Ormtjusare

Kristin Zetterlund 20:33 20 Aug 2014

Nu är det så här va. Nicki Minaj släppte sin video till "Anaconda" idag! Och fokus låg pretty much på en enda sak genomgående. Låten i sig är en full on booty anthem (och en riktig "inga smala guzzar"-anthem men men tydligen är det så att en kan inte få allt här i världen!), så jag förstår den konstnärliga tanken bakom att videon skulle gå i samma bana!

Här är highs 'n smaller highs:

Det börjar väl ungefär så här. Lite lätt. Här skelade jag UTÅT á la Steve Buscemi. To take it all in!! Good good.

Sen detta: här kisade jag mest pga såg först inga trosor! Men kudos till alla inblandade, Nicki som kör och trosorna som tydligen existerar.

Hon och hennes ladies bjuder på några nya och oförglömliga moves - bara att memorera och take to the floor i helgen!! Obs skulle tyvärr ändå rekommendera främst till hemmafest och inte ute med risk för kladdiga underlag :(

Här njöt jag till rejält. ÄNTLIGEN någon som försöker ta tillbaka Paris Hiltons "Simple Life"-stil for serious och gör det bättre än Paris nånsin kunnat drömma om ("inga smala guzzar" ???? bloggares anm. :(( )

Men att använda en dansare som "trumma"?? Faktiskt ett fet-nej, Nicki.

Och detta segment e så pass omotiverat och loligt för.......................alla fattar väl att Drake inte har nån jävla anaconda heller?? Nä just d

Gilla:
upp
4 röster

Trailer: Är Gotham Batman-fansens frälsning eller värsta mardröm?

Svante Allmungs 20:06 20 Aug 2014

Gotham City har ofta illustrerats som den amerikanska definitionen av helvetets nio kretsar. Därför är det smått obehagligt hur mainstream-tv:s plastiga färgfilter verkar skina lite väl i denna nya trailer för Gotham - en tv-serie som redan tycks ha fått en fallenhet för felsteg.

För de oinvigda är detta superhjälten Batmans hem och i höst kommer vi få ta del av stadens historia före multimiljadären Bruce Wayne började bekämpa brott klädd i läder lika svart som natten. Det finns såklart en rad problem med detta koncept då lockelsen i serietidningarna är den hämndlystne hjältens vendetta mot stadens brottslighet - personifierat med karaktärer likt Jokern - och inte de unga åren som stadens kanske rikaste men deppigaste unge. Därför har tv-seriens skapare Bruno Heller lagt fokuset på James Gordon - polisen vars framtida öde är att bli den bemantlade korsfararens mest lojala bundsförvant.

Den nya trailern verkar dock redan introducera problematiska element för detta storslagna förspel. Att det just är Batmans värld vi tar del av lär knappast undangå någon men ändå verkar serien benägen om att överösa oss med referenser till serietidningarna. Om de tidiga recensionerna stämmer kommer till exempel den framtida superskurken The Riddler medverka som polisens rättsläkare och gissa om han inte bara älskar att ställa en gåta varannan minut - någonstans sitter Fader Foura och svär om tålamod från sin unge protégé. För en ung inkarnation av läderlappens skurkgalleri i alla ära, dock verkar Heller ha plockat upp inspiration till sitt författarskap under ett samtal med den där lite ivriga samt långrandiga telefonförsäljaren vi alla fruktar.

Av trailern att döma är detta ett äventyr menat för en bredare publik; vilket betyder att allt som krävs är en forumtråd och vi har startskottet till en massiv bojkott från den kultliknande skaran av serietidningsfans.

I huvudrollen ser vi självaste Ryan Atwood från The OC - även känd som Ben McKenzie - vars högerkrok verkar vara intak. Hans partner spelas av den alltid imponerande Donal Logue och i en tillsynes central kvinnliga roll har vi Jada Pinkett Smith som bossar över stadens kriminalitet. Min förhoppning är även att Gordons kollega Renee Montoya kommer få en del att göra men med tanke på hur HBTQ-vänliga seriens hemvist Fox brukar vara så borde jag kanske inte hålla andan.

Serien får sin premiär i staterna den 22 september och här i Sverige tät därefter via C More. Hurvida nedanstående bild kommer spegla Batman-fans sinnestillstånd i höst återstår att se.

Gilla:
upp
3 röster

Till förmån för de som möter döden

Kristin Zetterlund 18:39 20 Aug 2014

Lilla Namo gör just nu ett grymt jobb med sitt nystartade Peshmerga Clothing! Idén är att uppmärksamma och hjälpa situationen och folket i Mellanöstern och Kurdistan. Pengarna går direkt, utan mellanhänder, till peshmergas och deras familjer och de på flykt undan IS. Ovan ser ni utbudet, simpelt, smart och effektivt! KÖP HÄR!

Namo har också visat upp dessa specialpieces på sin insta och jag föreslår nu: sätt dessa i prod också!!! Så ba köper jag allt (ok barntischan KANSKE att ge som present, men bara kanske?)

UPDATE: ooooch strax innan jag publicerade detta la hon ut detta på sin insta igen - bebitröjorna finns nu till salu yaaaay!

Gilla:
upp
6 röster

Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!