Make love

Rebecka 20:44 4 Apr 2014

TGIF. Jag har knappt lyft ett finger under hela veckan men ändå kommer helgens lugn över mig varje fredag eftermiddag, näe - fredag vid lunchtid. Månadens krönika av mig i pappers-NG handlar om Broad city, läs den här!

Deadline var för nästan en månad sedan men tidningen kom ut i veckan. Om ni inte har sett Broad city än så kan ni ladda ner hela säsongen nu och sträcknjuta :)

Gilla:
upp
6 röster

Rebecca & Fiona i Portlandia

Rebecka 14:54 3 Apr 2014

Ser ni Portlandia? Jag började kolla ikapp säsong 4 igår kväll och hajade till när de här karaktärerna dök upp. Så likt Rebecca, Fiona och Tommie X? Är det möjligt att de är förlagan? Otroligt coolt i såfall :D Avsnittet heter "Ecoterrorists".

Gilla:
upp
11 röster

Dagens ris

Rebecka 21:57 2 Apr 2014

Bildkälla.

Det är väldigt oförskämt att regeringen vill höja snuspriset och göra snus dyrare än cigaretter, får vi ingen belöning alls för att vi inte röker längre? Säger som Marget "snus borde va gratis".

Mvh, stolt nikotinist

Gilla:
upp
7 röster

Så går en dag från vårt liv

Rebecka 20:20 26 Mar 2014

Den här dagen har varit oerhört märklig. Jag vaknade 05.30, vilket jag absolut aldrig gör, och kunde inte somna om, låg och stirrade på snön genom fönstret. Sedan har jag liksom bara existerat och agerat i mitt eget huvud hela dagen (ja det gör man alltid men). Åkte i vredesmod och köpte en hammare och en skruvmejsel. Skruvade svettig och sur ihop tre Ikea-möbler. Tvättade åtta maskiner tvätt, upp och ner för trapporna hela dagen. Bestämde mig för att köpa indiskt och folköl, hör min egen tillgjorda och misslyckat trevliga röst säga tack, tack. Netflix funkar inte, ser dokumentär om One Direction på SVT Play och blir rörd.

Gilla:
upp
17 röster

Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!