Huvudmeny

_DESTINY'S CHILDS SVALA COMEBACK

Brita Zackari 11:41 13 Jan 2013

Ok, jag är extremt snäv i min musiksmak, och har en historia av att vid första lyssningen hata låtar som jag senare fått revidera, t ex Crazy in love, tykte den var så menlös första gången jag hörden. Därför ska man eventuellt ta mig med en nypa salt nu. MEN när jag och min syrra i går i sån jävla överupphetsning lyssnade på Destinys Childs nya låt Nuclear (Tobias postade den på sin bloggy) så var reaktionen ungefär så här:

(låten börjar)

tanke 1: ....

tanke 2: ....

tanke 3: jaha, ok det där var refrängen?

tanke 4: ...

(slut på låt)

Sen kom vi fram till att den påminner rätt mycket om All Saints Pure Shores, fast nästan så att den är snäppet hetare.

(ps. vad var eg budgeten på den videon, typ 500 spänn?)

Axel Björklund kallar den Pharell-producerade comebacksingeln "sval" i dagens DN och det är tamejfan det exakta ordet. Och jag vill inte att Destiny's ska vara svala, jag vill att dom ska få mig tappa andan eller cementera könsroller tillsammans med Lil Wayne:

Lämna en kommentar, bild eller gif här

2 kommentarer

  1. Bild för Emilia
    Emilia

    Tycker den var så himla tråkig. Däremot ÄLSKAR jag Pure Shores! Har dock alltid trott att den hetat "pure shoes" tills jag skulle skriva titeln nu och tänkte, "shoes??".

  2. Bild för Bea
    Bea

    Men åh, jag tyckte också att den var tråkig och sen har jag försökt överbevisa mig själv att den är genial för jag vill ju så himla gärna att den är genial. Måste lyssna igen.

Fler blogginlägg från Brita Zackari

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

Meny