Scrolla ner för att komma till sajten

_BRÖST-IGELN KAN BLI DIN!!

Brita Zackari 13:00 5 Dec 2011

När det gäller bröst så verkar det vara så att det alltid är grönare bröst på andra sidan bröst-staketet. Dom tjejer som har små vill ha större, och dom som har stora får ryggproblem och dålig hållning och kan aldrig springa efter bussen utan att hålla i pattarna lika hårt som man håller i handväskan på Pite dansar och ler. Jag har sedan sextonårsådern tillhört den senare kategorin, hukat mig genom gymnasiekorridorerna så att killarna inte ska skrika nåt opassande, och noga aktat mig för såväl studsiga idrotter som att sova på mage. Jag har dessutom gjort allt i min makt för att dölja dom - aldrig haft urringat, aldrig tight skjorta (glipar mellan knapparna) eller polotröja (ser helfreaky ut, som att kroppen enbart består av hals + bröstmage). Det värsta är när det blir vår och sommar och alla andra strippar ner till vind-fladdriga linnen som visar en massa hud, medan vi går där med våra amningsbehåar, för det var det enda som fanns i VÅR storlek på rean på Lindex, under maximalt täckande linnen och svettas avundsjukt. Nu på senare tid har jag börjat närma mig en viktnivå som inte absolut KRÄVER minimizer (=bröstutplattare, dom har blivit mycket mindre alltså), och i somras kom jag på mig själv att tänka att jag kanske är redo för en klänning med bar rygg. Ja, fellow bröstfior, jag fattar att ni kippar efter luft nu. Men the mind works in mysterious ways och nu verkar det som att jag på allvar trodde att detta skulle funka. Min naivitet blir extra tydlig med val av klänning.

Ja exakt. Jag kunde liksom inte nöja mig med att ha axelbandslöst, det skulle liksom va en jäkla hybrid mellan klänning och födelsedagskostym. MEN. Männen och kvinnorna i bh-forskningslaboratorierna* har såklart en plan. Dom stiger inte upp tidigt på morgonen och går till bh-forskningsinstitutet varje dag bara för att göra sina föräldrar provocerade, utan gör sitt bästa för att vi ska kunna ta med oss brösten in i framtiden och beyond. Deras senaste påhitt är en otroligt lolig grej som är lika svår som obehaglig att förklara. Men jag ska verkligen försöka att inte tappa er, och jag ska göra mitt yttersta för att inte behöva använda ordet "mördarsnigel". Ok? Då kör vi: Tänk dig att du har en mördarsnigel (doh!) på ett hårt underlag. Du tar en kavel och kavlar ut tills mördarsnigeln liknar en rödspätta till formen. Ta tag i fisksnigelfilén med båda händerna och för den till ditt bröst. Nu ska detta alltså fästas på själva patten genom en specialteknik som mer eller mindre går ut på att man ska låta dom förenas i en kyss. Upprepa på andra bröstet. Fäst dom två på mitten. Grattis, du har blivit med Freebra™. Såhär ser du ut:

Kändes det svårt att tro på att den skulle fästa ordentligt endast med lite petting? Känns det nojigt att bära en klump silikon utanpå dina redan alldeles för tunga titties? Och, viktigast, verkar det svårt att tro att man på BH-institutet av alla ställen helt plötsligt lyckats trotsa naturlagarna och hittat något som kan hålla något på plats utan att ha något att ta spjärn mot eller fästa i?! Alltså bröna är kopplade till VARANDRA. Som två fyllon på väg hem efter happy hour på Diset i Örnsberg. Det är inte STÖD det är blind som leder en blind. Men om du vill ha en i E-kupa (JA, alla som känner mig i verkligheten, jag har fått mindre nu men ytan är tyvärr lika stor) som inte ens är använd, bara applicerad och sedan tvångsomhändertagen - holler så får du.

Lämna en kommentar, bild eller gif här

18 kommentarer

 1. Bild för Sara
  Sara
  Jag vill såklart gärna snigeln. Risken finns att den blir tvångsomhändertagen här med förstås. Men då får jag väl också skicka vidare.
 2. Bild för Soffan
  Soffan
  Haha! Du får mig att skratta och det måste jag tacka för. Tack!
 3. Bild för Frida
  Frida
  En lösning på mitt problem sen 14 år tillbaks! These titties are always in da hidin'! Hade vart supernajs att för en gångs skull få ha på sig lika festliga slash somriga outfits som mina småbystade vänner. Äntligen!
 4. Bild för Sandra
  Sandra
  Haha, helt underbart! Känner igen mig och skrattar så jag kiknar!
 5. Bild för Brita Zackari
  Brita Zackari
  ...but only one can be the winner. Jag beundrar er båda för ert mod att bli uppslickade av slemkopparna men Sara, du var snabbast. Sara, maila adress? Frida, du går utan Freebra men pga ovan artikel kan man väl på sätt och vis se dig som en vinnare just därför. Soffan och Sandra: tack, ni är underbara.
 6. Bild för louise
  louise
  I brist på annat som suger på mina titties så varför inte. Kanske inte tillverkarens plan men det är väl sweet om innovationen kan fylla fler funktioner...
 7. Bild för Ebba
  Ebba
  Alltså jag blev alldeles till mig nu av detta inlägg! Igenkänningsfaktorn! Senast jag köpte en bh gick jag till tanterna på nk som efter en timmes lyftande och klämmande konstaterade att bh:n jag skulle ha var i storlek 65F,(hur störd storlek?!) jag som annars brukar jobba med D-kupa. ok sidospår, men ville bara bevisa att jag fattar problemet. Har hört om gelésnigeln men varit mycket skeptisk, och nu kan jag alltså avfärda den helt. Tack! Så. De som behöver en free bra kan alltså inte använda den pga naturens lag, och de som kan använda den behöver den ju inte egentligen efter som deras bröst håller sig på plats av sig själva?!
 8. Bild för Ebba
  Ebba
  Glömde ju fråga, vad händer nu med klänningen?
 9. Bild för anna
  anna
  haha! då behöver jag aldrig prova den. senast jag köpte bh (hatar hatar hatar det, så händer ytterst sällan) fick jag veta att min storlek minsann inte var 80 e som jag trott ett tag utan 70 h!
 10. Bild för Å.Ö
  Å.Ö
  Hej hej hallå. Det finns snygga och bekväma bhar (med sjukt bra stöd) för bystigt folk också, jag lovar (sitter alltså själv på ursnygga 70H, tack generna) och vill därför tipsa dig om bh-märkena primadonna och chantelle. Priset är högre än tex. lindex, men så jävla värt
 11. Bild för Anna
  Anna
  Gud. Vad. Äckligt. Men värt ett försök, jag med min nätta D-kupa kanske kanske... Ah, vem lurar jag? Som att jag varje år går och sneglar på de där trekantsbikinisarna.
 12. Bild för Brita Zackari
  Brita Zackari

   jag krigar på med klänningen men kör med silvertejp?

 13. Bild för Brita Zackari
  Brita Zackari

   hear, hear. man ba *hårt åtnuten rem runt halsen som skär in i huden pga ska bära all patt-tyngd*

 14. Bild för Brita Zackari
  Brita Zackari

   Jag känner mycket väl till Chantelle- Deras kupor FUNKAR EJ på mig?! alltså jag får strutpattar?!

 15. Bild för Brita Zackari
  Brita Zackari

  varsågod för konsumenttest och grattis till diagnos!

 16. Bild för Brita Zackari
  Brita Zackari

   hallå tyvärr var sara före dig. kan fila på ett tröstpris, känner ett ansvar att provida dig med nåt, verkar så sorgligt med avsaknad av bröstsug.

 17. Bild för S
  S
  :P:pPp:P:PPPP
 18. Bild för Julle
  Julle
  MEN ÅHHH VARFÖR SÅG JAG DET HÄR NU JAG VILL HAAAAAA!!!! Jag har E-kupa och min DRÖM e fan att studsa runt m BAR_RYGG88 ÅH FAN GUD. SNELA. Kram....

Fler blogginlägg från Brita Zackari

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

20/9
Ribbing slår till igen
20/9
Moschino SS15
20/9
Idag blir jag 26
20/9
Mina sprattliga ben vill inte riktigt sova
20/9
ÖNSKELISTA mitt i natta
19/9
Zhala - I'm in love
19/9
Singelsläpp: Nadya är mer än Sveriges M.I.A. när hon tar sig an rasismen
19/9
Aftonbladet Plus fast i teveformat
19/9
Skandal!!
19/9
Beatrice Elis nya låt
19/9
Maximal pattfaktor på Tokyo Game Show
19/9
Det är en fråga om tidsuppfattning
19/9
De fetaste händelserna från musikveckan: Bonos nya plan och paret Knowles/Carters album
19/9
Killinggänget förutspådde Sverigedemokraternas framgång
19/9
Snacka om bar
19/9
Förloraren
19/9
Släng dig i väggen Nobelfesten!
19/9
Tvåhandsgreppet
19/9
När jag började fläka ut insidan i morgontidning
19/9
Sveriges nya musikscen
18/9
Upp över mina öron
18/9
När en talar om Barbie:n vol2
18/9
Breaking Bad har en spansk remake och den är bättre än la metanfetamina azul
18/9
Parfym, weekends och Estelle Bernadotte
18/9
Valvakan - Nöjesguidens stora prisgala och begravning av Supervalåret
18/9
Andrej(a) - The Documentary
18/9
En gång i tiden var jag Latikbergs Robert Wells
18/9
Blöggar på jöbbe
18/9
Någon försökte hacka valet för hand
18/9
Grindhouse-regissör har gjort sin egen trailer till hyllade 80-tals homaget The Guest