Fyra anledningar till varför jag hatar min korridor

Peter Morath 13:57 16 Dec 2011

Inte nog med att jag ständigt och jämt och alltid och för evigt hör juristbruden mittemot skräna med i JUSTIN BIEBERS MISTLETOE (jag skulle inte ljuga om en sån här sak) - så behåller hon alltså nycklarna i låset, trots att hon låser. Fattar ni? Inte jag heller. Hon behåller nycklarna i låset, förmodligen för att hon inte ska tappa bort dom, men så stänger hon dörren och... låser. Jag kan alltså öppna den där "låsta" dörren när fan jag vill och VRÅLA att det nu får vara nog med Justin Biebers Mistletoe. Men hon kommer väl inte att fatta nånting. Stirra på mig som vore jag en sinnessjuk. "Hur kom du in?!" kommer hon undra. Jag kommer att sucka, himla med ögonen, gestikulera, försöka illustrera för henne hur jag kunde öppna hennes dörr, men hon kommer att sitta där framför datorn och mima Justin Bieber och titta på mig som om jag tappat det fullständigt och be mig att gå, så jag går och hon stänger dörren och låser och nycklarna sitter kvar och volymen skruvas upp och jag står och tittar på dörren ett tag och hoppas att jag bara drömmer men det gör jag aldrig för jag nyper mig i armen och det gör alltid ont. 

Någon har placerat ett mjukdjur på Corn Flakes-paketet vid teven. Någon som väl tycker att den är gullig, där den näpet tittar fram. Ärligt talat, jag försöker inte vara "vuxen" och "tråkig" här men jag tycker inte att den är gullig. Jag tycker att den är störig. För jag kan inte koncentrera mig på TEVEN för blicken dras hela tiden till MJUKDJURET så jag missar viktig information som spelas upp på TEVEN. Mjukdjur är speciellt anpassade för barn, där de ska fungera som ett slags tröstgörande "kompis" som barn kan krama när de känner sig lite ensamma. De är INTE speciellt anpassade för att placeras på Corn Flakes-paket som ett jävla distraktionsmoment. Eller vad fan det nu heter. 

Och där hänger en apa, ja. Den är inte fullt lika störig som Corn Flakes-mjukdjuret men den fyller inte heller någon som helst funktion. Den är onödig, överflödig, redundant. Och så har jag aldrig gillat apor. Ohygieniska, primitiva varelser. 

Jag har utan framgång försökt dra igång en insamling för att kunna prenumerera på DN. Om alla bara lägger typ tjugo (20!!) kronor i en skål, eller burk, eller helvete ge mig bara tjugan i handen, så löser jag detta. Så har vi DN i ett halvår. Så att vi blir allmänbildade och smarta och härliga. Kan lösa korsord tillsammans, skratta åt Rocky-stripparna, såna grejer. GEMENSKAP för helvete. Men nej. Det enda i läsväg som finnes i detta korridorskök är "Nya Stora Skratt Boken". Ibland hör jag dom sitta där inne och högläsa ur skiten. Kan låta ungefär såhär: "Varför dansar blondiner vid stoppljus? - FÖR ATT DE TROR ATT DE ÄR PÅ DISKO!!!" 

HAHAHAHA

HAHA

HAHAHA

Ta mig härifrån. 

Fler blogginlägg från Peter Morath