Huvudmeny

TITTA: Rihanna - American Oxygen

Rebecka 15:12 16 Apr 2015

EDIT: hitta den officiella videon :)

Nu hörrni finns Rihannas American Oxygen på Spotify, iTunes och Tidal (antar jag, har ej Tidal).

Länk till Spotify här: Rihanna – American Oxygen och thoughts below:

- Det tog ett hundra år för Rihannas senaste album Unapologetic att till slut hamna på Spotify. Nu kommer singlarna från R8 upp samma dag som de går upp på iTunes typ. Verkar inte blivit strul på grund av Tidal, relationen verkar till och med ha stärkts?

- Undervattenskänsla... Det är nåt bubblande industriellt ljud going on här + nåt technohjul som snurrar? 

- Men, som alltid, oerhört effektiv melodi och refräng.

- Lite störiga körer som kör "Americaaah Americaaah"...

- Allt låter skevt.

- Men jag menar, vem är jag att... jag gillar den såklart.

LYSSNA: Rihanna - Bitch better have my money

Rebecka 18:34 26 Mar 2015

Fattar tyvärr inte om/hur jag kan lägga in streamlänken direkt här i bloggen, men länk länk länk till HELA OCENSURERADE versionen av Rihannas nya singel Bitch Better Have My Money.

Turn up to Rihanna while the whole club fucking wasted

Den här dagen… Vaknade och såg sms om att Rihanna skulle släppa hela R8 idag, rusade in på iTunes... Nej, inget. Kollade internet och fattade att det bara vara en singel som skulle komma. Väntade på singeln. Så kom den... eller. Nej. Det var två snippets som bara fanns i nån app. Sedan flera långa timmar innan den premiärspelas på amerikansk radio och en rippad version poppar upp överallt, med radiocensur över hela refrängen. Seeeeeen kom den.

- Jag är lycklig, hårda Rih är min favorit, Rated R mitt favalbum av henne. Det här är perfekt att att vara full till, något att sminka sig till på helgen, åka bil till och allmänt sätta på när nån håller på.

- Den nya, pressade röstläget är kvar.

- Asså, tror vi ska tolka detta som att ”tidlöst” betyder att EDM:n är out the window och gitarrgrejer kommer in i deras ställe? Det är okej, jag hoppar av tradition ändå över de spåren. Ballad nästa singel?

- Ser gärna henne framföra den här om 15 år, apropå det tidlösa idealet.

Bilderna….. bild-eeeer-naaaaaaaa. Fyfan vad snyggt. Tidlös stil = 80's-90's. Tänker på Lisa Bonet.

RIHANNA GÖR SAKER

Rebecka 22:12 12 Mar 2015

Dags för lite Rihannanyheter:

- En dokumentär om henne ska göras, med Bob Dylans Don't Look Back som förlaga/inspiration. Mer rockig stil blir det alltså. Jag ser fram emot dokumentären som med all säkerhet kommer vara 100% skitsnygg, men känner mig fortsatt tveksam till all jävla rock och denim som kommer från hennes camp nu. Är det så enkelt att de för att hitta en ny kul artistisk väg för henne att gå landade där, eller är det användandet av rockattribut för att ge legitimitet? Eller är det politiskt pga rocken är svart från början? Jag vet inte men.... Tyvärr är jag redan utleeed på folk som säger "wow hon kan ju sjunga" efter FourFiveSeconds.

- Det är inte officiellt bekräftat, men Riri sägs vara det nya ansiktet för Diors J'adore och om det stämmer isåfall också deras första bruna talesperson ever. Tycker doften passar henne! Hon har en ungdomlig men klassisk grace, precis som den :)

- Vägrar fortfarande ta in att hon eventuellt ligger med Leonardo Dicaprio. Bästa smeknamnet på dem som par dock: RihLe?

KARMA: Robin Thicke

Rebecka 15:37 11 Mar 2015

Här är en mycket bättre version av Got To Give It Up.

Jag hatar Robin Thicke, han är en medioker musiker och en usel människa. Så jag gläder mig mycket gott åt att han och Pharrell Williams just dömts att betala ett skadestånd till Marvin Gayes familj på goda 7,3 miljoner dollar, eftersom de inte bara gjorde en dålig och rapey låt för några år sedan, de snodde också melodi och musik från Gayes Got To Give It Up till Blurred Lines

Hey hey hey... Sådär får man inte göra :)

Snacka om att the lines var blurred på många sätt för Robin.

VIDEO: Ciara - I bet

Rebecka 17:04 10 Mar 2015Ciaras första singel från kommande albumet Jackie har fått video. 

I Bet är en söt men ganska medioker låt som förmodligen inte hade varit intressant alls om det inte vore för den offentliga backstoryn i hennes relation med Future.
Om någon skulle ha missat det så var dom svinkära och talade ut i alla medier om sin kärlek, förlovade sig, fick barn (Baby Future), Ciara poserade i bröllopsklänning på tidningsomslag och så... var han ett otroget svin och det tog slut. Mardrömmen, amirite. Allt detta skedde också under otroligt kort tid. Men men... Jag hoppas att Jackie blir det album som lyfter Cicis karriär ordentligt, hon har liksom inte haft nåt sånt än. Och here's hoping att Future tappar snoppen. 

Senaste inlägg från Rebecka

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny