Läser just nu: Far memory av Joan Grant

Hej Sonja 01:27 28 Jul 2014
Mina dagar just nu är rätt lealösa. Jag undviker internet så gott jag kan, praktiserar yoga, badar i havet, virkar och läser. Just nu läser jag Far memory av Joan Grant. Det är en biografi. Utöver denna biografi om hennes nuvarande liv så har hon även skrivit biografier om andra liv hon levt tidigare, och som hon minns. Oavsett vad man tänker om den saken så tycker jag att denna bok är läsvärd. Jag gillar den verkligen. Hon föddes i början av 1900-talet i den engelska societeten och hon reste runt i världen och höll på en massa. Väldigt spännande. Boken i fråga är dock snart slut. Lyckligtvis har hon dessa andra liv som jag kan läsa om och det ser jag fram emot att göra.
Gilla:
upp
8 röster

hatar ej Robert deNiro om en säger

Kakan 00:28 28 Jul 2014

skarmavbild_2014-07-15_kl._12.48.21.png
Hej jag har semester. Om ni vill kan ni kolla på Casino med Robert deNiro och Sharon Stone. INTE DÅLIG. När jag var 12 blev jag kär i Robert deNiro och det har inte riktigt gått över. Jag tycker fortfarande han är en asgöttig skådis och jag förlåter honom för alla kassa komiderier han gör nu.

skarmavbild_2014-07-15_kl._12.45.35.png

Sharon Stones stil i filmen är oslagbar

skarmavbild_2014-07-15_kl._12.26.46.png

Strular

skarmavbild_2014-07-15_kl._12.25.40.png

Här sätter Robban ner foten!

skarmavbild_2014-07-15_kl._12.39.54.png

Hejdå gullisar

Gilla:
upp
11 röster

Hängmattemysteriet

Frans 22:55 27 Jul 2014

Har tänkt på en sak. Är det inte ett jävla tjat om hängmattor på somrarna? Vart man än går någonstans så är det någon som pratar om hur härligt det är att kasta ner sig i en hängmatta. Vissa hinner knappt gå upp på morgnarna innan de får en spasm och tvångsmässigt slänger ner sig själva i en sån. Man kan knappt öppna upp en tidning längre utan att någon tipsar om "skön sommarläsning till hängmattan". Så härligt är det faktiskt inte. '

Kvinnan på bilden ovan verkar till exempel ligga riktigt obekvämt. Med den där hållningen kommer hon bli sjukskriven för ryggskott under hela hösten. Huvudet ligger på en så låg höjd att en vild grävling skulle kunna attackera ansiktet med kort varsel. Handen har somnat av för längesen. Vet vi ens om kvinnan lever över huvud taget eller om hon är huvudperson i en sommardeckare och precis har blivit utsatt för ett brutalt mord i idyllisk miljö? Nä, precis! 

Vem har ens en hängmatta? Till att börja med så måste man ju äga inte bara ett, utan TVÅ träd för att ens ha förutsättningarna att köpa en? Så himla småborgerligt. Man kan lika gärna börja kalla altanen för "uterum" på en gång eller döpa om växthuset till orangeri när man ändå håller på. 

Hur bekvämt är det här egentligen? Ni har en skitstor trädgård men ändå så envisas ni med att sitta och trängas på ett litet tygstycke? Inte ens hunden slipper undan, och kan inte göra annat än att ropa på hjälp ut i tomma intet. Usch! 

Bild från mitt badrum. Nä jag bara skojar! Här har det spårat ur fullständigt. Komplettera med lite abstrakt konst också. 

Tittut! Kolla vad spexig och avslappnad jag är som ligger här mitt på blanka eftermiddagen! 

Vet inte vad ni känner, men är inte den här hängmattan lite FÖR smal för att någon ska tycka det är bekvämt? Hängmattetillverkarna måste sluta uppmuntra till anorexia och andra ätstörningar. Size zero-hängmattorna måste bort innan de förstör fler unga tjejers liv! 

Gilla:
upp
14 röster

Stormtrooper

Kristin Zetterlund 16:59 27 Jul 2014

Hahahhaha okejjj moder jord, jag fattar piken - ska EJ klaga på värmen ever again då!! Idag har vädret varit ca i stil med Day After Tomorrow, blixtrat åskat regnat SÅ HÅRT att flera billarm gick av på vår gata och det flög utomhusmöbler lite varstans (!!!!!!!). Verkligen helt galet, aldrig sett nåt liknande. 

Men magy behöver ju mat så hade inge andra val än att ge mig ut'it, dock obs när saker lugnat sig lite för det var nästan farligt där ett tag va?? SÅN TUR att jag har mina nya, vita gummistövlar att 1) skydda från väta 2) förstärka Grekland-brännan ;))) Viktigt att va snygg även när det stormar ni vet!!!!!!!....................................

gummistövlar - Hunter, gammal regnjacka som äger - Adidas

Gilla:
upp
9 röster

Dagens oundvikliga wetlook

Amanda Mann 15:16 27 Jul 2014

För att citera min mamma och dra till med hennes favorituttryck: "ohmygod'os" (uttalas: omajgadås) hur bisarrt är inte vädret idag? Det har pågått någon slags ofrivillig och minst sagt hysterisk wet t-shirt contest hela dagen som genererade obehag och förnedring när jag helt dyngsur gled ur mina lika dyngsura flipflops, föll platt- och blev ännu blötare. Jag måste dock säga att min klänning är betydligt chic:are post min lilla förnedrings-visit utomhus.

Gilla:
upp
8 röster

Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!