Pelle Tamleht - en kättare

Pelle Tamleht 14:32 22 Nov 2014

Har tillbringat morgonen och förmiddagen med att dra mitt strå till stacken vad gäller engagemang i Bostadsrättsföreningen. Idag stod förutom en extrastämma även städning på agendan då vi skulle göra rent hus efter vår numera forna hyresgäst i form av en katolsk folkhögskola. Vad ni ser på bilden är den numera avsågade dopfunten. 

Om det är till någon tröst är den på väg till Karlstad, och alltså inte slängd. Om det är till någon tröst. 

SURPRISE!!

Kristin Zetterlund 13:50 22 Nov 2014
JASÅ NI!!! Detta e varför jag inte varit så närvarande eller aktiv här i veckan: har planerat och ordnat inför killys stora överraskningsresa!!!!!! Han fyller 30 imorgon så vi var ett gäng av hans bästa som kidnappade honom till Berlin igår!! Vi var uppe och höll igång i 24 h och ja nu behöver vi en go brunch faktiskt. Later!!!

I Sundsvall

HanaPee 13:23 22 Nov 2014

bild_2014-11-22_kl._13.16_2.jpg

 

Så, örnen har landat. Jag är i Sundsvall. Ska vara konferencier på Skvaderns gymnasieskola (min gamla skola!) för att värva nya estetelever (GO ESTETPROGRAMMET!!!). Det är gratis, det finns fika, det kommer vara massa bra musikuppträdanden. T.ex. kommer min kompis Sara att spela plus Martins band Oh my! (fast själva Martin är ju pappaledig).

KOM DIT IDAG! Skvaderns gymnasieskola kl 15.00 - 23.30 (jag spelar skivor sista timman!)

 

I övrigt har jag bihåleinflammation. Kan bara andas med munnen och om jag böjer mig fram så sprängs huvudet :-)))) Jättepassande då jag har hela den här grejen idag samt två sändningar i veckan *lever life*.

Räkmacka

Frans 11:30 22 Nov 2014
Hej allihopa! Jag lever! Är i finaste Gävle på en lyxig weekend. Tyvärr så har jag svårartad rännskita. Kan ha berott på denna härliga räkmacka jag åt igår på tåget. MVH pappa. Så går det när man försöker unna sig och lösa in några SJ Prio-poäng. Men men, jag är en sann överlevare och ska nu äta brunch efter några imodium-piller. Kram!

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!