Huvudmeny

Hur man botar en feminist

Nanna Johansson 13:09 13 Nov 2012

VISSTE DU SOM MAN...

... att det mest effektiva botemedlet mot feminism sitter på din egen kropp? Ja, du hörde rätt! Forskning har visat att det enda säkra sättet att frigöra en feminist från hennes ondskefulla världsbild är att låta henne komma i kontakt med det patenterade allroundverktyget kuk™.

HUR GÅR DET TILL?

När en kuk™ penetrerar en feminist tar sig kukens™ icke-feministiska endorfiner in i feministen via slidväggarna.

Där upptas de snabbt av blodomloppet, för att sedan spridas till:

1. Ögonen. Feministen får omedelbart bättre syn och kan kasta sina fula, tjockbågade feministglasögon och embrace:a sin nyfunna snygghet. Vem hade kunnat ana att det dolde sig en fotomodell bakom de där mjälliga gamla flaskbottnarna? (Svar: alla som sett en Hollywood-film.) Med sin nya, förbättrade syn kommer feministen upptäcka att det hon misstog för sexism i samhället i själva verket är manlig välvilja, och att det hon trodde var ett patriarkat egentligen bara är snälla killar som jobbar i grupp!

2. Håret. De icke-feministiska endorfinerna gör att feministens kropp börjar absorbera eventuellt hår på benen och under armarna och förflyttar det till huvudet, där det bygger på den redan existerande flatfrisyren så att långa, svallande My Little Pony-lockar bildas.

Mmm, snyggt! Och sist men inte minst:

3. Hjärnan. Feministens olika feministcenter stängs av och hennes naturliga – och tidigare understimulerade – kvinnlighetscenter aktiveras.

Färdigt!

VAD KAN DU SOM MEDMÄNNISKA GÖRA?

Du kan bidra till botandet av feminister genom att upplysa dem om sambandet mellan kuk™ och icke-feminism. Risken finns ju att de stackars kvinnorna aldrig hört talas om att botemedel finns att tillgå!

Effektiva sätt att sprida detta glädjens bud kan till exempel vara att starta en Facebook-grupp vid namn "Femenister har bara inte fått ligga!!", twittra till kändiskvinnor om att de skulle må bra av ett redigt skjut – eller helt enkelt bara bröla "HARUFÅTTFÖRLITEKUUUK™???" till svårflirtade kvinnor på krogen. Kom ihåg: du gör det för en viktig sak!

Lycka till!

Lämna en kommentar, bild eller gif här

90 kommentarer

 1. Bild för Tanja
  Tanja

  Kära Nanna Johansson,

  Jag är feminist, men har tyvärr vestibulit och kan därför inte använda kuk som vagitorium. Finns det någon oral variant?

  Med vänliga hälsningar
  Femstibulittan

 2. Bild för Mika
  Mika

  Tanja! Jag e säker på att munnen går minst lika bra. Kanske t.o.m bättre.
  Även innan hjärnan hunnit påverkas så kommer munnen liksom vägra forma feministiska meningar å istället bekräfta närmsta man:)
  Å sen när det når hjärnan så bara försvinner vestibuliten mirakulöst eftersom du nu bejakar din kvinnlighet. Vestibulit är ju en typiskt feministorsakad sjukdom. Såklart.

 3. Bild för Anders S
  Anders S

  Hej Nanna!
  Jag är en pojke som tycker att flickor ska ha lika rätt i samhället.
  Jag har testat kuk men det blev bara värre :( hur ska jag göra?

 4. Bild för Karl
  Karl

  Fabulous! <3

 5. Bild för hen
  hen

  Hej,
  Ville bara säga att jag nu spenderat den senaste timmen på att skratta som ett jävla hyperglatt barn åt din träffsäkerhet. Så att du vet.

 6. Bild för Lovisa
  Lovisa

  VÄRLDENS BÄSTA BLOGGARE??? Anyone with me

 7. Bild för Banno
  Banno
 8. Bild för K
  K

  Jag har nu testat kuk. MEN det hjälpte inte. Jag tycker fortfarande att jag är lika mycket värd som män. Snälla hjälp mig, detta är ett problem.

 9. Bild för Linda
  Linda

  Det här förklarar verkligen det utbredda motståndet mot kondomer inom exempelvis katolska kyrkan!

 10. Bild för anna horn
  anna horn

  jag älskar att du gör så att jag kan få skratta åt sånt som annars bara gör att jag blir arg/förtvivlad eller tänker jag hatar mitt liv femton gånger i kvarten (en gång i minuten, vill säga). det släpper liksom lite på trycket-

 11. Bild för Jonathan
  Jonathan

  Nu förstår jag plötsligt varför män våldför sig på kvinnor! Det har givetvis med ALLMÄNNYTTAN att göra. Ser jag en kvinna med säreget "femenistisk uppsyn", så måste jag ju givetvis göra det moraliskt korrekta och ge denna ökenvandrare vad samhället tycks ha förvägrat henne - kuk! Nu ska jag ut och leta! Tack Nanna!

 12. Bild för Johannes
  Johannes

  Äntligen.. en tjej som har hajat!

 13. Bild för irene
  irene

  underbart!!!

 14. Bild för Jensan
  Jensan

  Hej Nanna, vad ska jag göra? Trots att jag upprepade ggr fått kuk så tror jag fortfarande på feminismen och jag upplever ännu att vi lever i ett patriarkat. Jag har dessutom fortfarande kort hår och glasögon och håret frodas på ben och under armarna! Nu har jag uppå allt fått en STOR längtan efter systerskap och tidningen Bang! Jag funderar på om det är självbefläckelsen som gör att jag inte blir botad? Snälla hjälp!
  Mvh Onanisten

 15. Bild för Bertil
  Bertil

  Min kuk™ är feminist, fabriksfel tror jag.
  Ligga med alldeles vanligt normal tjej och så ba pang, råfeminist av na.
  Jättejobbigt för självkänslan. : (

 16. Bild för emmet
  emmet

  ÄLSKAR DIG

 17. Bild för Kakan
  Kakan

  nanna geni asså

 18. Bild för ida
  ida

  Du är så himlans bra!

 19. Bild för Leo
  Leo

  Tror ni att vi kan knulla oss tillbaka till 1919? Intressant resa isåfall!
  Det här är ju uppenbart vetenskapligt framtaget =)
  Skämt åtsido; underbar artikel!

 20. Bild för Eva
  Eva

  Hej Nanna! jag har en fråga?
  skulle du kunna utreda vad det är för skillnad mellan äckliga lebbar och tjejer som har sex med varandra (men inte blir kär i varandra och gör det framför en kamera för att dom bara är så härligt kåta) är? Det verkar vara någon som många män vet i alla fall. hur skiljer man på en rabiat-feminist-lebb-fitta och en sexig sexuellt frigjort(men bara till en viss gräns) kvinna?

 21. Bild för Eva
  Eva

  haha skulle inte vara "?" efter "jag har en fråga"

 22. Bild för Anna
  Anna

  UNDERBART! Tack för kvällens höjdpunkt Nanna!

 23. Bild för Mattias
  Mattias

  Skönt att se att feminist-debatten fortfarande ligger på en själv-tillfredsställande kloak-skämt-nivå.
  Vem riktar sig detta till? Dom mansgrisar som tilltalas är ju uppenbarligen för dumma i huvet för att förstå din överlägset kompetenta sarkasm.
  Om man mår bra av kuk, kör på, om inte, slipp.
  Jag är kille, och snaggar både pubes- och armhåle-håren för att det är fräscht för min partner, hon gör detsamma, det uppskattar jag. Kan inte förstå vem som vill gå ner på någon när det ser ut som Amazonas träskskog där nere??. Katter gillar väl iofs att slicka hår, det kanske vore på sin plats att skaffa en 10-12 stycken?
  Om nu någon har så stora problem med att jag lever i ett hetero-normativt förhållande, så tycker jag den borde skriva en blogg eller nåt annat starkt samhälls-omvälvande.

 24. Bild för Lasse Kongo
  Lasse Kongo

  It's funny because it's true!

 25. Bild för Matilda Flodin
  Matilda Flodin

  Antifeminism is a sexually transmitted disease!

 26. Bild för Malin
  Malin

  Kan inte komma på om det är roligt eller bara väldigt hemskt??

 27. Bild för MATTIAS
  MATTIAS

  MATTIAS: Jag heter också Mattias och gillar inte att se mitt namn dras i smutsen så jag tar på mig att försöka förklara för dig. Det här är ingen debatt som håller någon slags nivå. Nanna besvarar helt enkelt vanliga idioter som hävdar sambandet feminism = brist på kuk. Och hon gör det med humor och den äran.

  Referensbild om du inte vet vilka idioter vi pratar om.
  http://i.imgur.com/qm2HF.png

 28. Bild för Maggie
  Maggie

  Hahaha! Lysande!

 29. Bild för Unkipunki
  Unkipunki

  Jag tackar för denna lektion och kommer göra mitt bästa för att sprida kunskapen vidare :)

 30. Bild för Heliokles
  Heliokles

  Som ett alternativ till att diskutera utan att ha någon koll alls kan vi väl ge en länk:
  http://www.newscientist.com/article/dn2457-semen-acts-as-an-antidepressa...
  För att översätta titeln"Sädesvätska fungerar som antidepressivt medel." NewScientist är en av världens största och mest aktade vetenskapliga tidskrifter, den här artikeln är 10 år gammal, och tro mig, det har kommit flera sedan dess. Nanna, kan du åtminstone inte vara så ärlig att du ersätter kuk™ med NewScientist? Allvarligt talat är det här ett rätt allvarligt ämne.

 31. Bild för Sandra
  Sandra

  Åh lol vad rolig! XD
  Men för att vara lite seriös också vill jag säga att jag har flathår, pojkvän (vi har penetrerande sex ungefär tre gånger i veckan), och en massa hår under armar och på ben (: Jag är väl inte så drastisk feminist men jag gör mycket för att det ska vara jämställt mellan könen. Har inga glasögon XD Um ja vad skulle jag säga? Nä hela debatten om att kvinnor ska raka armhålorna för att få ligg är rätt kul då jag hade manlig KK under den tiden OCH hade päls lite överallt d:

 32. Bild för Pontus
  Pontus

  Brilljant ! :)

 33. Bild för Pinglan
  Pinglan

  Intressant man undrar ju genast vad fitta kan göra fören man ?
  Jag har länge önskat ett botemedel för omotiverade till rop på gatan, som tjena babe , hallå du bruden eller bara hallå eller du.
  För det första ved är det de vill och skulle fitta hjälpa ?

 34. Bild för Heliokles
  Heliokles

  Och nej, jag tror inte att detta påverkar ett jota om kvinnor ska skaffa sig en utbildning, karriär och självständighet. Men det visar kanske något lite att begreppen "män" och "kvinnor" inte bara är sociala konstruktioner. Jag vill ha sex med kvinnor för att jag är född sådan - evolutionen har visat att det är ett vinnande koncept. Och vice versa för kvinnor. När jag fått utlösning kickar oxytocinproduktionen in hos mig och jag blir fogligare och mer omhändertagande. Och hon - som tagit upp hormonerna i sädesvätskan - får ökad testosteronhalt och det gör henne mer bestämd. Fast det är inte så j-vla enkelt. Människor är medvetna varelser och de där ändringarna i hormonhalter är bara små fluktuationer i hur vi handskas med varandra. Men lite fungerar sex som en säkerhetsventil - han är lite mer bestämd före och hon mer efter.

 35. Bild för John-Henri
  John-Henri

  Föreslår embrejsa som svensk nydaning. Ligger väl i stil med många andra på senare år och kolonet ser så trist ut.
  Annars genial text. Hade han levat skulle jag visat den för pappa. Det var han som när halvsyster Birthe och hennes sambo Inger gått hem efter att ha varit hemma på middag brukade säga att det var hemskt synd om Birthe som aldrig träffat rätt karl, men att det i alla fall var tur att hon fått en så god vän som Inger så att hon inte behövde vara alldeles ensam här i världen. Då hade de väl levt ihop i fem-sex år. När jag tänker efter gör det kanske inte så mycket att han har dött. Han skulle nog inte ha fattat i alla fall. Fast han kanske kunde ha blivit polare med (den förste) Mattias.

 36. Bild för l_g
  l_g

  Nanna, vad är du för slags feminist och varför?

 37. Bild för Nicklas
  Nicklas

  Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaa...det var ett skämt! Jag som ville fråga dig om du kunde lära mig teckna sådär i paint...jag blev lite upphetsad av den där penetrationen!

 38. Bild för Annahita
  Annahita

  Äeh fy fan, skrattar så att jag riskerar att väcka min kille som ligger och sover. Måste stänga ner sidan omedelbart. Hahaha "icke-feministiska endorfiner" hahaha

 39. Bild för Adrian
  Adrian

  Det är inte allt för ofta jag blir glad in i själen (Sedan tror jag kanske inte jättemycket på just själen, men det låter ju ganska tungt och det är det som är meningen. Glad in i själen = Så glad jag kan bli).
  I alla fall, nu är jag just så glad jag tror att jag kan bli, lycklig helt enkelt.

  Innan jag dör hoppas jag att jag någon gång hinner träffar dig Nanna. För att kanske ta en fika och prata samhällets underbart härliga syn på kön, genus, jämställdhet och allt det som ingår i dessa massiva begrepp. Du verkar besitta en enastående förståelse för vad dessa begrepp innebär. Mycket pedagogiskt.

  Du inspirerar mig,
  Tack.

  //Adrian H.
  Blivande gymnasielärare.

 40. Bild för Agnes
  Agnes

  *Skrattar så jag nästan trillar av stolen*
  Jahaaa! Nu äntligen förstår jag att alla män som sagt såna där saker bara velat hjälpa mig! Oh, herregud! Jag har levt i en lögn och i ett sjukdomstillstånd. Ge mig genast en man!
  Tack för det här inlägget denna gråtrista onsdag! This made my day!

 41. Bild för Åsa
  Åsa

  Så himla klockrent!

  *skrattar fortfarande*

 42. Bild för Gäst
  Gäst

  Död scen, gå vidare.

 43. Bild för Vitma
  Vitma

  Egentligen är det ju precis tvärtom. Kvinnohatande socialkonservativa män brukar ju faktiskt väckas ur sin koma efter att kuken omsvepts av kvinna.

 44. Bild för Djungelsoda
  Djungelsoda

  Är det inte troligare att svårflörtade kvinnor på krogen fått för MYCKET kuk? Tänker jag.

 45. Bild för Jan Stefanson
  Jan Stefanson

  Jag tycker inte om att man skriver kuk på internet.
  Kan du inte skriva penis istället?

 46. Bild för Anders Nelson
  Anders Nelson

  Hej!
  Jag är en man och har ofta lyckan att administrera kuk till kvinnor som jag upplever har skrämmande feministtendenser. Tyvärr avtar inte dessa tendenser efter att jag kukberikat deras feministfittor.
  Tyder detta på att jag har liten kuk? Eller har jag träffat på ovanligt rabiata feminister? Jag hoppas givetvis att inget av dessa två alternativ är fallet!

 47. Bild för Tomas
  Tomas

  Skönt att se en "modern" feminist med humor. Det har jag inte träffat på innan.

 48. Bild för tjena
  tjena

  Älskar kommentarer i stil med dessa under dina humorposter

  "Skönt att se att feminist-debatten fortfarande ligger på en själv-tillfredsställande kloak-skämt-nivå."

 49. Bild för Ante
  Ante

  Fullständigt lysande :-)

 50. Bild för Katja
  Katja

  Jag blir så uppgiven. Har vi verkligen, verkligen inte kommit lite längre än att enda sättet att värna om kvinnornas och männens lika värde är att hålla på med denna pajkastning?

  Jag är kvinna, knullar kuk när jag vill, lagar mat när jag vill, äter den när jag vill, är rakad - respektive lockig - var fan jag vill, etc etc etc. Och jag tycker att det här är SANDLÅDA.

  Lev och låt leva.

 51. Bild för Lukas
  Lukas

  alla skämt innehåller korn av sanning. det är en ansats till högre medvetande. men om man tänker med fel huvud inser man knappast det.

 52. Bild för Johanna Axelsson
  Johanna Axelsson

  Det här var verkligen klubben för inbördes beundran. Men vilken tur att man får sporadiska tips på bloggar man skall läsa när man satt upp sig på Twitter - annars hade jag nog glömt av hur det låter i klassrummen nuförtiden. Men utan att hemfalla åt de överdrifter som utmärker den desperat maktsuktande kvinnoklubben kallad feminister så kan man lugnt konstatera detta: Den litterära och intellektuella nivån på denna artikel når upp till en tonårings och hade det varit ett inlägg av just en 15 åring så hade jag som lärare tyckt att det är spännande att se att ifrågavarande individ försöker tänka lite själv (i den mån det kan hävdas att ett upprapande av redan befintliga argument och åsikter skulle kunna utgöra just ett eget tänkande - men för en 15 åring så hade jag nog låtit det vara osagt). Men jag tror det är dags att starta en lika sarkastisk blogg som heter "Alla vi stackars vita kränkta kvinnor". Vi vet alla hur bekvämt det är att skylla våra tillkortakommanden och inkompetens på någon annan. Och det är tydligt för alla utom medlemmarna i feministklubben att det här naturligtvis handlar om en dålig relation till er far, eller någon annan fadersgestalt i er närhet. Eller, rättare sagt, jag hoppas att det handlar om det, eftersom det är utifrån den utgångspunkten många betraktar er och det är också därför mycket av det ni säger tillåts stå oemotsagt. De flesta män verkar nämligen ha ett visst överseende med feminister. Och jag vill uppmana alla män som läser detta att komma ihåg att det är fråga om en maktkamp. Kvinnor vill ha makt. Män vill ha makt. Och det är helt i sin ordning och skall uppmuntras, och jag tycker också att kvinnor gör rätt i att kämpa för mer makt, men jag tycker också att män bör göra samma. Och jag tycker att det är viktigt att man börjar kalla det för vad det är, inte en fråga om strävan efter jämlikhet, utan en strävan efter makt, det är mao inte en altruistisk ambition som ligger bakom feministernas åsikter och ställningstaganden utan just en önskan om makt på andras bekostnad (klädd i ord som jämlikhet). Så låt er inte duperas (såväl män som kvinnor) av vad som för tillfället är politiskt korrekt (att säga att man är feminist) - utan försök istället att syna argumenten och tänk själva. Jag hoppas bara att om ni feminister skulle få barn, och i synnerhet om ni skulle få några pojkar, att ni inte gör dem så förvirrade av alla aggressiva tongångar och pseudovetenskapliga påståenden (och jag syftar naturligtvis inte på det tafatta ironiska trams som skrivs om i denna blogg om kukar etc) som utmärker de individer som valt att marinera sig i genusvetenskap (om det så må vara i sin blatant ovetenskapliga nivå som vi vanligtvis ser på gatorna och i medierna, eller i dess parodiskt ovetenskapliga form som utmärker feminister i stil med Judith Butler) att ni driver era söner och döttrar ut på de extrema kanterna inom politiken så att de till slut hamnar hos vidriga alternativ som Sverigedemokraterna - om så blott bara i protest mot sina inskränkta feministmödrar.

 53. Bild för Sanna Wallin
  Sanna Wallin

  Jag tycker att blogginlägg som dessa gör sig så himla bra i just ett bloggsammanhang. Det syfte jag tycker ett sånt här inlägg fyller är:
  1. Att roa. Jag skrattade mycket. Lustiga formuleringar och träffsäkra observationen
  2. Att visa perspektiv och ge mer bakgrund till tankar som kanske redan finns. Även om blogginlägg som dessa alldeles säkert mest läses av personer som mer eller mindre delar åsikterna så är det i min mening MYCKET bra att smarta texter som Nannas ger många med PK-åsikter lite kött på benen. Det är mycket PK till höger och vänster i Sverige och jag tycker det är strålande att ge personer som mest tagit sig an åsikter utan att egentligen tänkt efter en chans att göra just detta. Och att den här texten skulle ligga på en tonårings nivå...SHIT! Jag är också gymnasielärare och jag måste säga att jag har inte träffat på samma träffsäkerhet och formuleringsförmåga hos mina elever ofta i och med deras späda ålder (Även om jag förstås träffat på framtida potential ofta!). Men du som har det, haha, jag är glad att jag inte jobbar på din skola! (hade nog blivit satt på plats av mina genier till elever många gånger om dagen.)

 54. Bild för Mika
  Mika

  Vad som gör vissa människor upprörda alltså....jag slutar aldrig förvånas!
  Hoppas alla ni lärare som kommenterar positivt börjar använda nannas serier i er undervisning.
  Tycker själv att nanna liv sara m.fl skulle gå ihop och göra läroböcker i historia samhäll och sexualkunskap!

 55. Bild för Mika
  Mika

  Vad som gör vissa människor upprörda alltså....jag slutar aldrig förvånas!
  Hoppas alla ni lärare som kommenterar positivt börjar använda nannas serier i er undervisning.
  Tycker själv att nanna liv sara m.fl skulle gå ihop och göra läroböcker i historia samhäll och sexualkunskap!

 56. Bild för Jonas
  Jonas

  Haha, ja, men alltså, den där barnfödarloben som aktiveras när feminism avaktiveras funderar jag lite på. Är feminister sterila eller vill de inte föda barn?

 57. Bild för Cam
  Cam

  Åh, JA!!! Bästa nånsin. Jag skrattar fortfarande, 15 minuter senare.

  Och Johanna Axelsson, jag är så himla glad att jag inte bor i Sverige så att mina barn aldrig kan råka hamna i en av dina klasser. Eftersom det verkar vara av avgörande betydelse för dig så vill jag inleda med att påpeka att jag har en mycket bra relation till min far. Även farfar och morfar, ifall det skulle ha någon betydelse, samt till min sambo, som råkar vara av manskön. Jag är trots detta feminist, hur konstigt det än kan te sig i dina ögon. Jag har en relativt hög position inom en industri, och min intelligensnivå brukar bedömas som normal.

  Om du inte förstår ironin i detta inlägg, samt den underliggande, mycket viktiga meningen, så tycker jag uppriktigt synd om dig, och undrar om det inte ändå är din intelligens som är på en 15-årings nivå (högst)?
  Att anta att den feministiska debatten skulle grunda sig i någon form av behov av att skylla våra tillkortakommanden eller vår inkompetens på någon annan, eller att försöka vara "politiskt korrekt", är så obildat att det inte riktigt finns någon annan möjlig slutsats.

  Jag förstår vad du menar när du beskriver det hela som en maktkamp, även om jag kan tycka att beskrivningen är något primitiv. Och jag förstår också att detta inlägg kanske inte kommer tjäna någonting till alls, för det är nog inte troligt att du kommer ändra åsikt, tyvärr. Men jag har en fråga: om det är en maktkamp, tycker du inte att spelreglerna i samhället i så fall borde vara desamma för båda lagen? För de är de inte, och det är det som är problemet.

  Ärligt talat så tror jag att personer med dina åsikter är det största hotet mot kampen för jämlikhet mellan könen och mellan personer i största allmänhet, än mer så än idioter som skriker harufåttförlitekuuuuuk på krogen.

 58. Bild för Eva Guillén är Blattebella.Se
  Eva Guillén är Blattebella.Se

  Faktum är att sex frambringar kärlekshormon, är väldigt kännt, men att det skulle påverka ögonen är mindre kännt. Men det stämmer enligt fysionomins lagar (jag läser till massageterapeut) det vill säga, det parasympatiska nervsystemet, påbörjar läkning och användning, alltså det parasympatiska nervsystemet i det autonoma nervsystemet, som är den delen man inte kan rå för, parasymatiskt betyder helt enkelt: Lugn och Ro systemet. Så ja kom och ge mig kuk! DET vill jag ha, och det är inte för att jag är feminist, utan för att jag älskar kuk och att få kuk och att slicka kuk och att få oxitocyn, som är kärleks- o beröringshormonet....... lol Gemig! :) För att klargöra det hela, så gör samma sak, alltså penetrering av vagina, samma sak mot mannen, det vill säga hans parasympatiska nervsystem = lugn och ro systemet sätts också igång! :) Helt rätt! ♥

 59. Bild för Sisi
  Sisi

  Dr. Nanna Johansson!

  Var snäll att förklara HEN-grisen!

  Ett misslyckat djförsök med kuk™?
  Har den fått en överdos av kuk™?
  Har detta preparat kuk™ verkligen inga biverkningar???
  Är inte kuk™ multifunktionell?
  Ska det vara olagligt att kombinera bacon™ tillsamans med kuk™?

  MVH
  / Cotton Eye Joe

 60. Bild för Anders Törnberg
  Anders Törnberg

  Svar till CAM och Johanna Axelsson. (Och alla andra söta kommentatorer såklart ;-) )

  Johanna: This! Jag började så smått nära en längtan efter att kommentera, då ditt inlägg dök upp som ett ljus ur mörkret och sade allt jag hade velat säga och lite till (givetvis med bättre grammatik och kommatering)

  CAM: Du skriver "Jag är trots detta feminist" - vad är en feminist för dig? För mig är en feminist någon som inte går att diskutera med, för personen ifråga har sin uppfattning klar och den är helig! Den ruckar man inte på. Är det så du menar?

  Om du sedan inte förstår att Johannas kommentar i första hand riktar sig till er andra härliga kommentatorer så, för att använda mig av ditt eget språkbruk, "tycker jag uppriktigt synd om dig"..

  Sedan när blev en maktkamp något som var tänkt att utkämpas på lika villkor? Jag har på mina 36 år fortfarande inte stött på en kvinna som vill att villkoren ska vara lika. då länge reglerna är hennes så är det gott nog...
  Kålsuperi!

 61. Bild för Gunnar
  Gunnar

  Jag har läst någonstans att många hög-utbildade kvinnor har relativt svårt att hitta en (lämplig) man. Kanske de är för kritiska. Det skulle inte förvåna mig om det är också hög-utbildade kvinnor som är mera feministiska än "lägre utbildade" kvinnor...eller...? Finns det kanske någon samband här? Och så en lösning till dessa kvinnors problem?

 62. Bild för Kalle Ballkukson
  Kalle Ballkukson

  Jag tror till skillnad från skribenten att feminister fått för mycket kuk. Att dom helt enkelt blivit brända för många gånger utav killar. Att dom längtade efter något mer än bara att få kuk, men att dom aldrig fick det. Dom fick helt enkelt bara kuk och sen fick dom gå hem. Det blev dom inte så glada över. Antagligen var dom kära i nån kille i högstadiet. En charmig, populär typ som lovade guld och gröna skogar. Detta fick flickan att bli väldigt upprymd så hon släppte till. Men efter att hon fått smaka kuken så förvandlades den charmiga prinsen till ett ondskans manssvin, för nu var han klar och ville inte längre ha flickan. Så eftersom att flickan fick sitt hjärta krossat och sin vulva penetrerad drog hon alla män över en kam. Alla män var svin. Kuk var nånting som förknippades med ondska och den lilla söta flickan blev feminist. Nu skulle hon ge igen. Krossa patriarkatet. Skära kukarna av alla män. Osv. Slutsats: feminister har fått för mycket kuk.

 63. Bild för Gunnar
  Gunnar

  åh! Då har de kanske lite genomgått samma utveckling som vi män; ty har vi ju egentligen hittat vad vi letade efter i kvinnans underlivet?

 64. Bild för Jonny Rotten
  Jonny Rotten

  Som vanligt tas inte det manliga perspektivet med i genusdebatten (kränkt!!). Vad ska vi göra med alla dessa manliga femenister? De har ju ingen vagina bara ett snuskigt brunsvart äckelhål som luktar illa!!! och dessutom har de mycket mer kroppshår än kvinnor.

 65. Bild för Rrose Sélavy
  Rrose Sélavy

  jag tror nannisen talar högt för sig själv när hon skapar dessa bloggposter. Med högljudda crescendon. Och förmodligen skriver hon pekfingervalsen likt Carl Bildt, fast något resolutare.

  Femmisfittan ser otäck ut. Som en glupsk mun med läppstift. När jag var liten var jag rädd för fittor. Och nu - traumaflashback!

 66. Bild för willy pettersson
  willy pettersson

  En kvinna som söker jämlikhet med mannen torde rimligtvis sträva framåt. (Det gör man väl alltid om man inte är dum?) Det skulle ju per definition innebära att mannen är bättre. Annars vore det ju en dålig jämlikhet att sträva efter.Så dum är väl inte ens en feminist...eller?

 67. Bild för Bia
  Bia

  <3 Gillar´t! Mycket!

 68. Bild för lg skriver
  lg skriver

  Varför komplicera det så mycket? Bör räcka att ge feministen en bok av Popper.

 69. Bild för Ella
  Ella

  Har känt en förälskelse länge. Känner nu att om jag inte får leva med dig i resten av mitt liv så dör jag.

 70. Bild för Christoffer
  Christoffer

  Vari finns humorn? Det enda jag kan utröna från "teckningarna" är en massa förklätt hat och onyanserat skit. Men just det, jag är vit, och man, så jag borde bara knipa käft, annars är jag ju en av de där "vita kränkta männen" det pratas så hiskeligt om.

 71. Bild för dc
  dc

  @ "Christoffer". Av din kommentar att döma, ÄR du redan en vit kränkt man. Hörrö kompis, ta ett lugna-ner-dig-piller och skratta lite, det är ju bara ett skämt. ;)

 72. Bild för MARTIN
  MARTIN

  Mycket roligt. Och vissa av kommentarerna är också roliga. Feminismen skapades av en dålig relation till pappa? Då var det väl ändå tur att t.ex Suffragetternas fadersrelation var så problematisk att den ledde till kvinnlig rösträtt.

 73. Bild för Knut
  Knut

  Sällsynt intelligent humor. Kan bara gratulera. Men vill inflika att det tycks inte ha samma effekt på män vilket säkerligen beror på, och sannolikt är ett bevis för, den biologiska grundläggande skillnaden mellan könen. Jag har med goda resultat medicinerat mot depression och ensamhetskänslor med KUK(TM) både rektalt och oralt flera gg / vecka i 30 år nu. Men min feminism tycks jag ha kvar i samma omfattning som förr, och har lärt mig leva med den med hjälp av KBT och Mindfulness.

 74. Bild för Mattias
  Mattias

  Värsta skiten jag läst far åt helvete era jävla subbor!
  Humor? Sarkasm? Kalla det vad ni vill... En enda stor idiotförklaring av feminismen är vad det är ser ni inte det?

 75. Bild för Ulf Johansson
  Ulf Johansson

  Tveksam till om detta allroundverktyg verkligen fungerar som beskrivet. Undersökningen presenterar inga empiriska belägg för det. Däremot vet jag genom omfattande studier att kontrollverktyget fitta™ fungerar utmärkt som styrmedel i hetrosexuella parrelationer. Det fungerar så att den som har fitta™ alltid får sin vilja igenom. ;)

 76. Bild för Ronja Aldrin
  Ronja Aldrin

  Det viktigaste att anmärka här är den avgrundsdjupa juridiska orättvisa som våldtäktsmän och manliga pedofiler faktiskt utsätts för. De kriminaliseras och sätts i fängelse och får livslånga civilrättsliga men när de i själva verket utför en kritisk allmännyttig gärning - de är anti-feministiska vaccinatörer! Pedofiler ser till att våra oskyddade barn får det immunförsvar de behöver för att kunna motstå framtida feminism-infektioner, medan våldtäktsmän distribuerar livsavgörande nödfallsinjektioner vid akut fullt utvecklad feminism.

  [/satir]

 77. Bild för Alexander
  Alexander

  Hahaha helt underbar!

 78. Bild för Torbjörn
  Torbjörn

  FUNNY BECAUSE ITS TRUE!!!

 79. Bild för adamdampunge
  adamdampunge

  proffsiga illustrationer må jag säga! och tur det finns bot mot feministers fallosavund.

  annars finns det en korrelation mellan hög personlig mognad och avsaknad av feminism. fast det är klart, när den biologiska klockan klämtar så sprutar moderskänslorna ur öronen, även på kvinnosakskvinnorna. besegrade av naturliga könsroller. stackars stackars.

 80. Bild för Mattias
  Mattias

  Om man nånsin blir kass på i stort sett allt så kan man bli feminist för då behöver man ju inte kunna något, det går att vara en bra människa även om man inte är feminist... men om man är feminist, då är man antagligen bara bitter

 81. Bild för Werk
  Werk

  Sådan där lite enklare humor som feminister gillar.

 82. Bild för A
  A

  Mattias, varför får du för dej att detta är en debatt för eller emot könshår?! Trisst att poängen bara flyger dej förbi. :/

 83. Bild för Anna
  Anna

  Hej! Bäst Bäst Bäst. Du Du Du. Garvar så jag kissar ner bussätet.

 84. Bild för Anna
  Anna

  Åh nej. Jag gjorde det man inte ska göra, jag läste kommentarerna, OCH jag följde även upp med misstag nummer två, nämligen förväntade mig att de skulle vara bra/hyggliga kommentarer.a.a. 1 Jag menar, det här var ju i vanlig ordning ap-kul. Men så läser jag all jävla skit, lo and behold nästan uteslutande från män/pojkar/blöjgossar, och så fick man vatten på den kvarnen. Igen.
  UPPENBARLIGEN har de fel, UPPENBARLIGEN är du helt fantastisk. Puss syster!

Fler blogginlägg från Nanna Johansson

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

24/10
Come away with me
24/10
Sex problem när jag ska måla naglarna (lista!)
24/10
En förmiddag i svt's kostymförråd
24/10
Gästinlägg av _kvinnlig_ gamer.
24/10
11 matvaror du inte ska stoppa i kylen
24/10
Konflikter och förtryckets fördelar som turist
24/10
Tre sätt att fucka ur i helgen
24/10
Jury duty
23/10
Det är bara elände.
23/10
Kan chihuahuor vara intelligenta?
23/10
The F-bomb
23/10
Estelles prästdebut
23/10
Detta med kondomer
23/10
Heråå
23/10
Är det här framtiden?
23/10
Tendensmannen
23/10
mens mens mens mens mens
23/10
Grattis på födelsedagen Kim Kardashian
23/10
Här är årets underligaste tillkännagivande av ett album
23/10
Sonár Stockholm presenterar sina första akter för 2015
23/10
Hej hösten!
23/10
Se första trailern till nästa års största film — Avengers: Age of Ultron!
23/10
Exorcisten i Svenska Hollywoodfruar
23/10
5 år av Summerburst!
23/10
Har gjort en sååå snygg kille på sims
22/10
Kort om en förlossning som ägde rum för nio år sen
22/10
Roma sista dagen!
22/10
Jaden Smith kärlek för Kylie Jenner är fokuset i ny musikvideo värd att ta på allvar
22/10
Livesänder om en kvart
22/10
LYSSNA: BEATRICE ELI
Meny