Efter valet, nu sker den riktiga politiken.

Kakan 13:36 15 Sep 2014

På söndag i Malmö, på Malmö Moderna Musem kan ni komma (gratis) och lyssna på samtal om konst, politik och aktivism. Inte gullig konst som förskönar världen, utan verkligen jävla konst. Om människor som riskerar sina liv för andra, om tolkningsföreträde och aggression. 

Gör filmen stor, så ser du allt.

En uppenbarelse som måste höras from EvaMarie Lindahl on Vimeo.

Fahl i samtal (med mig!)

Kakan 20:21 12 Sep 2014

 

fahl.jpg

Hanna Fahl är jorunalist och skitrolig samt smart. I höst ska hon ha Fahl i samtal på Teater Brunnsgatan 4. Bla kommer Jonas Karlsson, Christer Björkman, Sissela Kyle, Nour el Refai mm samtala med Hanna. Riktigt vad vi ska samtala om vet jag inte, men jag litar hundra procent på henne, det är väldigt skönt. Jag antar att jag ska sätta mig i en go fåtölj och dricka ett glas vatten eller ett glas rött (vi är ju trots allt kulturpersonas) och bara samtala ut det.

Jag brukar gilla att göra sånt här utan att förbereda mig, jag vill inte höra frågorna innan. Hoppas Hanna är kool med det. Hanna är liksom skrivande eoch pratande journalist, henne träffade jag nog första gången på P3 i P3 populär, som ju senare blev PP3. Spännande. Köp biljetter och ni vill njuta med oss måndagen den 10 november <3

Fler inlägg från Kakan

Kakan

Prenumerera: RSS-flödeKakan Hermansson
är 33 år och queen of everything.

Hon är feminist och antirasist och pratar gärna hbtq, klass och våld. Förutom tv gör hon radio på Morgonpasset i P3, bloggar om kvinnor, ibland om rnb och har en master of fine arts i keramik och glas. Gör även video.

Älskar systerskapet högst.

Best of Kakan:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!