Broschyrgarv

Frans Strandberg 16:39 11 Oct 2010

Det är Öppet Hus på alla kommunala gymnasieskolor i hela Gävle på onsdag. Det gör mig så sjukt upphetsad att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag känner mig nästan kränkt över att det inte äger rum förrän på onsdag och inte redan nu ikväll. Vill ju såå gärna vara där och informera de små liven och ba skrämma upp dem totalt och typ *visa kollage på folk med enorma tandköttsleenden i skolmiljö som inte nödvändigtvis är elever på Vasaskolan men som verkar ha roligt ändå*.

Sånt tycker jag är intressant. I gymnasiebroschyrer, när eleverna (både killar och tjejer, och pluspoäng för orientaliska drag) jämt ska stå och *hänga lite lagom avslappnat bredvid en stor skål med frukt* men samtidigt typ bränna av värsta hästgarvet för att det är en enda stor skrattfest att gå på gymnasiet. Fast sen så måste man ha med lite seriösa bilder också, typ på folk som sitter koncentrerat och tuggar lite sofistikerat på en blyertspenna och räcker upp handen och ba *Våra lektioner är såå stimulerande och jag utvecklas jättemycket hela tiden, i min egen studietakt dessutom, och lärarna ser mig*.

Sen beroende på skolans inriktning och vilka program som finns så måste man ha med vissa bilder på annat också. Typ elev i labbrock som ögonknullar ett mikroskop eller en frisläppt lösaktig men ändå tillrättalagd och vattenkammad jazzkille som går loss på gitarren och ba jammar lite eftersom han är så kreativ och får chans att utöva sin största passion i livet på skoltid. Ni fattar grejen.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg