Retard, Grindr, Berghain, Rebecca & Fiona. Shit Stockholmsbögar Say, presenterat av Christopher Garplind, Sebastian Nowacki, Tommie X och Jean-Pierre Barda.

Festival-TV

Nöjesguiden sänder tillsammans med Livestage.se Festival-TV från sommarens viktigaste festivaler. Intervjuer och liveklipp blandas med bakom kulisserna-reportage.

Övrigt

Blandade videoklipp.

Senaste på Nöjesguiden TV

Way Out West Sessions: Teddybears

09:00 25 jul
I det första avsnittet av Way Out West Sessions avslöjar Teddybears hemligheten om sin inblandning i kultfilmen Stockholmsnatt.

Teaser: Way Out West-sessions

10:31 18 jul
Way Out West har i samarbete med Norrlands Guld producerat ett antal sessions med festivalaktuella artister. Under sommaren kommer vi att få möta bland annat Teddybears, Rebecca&Fiona, Hurula och Linda Pira.

Tobias Boström försöker be om ursäkt till vita män i Almedalen

20:11 3 jul
Efter sitt inslag om bristen på vita män i Almedalen gav sig Tobias Boström ut på en ny stadsturné. För att be om förlåtelse.

Upprörda röster efter "vita män"-inslaget

19:59 3 jul
Tobias Boström får kritik för sitt inslag om vita män – och Fredrik Reinfeldt för att han verkar gilla vita män så mycket.

Så gick det i onsdagens DJ-battle i Almedalen

19:53 3 jul
Nöjesguidens panel reder ut vem som egentligen var bäst i den traditionella dj-tävlingen mellan partiblocken.

Torehammar: "Almedalen upp- och nedvänd highschool-hierarki"

19:49 3 jul
Henrik Torehammar har en modell som förklarar hur det funkar i Almedalen - nämligen som en upp- och nedvänd highschool-hierarki.

Recap av MP-dagen: "Det måste ha varit meningen att bilden skulle kapas"

19:39 3 jul
Dagens panel, bestående av Henrik Torehammar och Kawa Zolfagary, snackar igenom Miljöpartiets dag i Almedalen.

Rasism eller medmänsklighet? Nöjesguidens panel svarar

21:15 2 jul
"Det är inte rasism att vara Sverigevän, det är medmänsklighet"

Niklas Svenssons missade följdfråga till Jimmie Åkesson (SD)

21:13 2 jul
Jimmie Åkesson grillades på tisdagen av Niklas Svensson i Expressen-båset, apropå senaste dagarnas avslöjanden. Men enligt Nöjesguiden missades en viktig följdfråga.

Nöjesguidens panel om SD:s "Sverigevänner" och "kladdigt kladd"

21:11 2 jul
Nöjesguiden och onsdagens panel analyserar Jimmie Åkessons (SD) uttalanden om "Sverigevänner" och "Stefan Löfvens kladdiga kladd". I Panelen: Mireya Echeverría Quezada, medgrundare till Rummet och tillfällig chefredaktör för Bang, och Maria Ramnehill, transfeministisk skribent.

På stan i Almedalen: "Bullshit att folk här är medvetna om saker och ting"

21:09 2 jul
Bostadskris är något som en del av de tusentals gäster som har tagit sig till Almedalen för politikerveckan upplever. Är det nyttigt att prova på? Reporter Tobias Boström frågar folk på stan och får även en spontan analys av kunskapsnivån hos den genomsnittliga Almedalsbesökaren.

Svarta nätter, vita män

16:53 2 jul
Nöjesguidens nattreporter Tobias Boström fortsätter att ställa frågor till besökarna i nattlivet under Almedalsveckan. Denna gång letar han efter vita män i tillfälligt politikertäta Visby.

Järnrör eller helrör?

14:16 2 jul
Vår nattreporter Tobias Boström frågar runt i Almedalen vad det är som faktiskt gäller just nu.

Fri invandring – enligt FI och LUF

21:15 1 jul
Hur skiljer sig FI:s och LUF:s syn på fri invandring? Se Foujan Rouzbeh, riksdagskandidat i Feministiskt initiativ, och Linda Nordlund, ordförande i Liberala ungdomsförbundet, diskutera.

Rashid Musa (SUM) skrattar åt resultaten i Kommunals kampanj Namnofobi

21:11 1 jul
Rashid Musa, Sveriges unga muslimer, och Annelie Nordström, Kommunal, om Kommunals kampanj Namnofobi.

Expo gör vitbok till SD

21:07 1 jul
Daniel Poohl, chefredaktör Expo, berättar om vilka skandaler sedan 1998 som Sverigedemokraterna behöver ta itu med - som de nu listat i en vitbok till SD.

Nöjesguiden på Almedalen - Torsdag

16:29 1 jul
I Nöjesguiden och TV4:s valprogram från Almedalen diskuterar programledare Judith Kiros och Parisa Amiri med gäster dagsaktuella ämnen.

Nöjesguiden på Almedalen - Onsdag

16:29 1 jul
I Nöjesguiden och TV4:s valprogram från Almedalen diskuterar programledare Judith Kiros och Parisa Amiri med gäster dagsaktuella ämnen.

Nöjesguiden på Almedalen - Tisdag

19:26 30 jun
Tisdagens sändning går på temat rasism, med gäster som Feministiskt Initiativs Foujan och LUF:s Linda Nordlund. Med Amat Levin, Parisa Amiri och Judith Kiros pratar de nazifobi, politikerfester och Visbys nattliv. Järnrör eller helrör? En enkät genomförs med Almedalens nattgäster. Dessutom blir det, som vanligt, Dagens Niklas Svensson.

Mest läst på Nöjesguiden.se idag

Laddar innehåll…

Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Lediga jobb

Laddar jobb…
Länge leve Ison & Fille

"Inte för att låta kaxig, men vi vet att det vi håller på med är bra."
Peter Hallén pratar allvar med rapduon Ison & Fille i månadens omslagsintervju.