Hemma

Klara Svensson 16:46 24 Jan 2013
Att vara sjuk med spädbarn? Då är det bara att dra hem till morsan och farsan, så här är vi nu. Betty sket hela flygresan. Krystade och pruttade. Jag vet inte varför det är så jävla pinsamt? Det är ju inte så att jag kan göra nåt åt det? Men ändå sitter man där och skäms. Nu ska vi bota sjukan med ost och vin. Mest vin.
Gilla:
upp
148 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Då så.

Klara Svensson 11:09 4 Oct 2013
Jag lägger av nu. Min familj behöver mig och jag hinner inte blogga mer. Ni har ju märkt. Jag vill i alla fall tacka för det här året och alla fina kommentarer! Kanske ses vi här igen framöver? Tills dess finns jag på Instagram som @klaras och på Twitter som @klarasvensson. Och på SVT som Klara Svensson, bara. Älskar er alla. Puss!
Gilla:
upp
74 röster

Bilder man (inte) minns

Klara Svensson 09:00 5 Sep 2013
Kristallen. Har knappt återhämtat mig. Träffade bara en till tjej med samma klänning och det var på toan sent in på natten. Gick just igenom mina bilder i väntan på nannyn, och dessa två har jag noll minne av. Bild 1 är med fantastiskt roliga Niclas på Tre Vänner. Bild 2 är...med en...polis? Hähä. Jaja. Det råder lite undantagstillstånd i mitt liv nu, för september är oftast en skitstorm av jobb och alla projekt ska startas upp. Plus att vi har världspremiär med Alla tiders hits på lördag *pirrfest*.
Gilla:
upp
111 röster

Kristallen-outfit

Klara Svensson 16:30 30 Aug 2013

Det blev en kort klänning med svansprint och "intressant" rygg från Carin Wester. Hästsvans. Väska från Stella McCartney. Boots från Acne. 100% "produktionsledare på hipp reklambyrå"-outfit, men det är tydligen jag? Titta på galan nu! Jag sitter långt fram med William Spetz och hoppas på kamerasvepning så att alla kan se att jag sitter långt fram med William Spetz!

Gilla:
upp
142 röster

Overload

Klara Svensson 21:39 27 Aug 2013

Hjälp? Jag drunknar i jobb just nu. Om en och en halv vecka har vi premiär för en helt ny lördagsunderhållning (Alla tiders hits) och jag har också tackat ja till att bli producent för en ny ungdomssatsning. Och jag har mina gamla vanliga projekt. Och barn. Och hund. Och...kille. Ni vet hur dom är. Men allt det där löser sig och det som stressar mig mest just nu är vad jag ska ha på mig på Kristallen på fredag. Förra året var jag preg, så jag stannade hemma. Nobel är tex lätt att klä sig till. Långklänning without question. Guldbaggen är lite mer coctail tycker jag. Endast superstars, wannabees och programledare har långklänning. Idrottsgalan då, undrar ni nog nu. Med två års erfarenhet kan jag göra följande analys av dresscoden: partytopp. Helst av halterneck-typ. Men hörni Kristallen! Vad gör jag? Är långklänning too much? Kommer man känna sig utanför i tajt fodral? Signalerar silkesbyxa "jag har givit opp"? Ska det vara lite svårare och mer Hyper Island eller? Nä, jag har inte en aning. Det jobbiga är att jag inte vågar fråga mina kollegor för det låter så himla fånigt ju, men SJÄLVKLART vill jag veta vad dom ska ha på sig. Och hur dom tex gör för att inte få rödvinständer.

Gilla:
upp
174 röster

What the

Klara Svensson 12:51 21 Aug 2013

Bloggade om Way Out West från mobilen i går, men det verkar inte ha kommit fram? Aja. Jag har missat att tipsa om intervjun jag gjorde med Nöjesguiden ang mitt jobb och vad jag gör på dagarna

Och i dag fyller jag alltså 28 år. Inte mer? var min tanke när jag vaknade i morse. Det känns ju som om jag är tio år äldre. En av baksidorna med att vara ihop med en äldre kille, antar jag. Man gör så himla vuxna grejer hela tiden och nu var det flera tex år sedan jag tappade ett kontokort. Man kan tro att det börjar kosta pengar att beställa ett nytt kort när man är uppe i tio tappade inom loppet av ett år, MEN DET GÖR DET INTE. Det är gratis. Jag har...kollat. 

Gilla:
upp
187 röster

Nattstirr

Klara Svensson 23:09 19 Aug 2013
Hittade den här skrivbordsbakgrunden (ja jag googlade "space wallpaper", get over it). Har säkert tittat på den i en kvart nu och kan inte sluta. Jag tror att jag har en grej för rymdkonst.
Gilla:
upp
151 röster

Back in business

Klara Svensson 14:12 19 Aug 2013

Har ni inte hört? Jag trodde att ni hatade mig, men så visade det sig bara att min inkorg sorterat senaste tre månaders kommentarer som skräppost (vilket det på inget sätt alls varit, ni har skrivit superfina grejer) och nu har jag dåligt samvete för att jag varit kass på att höra av mig. 

Jag lever! Jag mår! ...bra? Ja, helt okej faktiskt. Sommaren är en förrädisk tid då man vaggas in i att livet kan vara sovmorgonar, maträtter som tar en hel dag att laga, och öl till lunch. Sedan kommer hösten och så visar det sig att livet är en enda överfull mailbox av mail med rubriker skrivna i versaler.

AKUT
Sjuk? 

HALLÅ
Hallå, hej!

SÅ GÅR DU NER TIO KILO PÅ TIO DAGAR
Med hjälp av en köttsåg? 

HJÄLP MIG
Hjälp dig? Hjälp mig! Jag sitter fast! I en mörk källare hos en seriemördare och nu hittar jag inte mina jävla trosor!

UPPDATERA DIN KONTOINFORMATION
Med små gifanimerade smileys?

VAR ÄR DU
Vem vet. Finns universum? Eller är allt bara en DRÖM? Har funderat en del på det där. 

HAR DU TAGIT EN LADDARE MÄRKT "PAPPAS LADD"
Orkar inte ens börja. 

Aja. Det är väl dags att vakna till liv nu antar jag. 

Gilla:
upp
179 röster

#göteborg

Klara Svensson 12:18 9 Aug 2013
Träffade en tjej i nitryggsäck som wailade senaste Aviici-låten. Då slängde sig hennes bögkompis på marken och vrålade NEEEEJ. NEEEEEEEJ.
Gilla:
upp
205 röster