Konstant rys av detta

HanaPee 12:30 31 Jan 2015
Igår var jag på en av mina bästa musikupplevelser evver. Club femtastic på Debaser Medis hade så sjukt grymma liveartister att jag såg ut såhär typ hela tiden :-O. Blev så sjukt peppad på livet att när jag drog till kebaben mitt i natten så gick jag och log hela vägen i min ensamhet. Herregud alltså. TJEJER ÄR SÅ JÄVLA BRA.

Jag har pluggat igen

Hej Sonja 00:14 31 Jan 2015

txagcxl3h8o43w-unmmhfzin0uzt5ju4oqgmgg_yrhq.jpgJag har börjat plugga igen* och det är alltså matten som ligger i fokus. Jag vet inte om ni har märkt att jag har varit frånvarande, men detta är alltså anledningen till min bloggfrånvaro.

Matten har kommit som en bomb för mig och jag har varit (och är fortfarande) vilsen bland siffrorna. Det är så mycket som jag måste repetera och komma ikapp. Och då får ni kanske bilden av att jag har varit effektiv och verkligen tagit tillvara på all tid jag möjligen kan. Kan säga att i så fall är ni fel ute... jag har spenderat mer tid med att stirra apatiskt in i en vägg än vad jag har med att faktiskt öppna matteboken och räkna. Men tro inte för en sekund att det har hindrat mig från att ha hjärnan fylld med siffror så till den grad att det känns som att den ska rasera.

Såhär fungerar jag med stress och har gjort så länge som jag kan minnas. När stressen och nervositeten för allt det nya har lagt sig kanske jag äntligen kan börja räkna på allvar. 

2lzvqkc9aqv9iuzzmb2ailml_1z2z3yhmnzeiblmt5i.jpg

Förut idag när jag tänkte hålla på och räkna i ekvationer i cirklar gick jag in på datorn förresten och googlade på "Elvis still alive??". Då kom den här bilden upp!

txagcxl3h8o43w-unmmhfzin0uzt5ju4oqgmgg_yrhq.jpg

Det är ju fan helt otroligt! Han är ju inte lik sig ett dugg längre! Inte konstigt att alla tror att han är död!

 

*med plugga igen menar jag inte att jag har pluggat igen som att jag har fått en propp, även om man lätt kan tro det. Nej jag menar så klart att jag studerar.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!