Kom & va publik i morgon och/eller på onsdag!

HanaPee 10:18 4 May 2015

mvhtalkshow444.jpg

Läs hela artikeln HÄR.

 

 

YES! Nu börjar inspelningarna av 4 program av nya MVH talkshow. Och vet ni? JAG VILL ATT NI SKA SITTA I PUBLIKEN!!!!!! Inget skulle göra mig gladare! I morgon behöver vi en massa publik! Så anmäl er nu! Det vore så roligt! Som publik kommer ni få tjoa, tjimma(?) och skratta/gråta på beställning etc. 
 

PLATS + TIDER:

Oxenstiernsgatan 34 TV-huset i Stockholm

5/5 Ni måste vara på plats kl 16.30
Gäst: fantastiska Clara Henry

6/5  Ni måste vara på plats kl 18.30 
Gäst: otroliga William Spetz

...Återkommer med gäster och övriga datum senare.

 

SÅ ANMÄLER NI ER:

Mejla mvh@svt.se med era namn+telefonnummer+adresser, så kommer ni få en bekräftelse. KUL VA! Puss!

Matläsning på tåget

Julia Gummesson 09:49 4 May 2015
Se alla artiklar om: 

Eftersom jag har ena foten i Malmö och andra i Stockholm åker jag en hel del tåg. Jag älskar att åka tåg, så länge det inte hör ihop med förseningar och "löv på spåret" eller andra bedrövligheter. Mellan Stockholm och Malmö går det gamla tyska Snälltåget. Det tar lite längre tid, men har en mycket trevligare restaurangvagn än andra tåg. Inte bara är maten godare och dryckesmöjligheterna fler, du får dessutom en liten lampa på varje bord (och vem vill inte ha det). För att inte tala om att de ofta spelar härlig och lågmäld musik när man sitter och tuggar i sig sin lunch. 

Hur mysigt detta tåg än är så är det en god idé att ha med sig lite lektyr för att inte krevera av tristess. Får man en sekund över innan avgång kan man sondera terrängen på pocket shop eller pressbyrån, vilket är precis vad jag gjorde. Jag har två tips. Båda riktar sig till den matintresserade läsaren, detta är ju trots allt en matblogg.

1. Matmolekyler har kommit ut som pocket
Har du inte läst Lisa förare Winbladh och Malin Sandströms informationsbomb ännu så är det dags. Finns på Pocket Shop för en oansenlig summa.

2. Svenska mattidningsbranschen har fått ett uppsving!
Detta är EXTREMT efterlängtat. Det varit sjukt kasst och framörallt okreativt på mattidningsfronten i vårt gulliga lilla land. Utbudet gar varit begränsat och vansinnigt omodernt, och riktar sig till en publik som uppskattar rubriksättning i stil med "Nu BÄR det av mot blåbärstider". Här får ni exempel på några nya tidningar att upptäcka (min egen favvo är Hunger, som är en systertidning till Filter).

Klart slut.
/Slaktarn

Min värsta bästa vän

Pelle Tamleht 09:37 4 May 2015

Det är få andra jag har en så intim relation till på vårkanten som Nasonexmannen. Lika obehaglig som karaktären är, lika livsnödvändig är den för min vardag. 

Det måste vara en sjuk människa som har skapat detta. 

En intervju med Niclas Wahlgren

Frans 19:15 3 May 2015

Niclas Wahlgren blev intervjuad av Expressen häromdagen om sitt nya, härliga singelliv efter separationen från Laila Bagge. Jag har läst hela reportaget och vill helst bli av med min läskunnighet, men jag ska försöka ta mig samman och sammanfatta det åt er. Såhär börjar det: 

"Riche innan lunch. Niclas Wahlgren gör entré klädd i t-shirt och mörka jeans. Runt handleder och hals hänger metervis med lädersmycken. Motorcykelhjälmen fastkilad under armen. 

-Jag är ganska vild. Kör bil fort, båt fort, motorcykel fort" 

Var det någon som nämnde 40-årskris? Allvarligt talat, om man känner ett behov av att skryta om hur snabbt man kör bil och båt, vem ÄR man ens då? Finns det verkligen inget annat självförverkligande än det när man blir äldre? Det är ju inte direkt svårt att trycka ner en gaspedal. Vem som helst kan göra det faktiskt. Speciellt "coolt" är det inte heller. Snarare potentiellt livsfarligt.

"Jag stod på en stege på altanen och skulle måla ett räcke barfota. Stegen snurrade, jag föll tre och en halv meter ner på ett armeringsjärn. Jag tryckte det sex centimeter in i foten. De kom med ambulanshelikopter. Jag har dragit en klyvyxa i foten" 

Wow! 

"Jag är ju uppvuxen i skärgården, där var det rätt mycket handgemäng. Visst var det det. Det är tuffa killar i skärgården. Vi är jävligt raka. Man lär sig vara självständig, använda luftgevär, pilbåge. Var man ute på sjökrogarna var det klart att det blev en smäll då och då." 

Jaa, skärgården är verkligen ett utsatt område i Stockholm! Många sociala problem och våldsamheter på kvällarna, knappt så att man vågar gå ut efter skymningen. Det kan inte ha varit en lätt plats att växa upp på. Tur dock att man får lära sig använda pilbåge iallafall. Känns tidsenligt och användbart. 

"Jag är skitlycklig, jag mår skitbra. Oförskämt bra. Jag har just köpt en vindsvåning på Södermalm, vilken energi det har gett! Jag sprängde ut den totalt och renoverade upp. Det är en sån jävla lycka att komma hem tända den öppna spisen." 

Här kommer ett litet tips från Niclas till dig som känner dig trött på livet, köp en vindsvåning på Södermalm! Helt sjukt vilken ENERGI det ger en! Alla borde göra det! Det är ju dessutom allmänt känt att inget gör oss lyckligare än att renovera hemma. Gör man det så kommer allt annat att falla på plats sen. Konsumtion och en dansk designsoffa löser livets alla problem. Jag lovar. 

"Niclas 2.0 tar ansvar för sitt liv. För hur han mår. Jag är trygg i mig själv. Det har varit en livskris, allt ruckades. Jag skulle aldrig förminska det, det som jag och Laila hade. Det var något jävligt fint. Det var just därför jag sörjde så starkt. Jag tog vårt äktenskap så seriöst." 

Det verkar som att Niclas tror att han är den första personen i hela världen som någonsin gått igenom en skilsmässa? "Jag tog vårt äktenskap så seriöst" ja alltså vad annars? Det finns väl ingen som gifter sig utan att ta det seriöst? 

"Jag tycker det raggas för lite på mig. Jag älskar när kvinnor raggar på mig."

Jaa, UNDRAR verkligen varför det raggas så lite på dig?

"Niclas håller upp sin vänstra arm i luften, för att visa mig underarmen. Det är en tatuering på thai, ett minne från tsunamin 2004. 

-Tham di dai di. Gör gott så får du gott. "

......okej. 

Tror att det här var det konstigaste jag läst på länge. Aja. Ha det bra Niclas. Ta det lugnt med motorcykeln bara och håll hastighetsgränserna. Skulle ju vara trist om du förlorade körkortet. 

Valborgspåhitt

Kristin Zetterlund 19:14 3 May 2015

Och vad har jag gjort dessa lediga dagar utöver alla nattliga firerier?? Joho det ska jag berätta för er:

- Fick äntligen tommen ur och hämtade *gratis konst* från min närmsta busskur! Åååh vad Rihanna kommer passa in fint här hemma!!
- Plockat fram lilla korallen som ytterliggare ett glorious stride mot sommartider. Var himla fint ihop med min babyblå fubbpäls också ju!
- Fyndade ett par riktigt Sura Solisar på Cheap Mondays utförsäljning häromsistens, SÅ kul att gå runt och vara låtsassur!!
- Caved in och köpte Byredos "Bullion"-parfym fastän jag absoluttttttt inte borde gjort det. Men jag luktar godare än någonsin nu!!!!! Luktade nämligen skit innan så var verkligen tvungen att åtgärda det....................... eller nåt sånt
- Försökte förgäves få tid hos YSLs setup på NK där en kunde få makeupkonsultation med hjälp av Google Glass!! Som den lilla geek jag är TIHI. Eller förgäves och förgäves jag får verkligen skylla mig själv, det gick att boka tid men det hade jag struntat i och sen gick det att få dropin-tid men jag var för trött för att stå i kö så då strosade jag hemåt istället bara. Hehhehe. Men så cool grej tyckte jag, det var iaf värt att TYP försöka testa??

PUSS O KRAM men nu var detta roliga slut tyvärr

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!