Four five seconds

Kristin Zetterlund 13:12 25 Jan 2015

SOM vi längtat efter nytt material från Rihanna!!!!! Och 2015 ska bli året av #R8; hennes åttonde album. Har vi bestämt iaf :))) Och imorse släppte hon plötsligt en ny singel!! Till allas förvåning!! Och jag ba 

:)

föööör asså ? Om jag ska vara positiv vill jag ändå säga WOOOW jag har aldrig hört dig sjunga så här Riri!! Det är faktiskt next level och så sinnes jävla bra sång från dig. Men så ba okejjj fick Kanye lite studiotid över med Paul McCartney när han gjorde sin låt "Only one" och typ ringde in Rihanna också eller jag fattar inte varför han måste vara med överallt nu. Ska inte säga att jag inte direkt hatar låten men den känns rätt trist och typ mer som att de lattjar runt i studion innan de spelar in den FAKTISKA låten. Men var det faktiskt så att Kanye hängde med Paul och ba joo kom hit, asså fattar ju att en inte ba nää det är bra tack. Klart man gör, skulle väl vem som helst gjort? Eller så var det tvärtom - att HON hade studiotid med Paul och ringde in Kanye på en överbliven timma och han fick släppa Only One först?? Eller så kom de båda på samma idé och hade varsin sittning med honom. AJAAA. We'll never knooow. 

Men gillar ändå att bilden de använder ser exakt ut som en jeanskampanj för Diesel eller nåt. Allt är bara så himla otippat. Låten i sig är ju rätt catchy och som bekant älskar jag catchy. Det är ju dock så att jag hatar gitarriff förmodligen MER än vad jag älskar catchy. Så har ännu inte hundra bestämt mig för hur jag känner här då det är så många motstridiga faktorer att ta hänsyn till.

Lyssna själva och begrunda PUSS O KRAM

Fine dining på Ikea

Frans 12:10 25 Jan 2015

Hade en riktigt romantisk afton igår på Ikea med trerättersmiddag och husets vin. Typiskt glammig lördagskväll! Kostade ungefär lika mycket som ett glas vin inne i stan. Är lite tveksam till konceptet "semla" som efterrätt, men det var den enda setmenyn som fanns och jag är ju inte den som är den. Tycker även att en Toast Skagen för 10 kronor och en liten flaska vin för 39 kronor är ett bra pris. Siktar på att komma tillbaka på alla hjärtans dag för en uppföljning av den här succemåltiden.

Efter trerättersmåltiden gick jag runt lite lullig i varuhuset. Det kändes som en förutsättning för att klara av Ikea Kungens kurva under en löningslördag. Jag och Gustav har varit vänner i fyra år nu, men Ikea är den största prövningen som vår vänskap har gått igenom. Då har vi ändå rest utomlands tillsammans tre gånger.

DEN SKAR SIG

HanaPee 11:47 25 Jan 2015

bild_2015-01-25_kl._11.40.jpg

JAG ÄR TILLBAKA!

Hade fullt upp igår med att *leva lajf* och dricka cava + spela mobilspel..... Idag tänkte jag börja dagen med en HÄRLIG helgfrukost i form av en eggs benedict. Hade gjort en så fin, slät hollandaise-sås men tyckte på slutet att den blev lite väl tjock. "Om den blir för tjock, blanda ut med en skvätt vatten" hade Jonas Cramby skrivit i sitt recept.

Så jag gjorde det.

OCH DEN SKAR SIG.

Skrek "kuken" såpass högt att jag fick ont i halsen. Nu står Anton i köket och ska göra en ny. Mina nerver klarar nämligen inte det här. 

 

LYSTIRNG: Jag vill också meddela er alla podlyssnare att podden kommer ut på TISDAG KVÄLL den här veckan. Jag har ju Guldbaggen hela måndagen vilket gör det svårt för oss att spela in. Och idag finns inte heller någon tid. Kanske hade hunnit nu på morgonen OM inte såsjäveln skurit sig........... MEN MEN. Kan dock lova att nästa pod kommer bli en succé! Vi har bland annat fått svar från "Lovisa" som utvecklat sitt resonemang kring demoner och djävular i alla religioner utom kristendomen (...)

Dessutom är jag skyldig några personer en ursäkt pga min "rant" om töntiga kommentarer. Ser verkligen fram emot att spela in denna lelle poddis.

PUSS älskade ni. 

 

Faux it up

Kristin Zetterlund 17:29 24 Jan 2015

Faux it up faux it up, that's how we ball out. Eftersom jag har *problem* så räcker tydligen inte bara en Carin Wester Reva-jacka....................... En vit för Summertime Sadness och nu en lurvig för Winter Wackyness!!! 

Nu var det många år sen jag använde riktig päls så jag minns knappt men jag tycker fan fuskpäls är så JÄVLA värmade och verkligen funkar urbra även på vintern?? Äkta päls kanske är "ännu varmare" men tack vare växthuseffekten blir det ju knappt så där galet kallt här i Stockholm längre i alla fall!! GÖTT!! :(( ingen ursäkt för päls iaf............ alltid nåt................ hehehhe that's my excuse..................

Att tvinga folk till "god hälsa"

Hej Sonja 15:47 24 Jan 2015

Läste den här ledaren av Agnes Arpi där hon skriver om Kalmar vatten AB som uppmanar sina anställda till "god hälsa"  genom att tvinga dem att träna på gym.

Tränar man inte får man tydligen inte vara med i löneutvecklingen och detta verkar inte ses som sadistiskt tvång utan som något positivt, typ att de "bryr sig" om de anställdas hälsa. 

Jag hade faktiskt ingen aning om att det är okej att arbetsköpare har piska och visselpipa som de jagar anställda med till astråkiga gymbesök, men tydligen. Och det applåderas!? Dats some weird shit right there.

employer-with-whip.jpg

ClipArt 

Jag kan fatta varför det krävs rökfrihet under arbetstid inom vissa yrken som jobbar nära människor som kräver allmän fräschör (tex prematura bebisar) men att bestämma att gymmet är likamed god hälsa för alla ger känslan av empatistörd maktgalning som försöker bestämma vad som är gott för andra människor, och följer de inte vad som är "gott" då jävlar åker huvet ner i toan med orden "JAG VILL DIG JU BARA VÄL". 

För gymmet må vara trevligt och bra för vissa men gymmet kan vara direkt själadödande för andra av en rad olika skäl. Jag menar hallå! GYMMET! Fyfan.

Det luktar lite som den här artikeln där  en man följer och kontrollerar allt som hans fru och barn gör med sina mobiler "för deras skull". Frun känner sig tvingad att säga att hon inte bryr sig trots att hon i samma andetag beskriver flera situationer som blivit obehagliga och skitjobbiga pga makens spioneri (varning för artikel om creepy jävla snubbe).

agnes_citat_halsa.jpg

 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!