Huvudmeny

_BRÖST-IGELN KAN BLI DIN!!

Brita Zackari 13:00 5 Dec 2011

När det gäller bröst så verkar det vara så att det alltid är grönare bröst på andra sidan bröst-staketet. Dom tjejer som har små vill ha större, och dom som har stora får ryggproblem och dålig hållning och kan aldrig springa efter bussen utan att hålla i pattarna lika hårt som man håller i handväskan på Pite dansar och ler. Jag har sedan sextonårsådern tillhört den senare kategorin, hukat mig genom gymnasiekorridorerna så att killarna inte ska skrika nåt opassande, och noga aktat mig för såväl studsiga idrotter som att sova på mage. Jag har dessutom gjort allt i min makt för att dölja dom - aldrig haft urringat, aldrig tight skjorta (glipar mellan knapparna) eller polotröja (ser helfreaky ut, som att kroppen enbart består av hals + bröstmage). Det värsta är när det blir vår och sommar och alla andra strippar ner till vind-fladdriga linnen som visar en massa hud, medan vi går där med våra amningsbehåar, för det var det enda som fanns i VÅR storlek på rean på Lindex, under maximalt täckande linnen och svettas avundsjukt. Nu på senare tid har jag börjat närma mig en viktnivå som inte absolut KRÄVER minimizer (=bröstutplattare, dom har blivit mycket mindre alltså), och i somras kom jag på mig själv att tänka att jag kanske är redo för en klänning med bar rygg. Ja, fellow bröstfior, jag fattar att ni kippar efter luft nu. Men the mind works in mysterious ways och nu verkar det som att jag på allvar trodde att detta skulle funka. Min naivitet blir extra tydlig med val av klänning.

Ja exakt. Jag kunde liksom inte nöja mig med att ha axelbandslöst, det skulle liksom va en jäkla hybrid mellan klänning och födelsedagskostym. MEN. Männen och kvinnorna i bh-forskningslaboratorierna* har såklart en plan. Dom stiger inte upp tidigt på morgonen och går till bh-forskningsinstitutet varje dag bara för att göra sina föräldrar provocerade, utan gör sitt bästa för att vi ska kunna ta med oss brösten in i framtiden och beyond. Deras senaste påhitt är en otroligt lolig grej som är lika svår som obehaglig att förklara. Men jag ska verkligen försöka att inte tappa er, och jag ska göra mitt yttersta för att inte behöva använda ordet "mördarsnigel". Ok? Då kör vi: Tänk dig att du har en mördarsnigel (doh!) på ett hårt underlag. Du tar en kavel och kavlar ut tills mördarsnigeln liknar en rödspätta till formen. Ta tag i fisksnigelfilén med båda händerna och för den till ditt bröst. Nu ska detta alltså fästas på själva patten genom en specialteknik som mer eller mindre går ut på att man ska låta dom förenas i en kyss. Upprepa på andra bröstet. Fäst dom två på mitten. Grattis, du har blivit med Freebra™. Såhär ser du ut:

Kändes det svårt att tro på att den skulle fästa ordentligt endast med lite petting? Känns det nojigt att bära en klump silikon utanpå dina redan alldeles för tunga titties? Och, viktigast, verkar det svårt att tro att man på BH-institutet av alla ställen helt plötsligt lyckats trotsa naturlagarna och hittat något som kan hålla något på plats utan att ha något att ta spjärn mot eller fästa i?! Alltså bröna är kopplade till VARANDRA. Som två fyllon på väg hem efter happy hour på Diset i Örnsberg. Det är inte STÖD det är blind som leder en blind. Men om du vill ha en i E-kupa (JA, alla som känner mig i verkligheten, jag har fått mindre nu men ytan är tyvärr lika stor) som inte ens är använd, bara applicerad och sedan tvångsomhändertagen - holler så får du.

Fler blogginlägg från Brita Zackari

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

27/11
Diving, diving, diving
26/11
Producenten Clams Casino återvänder när A$AP Ferg släpper låt om Ferguson
26/11
Motsols
26/11
Samtidigt från Stockholms undre värld
26/11
Senaste fyndet
26/11
Gårdagen va kaoz
26/11
Tog mig en titt på Carolina Gynnings konst
26/11
Om esporten och sexistproblemet
26/11
Hashtangenten
26/11
Thailand rensat på solstolar
26/11
Navidad en México
26/11
Det blir en till säsong av Paradise Hotel
26/11
Fresher than you
26/11
LYSSNA: Little Jinder - Little Jinder
26/11
Thomas Ravelli: "Idag var d inspelning av årets Jullåt, "Hårda Paket"
25/11
Jag - en del av krögareliten
25/11
Berlinbästa
25/11
Jurassic World har fått en trailer och det är inte okej!
25/11
Årets julklapp 2014
25/11
Min nya favoritapp
25/11
Årets julklapp - ett aktivitetsband
25/11
Årets mest kackliga musikvideo (recap)
25/11
Röda mattan: AMAs 2014
25/11
Är närmre Lorelai än Rory i ålder nu
24/11
NYTT PODCASTAVSNITT: "57. En 15-åring filosoferar"
24/11
Kim Kardashians rumpa utnyttjas som mattelärare
24/11
Bostadskarriären
24/11
Bädda ner mä
24/11
Musikvideo: Sydafrikanska Petite Noir gör post punk med andra rytmer
24/11
LYSSNA: Beyoncé deluxe edition
Meny