Exakt så här korkade kommer vi se ut i framtiden

SPEL – Michael Gill 15:00 17 Sep 2014Det enda som egentligen är säkert om framtiden är att vi alla kommer se väldigt mycket dummare ut. I alla fall om hela den här virtual reality-grejen slår igenom. Det är ju lätt att föreställa sig slimmade Daft Punk-hjälmar eller video-kablar rakt in i frontalloben, men vägen dit kommer vara kantad av idioti.

Det vill säga mindre så här:


...och mer så här:


Oculus har ju börjat samarbeta med Samsung nu, och tanken är att du bara ska fästa din mobil i ditt lilla pannband och köra (toppbilden).

AirVR är det senaste crowdfundade projektet. Här är tanken att du ska fästa din iPad framför ansiktet och bara köra. Plus för att det kommer bli väldigt lättillgängligt, minus för att det ser ut som den där snubben som är på konsert och fotar med sin iPad. Fast tiotusen gånger töntigare. Och förmodligen inget en borde göra ute i det fria. Alls.


 

Dagens outfit "livesändning"

HanaPee 14:36 17 Sep 2014
Risken är överhängande att det här mönstret kommer "krypa" i tv. MEN DET SKITER JAG I!!!! (Rebell). För jag älskar den. 19.00 går vi live på MVH Talkshow med Sveriges tyngsta hiphopelit som gäster. Jag ska intervjua Rosh, Rawda och Cleo. Ven som kommer känna sig som en tönt? Ja, inte dem i alla fall :-((((

Miley Cyrus "designar" smycken för Jeremy Scott

Amanda Mann 13:04 17 Sep 2014

Miley Cyrus & Jeremy Scott på Jeremy Scott SS15-visningen

Jeremy Scott & Miley Cyrus

Någonting som jag glömde bort att skriva om: det lilla Miley Cyrus-designade-smycken-missödet. Det här borde aldrig ha inträffat, det är så fult att det gör ont i ögonen. Dock är smyckena bara snäppet fulare än själva Jeremy Scotts SS15 kollektionen (som smyckena var en del av) så det kanske var ett väldigt lyckat samarbete.

Varning för ögonsmärtor – här kommer smyckena:

betyg: 1

Gårdagens kändisvin

Frans 12:36 17 Sep 2014

Här står jag och poserar med gårdagens kändisvin! Le Bistro, av Mat-Tina. Tyvärr så var det skitäckligt, så köp det aldrig! Förstör alla flaskor av Le Bistro som ni kan se! Jag anade oråd redan på Systembolaget då jag upptäckte att det bara kostade 69 kronor. Alla BRA kändisviner kostar från hundralappen och uppåt. T.ex Per Morbergs och Maria Montazamis. Om ett kändisvin är misstänksamt billigt så vet man att det är skit, och nu talar jag av ren erfarenhet här. 

Jag förväntade mig verkligen mer av dig, Mat-Tina. Jag är inte arg, jag är bara besviken på hur allt slutade. Jaja. Det är väl det här som är livet. Sviken av ett kändisvin. Det är bara att bryta ihop och börja om på nytt igen. 

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!