Fira nyår med rätt bubbel

Fira nyår med rätt bubbel i glaset. Alf Tumble tipsar om vad som passar bäst till respektive fest – som fördrink och till tolvslaget.
Krog

Föreningsliv: Fylkingen

I det femte och sista avsnittet av Föreningsliv besöker vi Fylkingen, föreningen som har varit Stockholms självklara centrum för experimentell konst i över åtti
WebbTV

Malmö/Lunda-priset 2014: Dryck

Här är det absolut bästa Malmö och Lund hade att erbjuda under 2014 i kategorin Dryck. Se alla nomineringar till Malmö/Lunda-priset 2014 här.
Krog

Senaste filmrecensioner

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Lediga jobb

Laddar jobb…

Avlyssnat

 • Enligt 100% säkra källor befann sig Sebastian Ingrosso, före detta Swedish House Mafia och numera Axwell + Ingrosso, på Silvana Imam på Debaser Strand i fredags. Vad han tyckte om konserten förblir dessvärre oklart, men helt sant är att han var iförd en hoodie prydd med houseduons egna tecken Λ.

  Datum: 8/12
 • Också Espresso House väljer att öppna på Stockholms nya kaffegata Götgatsbacken. De öppnar idag i Bauers gamla lokaler och gör därmed kaffekedjorna Wayne's Coffee, Tully's och snart även Starbucks sällskap i det böndoftande kvarteret. 

  Datum: 11/11
 • Den omtvistade nationalskalden Håkan Hellström kallar till presskonferens idag, vid 10, på biografen Bergakungen (!) i Göteborg. Men vad kan han avslöja som toppar sommarens Ullevi-spelning i göteborgarnas ögon?

  UPPDATERING: Håkan har fått smak på vita duken efter Känn ingen sorg. Det stora avslöjandet var att ovan nämnda Ullevikonsert filmades och kommer att visas på bio den 15 december. Biljetterna släpps på tisdag. Behövdes det verkligen en presskonferens för detta?

  Datum: 3/11