Tävling! Vinn Keith Richards bok ”Livet”.

Pontus de Wolfe 09:55 20 Jul 2011

Efter en lång paus i mina bokutlottningar är det nu dags att ta upp stafettpinnen igen. Och vilken bok kunde vara mer passande att göra det med än Keith Richards ”Livet” från Pocketförlaget?
    Jag läste boken i våras, en sprudlande, bitvis snurrig men alltid inspirerande och musikaliskt insiktsfull självbiografi signerat ”The Human Riff”. Inte en död minut! Nu har jag alltså 3 exemplar på pocket, vilken släpps nästa vecka, som jag lottar ut till dem som kommer med de roligaste bidragen.
    Ni vet hur man brukar säga att det krävs högst sex (eller vad det nu var) bekantskaper eller släktskap för att koppla ihop sig med vilka människor som helst på jorden. Tex. min fru har blivit fotad av Jonas Åkerlund, han brukar jobba med Madonna, och hon har i sin tur haft ihop det med Warren Beatty, så mellan mig och honom är det fyra steg. Eller Keith Richards; min morfar var kollega med Paul McCartneys husläkare, och Paul känner Keith, och förekommer även i hans bok - fyra steg.
    Det är en enkel men rolig lek, och er uppgift är ju såklart att skicka in eran länk till Keith Richards eller någon annan legendar av samma kaliber. Maila svar och adress till music@pontusdewolfe.com, och copypejsta gärna in i kommentarerna här under också, så får fler se ditt bidrag. Vinnaren utser jag i helgen.
    Ha det bra, och hoppas ni får ett strålande läsväder!

P
   

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe