Helginspiration: Lady Gagas "inflatable dress"

Amanda Mann 12:19 28 Nov 2014

Det känns som att det var väldigt länge sedan Lady Gaga gjorde en entré likt denna, och jag måste säga att jag verkligen har saknat hennes outfit-kontroverser samt att jag känner mig oerhört inspirerad (på gränsen till avundsjuk). Jag vill genast införskaffa en uppblåsbar klänning och agera superstjärna.

Sista #WUA

Frans 12:17 28 Nov 2014

Igår var jag med i What's up allihop för sista gången! Iallafall för den här säsongen. Vem vet vad som händer nästa år! Härliga Daniel Paris var också med i studion. Han kom ihåg att jag hade dissat hans kokbok för några år sedan, men det gick bra ändå och det blev ingen väpnad konflikt mellan oss. Känns skönt! 

Den här veckan så fick Gillis Löwengrip äran att spela huvudrollen i min programpunkt "Veckans kändisbarn"! Och nu menar jag alltså bebisen, och inte Blondinbellas hund som OCKSÅ heter Gillis (!).

Gillis själv var tyvärr inte på plats och kunde inte försvara sig eftersom sändningen krockade med årsstämman för Unga Aktieägare. Trist, men det kommer fler gånger! Vi hade roligt ändå. 

HÄR kan ni se veckans avsnitt. 

Redo inför 2015

Frans 10:20 28 Nov 2014
Jag är så redo inför 2015 nu! Med denna smakfulla kalender direkt från New York. Ni vet ju sedan gammalt att jag alltid har gillat snygga killar och arkitektur i stor stil, och nu får jag båda två i en härlig kombination. Älskar brandmän! Det är nästan så att man vill tända eld på sig själv som de gjorde i den där Ica-reklamen, men då kommer väl typ brännskadades riksförbund att bli sura.

Tre upprörande nyheter

Hej Sonja 09:34 28 Nov 2014

8btfu_lqst2oyg1g2gdkx9mcly-w3aterk9kugliv84.jpgJag är sällan inne på Aftonbladet eftersom de publicerar så många bantnings- och utseenderelaterade artiklar som påverkar min självbild negativt, men idag gjorde jag ett undantag och nåddes av upprörande nyheter kantade av stress, dramatik och hemlighetsmakeri. Här kommer de!

3. Hemligheten (länk)

skandal.jpg

Fredrik Lindström är inte det uppslagsverk av värdslig kunskap som han ger sken av utan får saker viskade till sig via en dold öronsnäcka. Kanske var det så här typ mayaindianerna kände när de upptäckte att schamanen inte fick meddelanden från gudarna utan från en googlande medarbetare?

2. Dramatiken (länk

dramatik.jpg

amputee.gif

 

1. Stressen (länk)

stressad.jpg

"Cirkusen skickade upp hamstrar i ballonger som en gåva till barnen. Spektaklet blev snabbt en mardröm - när döda gnagare regnade ner över publiken."
"
En tredje mamma berättar att cirkusartister stoppade ner hamstrar i flaskor - som sedan kastades horisontellt in i publikhavet"

tumblr_inline_mu26b8nls71r2qwhy.png

Och ändå önskar jag lite att jag varit där. 

SBTRKT till Sónar Stockholm

Festivalbloggen 09:22 28 Nov 2014

Mellan den 13-14 februari går Sónar Stockholm av stapeln på Stockholm Waterfront, och sedan tidigare är artister som Paul Kalkbrenner, Kindness och Zhala klara. Nu står det klart att även Londonbaserade producenten Aaron Jerome – mer känd som SBTRKT – kommer.

Det blir alltså festivalens elektroniska sida som får förstärkning. I september 2014 släppte SBTRKT albumet Wonder Where We Land, som inkluderade samarbeten med artister som Ezra Koenig, A$AP Ferg och Jessie Ware och fick näst högsta betyg av Nöjesguidens Sara Berg. 

Bokade sedan tidigare till festivalen är också bland annat Lorentz, Elliphant och Nina Kraviz.

Mer om detta, som alltså sker den 13-14 februari 2015, här.

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!