Huvudmeny

HJÄLP TLC GÖRA ETT ALBUM

Rebecka 15:16 20 Jan 2015

Hej alla TLC lovers! Goda nyheter. T-boz och Chili har dragit igång en kickstarterinsamling för att finansiera ett sista album som TLC tillsammans med sina fans. Dom behöver 150 000 dollar och har hittills fått in 56 612! Vill du hjälpa till? Här finns insamlingen. De säger själva att de gör det här utan skivbolag för att de vill göra det tillsammans med sina fans, hur sant det är vet jag inte, men sannolikheten att vi får något roligare projekt utan major bolags inblandning är ändå ganska hög. Godspeed!

P3 Guld

Rebecka 15:07 19 Jan 2015

Den här scenografin har Tommie X gjort, han är så jävla bra. I framtiden kommer det skrivas avhandlingar om Tommie X och flickrummet. 

Annars? Jag älskar ju nästan alltid en gala och tyckte P3 Guld var mycket bra, och Joy... lord!

Känner mig lite... kluven inför den där listan som delas med citat från misogyna twitterägg. Vet inte hur jävla kul jag själv hade tyckt att det var om jag 1. fick höra saker om mitt utseende som bara är menade att trycka ner och såra och sen 2. delas de sakerna som vinden? Årets vinnarlista var historisk och det säger sig självt att en massa gläfsande idioter kommer göra sitt bästa för att förta den glädjen, det finns en poäng i att lyfta fram kvinnohat men jag vet fan inte vems ärenden som gås här. 

Anywhooo. 

TITTA: Svenska tv-historier

Rebecka 16:00 16 Jan 2015

Ur programmet om Svenska Hjärtan.

Ok jag är ju väldigt förtjust i all slags medie och -popkulturhistoria, kan sitta timmar och njuta av en pärm med VeckoRevyn från 1983 på KB och tycker programmet Retro på Svt är perfekt avkoppling och nöje på 28 min. Inte särskilt förvånande då att jag också älskar den relativt nya serien Svenska tv-historier, också den på Svt. I fyra avsnitt om 44 min går de på djupet i arbetet med, upplevelsen av och historierna kring fyra svenska tv-klassiker: Varuhuset, Spung, Svenska Hjärtan och Nile City

Här finns alla avsnitt, lovar att det är både intressant och underhållande. Såg avsnittet om Nile City igår och påmindes om hur otroligt mycket karaktären Percy Nilegård påverkade min humor på mellanstadiet. Jag fattade NOLL av alla referenser, det trillar fortfarande ibland ner poletter om vad och vilka de refererade till, men skrek av skratt.

SUG AV HONOM

Rebecka 15:34 15 Jan 2015

Gwyneth Paltrows relationsråd 2013 via Chelsea Handler:

‘Whatever you’re feeling, do the opposite. Go at him with love and you give him a blowjob.'” 

Gwyneth nyskild Paltrow 2014 till Howard Stern

"You don't have to always fight. Be a girl. Show him that he's a man, and it's a good thing energetically to do." Stern interjected that "a lot of guys are insecure" when it comes to dating such well-known, powerful women. "It depends on how many blow jobs you give them.”

Några frågor:

- Ger hon Beyoncé råd med den munnen? (:P)

- Är det lämpligt att som nyss "counsciously uncoupled" ge råd om hur man håller liv i långa relationer? DET FUNKAR JU UPPENBARLIGEN INTE!

- När är det lämpligt att bråka rent "energetically"? När de sår i Järna?

- Kommer lilla Apple få samma råd? Apple är ju förvisso en girl nu, och Gwyneth en kvinna, är det då... vems energi ska fram? Urk.

- Ska man alltså suga in självförtroende i mannen? Hur ofta måste jag fylla på? Kan jag suga in för mycket? Mer info tack.

Senaste inlägg från Rebecka

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny