Kärleksenkät

Margret Atladottir 15:36 23 Apr 2010

Här läser ni Quettis svar! Och nedan följer mina:

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
Oj. Om han skulle vara ärlig och berätta det för mig och ångra sig skulle jag kunna komma över det. Jag skulle gråta ögonen ur mig och må skit förstås. Kanske även kasta en granat åt tjejens håll. Men jag tror på att man kan lösa problem tillsammans, och ingen är perfekt. För mig handlar det  jättemycket om ärlighet. Skulle jag däremot få reda på det av någon annan typ långt efteråt skulle jag säga adjö. Kanske kasta en granat där med.

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)
Tre stycken stackare.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
JA! Det är min dröm att gifta mig med någon jag älskar. Jag är romantiker och vill ha stor familj (fyra söner) så definitivt! Plus att jag älskar att ha fest och bröllop är de roligaste festerna.

Blir du lätt kär?
Ja...

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?
Jag älskar självsäkra killar som är trygga. Man bara ser det. De går runt och bara äger typ, haha. Jag faller faktiskt för lite svåra och mystiska killar, som beter sig lite märkligt. Men det som är viktigast är att de är snälla gentlemän.

Vad är det mest avtändande du vet?
Mesiga lögnare.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Ganska viktigt ändå, man vill ju kunna ha meningsfulla konversationer. Jag tycker att det är viktigt att man delar samma värderingar. Annars står man ju typ inte ut. Men ALLT behöver man inte ha gemensamt. Man vill ha något som är "eget" också.

Hur länge varar dina förhållanden?
Jadu. 1,5-2 år har det varit hittills.

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja. Och det har gjort ont. Men det är ju fint att man läker, att det går att älska, förlora och sen älska igen.

Vad är det mest romantiska du varit med om?
Jadu. Inte mycket. Jag är svältfödd.

Hur raggar du?
Jag väljer ut den jag vill ha sen går jag in offensivt. Riktigt offensivt. Jag ger mig mig inte förrän jag fått det jag vill ha.

Har du en "utseendetyp" hos killar?
Ja. Långa, mörka, snygga. Gärna inte spinkiga.

Beskriv en perfekt första dejt:
Man ses på kvällstid, man dricker alkohol, man pratar och lär känna varandra och om det känns soft hånglar man. Om inte? Jadu. Har aldrig varit på en misslyckad första dejt så jag vet inte.

Vem var din första kärlek?
En kille som vi kan kalla för C. Var olyckligt kär i honom i två år!

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Härligt om det är bra stämning!

Vad tycker du om one night stands?
Kan leva utan det faktiskt.

Hur är du som flickvän?
Jag har ingen aning. Jag vill tycka att jag är snäll, stöttande, rolig och underbar. Men jag kan tänka mig att jag har varit jävligt jobbig också. Lite bekräftelsesökande typ. Blir sur om man glömmer ringa, hehe. Brukar ibland tänka: herregud, mig hade man ju inte velat va ihop med. Men ett plus med att man blir äldre (dör) är ju att man lär sig av sina tidigare relationer och misstag man gjort i dem. Jag skulle nog säga att med mina erfarenheter i bagaget kommer jag vara en utmärkt fru.

Fler blogginlägg från Margret Atladottir