Dagens outfitta

HanaPee 19:18 22 Jul 2014
30 grader ute. Halsontet och slemmet kvarstår. Men jag HÄRDAR. Älskar för övrigt mina ananasshorts från adidas. (OBS ej spons) (OBS i wish).
Gilla:
upp
10 röster

Nu finns Dana Scullys kärlek för vetenskap tonsatt för ja, någon var tvungen

Svante Allmungs 19:02 22 Jul 2014

Mulder gillar utomjordingar och Scully gillar vetenskap, detta upplägg känner alla fans av Arkiv-X till. Men vet vi verkligen just hur mycket Dana Scully älskar vetenskapens under? Ryan English - en av Youtubes alla renässansmän - bestämde sig för att reda ut just hur kolossal denna kärlek är. Med material från hela nio säsonger fyllda av häpnadsväckande konspiratoner och rysliga varelser gjord han det enda logiska - klippte ihop ett dansant klipp vid namnet Scully likes science. Ta er an århundradets underdrift nu medan drömmen om att få känna ens ett fragment av denna kärlek sakta dör.

      

Gilla:
upp
3 röster

Niclas Wahlgrens VitaePro-reklam

Frans 17:35 22 Jul 2014

Ni som sitter och flåsar bakom nerdragna persienner och kollar på TV i sommar som jag har förmodligen inte missat att Niclas Wahlgren har gjort en reklamfilm för VitaePro. Den går i princip ut på att alla tjejer vill ha honom för att han äter VitaePro. En väldigt realistisk reklam! Vi är många som har tröttnat på den kosttillskotthets som finns i dejtingvärlden! Alla tjejer har blivit så himla kosttillskottfixerade på sistone? Alla de män som inte äter kosttillskott har knappt någon chans på dansgolven längre:( Det är brutalt därute nu när Niclas Wahlgren har tagit alla tjejer tack vare sina häftiga tabletter. 

Jag vet inte...VitaePro känns ju först och främst som ett läkemedel man äter när man har gett upp på livet och är en sån person som får "sveda och värk" och inte längre kan leka med barnbarnen. Exempel på tidigare VitaePro-ambassadörer är den pensionerade slalomåkaren Stig Strand och den inte längre aktiva finska landslagssimmerskan Hanna-Maria Seppälä. Två av mina största förebilder i livet! Nu är alltså även Niclas Wahlgren en del av denna prestigefulla klubb. 

Tyvärr så har reklamfilmen nu blivit anmäld eftersom tabletten påstås göra Niclas Wahlgren sexig. Frågan är om man över huvud taget vill äta en tablett som gör att man riskerar att förvandlas till någon i familjen Wahlgren? Vad finns det för bieffekter kopplade till konsumtion av VitaePro? Svåra anfall av spex, tvångsmässigt showande och grillmiddagar med Laila Bagge? Går det att läsa på bipacksedeln för tablettförpackningen? Den här frågan behöver lyftas direkt innan någon råkar illa ut! 

Gilla:
upp
14 röster

JJ Abrams visar upp den nya X-Wingen och snackar typ om UNICEF

Svante Allmungs 14:00 22 Jul 2014

I en galax långt, långt borta i London någonstans spelade JJ Abrams in ett litet Youtube-klipp som gick upp nätet under gårdagen. Där kan vi se honom prata om en välgörenhetsorganisation för barn men där i ligger egentligen inte själva fokuset. UNICEF och deras arbete i all ära men medan sekunderna tickar får vi ta del av något mycket viktigare - det är om du är intresserad av Star Wars vilket du säkerligen är ifall du läser detta. Regissören av rymdsagans nya installation poserar nämligen bredvid inget mindre än en magnifik X-Wing.

Medan Steven Spielberg 2.0 viftar med en svart t-shirt får vi alltså våran första syn av hur den ikoniska rymdfarkosten kommer se ut i den sjunde filmen. Den mest uppenbara skillnaden från de vi kunde se i den klassiska trilogin är att skrovet har en unst blå färg istället för röd. Sedan är den lite rostig för det är bara så i en galax där ett imperium byggt av ekonomisk trygghet har fallit - Luke Skywalker har helt enkelt inte ekonomin för en hellackad X-Wing. Det lilla smakprovet når sedan sin ände med att Abrams sparkar efter någon robot och vi kan då konstantera att våra barndomshjärtan är fyllda med förhoppningar; samt att Force of Change säkert är ett jättebra intiativ, men snälla kan vi bara fokusera på X-Wingen nu? Jag menar den är blå!

Du har min uppmärksamhet nu allt JJ.

Gilla:
upp
8 röster

Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!