Hej och välkommen, små barn

Sonar-bloggen 17:15 11 May 2011

Nån känd kille som tycker att Sónar är lika ball som jag

Om ungefär exakt en månad är det dags för sommarens roligaste fucking event - Sónar. Well, det kanske inte är så mycket event som en faktiskt festival. I B A R C E L O N A ! För mig blir det första gången i stan. Och utan att någonsin ha varit där har jag så sjukt höga förväntingar. ALLA snygga sydeuropeiska killar jag någonsin sprungit på hänger sommaren lång, varje år, i Barcelona. Men, don't feel bad about that, för ni kommer få träffa alla dom. Här i bloggen. Dom kommer ge er era sina bästa tips, snyggaste bilder och bästa låtar - allt för att ni ska vara förberedda för en festhelg i Spanien.

Dessutom kommer Stockholms bästa klubbfolk, Malmös mest härdade dj:s och Göteborgs bästa eventbarn berätta om sina härligaste Sónarminnen, tipsa om vilka akter ni inte får missa och förhoppningsvis dela med sig om var festivalens bästa efterfester kommer hålla hus.

Vad som är ännu fucking bättre än att ni kommer få glo på mig och min hawt friends när vi taggar till för årets roligaste festival med dom allra bästa bokningarna är att ni kommer få chansen att få ta del av festen själv. Men, mer om det sen. Nu, googla bilder på M.I.A. och börja jobba på hur jag ska få efterfesta tillsammans med henne i mitten på juni.

Festen börjar...

 

NU!

 

Fler blogginlägg från Sonar-bloggen