Kicki är ledsen

Frans Strandberg 16:13 24 Sep 2010

Älskar att Kanal5 ska spela in ett svenskt "Celebrity Rehab". Bland annat Jane Timglas och Magnus Hedman är aktuella. Asså, jag fattar inte varför Kanal5  anstränger sig så hårt för att casta lämpliga deltagaraspiranter när de egentligen bara skulle kunna kalla in the douschbags of Tylösand en gång till. Varför ringa Kikki Danielsson i onödan liksom?

Kicki says, som kommentar till den förfrågan hon fick om att vara med i Celebrity Rehab: " Jag blir förbannad, och visste inte först vad det handlar om. Men det handlar ju bara om att hänga ut mig igen. Hela upplägget är att man föraktar människor. Jag tänker definitivt inte utsätta mig för en sådan offentlig förnedring"

Det är så tröttsamt med allt tantgnäll. För en månad sen var Kicki sur för att hon INTE fick vara med i en teveinspelning, där hon för övrigt med all säkerhet skulle ha skämt ut sig totalt och *blivit uthängd*. Nu är hon sur för att hon faktiskt FÅR vara med! Jag fattar inte grejen. Hon får en halv miljon för att ta emot behandling mot sitt missbruk men blir skitförbannad och "tycker det är riktigt obehagligt att de lockar med pengar för att folk ska förnedra sig". Pengar är ju en fantastisk drivkraft. Jag orkar inte gå in på diverse moraliska sakfrågor nu eftersom jag själv inte innehar någon moral över huvud taget och är helt tom inombords, men det vet ni ju redan. Jag anser bara att det skulle gagna alla liksom.

Isåfall så är det väl MINST lika vidrigt att vara med i typ Wipeout till exempel och ta emot pengar för det? Det är ju samma sak. Liksom JA man får pengar, JA man skämmer ut sig som fan inför en hel nation, JA man gör teve av individers tillkortakommanden och misslyckanden. Vad är grejen?

Fler blogginlägg från Frans Strandberg