Ett nytt hejdå:

Brita Zackari 14:57 19 Aug 2014

Äh vad tråkigt skrivet, posten nedan. Jag gör ett nytt försök.

Jag är skitglad att ni varit så många som läst det som jag skrivit här, att ni kommenterat och peppat och orkat titta in flera gånger under veckor som jag inte ens förtjänat det (läs: skrivit nåt nytt). Och jag blir alltid helt orimligt glad av er som kommit fram på stan och på festivaler och sagt så fina saker när jag t ex varit jättebakis och behövt det som mest. Jag har ju börjat göra en massa andra saker men av någon anledning så är det när ni säger att jag måste fortsätta skriva som jag blir som allra gladast, det tar så sjukt hårt tag om hjärtat att det jag skriver kan betyda något för nån. Och ni är så coola och vettiga och bra och ifrågasättande vilket har varit jobbigt ibland men alltid nyttigt för mig. Jag hoppas att vi fortsätter höras, kanske här eller nån annan stans.

Helst av allt skulle jag vilja avsluta denna post med Beyonces I was here men jag blev rädd att den skämtsamma tonen ej skulle framgå så vi säger så här i stället: 

Läs mer

Taco hej

Brita Zackari 12:44 18 Aug 2014

BREAKING NEWS: Jag har flyttat, från och med nu hittar ni mig på Elle. Bokmärk och häng med! 

Läs mer

TRIANGL swimwear

Brita Zackari 11:03 20 Jul 2014

Fick ett paket på posten. Hoppas kunna visa hur den här ser ut i San Sebastian-miljö alldeles strax. 

Läs mer

Så pass sportig på semestern

Brita Zackari 13:56 19 Jul 2014

Var i går på Holmön, vilket ligger i trakterna utanför Umeå där jag växte upp, och det är en så sjukt fin ö som två av mina bästa personer ska flytta till. Kring den här ön är det ofta lite stökigt vatten men i dag var det helt spegelblankt och lyxen maxades av att jag fick låna en kajak och glida runt medan de andra drog upp nät. (varsågoda att dö av avund kring detta naturromantiska)

Jag har paddlat lite förut, men man hinner ju som glömma mellan gångerna. Ska man sitta helt rak i ryggen eller liksom sjunka ner lite bakåt, nästan som i en crunch? Aja, det gick i alla fall, och ganska fort dessutom. Fast det ser man inte på bilderna för jag var tvungen att posera snyggt. Sen badade vi för lyssna det är varmare i vattnet här än i Stockholm. Det trodde ni inte va. Västerbotten = Bästerbotten.

Just det kids man BÖR ha flytväst absolut, detta är i värsta grunda området med som en båt precis bredvid så det kändes ok. Här hjälper öbon Joar mig att träna på att kliva i och ur utan att kantra, det är lite special för man lägger liksom paddeln över kajaken och som stöd mot land, men jag är sånt extremsportsproffs hehe så jag lärde mig snabbt.

Läs mer

Märkte ni när Zara Larsson ägde sönder Instagram i dag?

Brita Zackari 23:14 2 Jul 2014

Det hände en grej på internet i dag, som Amie Bramme Sey gjorde mig uppmärksam på. Det hände på Zara Larssons instagram. Ja, Zara Larsson som vann Talang 2008 (när hon var ELVA) och sjunger som en blandning av Riri och prinsessan Yasmin i Aladdin. Hon blev lite otippat min nya idol i dag. Eftersom hon delade följande grejer med sina över 351 000 följare. Läs och se om ni kan låta bli att börja älska henne. Kommentarerna som följde på inläggen är alldeles för många för att ni ska orka läsa dom här, men kolla gärna själva på hennes konto (akta alla ömtåliga saker runtomkring er dock, för ni kommer då och då vilja kasta nåt). Trots att dom är så många (och i vissa fall dumma i huvet) svarar Zara tålmodigt till nästan alla. Smarta, hårda och snappy svar. Att hon är sexton (!), förebild för massor, och mitt inne i första boomen på vad som säkert blir en lång karriär använder sin plattform till att lyfta ett så viktigt ämne gör mig galet imponerad och helt tårögd av pepp. Zara, du är en sån jävla chef.

Läs mer

Brita Zackari

Programledare i Rix Morronzoo och manusförfattare till minst två komediserier för TV som gillar Björklöven lika mycket som hon gillar Beyoncé.

Gillar även krämer och dagen efter-outfits och drömmer om att bli castad till en kör-intensiv musikal. Har efter mycket möda lyckats få tillgång till ca 15% av sin hjärnkapacitet.

För att följa Brita via RSS, klicka här.
 
Brita i Schulman Show:
 
Best of Brita:

 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!