Vad är din koppling till Keith Richards, eller gud?

Pontus de Wolfe 20:07 25 Jul 2011

Nu har jag plockat fram de bästa bidragen i tävlingen häromdagen, den där man kunde vinna Keith Richards "Livet". Uppgiften gick ut på att hitta en länk mellan sig själv och Keith eller nån annan storhet via olika människor på vägen. (Det här är en bra lek som kan länka en till nästan vem som helst. Några av mina egna exempel hittar du här.) Pocketförlaget var snälla nog att bjuda på ännu ett exemplar utöver de ursprungliga tre, så här kommer följdaktligen de fyra bästa som belönas med en pocket. Håll till godo:

 

Mina föräldrar, och då speciellt min käre far, var stora Rolling Stonesfans. Deras första barn namngav de efter Mick Jagger. Men då det blev en tös, och då denna tös råkar vara jag, fick det bli Michaela. Mick och Keith är ju ett radarpar, och utan Mick skulle inget Rolling Stones bildats och ingen bok om Keith skrivits. Och utan Keith skulle inget Rolling Stones ha funnits och jag skulle förmodligen ha hetat något helt annat än Michaela.

/Michaela

 

plätt lätt: 1997 gick jag (6 år gammal) en modevisning på nk, det gjorde även jerry hall, 
som varit gift med herr jagger, som ju spelar tillsammans med keith richards!
/nicole

Min mammas bästa kompis är fru till en präst som ju står i direktkontakt till Gud, så det blir: min mamma - Bodil - Staffan ( som också var min konfirmations..lärare? ) - Gud.
Inte för att jag tror så mycket på honom, och han borde väl stå i direktkontakt med alla som tror på honom. Men det är det bästa jag har.
/Andrea
 

Min morbror heter Tomas Forssell och är musiker, han har bland annat sjungit ihop med Lill Lindfors. Lill Lindfors var konferencier vid Dalai Lamas besök i Sverige. Johnny Depp brukar twittra Dalai Lama. Keith Richards har spelat ”Jack Sparrows”  (Johnny Depps roll) pappa i Pirates filmerna.

/Johannes

 

Grattis, och lycka till nästa gång alla ni som nästan vann!

 

P

 

 

 

 

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe