Gaston öppnar Tuppen

Gänget bakom Gaston öppnar nytt, men: "Det enda jag kan berätta är att jag inte kan berätta något", säger Jon Lacotte.
Krog

Usine öppnar i Fatburen

Krögarna Tim Karlsson och Michael Andreasson som senast kommer från restaurang Museet öppnar restaurang i Fatburen i vår.
Krog

Fira nyår med rätt bubbel

Fira nyår med rätt bubbel i glaset. Alf Tumble tipsar om vad som passar bäst till respektive fest – som fördrink och till tolvslaget.
Krog

Föreningsliv: Fylkingen

I det femte och sista avsnittet av Föreningsliv besöker vi Fylkingen, föreningen som har varit Stockholms självklara centrum för experimentell konst i över åtti
WebbTV

Senaste filmrecensioner

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Lediga jobb

Laddar jobb…

Avlyssnat

  • Som vi tidigare skvallrat om är stjärnkrögaren Melker Andersson i säljtagen. Tidigare var det Le Rouge och Orangeriet som gick under klubban, och den här gången är det restaurang Grill på Drottninggatan som har sålts. Köparna uppges vara ägarna till Koh Phangan, som tar över ägandeskapet strax innan årsskiftet.

    Datum: 17/12
  • Malmskillnadsgatans egen ryssbunker KGB meddelar via sin hemsida att de lägger ner verksamheten efter den 19 december. Enligt samma källa tas lokalen över av 20-talsbaren Melt som idag huserar vid Mosebacke. 

    Datum: 15/12
  • Enligt 100% säkra källor befann sig Sebastian Ingrosso, före detta Swedish House Mafia och numera Axwell + Ingrosso, på Silvana Imam på Debaser Strand i fredags. Vad han tyckte om konserten förblir dessvärre oklart, men helt sant är att han var iförd en hoodie prydd med houseduons egna tecken Λ.

    Datum: 8/12