Var på Babben-inspelning och det var inte som jag föreställt mig

Hej Sonja 22:59 17 Dec 2014

En god vän till mig hade mailat till SVT att "Vulvagänget" ville komma och sitta i publiken till Babben Larssons show "Stjärnor hos Babben". Så igår var jag och "Vulvagänget" där.

uluiypctsuuedjbexefztfj2jaqxzcy-oayjm_3x5yu.jpg

Och det var inte alls som jag föreställt mig. Innan själva showen började fick vi sitta och torrskratta så att de hade skratt inspelade "utifall att". Sen fick vi sitta och se extatiska ut medan de filmade våra ansikten "utifall att" (utifall att Babben inte skulle vara rolig sen alltså, då skulle de kunna klippa in extasen i efterhand). Efter det fick vi sitta och lyssna när husbandet spelade in massa melodier, och sen kom Mikael Wiehe plötsligt in och spelade samma, rätt långa låt, två gånger. Och så vidare och så vidare.

Men när inspelningen kom igång på riktigt och Babben kom in så var det mest bara soft och kul och underhållande alltihop. Babben var grym och Pia Sundhage, som var kvällens gäst, var också typ bäst. Hade inte hört talas om henne innan men det har jag åtminstone nu och jag kan säga att skulle jag få frågan om att följa med och campa i Klondike med dem, så skulle jag efter viss betänketid tveklöst säga ja. 

Funderar på att kanske följa Stjärnor hos Babben sen när det går av stapeln till nästa år. Funderar på att kontakta dem igen om fler biljetter. Funderar på att bli Babbens assistent. Här får ni en bild som innehåller lite mer. 

cwcbc6y9jhd_ibkhptfgknmukra15s425g-gwqct1yw.jpg

Yes I know Im a photographer much. 

 

Är denna parodi det mest värdiga slut podcasten Serial kan få?

Svante Allmungs 21:33 17 Dec 2014

Något säger mig att fans av Serial inte lär finna mycket ro under natten då den hyllade och omåttligt populära podcasten når sitt slut imorgon. Under flera veckor har vi följt journalisten Sarah Koenigs grävande i ett gammalt mordfall och nu inför sista avsnitt stället vi oss alla frågan — hur uttalas egentligen Mail Chimp? Uttöver det finns såklart även mysteriet Adnan Syed, en oskyldig man med en briljant talförmåga eller en psykopat med en briljant talfråga? 

Oddsen för några tillfredsställande svar på dessa frågor verkar tyvärr avlägsna då det har blivit uppenbart med programmets gång att något äkta slut inte tycks vara i sikte. Fans gör bäst i att förbereda sig för ett bitterljuvt avslut och här för att hjälpa i processen är en fantastisk parodi från Funny or Die där vi följer en fiktionell Koenig under inspelning av sista avsnittet. Kanske borde vi bara strunta i att lyssna imorgon och istället se detta som det mest värdiga slutet på historien om en journalist vars sanna kärlek hon fann bakom galler.

Vill ju ändå säga hej

HanaPee 21:26 17 Dec 2014

bild_2014-12-17_kl._21.17_2.jpg

Här ligger en människa som på flera sätt mår som en jävla skithög. Orkar inte gå in på detaljer mer än att livet känns fantastiskt jobbigt just nu. Men som Krunegård säger så är det väl så att.. "det är först när man ger upp som det blir nåt nytt". Det stämmer ju så väl.

Att ge upp kan ibland vara att våga släppa fram. Att sluta vara instängd i sitt huvud, att sluta skjuta upp framför sig och att våga falla. Det är väl det jag gör nu, faller alltså. Men förhoppningsvis landar jag mjukt. 

Stort tack för alla era hjärtan och fina ord, för vet ni; det hjälper verkligen. Att ni liksom lovar att allt ska bli bra. Som det var så skönt när mamma och pappa sa när man var barn. 

TÄVLING: vinn en iPhone 5S + skal från 3Details!

Kristin Zetterlund 19:33 17 Dec 2014

NU SKA NI FÅ SE! 

Idag bjussar mamma på en tävling tillsammans med 3Details!! Och du kan vinna en fet jävla julklappen till dig själv, en iPhone 5S med valfritt skal från 3Details! Så här funkar det:

1. Gör ett stilleben kring din mobil!
2. Lägg upp bilden på din Instagram och hashtagga bilden med #3details
3. Håll tummarna och utkik på Carolines Mode och @carolineblomst den 22/12 2014 kl.14 då vinnaren utses!

OBS du måste ha öppen profil på Instagram för att kunna tävla. Sista tävlingsdag är redan 21/12 så VAD VÄNTAR DU PÅ?? God jul på dig säger jag!!

Här är mina egna stilleben jag fick göra med 3Details :)) Bling, blommor och bullar - ja, så kan vi sammanfatta den :))

Elisabet Höglund har fått sparken - del 2

Frans 16:44 17 Dec 2014

Vi är många som fortfarande känner chock och ilska angående Aftonbladets beslut att inte förlänga Elisabet Höglunds kontrakt som kolumnist efter årsskiftet, som jag rapporterat om tidigare. Mest upprörd är Elisabet själv, som har börjat påpeka sin egen förträfflighet och känsla för det svenska språket i sina egna krönikor. Såhär avslutade hon t.ex sin senaste text

Ja kan ni tänka er!!! Elisabet har ju såklart aldrig gjort högskoleprovet eftersom man fortfarande skrev på runor när hon gick på journalisthögskolan, men så gjorde hon ett quiz på internet och fick 20 RÄTT AV 20 MÖJLIGA! Förstår inte Aftonbladet vilken supertalang som de gör sig av med? Hon tillhör ju trots allt en del av de mest begåvade 14 procenten av de 271.000 personerna som gjorde testet. Nu ångrar ni er va? Alla vet ju att en journalists skicklighet bedöms efter huruvida journalisten vet vad "chiffonjé" betyder eller inte. 

Men men. Är glad för Elisabet Höglunds skull och förstår att hon måste hitta nya glädjeämnen nu när hon snart inte kommer vara kvar på Aftonbladet. Jag unnar henne toppresultatet som hon delar med ungefär 35.000 andra och är nog bara avundsjuk. Hon borde kanske börja plugga igen efter sin succé på DN:s webbaserade quiz? Annars så kommer ju Förkväll tillbaka i vår, och det är också ett karriäralternativ. 

För övrigt så är jag förmodligen är den enda bloggaren som skriver inlägg om både Paradise Hotel och Elisabet Höglund på en och samma dag. Allt för att ni inte ska behöva välja! Perfekt för er som både gillar tanter OCH kåta killar. 

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!