Baton Rouge-rappare med samma namn som gamlingar

Vad blir det för rap 23:07 21 Oct 2014

2994742.jpg

 

Hur hittar en allena musiklyssnare ny musik egentligen? Ja exakt så här:

1. Kevin Gates gör reklam på IG för en sång han gästar på som ska komma snart.

2. En allena musiklyssnare noterar att gästerna på Bay Bay-sången (alltså inte Baton Rouge-rapparen Hurricane Chris sång Bay Bay, utan delstatsfränden och DJ/producenten Bay Bay (artister som heter som sånger är en annan sak)) heter:
- Kevin Gates
Kirko Bangz
Ant Bankz

3. En allena musiklyssnare noterar att det sista namnet Ant Bankz är väldigt snarlikt namnet på den gamle bay area-rapparen Ant Banks. Uppenbarligen har Ant Bankz snott Ant Banks namn. Ni kanske minns att vi hade en special om rappare med samma namn som andra rappare i en podd en gång.

4. En allena musiklyssnare lyssnar på en Ant Banks-klassiker:

 

 

5. En allena musiklyssnare googlar reda på ett Ant Bankz-mixtape och lyssnar på första sången efter introt Call That.

 

 

6. Det var visst en sång som gjort en grej på en gammal Hot Boyz-sång. Som jag snackat om ca 100 gånger i podden och på bloggen är New Orleans golden era-nostalgi den bästa nostalgin.

7. Lyssnar på en annan relativt ny sång som använder sig av den bästa nostalgin, Bankroll Fresh Hot Boy:

 

 

8. Tänker på andra Baton Rouge-rappare som heter samma sak som äldre och kändare rappare.

9. Kollar på Baton Rouge-ungdomen Lil Mooks senaste video.

 

 

10. Kollar på videon till Alabama-rapparen Lil Mooks gamla goding från i sommar med Pink B:

 

 

11. Kollar på en gammal hit med Baton Rouge-ungdoms-rapparen Al Kapone:

 

12. Lyssnar på gammal favorit med den urgamla Memphis-rapparen Al Kapone (mest känd för musiken till Hustle & Flow):

 

 

13. Tänker på lite sånger av den gamla Baton Rouge-gruppen Concentration Camps albumserie Thug Brothas. Tänker på lite sånger från den nya ungdoms-Baton Rouge-gruppen Thug Brothers. Tänker på nån sång av ungdoms-Baton Rouge-gruppen Main Attractions. Tänker på nån sång av cloud-rap-pionärerna Main Attakionz. Tänker på nån sång av Kevin Gates. Tänker på nån sång av K Gates. Somnar.

/hugo

När någon talar om teknik...

Emelie Thorén 22:30 21 Oct 2014
Ja då ser jag ut så här tydligen. Stänger ner hela skiten. OBS har sjögräsfärgat/tapetfärgat hår. :( PS se aldrig Transformer 4. Den tar tamejfan ALDRIG slut. Nu sa Ante precis "jag tror jag måste tvätta ögonen med bensin när den är klar". Exakt så.

ÄT & GLO

Rebecka 20:11 21 Oct 2014

Lite för sena måndagstips för att överleva veckan innan lön*, i oktober:

*anpassat för vanliga löntagare. Vi frilanshjon utanför som vanligt.

 

Laga en go minestrone från grunden och ät sedan till lunch resten av veckan. Perfekt efter en helg med sprit och katarr. Jag körde detta recept, varning dock, förberedandet av alla grönsaker tar ett tusen år:

MINESTRONE.

- Se "Never Back down" på svtplay, en timme om designern Ann-Sofie Back. Tycker att alla har skrivit om hur hård hon verkar, men jag får inte alls de vibbarna av henne, möjligtvis ler hon inte så mycket socialt, men hon flabbar och så.

Här finns den: NEVER BACK DOWN.

- Se även MODELLPOJKAR när du är inne på svt. Rörande och mycket ofrivillig humor. 

Se första avsnittet i ny tecknad serie om Mike Tysons kapacitet för våld

Svante Allmungs 19:40 21 Oct 2014

"I'm going to use my heart to help McCormac find his ending and I'm going to use my fists to beat the shit out of the Chupakarma — the only thing I haven't beaten the shit out of yet"

Ovanstående citat är taget från den nya tecknade serien Mike Tyson Mysteries med just Mike Tyson. Jag finner en hel del komik i detta citat då boxaren nämner kommateckenälskaren och No Country For Old Men-författaren Cormac McCarthy samt det legendariska fantasifostret Chupacabra. Dock finns det en underliggande brutalitet fylld med obehag och det är inte faktumet att vi än en gång ser humor vunnen på faktumet att Tyson inte är den skarpaste av knivar utan att han faktiskt har slagit det mesta i världen — till exempel sin ex-fru Robin Givens.

Det har alltid tagit emot och se hur underhållningsbranschen flörtar med tungviktsmästarens något nedsatta intelligens. Hangover-filmerna vann en hel del skratt på det och nu planerar Cartoon Networks något mognare systerkanal Adult Swim att göra detsamma. I ett tecknarstuk influerat av Hanna-Barbera ser vi Tyson — tillsammans med en talande fågel, spöke och adoptivdotter — på äventyr i äkta Scooby Doo-manér med en twist i form av döda författare med mera. Men frågan är om duon William Hanna och Joseph Barbera gladligen hade sett på medan en man dömd för brott som våldtäkt och misshandel tjänar pengar på deras arv till världen?

Mike Tyson har säkerligen sonat sina brott efter en fängelsetid under 90-talet och är idag nykter kämpandes med diagnosen bipolär. Jag älskar även att talanger som Jim Rash och Norm MacDonald lånar ut sina röster i rollerna som ett filosofiskt spöke och en sexdriven duva — ja det är något udda men det är även Adult Swims signum. Samtidigt lämnas jag med en bitter eftersmak då glorifierandet av huvudkaraktärens fallenhet för våld klingar oerhört fel på alla möjliga plan. Att de även finner vinning i hans talang för att uttala svåra ord fel kan även ses som något osmakligt. Men jag tror knappast att det var svårt att sälja in idéen till en man som har levt från check till check sen 2003 - han öppnade ändå upp sitt hem för två tämligen okända svenskar fem år senare.

Om det är moraliskt värdigt att avnjuta denna serie kan diskuteras länge — i slutändan lär det bottna i den oändliga debatten huruvida det går att separera en konstnär från dess personliga liv, eller ja i detta fall en boxare Hollywood gillar att tjäna pengar på. Jag kan dock konstatera - efter att ha stirrat in i Tysons animerade vitöga - att humorns slagkraft endast är odräglig och knappt rolig för den delen heller. 

Mike Tysons förflutna är obehagligt och Adult Swims benägenhet att stapla stålar på den genom att sälja dockor är skrämmande. Låt min kära Chupacabra vara i fred och ge dem en lavett istället.

Weekday + RFSU = sant

HanaPee 18:44 21 Oct 2014

...Alltså den här videon?!?!??! BLEV HELT PIRRIG AV DEN.

Weekday gör alltså ett samarbete tillsammans med RFSU om säkert sex. De tar fram kondomer till jeansens "femte ficka". BRA. Jag förespråkar ju alla preventivmedel som inte är hormonella. Blev ju nämligen ett psykfall av 3 sortes p-piller.... Plus att kondomanvändning innebär ju bådas ansvar i heterosex. Vilket är viktigt då övriga preventivmedel lägger allt ansvar på kvinnans axlar. Mer kondomer till fölket!

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!