Under fläkten.

Calle Schulman 21:37 31 Jan 2010

Gillar inte söndagar. Det är det väl många som inte gör. Skulle nästan hellre vara på jobbet på söndagar. Men då skulle lördagar framstå som söndagar, så skulle jag väl jobba då också. Då blir fredagarna söndagar. Och hur skulle det se ut?

Föraktar nog mig själv lite en sån här dag. Åstadkommer absolut ingenting. Ändå gillar man sig själv. Man gör ju det. Även när jag sitter här nu på en hög stol under köksfläkten och röker och skriver en jävla blogg. Och jag har inte duschat idag och enda gången jag var utanför dörren var för att köpa Aftonbladet och en Coco. Så. Jävla. Sunkigt.

Så mycket man gör här i livet bara för sin egen skull. Anitha - jag älskar henne. Men till och med henne är jag med för min egen skull. För att jag ska må bra.

En gång försökte jag skriva en bok. Hade möten med Sveriges bästa förläggare. Hon sa: "Vi människor gillar oss själva". Det hade hon rätt i. Människor som koketterar sig i självförakt är posörer.

Vill bara att snön ska smälta undan nu. Ge mig tre plusgrader och lera och skit. Bara den satans snön smälter undan. För det vi genomlider just nu är fan inte mänskligt. Ser på Californication. Det är mänskligt. Vill inte ha min äckliga jävla dunjacka mer. Vill bränna den. Kasta den i kanalen. Pissa i snön: "Dra åt helvete, vinter" ska jag skriva i gult, alkoholstinkande jäst-piss.

Men imorgon har jag måndagsmöte med jobbet. Så stolt över vårt lilla bolag. Dicken med sina sluga beräkningar och Dasha som är så jävla bra och Jeppe som är så skönt proggig och Johan som har så mycket i sig. Om ett år kommer vi vara femton anställda. Fint det.

Äsch. Här sitter jag och... Fånigt. Nu går vi och lägger oss.

Fler blogginlägg från Calle Schulman