Jöbbwear

Kristin Zetterlund 08:45 25 Jan 2013

Lite mera jöbbwear, detta från igår. Alldeles mörkgrå och härlig!!! Dock: för kallt med Dr Martens?? Skulle försöka icke-Ugga igår men tro fan att jag frös ihjäl så nänä tillbaka till mjukisdojjerna from nu.

gammal ylletröja - BACK, perfekt slitna om än liide för tajta i magen och därav bärs uppknäppta läderbysser - Dagmar, skor - Dr Martens

Gilla:
upp
45 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

1 kommentarer

  1. Bild för Paula
    Paula

    Lägg i en fleecesula eller typ en ylle-sula så borde dina docs va okej att använda även när det är kallt :) så har jag i alla mina skor under vintern :)))

Sustainable Stella

Kristin Zetterlund 07:34 16 Sep 2014

Hejohåå här fortsätter vi på det positiva spåret denna tisdag morgon!

Och här har vi något jag verkligen gillar! Stella McCartney aka Vegan Fashion Queen är även en miljökämpe så klart och har flera certifieringar vad gäller sina materialval, driver solcells-eldrivna butiker, har med hundar up 4 adoption på sina kollektionspresentationer (!!!!!!) och mycket mer........... Nu har hon släppt en egen kollektion för Green Carpet Challenge, med helt återvunna material och tom all setting och möblemang på plats för visningen var återvunnet!! Så pass att varje liden träklack var ekocertad :))  Äääälskar såna här initiativ, mer eko tack! Speciellt till detta klientel till verkligen har RÅD att välja grönt.

Tråkiga gäster det verkar varit på plats bara?? Nooooot. Rita Ora, papi Paul och MIA (som jag hade pESSA på mig om jag träffade!?) bla. Vad gäller kollektionen kan jag inte tänka mig någon bättre än Kaftan Kueen Kakan att bära upp dem ståtliga?? Ok jag kan ta en också om det finns över............................... Annars var mina favoriter godisbitarna till clutchväskorna! Återvunna från plastflarrer så klart.

Go go green, go go Stella!

Gilla:
upp
9 röster

Efter regn kommer solsken

Kristin Zetterlund 20:40 15 Sep 2014


Bilder: nojesguiden.se, privat, Fabian Wester

Det här var alltså min gårkväll:

Valvaka med Nöjesguiden, av och med grymma kollegor på denna site!!! Tyvärr blev ju resultatet som bekant inte bra för någon i hela vårt land, ingen kan ju fira då vi bara kliver in i ett avgrundmörker som inte kan se nästa ljusglimt förrän om fyra år *happy go lucky*. Satt å tröck tillbaka tårarna som det var redan, när jag plötsligt får varsel om att Instagram in all it's unholy glory har helt sonika raderat ovan bild på Rebecca & Fiona som de la upp??? Nänänä då BRAST DET. Nu får det fan va nog!!!!!! Är det så jävla kontroversiellt att vara FÖR ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE eller Mark Zuckerberg?! Är du en av våra 13 tragiska procent?? Jag vet liksom inte vilken planet jag ska fly till för att allt ska kännas okej igen i min lilla kröpp.

Men så sken en liten liten solstråle in i min dag. Zara Larssons nya låt "Rooftop"!! 1) pga helt jävla underbar låt, sååå go och ger mig Solange:iga "Losing you"-vibbar?? och 2) känner alltid en liten gnutta hopp om framtiden och dess befolkning här när jag tänker på Zara och de brudar som är som hon. Som bekant äger hon och jag hoppas innerligt hon fortsätter i samma spår och sprider det goda ordet!!

Mer av Zaras musik och tänk till folket, gärna omgående tack!

Gilla:
upp
23 röster

Perfect distraction

Kristin Zetterlund 07:20 15 Sep 2014

Oavsett regering vid makten from idag är det en sorgens dag. Att 13% av oss väljer mörkret och avvisar kärlek. Ger mig kalla kårar ända in till skelettet och kräks en lång väg upp i halsen. Men vi tänker inte ge upp! Utan nu är det nya tag, varje dag. Vi kämpar på!!!

Jag kommer nu också välja att distrahera mig ett litet tag ok? Hade jag fått som jag vill hade vi alla varit hemma idag på en officiell svart dag, men så funkar inte världen och vi kan inte låta oss gå under av detta.

Därför, tillåt er att distraheras av följande:

Orange is the new black-stjärnan Dash Polancos nya frisyr!! Exakt så jag önskar mig, men aldrig får till. Men även här kämpar jag på! Förhoppningsvis ska detta inte ta fyra år till to get straight bara.........................................

PUSS O KRAM nu kämpar vi Sverige!

Gilla:
upp
36 röster

Barelegged ladies

Kristin Zetterlund 18:50 14 Sep 2014

Innan jag ger mig ut på valvaka med Nöjesguiden kom jag på att jag inte visat opp denna outfit från förra veckan när jag var på vegomiddag på Tjoget!

Har en barbenspakt med en kollega för jag typ lackade ur i somras när det var iskallt och folk gick utan jacka "FÖR DET ÄR JU JULI", jo fast du får ju tänka lite med hjärnan också?? Så nu när det "är september" men jag ändå tycker det är barbensmode då går folk omkring i typ rockar bara pga det som står i kalendern?! Blir tokig. Vi har iaf paktat att vi kör barbent september ut BARA FÖR ATT. Så länge det inte blir olidligt kallt plötsligt! Jupp jag är alltså lika mogen jag, bara åt andra hållet................................

jacka - Carin Wester, klänning - gammalt Whyredprov, väska - Stella McCartney, skor - Dr Martens

Gilla:
upp
43 röster

No one should hurt like this

Kristin Zetterlund 13:28 14 Sep 2014

Underbara Vanessa Falk gjorde joo ska vi kalla det comeback imorse i Nyhetsmorgon! Jag satt all giddy och skulle precis ut och rösta men om någon kunde få mig att vänta i ett par minuter till så var det ändå Vanessa. "Hurt" är alltså hennes nya singel och imorse var hennes första framträdande med den! Hon gjorde också en intervju och det var inte direkt okänslosamt.

Vanessa har förlorat både sin lillebror och sin pappa Christian inom loppet av allt för kort tid och hon är så sjukt stark, en HELT underbar person och jag är såååå impad att hon pallar öht och hur GRYMT hon gör det. Har alltid älskat allt hon släppt, och nu senast hörde vi henne på övermäktiga remixen av Linda Piras "Knäpper mina fingrar". Men nu verkar det vara dags för nya tag, och det låter så klart helt fantastiskt. Lika delar impad över hur bra låten är, som jag är över hur stark hon är som sagt. 

<3 All kärlek till dig Vanessa <3

Gilla:
upp
62 röster

Valet 2014!!!

Kristin Zetterlund 10:00 14 Sep 2014

WooooOOWww! Igår hade alltså Pharrell hört av sig till Gudrun Schyman för han tycker tydligen det hon gör är fett och bjöd upp henne på scen under sin konsert igårkväll för att propsa både henne och FI! Heeeeelt sjukt!!

Och ni som klagar på att "meh Pharrell var ju med på tex Blurred Lines, inte särskilt feministisk alls jöh!!!"............. Men det handlar ju inte om Pharrell fattarnivelle???? Det handlar om att Gudrun fick möjlighet att ta del av en stor plattform fylld av personer hon kanske aldrig skulle nå ut till annars! VARFÖR skulle hon tacka nej? "Bättre att jag sitter hemma än att sprida vår politik så brett vi bara kan". Det säger väl sig självt?! Det handlar faktiskt inte om Pharrell ALLS. Själv tackade jag nej till konsertbiljetter dit just då jag tycker att han är en liden töntpelle, som killen som var snygg på högstadiet och aldrig växte ifrån den rollen. Inte gjort nån särskilt vettig musik på många år. Men men!! Det handlar som sagt inte om Pharrell!!! Eller hans hatt :(

Men inatt allså. Har inte sovit en blund!!!!!! Så pass nervös inför valet. Drömt mardrömmar hela natten, typ att det var oklart vilken lapp som skulle i vilket kuvert, massa strul, kunde plötsligt inte läsa/stava, jag fattade inte hur jag skulle rösta typ........... Nu vill jag bara få det överstökat!!! Men ni är väl med på att ALLA MÅSTE RÖSTA. Varenda en av oss!! Annars tar rassar över and I sure as shit ain't cool with that så nu jävlar gör ni som mamma säger. Och även om valsedeln till ditt föredragna parti inte finns i vallokalen kan du göra så här, nämligen skriva partinamnet på en blankis:

till exempel så :)))))))

Åh guuuuuuuud det bara pirrar nuuuu jag måste ututut KOM IGEN ALLIHOPA!!!! Nu tar vi dom!! In!!!! Och SD ut!!!!!! AAAAAAARRHH

Gilla:
upp
72 röster

SKAPARNA

Kristin Zetterlund 21:23 13 Sep 2014

Inte direkt ogråtig idag?? Visserligen som varje dag men men. 

Älskar projektet SKAPELSEN. Med syfte att belysa kvinnor i den totalt mansdominerade musikbranschen, att hylla dem som glömts och gömts under historiens gång, att fylla luckorna och vara med och skriva framtidens musikhistoria! De har gjort en podcast, blogg och en liten film, ses här ovan :)) En kan också lägga upp bild på de kvinnliga artister som inspirerat och förändrat dig under hashtag #SKAPELSEN. Är så pass blödig idag att bara den feeden gör mig så klart gråtig den också.

En grej dock, och detta är första och sista gången jag nog nånsin har sagt och kommer säga detta men: hade typ velat se mer killar här? Så att budskapet verkligen når ut till de som kanske allra mest behöver ta del av det. Gobbarna u know. Ingen kritik mot de som är med i filmen nu, utan det handlar ju bara om att jag vill ha meeeer och fleeeer. Heja heja heja SKAPELSEN nu skriver vi om musikhistorien tillsammans!!

<3

Uppdatering: här är mitt eget bidrag till hashtagfeeden!!

Gilla:
upp
64 röster

Go hard and go home

Kristin Zetterlund 17:48 13 Sep 2014

åå herreguuuUUUUUud vad jag mår

Igår hade Rebecca & Fiona deras sista Sverigespelning för sommaren på Gröna Lund (som var MAGISK) och sen var det efterfest på Tjoget! And they go haaaaard. Tanty hänger knappt med i svängarna längre, var tvungen att sova till klockan fyra idag typ?? Så får jag mms att de sitter och dricker bloody marys och njuter ut den JAHA. Jag typ rullade in mig i en pizza och la mig och sov igen.

Och vet ni vad jag fixat åt er?? By popular demand kommer vi att ta fram min 5inist-tröja i svart med vit print också!! Wiiihooo hojtar när den finns ute! Allt för att mina hjärtys ska va glada <3<3

Gilla:
upp
74 röster

5inist: Faggot Apparel by Kristin Zetterlund!

Kristin Zetterlund 07:22 12 Sep 2014

Drum rollllll

Har äran att vara gästdesigner hos Faggot Apparel!! Med printet 5inist på tre olika t-shirtmodeller; oversize, dam och herr. Faggot Apparel drivs av Tommie X och fullständigt äger då de skänker delar av sitt överskott till bästa Civil Rights Defenders. Såååååå fett att få vara med i detta feta projekt <3 <3 <3 

Ser också att printet premiärades igårkväll av ovan praktgeni tillika underbara person *ler nöjd varm inombords* :)))

Finns liksom inga fel hära: lägg 250 kr --> få snygg tischa --> sprid bra budskap 4ever --> pengar går till de som kämpar för bla HBTQ-rättigheter i Ryssland

Heja Faggot Apparel and let's spread the love 5inists!! <3

Gilla:
upp
114 röster