Under Bron lanserar Late Night Dining

14:00 11 Feb 2015

Verkets kuratorer inom mat, konst och musik.

Nu lanserar Under Bron ett nytt middagskoncept, där du under åtta kvällar i mars månad kommer att kunna äta en grönsaksbaserad avsmakningsmeny långt in på småtimmarna. Bakom kastrullerna står Jon Lacotte, tidigare restaurangchef och sommelier på restaurang Frantzén, tillsammans med olika gästkockar. För konsten respektive musiken står Ruth Anna Eriksson och Babak Azarmi.

– Rent tillståndsmässigt måste vi servera mat, så varför inte göra det ordentligt? säger Leo Forssell som är bokningsansvarig. Vi ser också hur strukturerna i samhället är väldigt traditionella vad gäller tider och dygnsrytm. Samtidigt lever vi och våra besökare på natten, och då bör vi kunna avnjuta en middag vars syfte inte enbart är att stilla hungern.


Verket. 

Sittningen äger rum i den del av Under Bron som kallas Verket och utöver att äta kommer gästerna att kunna uppleva konst kurerad av Ruth Anna Eriksson och för musiken står Babak Azarmi (RMH). En scen för livemusik byggs upp i ett av rummen i Verket, och uppträdanden sker i samordning med menyn och middagssittningen.

Late Night Dining startar med fördrink från 22, sittningen startar 23. Baren i Verket är öppen 22 till 05 och serverar drinkar samt en buljongmeny (!) som tas fram av helgens gästkock.

Allt bokas via Verkets hemsida

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!