Huvudmeny

LYSSNA: SKAPARNA JULSPECIAL MED ALICE BAH KUNHKE

Rebecka 21:03 18 Dec 2014

I tisdags träffade jag och Sara kulturministern i en dryg timme, för att spela in detta specialavsnitt av Skaparna. Detta är nog det avsnitt jag varit mest nervös inför eftersom vi bara träffat musiker tidigare, förvisso en hel del legender, men det här var något helt annat. Alla jag berättade att vi skulle träffa Alice för sa saker som "var hårda!!" och "ska ni ställa henne mot väggen?", men det är inte det vi gör och det är inte vår uppgift heller, vi är inga politiskt sakkunniga spjutspetsar, det skulle bara bli dåligt. Däremot tänkte vi att det vore kul att få höra vad kulturministern har att säga om våra skapares frågor och erfarenheter, och också vad hon själv har för relation till musik och kultur.  När jag dagen efter vårt möte såg att en man på Expressen också träffat henne kände jag instant vrede och lite typ vafan! TRÄFFAR HON ANDRA??

Hursom, lyssna gärna! Varning för att hon är charmig och sympatisk.

Plopp.

Rebecka 13:18 8 Dec 2014

Varje måndag för mig numera börjar med att jag trots all vilja och tanke att gå upp runt 8 snoozar till 10. Sen har jag ångest över veckan och sen inser jag att jag har skiiiitmycket att göra = se Historieätarna, Gift vid första ögonkastet och PH. Innan dess gärna "långpromenad under soltimmarna" = 5 min gång till närliggande kafé. Sen är det kväll. Men helgerna är underbara, även om jag frilansar och egentligen aldrig är ledig, och helt saknar uppdelningen arbetsdagar-helg så känner jag mig mentalt fri på helgen. Lördag är min favorit. I lördags var vi ute och firade att Julia "ploppat", en ploppfest som varit planerad sedan hon berättade att hon var gravid för ett år sedan. Såhär såg det ut, det var härligt:

Efter middagen gick vi in i Little Quarter-baren på ML och bad en man ta en fin gruppbild på oss. Han tog 1 bild på oss och 3 på en okänd man som gled in och började spexa framför kameran. Såhär blev d:

Senaste inlägg från Rebecka

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny