Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook

Gilla

 

Nya ICA-Stig

"Jag har letat och letat efter något jag bryr mig mindre om." Soraya Hashim ifrågasätter rekryteringen av "nya ICA-Stig".
Soraya Hashim

By The No börjar om

"Vi vill skapa något mer än bara fina kläder." Astrid Olsson och Lee Cotter gör sin premiärkollektion ihop med Jesper Waldersten.
Mode

Navigera rätt i öldjungeln

Floran av ölsorter växer sig bredare i takt med att nyfikna bryggare blandar stilar. Alf Tumble guidar dig genom den moderna öldjungeln.
Krog


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Bloggar

Avlyssnat

  • Nu är det klart att Scandic tar över verksamheten i PUB-huset. Hotellet som kommer att gå under namnet Scandic Haymarket beräknas öppna i början av nästa år och kommer med sina 400 rum att bli ett av innerstans största. 

  • Stockholms fulaste hus, som det brukar kallas, som eldhärjades så sent som 2011 ska nu få en uppryckning. Lagom till 2017 ska "A House", som det nygamla namnet är, stå klart. Huset kommer i huvudsak tjäna som ett center för kunskap, kreativitet och entreprenörskap, men hela bottenplanet vigs åt en av Chelsea Market inspirerad Food Court. 

  • Det verkar av allt att döma som om Delikatessen har tagit över Brandstationens tidigare lokaler vägg i vägg på Krukmakargatan. Genom fönstret går att skönja en bardisk modell större, och vi ser fram emot att få återkomma i frågan.