Dag två

Camilla 23:30 2 Feb 2010

Som väntat blev dag två på modeveckan starkare. Efter en peppande start på morgonen där jag blev intervjuad av charmiga Emilia de Poret för Max Factor-TV om mode och skönhet, så var det dags för visningsmaraton. Beckmans, Diana Orving och Whyred stod på schemat och jag gillade alla tre. Whyred gjorde precis som Dagmar och utvecklade sina starka sidor, där resultatet blev en snygg färgskala, vackra materialval och riktiga it-plagg.

Diana Orvings visning är min favorit hittills. Allt hon gör känns otroligt personligt och helhjärtat, så även den här visningen och dess tema. Beckmans bjöd som vanligt på galen och inspirerande show, där jag verkligen hittade en favorit som jag ska skriva mer om i veckan. Mellan visningar sprang jag även backstage och fotade, som ni kan se här.

Nu är jag så trött att jag inte vet vad jag heter. Piggare blir man inte heller av att läsa sina i vanliga fall mycket skarpa och underhållande bloggkollegors trötta modeinlägg. Tråkigt att man år 2010 fortfarande måste driva med mode, tycker jag. Speciellt om man blir bjuden på en visning. Tackar man ja går man inte dit och driver med det hela. Mode är inte en pausunderhållning för bloggerskor, det är många vuxna människors yrke och passion. Jag tycker att man kan visa deras hårda arbete lite mer respekt.

Fler blogginlägg från Camilla

09
aug
NEWS!
07
aug
SEQUINS
06
aug
SATURDAY
06
aug
SUMMER BEAUTY
05
aug
Högtryck
04
aug
Sardinien del 2
04
aug
Onsdag
03
aug
Sardinien del 1
03
aug
Många bäckar små
02
aug
Barcelona
01
aug
20110731
31
jul
Skymning
31
jul
Barcelona 110730
29
jul
Green & Blue
28
jul
Tot bé