Män jag kan tänka mig gifta mig med

Margret Atladottir 15:56 29 Mar 2010

Hej! Det finns fem personer på denna jord jag kan tänka mig gifta mig med. Jag tänkte presentera dem för er här och nu. Jag bad även min syster att kommentera.

5. Orson Hodge

Okej. Så han är en fiktiv karaktär. So? Orson Hodge är det mysigaste jag vet. Han är så JÄVLA MYSIG OCH KONSERVATIV OCH KNASTERTORR. Han är lojal, trofast och lite sorglig. Just nu sitter han dessutom i rullstol och typ är deprimerad. Han sover liksom i pyjamas, håller upp dörrar, drar ut stolar och typ darrar med underläppen när man är aselak mot honom. Älskar.

Christins åsikt:

HAHHAHAHAH SNÄLLA GIFT DIG MED ORSON HODGE, så kan jag garanterat skratta i resten av mitt liv. Längtar redan tills ni bjuder mig på middag och den frisyren öppnar dörren.

4. John Mayer

Ja, han är en douche. Men! Han har mörkt hår, kåta ögon, är lång samt spelar gitarr och sjunger. Det kommer man långt med.

Christins åsikt:

Typ lite mysig. Men man vet ju att han e en sån som skulle lura en att han gillar en, dra hem en och ba "youre the love of my life" och sen dumpa en. Och det är ju så pass avtändande att.

3. José Mourinho

Så. Av oförklarliga skäl har jag i mitt liv varit utsatt för väldigt mycket fotboll. Vi ska inte gå in på det närmre, men jag har vid tidig ålder insett att det inte är spelarna jag vill åt utan tränarna. Och José sätter mig lite ur spel ändå. Den vreden, den pondusen, den makten? Fan va het han är. Shit.

Christins åsikt:

Ursäkta?

2. George Clooney

Jag kan inte förstå att den här personen existerar och att han inte är min älskare. GE. MIG. NU.

Christins åsikt:

OKEJ. Denna man e. Typ att han tror att han är guds gåva. Är MUNNEN snygg? Nej. Är hans RÖST knarrande? Ja. Satt han ner när Sandra Bullock fick en Oscar när alla andra i lokalen ställde sig upp och applåderade? Ja. Kan jag se honom utan att tänka på kläderna han hade i “oh brother where art thou?” Har jag sett den filmen? Nej.

1. Bill Hader

Det enda man egentligen vill ha när man tänker på att man ska vara gift med någon är en person som är rolig. Och jävligt mysig. Jag upprätthåller ju mysig som ett kriterium hos människan som är ENORMT viktigt. Jag tycker man kan dela upp människor i två kategorier: mysig och inte mysig. Man ser det på någon liksom. Är det här en person som skulle kunna ligga i en soffa och kolla på film i mjukisbyxor och va jävligt skön? Om svaret är ja, då är det en bra person. Om svaret är nej, ja då är det med stor sannolikhet en JÄVLIGT osoft människa. Bill Hader är ROLIG och MYSIG och fin.

Christins åsikt:

Bara det att han är med i världens bästa program  & e kompis med Andy Samberg gör honom underbar. Tyvärr så har jag sett honom iförd gråa peruker, Orson Hodge-peruker, pensionärsutstyrslar att jag faktiskt inte vet hur han ser ut längre. Har en grov ets med honom, ett fan kom fram till honom o ba: kan du inte göra Al Pacino-rösten? Han ba nä. Sen hade han inga pengar på sitt tunnelbanekort, då pratade han in på fanets mobilsvar så den betalade hans resa =D

Fler blogginlägg från Margret Atladottir