Ji vs Gwen

Kristin Zetterlund 17:13 25 Oct 2014

Men här har ni nåt jag helt och hållet missat???

Gwen Stefani släppte för ett par dagar sen en ny låt och jag tänkte väl inte mer på det men så i samma veva började folk länka till en annan låt, av svenska Ji Nilsson, och att Gwens låt skulle va en redig jävla kopia på den. Hade aldrig hört Jis låt innan men: 1) de är ju XTREMT lika, verkligen lawyer-up-lika om ni fattar 2) Jis låt är ju dessutom en miljard gånger bättre?? En rent av megafet låtjävel??? Som jag nu är besatt av :)))

Såååå............. tack Gwen för att du introducerat mig till en ny grym artist?! Men buu för att dina producenter verkar blivit lite "väl" inspirerade av henne. Dock who can blame'em nästan?? Den nivån av bra. Och eftersom Ji nu finns på min radar upptäckte jag även att hon precis nyss släppt en till låt som OCKSÅ är megafet!! Tack Ji!

Ingen får veta att jag fotar selfie

Hej Sonja 16:30 25 Oct 2014
Jag sitter här på tåget i en fullsatt vagn och försöker fota mig själv utan att nån fattar vad jag gör. För att lyckas med det gäller det att inte "göra sig snygg" och göra en fotomin. Vrider jag på munnen och ser fundersam ut så anar ingen att det pågår en privat fotosession. De tror att man bara sitter och löser avancerade iq-pussel. Det gäller dock att hålla grimaserandet balans. För annars tror folk att du fotar dig själv medan du spexar. OCH DET FÅR JU INTE HÄNDA.

Lördag med Lill-Babs

Frans 13:16 25 Oct 2014

Hej allihopa! Jag och Lill-Babs vill önska er en riktigt härlig lördag härifrån divanen. Vi har en skön tjejdag i regnet där vi ser tillbaka på våra karriärer och alla fantastiska minnen som vi har fått uppleva tillsammans. Plus snackar lite skit om Lasse Berghagen och andra män som har passerat förbi.

Minkpälsen är på, Lill-Babs eget vin är uppkorkat och ett doftljus brinner i bakgrunden för att skapa lite stämning. Såhär önskar jag att varje lördag kunde vara!

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!