When I go, I go hard

Kristin Zetterlund 07:30 2 Apr 2015

Okej jag måste bara prata om Tove Los låt "Moments" lite mer än jag redan gjort (eller?? äh jag minns inte men det har jag säkert gjort så som jag tjatar va). 

Men vilken jävla ANTHEM. Jag sitter och headbangar på bussen när droppet kommer på refrängen!!!!! Jag somnar med denna på hjärnan och vaknar med den fortfarande fast. Ibland så glömmer jag bort den och jag antar att jag går runt och känner mig lite tom inombords under den tiden?? Så minns jag plötsligt den igen och allt blir lugnt och harmoniskt med mitt mående igen.

I can get a little drunk, I get into all the don'ts but on good days I am charming as fu............. <3

Drömmen vs verkligheten

Julia Gummesson 06:03 2 Apr 2015

Vi har väl alla för länge sedan accepterat att den där hamburgaren som ser så god ut i reklamen allt som oftast inte håller riktigt samma visuella mått i verkligheten. Det är inget konstigt med att cheeseburgaren du beställde ser ut som att någon suttit på den. Det är bara så det fungerar. Men hur får burgarkedjorna till det så snyggt i reklamen? Inte är det *en stor nypa kärlek* i alla fall.

Svaret är, föga förvånande, matstylister. Detta fantastiska yrke! Om du trodde att bomullstussar och nålar inte hörde hemma i maten hade du fel. Det kan ju kännas tråkigt att inget någonsin är som man tror och att man blir lurad hit och dit, men sanningen är nog att vi alla slutat tro att det vi beställer ska se ut som på bilden och istället gått med på att peppa kring myten om maten. Ibland behöver man se filmer som denna för att sticka hål på myten så att man kan återgå till att njuta av sina guilty pleasures, det vill säga whoppers som någon suttit på. Det där tvålfagra resultatet får vi fixa själva hemma, inte köpa inslaget i papper för tjugofem spänn.

The Jinx - igen

Soraya Hashim 23:34 1 Apr 2015

Nu såg jag precis klart The Jinx. Slutet var... Herregud!

Fick nyss höra från min roomie att jag har dålig smak eftersom jag hade skrivit här i bloggy att jag tycker The Jinx är något av en långrandig snoozefest, det tycker jag iofs fortfarande, men undrar om inte slutet var värt det? Riktigt himla starkt! Speciellt om resten av serien hade varit hälften så lång!

Aja, har ni sex timmar att döda och en mobil alternativt nagellack brevid att pilla med när det blir segt (för det blir det) så se The Jinx!

Kul med öl

Pelle Tamleht 22:12 1 Apr 2015

Hatar egentligen den här dagen, som lyckligtvis snart är slut, men några rätt roliga aprilskämt har ändå svept (höhö) förbi i flödet. Både Spendrups och Carlsberg skojade till det med parfym respektive inbyggda ölkranar i 2000 lägenheter nära bryggeriet i Köpenhamn.

Annars får jag nog erkänna Festivalrykten och Gaffa som klara segrare. Läs mer om dessa, och några till, här

Dejta en präst i public service!

Frans 22:08 1 Apr 2015SVT ska inom kort börja sända en dejtingsåpa för präster! Tänk er typ Bonde söker fru fast med skillnaden att traktorn är utbytt mot ett jättestort krucifix och ingen har sex innan äktenskapet. 

Programmet heter Tro, hopp och kärlek och leds naturligtvis av Mark Levengood. Det känns ungefär som att det här kan bli dejtingprogrammens motsvarighet till Go´kväll. Trevligt, lågmält och alla ler galna leenden samt är jättegamla.

Troligtvis är det så att prästerna har tröttnat på att bara viga massa andra störiga par dag ut och dag in, och istället vill bli vigda själva för en gångs skull. Det kan jag förstå. Frågan är bara vad det är som egentligen håller på att hända med svensk dejtingteve? Det började med bönder och ensamstående mammor, men snart har väl varenda yrkesgrupp sitt eget dejtingprogram i rikstäckande teve. Jag sitter t ex här och väntar på trailern till Socionom söker sambo, Läkare söker livskamrat samt Polispatrull söker knull.

Vilken sorts partner är det deltagarna i Tro, hopp och kärlek vill hitta då? Jo, det här efterlyser trettioåriga Josef i en intervju med Aftonbladet

Idealet vore en svensk tjej med amerikanskt pass med latinobakgrund. En bra tjej bara, som är attraktiv. en tjej med självförtroende, vet vem hon är och är nöjd med sig själv.

Oj, vilket öppet och brett önskemål! Han borde ju ha passat på att ange exakt skostorlek samt kroppsmått när han ändå håller på. Det första steget när man vill hitta en partner är ju naturligtvis att bestämma sig för vilket etniska ursprung hen ska ha samt vilket pass som är önskvärt.

Deltagarna i Tro, hopp och kärlek har redan funnit Gud, men vill nu även hitta kärleken. Vissa människor nöjer sig fan aldrig.

Själv har jag varken hittat Gud eller kärlek samt lever i synd, så man undrar ju vad det ska bli av mig?

Sändningstiden för programmet är ännu inte fastställd, men jag antar att det kommer vara i direkt anslutning till helgmålsringningen på SVT2. På det sättet tappar man inga potentiella tittare i målgruppen.

Foto: SVT. Ni som vill ansöka till programmet kan göra det HÄR.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!