JUST JA! Ni kan ju rösta IGEN

HanaPee 00:30 17 Sep 2014

...DAGS FÖR VAL ...IGEN! Nu har ni chansen att ställa allt till rätta! 

Rösta på mig i Blog Awards. Jag har varit nominerad förr, men inte vunnit då......... SKA DET INTE VA DAGS NÅGON GÅNG???? Är jag dömd till att loosa? JAG TROR PÅ ER KRAFT!!!

Jag är nominerad i Guldpennan och Årets Podcast. Rösta på vem ni vill. Men vill ni höra ett 15 minuter långt tacktal röstar ni på undertecknad.

>>>>>>> HÄR RÖSTAR DU <<<<<<<

skarmavbild_2014-09-17_kl._00.22.26.png

skarmavbild_2014-09-17_kl._00.22.46.png

Kvinnan utan axlar

HanaPee 23:49 16 Sep 2014

Såååå.....

Vår kompis Rolf åkte ut ur Idol (men lär bergis bli juryns wildcard) och en kille hade fluga OCH scarf. Kanske var hans tur-scarf, vad vet jag? Själv hade jag ju ett turarmband förr, sen försvann det, och ja jag har haft otur sen dess. Min bror hade ju en "turpenna" när han var i övre tonåren. Mamma städade bort den en gång och min bror var övertygad om att aldrig kunna skriva igen........ Mmm alla i min familj har nog lätt OCD :-////

Har haft ångest över massa saker idag. Under min terapitid lärde jag mig att vettig grej för mig är att försöka lista ut vad för känsla som rör sig under den här svääävandeeee ångestkänslorna. Idag är det mycket. Ska vi lista?!?!?!? KLART VI SKA! TJOOHOOOoOooooooOoo?

1. Har fortfarande en molande känsla i magen som ev. KAN vara en allvarlig sjukdom.
2. Drabbats av plötslig prestationsångest. Märkligt. Brukar va bra att på att förtränga sånt.
3. Fick höra idag att jag betett mig MÄRKLIGT mot en bekants bekants under årets fylla på kristallen.... eftersom jag ibland tycker jag är *skön* och *drar skämt* ...SÅ TRODDE NÅGON ATT JAG MENADE NÅGOT MED NÅGOT JAG EJ GJORDE. Gud. Nej. Hjälp. Skjuter mig i huvet nu. *är en pöl*
4. Har ägglossning.

Godnatt <3 <3

Att hänga med barnen på café

Hej Sonja 22:27 16 Sep 2014
Det har inte varit nån njutning direkt att gå på café med ungarna: de har struntat i maten och de har sprungit iväg så att man har blivit tvungen att jaga efter dem med sin beställning utstickande som en cigarr från mungipan. Jag har av naturliga orsaker undvikit café för det har bara varit pengarna i sjön. Till rätt nyligen. Ja det är ju inte direkt som att vi hänger på café varje dag, men nån gång på helgen sådär. Och det är soft. De äter, de sitter kvar på stolarna och jag kan äta min mat utan att behöva avbryta och rädda nån liten från att typ kasta sig utför en kaj. Jag är så tacksam. Älskar mina barn. Småbarnsåren har varit värd varenda svettpärla, varenda tår.

Och DÄR sa Kåken upp sitt samarbete med Joakim Almqvist

Amat Levin 22:17 16 Sep 2014


Det här var så klart det enda rätta att göra efter det korkade beslutat att överhuvudtaget ha denna "rätt" på menyn och de, om möjligt, ännu mer korkade kommentarerna när allt uppdagades. Bra! Men återigen, det grundläggande problemet existerar fortfarande. På en arbetsplats med stor mångfald är chanserna små att den här idén ens skulle lämna personalmötet, förhoppningsvis skulle den inte ens tas upp. Dessa incidenter kommer att fortsätta inträffa tills problemet är åtgärdat (och nej, självklart, det är inte bara Kåken detta gäller, här kan i stort sett hela Sveriges arbetsmarknad ta åt sig och bli bättre).

Om ni har missat vad detta handlar om kan ni alltså läsa förra inlägget här.

Konst by Lil' Zäta

Kristin Zetterlund 21:48 16 Sep 2014

Mallååå hur göttigARE blir det inte i lägenheten efter att ha fått upp lide konst på väggarna då?? Eller "konst", ja VAD ÄR KONST? Nä men har kanske inte så mycket av sånt som många klassar som "riktig konst" men jag har mycket av MIN typ av konst :)))

Tänkte dela med mig av lite som vi fått opp nu. Obs att det uppstått en situation här hemma gällande tavlor med mig på: jag har typ ganska många?? Avmålning, tidningsomslag, promoplanscher, jävla massa foton - och som ensambarn har det liksom aldrig varit en grej att MITT FEJS så klart kan vara överallt (looord ni ska se hemma hos mina föräldrar). Men nu blir det väl så klart JÄTTEKONSTIGT om vår lilla tvåa skulle vara täckt av bilder på mig? Jag är ju (tyvärr) inte Paris Hilton. Våra vänner typ skrattade när jag plockade fram allt som jag hade tänkt få opp och ba men........... näääEEE HAHAHAHH!! :(( jahapp nää välkommen till verkligheten då. Typiskt killy att vara lite för snäll också och inte säga nåt först och ba joo men det blir nog fint *hoppassssss att nån annan säger ifrån*

Det första du ser när du kommer in i Casa Zäta! Hmmmm ja undra vem som kan bo här egentligen?? + killy så klart men han jaa hans grejer får ju typ plats i en kappsäck (no1 bästa grejen med killar)

Ok här har vi en grej!!! Killy + vän försöker tuta i mig att just här kan det va "lite schysst" att tavlorna står mot väggen bara, att de inte behöver spikas upp. Men jag tycker typ bara det ser ut som vi inte orkat spika upp dem än men SKA? Jag vet inteeeee. Vad tror ni?? Fotot är ijallyfall av vår begåvade vän Yoye Lapogian och till höger är en avmålning av oss från en fest vi fick med oss hem efteråt?? Kul grej I guess, synd bara att konstnären tog med min konstanta dreggelsträng från munnen :((

Hemmets absolut största tavla är från Hilma af Klints utställning på Moderna, jävla ärkegenit alltså!! Helt besatt av Hilma fortfarande och hon har en given och ENORM plats här hemma.

Hhahaha nää här ser ni inte riktigt vad det är men det är en plansch som jag köpte på loppis åt honom för 20 kr. Det är nåt................ troll?.............. i en skog................ som ber till ett stort kors.................... Och jag ba den här är såååå konstig att han kommer ÄLSKA den. Och mycket riktigt!! Bilden även featuring del av aloe vera samt sur kille som pluggar och slår hårt på datan - som del av ett modernt performance som pågår hemma hos oss. Vad är konst osv!!

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!