ingen rubrik

Natalie Karlsson 19:30 20 Jan 2013
herregud vilken helg. RÄTT intensiv men grym på alla sätt. igår var vi på p3-guld's efter-efterfest or something like that. min grymma vän irina fyllde år och styrde som vanligt upp ett riktigt brak-kalas. här är jag och christofer innan vi smet ut.. vågade aldrig ta med mig kameran vilket jag ångrar en del idag. nu tillbaka till matkoma och film!

Gilla:
upp
35 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

3 kommentarer

 1. Bild för KVINNA och trött på att bli meddragen över en kam
  KVINNA och trött på att bli meddragen över en kam

  För sällan återkommande uppdateringar, halvtrökiga texter, för mycket faceshoots och way too lite facts - typ som vad du gör på dagarna (förutom da matteo etc)? shape up nu!

  PS. ni är snyggast i stan.

 2. Bild för Lise
  Lise

  ps 2: fråga mig inte om det überkonstiga namnet som kom med i förra inlägget?

 3. Bild för michaela
  michaela

  Hel-ve-te vad ni är snygga

BLOGGBYTE -> FRESHNET

Natalie Karlsson 16:05 18 Mar 2013

HEJ! Nu är det dags för mig tacka fantastiska Nöjesguiden för den här tiden och hoppa vidare mot nya äventyr. Jag är oerhört tacksam och glad över den här tiden på NG pga så ägig tidning och gött gäng!  Men nu är det som sagt dags för nya festligheter, hoppas ni följer med mig för det kommer bli grymt!!!! 

-> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE  -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE  -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE  - > HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE 


Gilla:
upp
214 röster

vi blekte lite kläder.

Natalie Karlsson 22:43 17 Mar 2013
men alltså så nice. jag och christofer började bleka lite kläder igår när vi hade varit och handlat klorin + snören och här har ni resultatet. knyt snören runt små partier där du vill ha mönster på din tröja/jeans/strumpa/whatever och låt det sedan ligga i en balja med varmt vatten + ca 5 dl klorin i många timmar. tishan längst ner tog ungefär 6 timmar medan jeansen tog 12. lät det ligga över natten. 

ps! tänk på att allt bleks. jeansen var helsvarta från början och tishan likaså. vilken färg ni får fram beror helt och hållet på tyget ni väljer att bleka. 

Gilla:
upp
253 röster

lörday.

Natalie Karlsson 15:34 16 Mar 2013tjeba. började dagen med en frulle i solen på con leche och gick sedan vidare till emmaus, hittade en tuff spegel som vi köpte. sedan vidare för klor och rep-shopping, ska bleka ca allt jag äger nu. blev så nöjd med tishan! grym dag i stan btw, ut med er! 

Gilla:
upp
227 röster

bleker tisha.

Natalie Karlsson 14:54 15 Mar 2013hey you. håller på att bleka en tisha i klorin. har kört trådar runt vissa delar. resultatet kommer sen! hoppas det blir bra. ingen aning, aldrig testat förut. 

Gilla:
upp
225 röster

dagens kläder.

Natalie Karlsson 14:23 13 Mar 2013

gick upp dödstidigt för att skriva prov idags om gick sämst tror jag. men här har ni mig ändå, glad för tillfället! jeans från american apparel, jacka second hand, tröja our legacy, skor dr. martens. 

Gilla:
upp
234 röster