Köpte en slipmaskin. eller konsten att naila en intresseväckande rubrik

21:00 2 Mar 2011

Nu har det lyckligtvis tillkommit en ny killblogg på den här sajten. Jag skriver lyckligtvis eftersom jag tycker att det har varit lite VÄL brudigt här på sistone. YSL-läppstift, Jil Sander-väskor, skryterier om tjejmiddagar med någon som heter Rebecca Simonsson. Nej hörrni. Bra med lite fler grabbar. Läs Erik och Davids blogg HÄR för guds skull! 

Och appropå brudigt och manligt. Idag kände jag att jag var tvungen att göra nåt nytt. Kanske köpa nåt. Nåt jävligt onödigt, kanske. Pengar är inget problem - haha, LÅNGT ifrån - så varför inte tjacka en jävla slipmaskin på Clas O? Man vet väl aldrig när man behöver slipa, menar jag. Besides - det är väl var mans förbannade SKYLDIGHET att äga en slipmaskin. Eller hur? 

Att som man hålla i en slipmaskin känns väldigt bra. Jag tror detta är något som många kvinnor inte förstår sig på. Hålla den i sin hand. Känna dess tyngd, dess kraft, dess POTENTIAL. 

Blev en Excenterslipmaskin från Black & Decker. Värstingarnas värsting. Dyr som ett litet jävla as, men det är ju som ni ser en Dragster med uppfällbar huv för maximal åtkomlighet och ställbart handtag i sju olika lägen. Med den här mördaren kan jag slipa uppochner, nerochupp, höger och vänster, fram och tillbaka. Till och med i rymden funkar denna. Är ett rymdbatteri installerat som ser ut som ett litet USB bara. Ska funka i rymden står det i bruksanvisningen. "Compatible in space". HÖRDE NI DET, ALLA MODEBLOGGERSKOR?! DENNA FUNKAR I RYMDEN! DET KAN MAN VÄL INTE MED BEVIS PÅSTÅ ATT ERT JÄVLA SMINK GÖR? 

Älskar tanken på att kunna ta med mig min slipmaskin vart fan jag nu vill och bara slipa bort allt som är störigt, allt som kommer i min väg. 

Som den här jävla dåren som bor granne med mig, till exempel. Hon som verkar han en biodling inne på rummet för att det stinker så sinnessjukt mycket honung. Om man ändå inte skulle ta och slipa bort hela henne? Slip slip. Klart. 

Eller han på andra sidan min vägg. Som köpt ett gitarrhelvete och spelar Fattig bonddräng tjugoåttatusen gånger i veckan. Kanske går dit inatt när han sover. Ställer mig i mörkret och stirrar på honom där han ligger och sover så sött i sin äckliga 90-säng. Sätter i kontakten till min Black & Decker Dragster och slipar ner hans gitarr till oigenkänlighet tills allt som återstår bara är ett litet gruskorn. Så kan vi se hur jävla mycket Fattig bonddräng han lyckas spela då. Haha. Jävla as. 

För er som vill läsa mer om slipmaskiner - och jag vet att ni är en hel del - rekommenderar jag Clas Ohlsons hemsida. Under fliken "elhandverktyg" hittar ni en hel massa livsnödvändig apparatur. 

Imorgon ska jag köpa:

  1. Elhyvel
  2. Limpistol
  3. Lödverk
  4. Polermaskin
  5. Slagborr
  6. Varmluftspistol
  7. Vinkelslip
  8. Och en helt vanlig såg

Fråger på det?

/ Peter

Fler blogginlägg från Anonym