Jöbbwear

Kristin Zetterlund 08:45 25 Jan 2013

Lite mera jöbbwear, detta från igår. Alldeles mörkgrå och härlig!!! Dock: för kallt med Dr Martens?? Skulle försöka icke-Ugga igår men tro fan att jag frös ihjäl så nänä tillbaka till mjukisdojjerna from nu.

gammal ylletröja - BACK, perfekt slitna om än liide för tajta i magen och därav bärs uppknäppta läderbysser - Dagmar, skor - Dr Martens

Gilla:
upp
44 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

1 kommentarer

  1. Bild för Paula
    Paula

    Lägg i en fleecesula eller typ en ylle-sula så borde dina docs va okej att använda även när det är kallt :) så har jag i alla mina skor under vintern :)))

Inte mig det är synd om alltså

Kristin Zetterlund 19:54 31 Jul 2014

Min dag började sådewr då vi planerat att åka ut till Artipelag men i kö till båten ut så tar platserna slut när vi har typ EN person framför oss. Och när en väl ställt in sig på att åka båt tjaa då ville vi inte åka buss dit, utan ville njuta ut den i den friska skärgårdsluften............................... Så purkna gick vi till Fotografiska! Och det blev ju svinbra dä mä. 

Sen åkte vi ut nånstans i Huddinge och bawda! Och då fanns det inga purkna miner kvar här inte!

Men nog om mina i-landsproblem och lösningar nu: smsa GAZA till 72 999 så skänker du 100 kr till Radiohjälpens insamling för att hjälpa de utsatta i Gaza. No excuses, du köper latte för mer än den summan varje månad och VÅRA BARN DÖR. Smsa bums, det är absolut minimumnivå på vad vi kan göra härifrån.

Gilla:
upp
3 röster

Minty fresh dressed to impress ready to party

Kristin Zetterlund 15:26 30 Jul 2014

I'm such a sneaky lil fff

Har suttit på ett presentkort på Nelly ett tag och sen väntat in den rejäla rean och sen slog jag till!! Som en jävla................. tillslåare. Har spanat på dessa skor såååå länge, minty fresh 'n all, och äntligen passade jag på och fick dem för en bråkdel av utgångspriset!! Kristin vs Kapitalet 1-0 (hahahahha ISH, ligger rätt under på ganska många andra punkter.......). 

skor som äntligen är mina - Miista (obs slut på Nelly nu men finns kvar på Asos!)

Gilla:
upp
10 röster

En spontanare

Kristin Zetterlund 09:49 30 Jul 2014

Fick ett sms igår där det stod "Är i stan!" mitt i stan och det var från min bästaste Ellinor som varit min bästaste Ellinor sen DAGIS. Blev skitstressad pga absolut ingen framförhållning, men så kom jag ju på: mitt schema är typ vidöppet?? IS THIS REAL LIFE. Så vi hookade på cavaparty senare på kvälla! Åhåååå som vi mös och skratta, och det är ju kul.

Men fick sån inspiration av hela grejen, typ att de bestämt sent på kvällen "vi drar till Sthlm!" och sen åkt på morgonen. För att vara världens mest ospontana människa fick jag ändå lite feeling! Nu ska jag bara hitta nånstans att åka som inte är så jättelångt bort och är ca gratis............................ *googlar* *tar 1ans buss till Kungsholmen!!*

Gilla:
upp
12 röster

Shuuu

Kristin Zetterlund 16:22 28 Jul 2014

Linda Piras dubbellåt från tidigare i somras har nu fått en dubbelvideo! "Shu Katt/Överlever allt" heter de ju och jag älskar dem bägge, tror dock inte alla gjorde det?? Och ba....................... HUR INTE men aja. Videon(arna) är inget ground breaking men härliga och passande till låtarna! 

Hmmmm nowlemmegetbackto det jag just gjorde: en snart två timmars-nap mvh queen of vacay

Gilla:
upp
8 röster

A Spike Lee joint

Kristin Zetterlund 11:06 28 Jul 2014

Fick en perfekt sommargåva från New Era precis innan jag åkte till Samos!! Från deras Heritage Series, Spike Lee-kepa, och kan ju meddela att den användes flitigt. Min grej blev att jag ofta hade den högt på huvudet á la Justin Bieber då jag alltid går runt med håret i knut på semester. Och orka ta ner knuten när jag OCKSÅ vill ha keps på? Ja då blev det en bulle däremellan och kepsen satte sig högt och fint på huvudet. Eller fint och fint men det gjorde jobbet åtminstone!!

Gilla:
upp
13 röster

Stormtrooper

Kristin Zetterlund 16:59 27 Jul 2014

Hahahhaha okejjj moder jord, jag fattar piken - ska EJ klaga på värmen ever again då!! Idag har vädret varit ca i stil med Day After Tomorrow, blixtrat åskat regnat SÅ HÅRT att flera billarm gick av på vår gata och det flög utomhusmöbler lite varstans (!!!!!!!). Verkligen helt galet, aldrig sett nåt liknande. 

Men magy behöver ju mat så hade inge andra val än att ge mig ut'it, dock obs när saker lugnat sig lite för det var nästan farligt där ett tag va?? SÅN TUR att jag har mina nya, vita gummistövlar att 1) skydda från väta 2) förstärka Grekland-brännan ;))) Viktigt att va snygg även när det stormar ni vet!!!!!!!....................................

gummistövlar - Hunter, gammal regnjacka som äger - Adidas

Gilla:
upp
14 röster

Från en värme till en annan

Kristin Zetterlund 10:18 27 Jul 2014

MAMA'S BACK!

Landade inatt till vår underbara lägenhet som tydligen blivit en mokrovågsugn under resans gång :))) *pistolemoji*. Natten slutade med att jag kravlade ut och la mig på soffan för att få lite bättre luft, då våra fönster i lägenheten är vid vardagsrummet och köket. Nä men inte för att det var något svalare utomhus än inomhus då?? Inga fläktar alls???? VARFÖR VÄLKOMNAR DU MIG HEM SÅ HÄR SVERIGE?! Aja, en får ju inte klaga i knoooow.

Men nu är jag här, nu är jag fortfarande ledig och jag helt helt jävla dränkt i svett och sömnberövad so let's do this Stockholm!!!!

Gilla:
upp
13 röster

MALLÅ!

Kristin Zetterlund 07:53 24 Jul 2014

HEJ MINA ÄLSKADE!!!

Nåt står inte rätt till med min mobilbloggning just nu för inget kommer fram och wiffyt är så kasst att jag inte kan ladda upp en endaste bild heller.............. MEN av någon anledning funkar det att instagramma alldeles utmärkt så följ min resa där så länge vettja!! Dock att d e pretty much samma sak hela tin: öl, bad, sol och friterad fetaost. But look who's not complainingggg!

PUSS O KRAM PÅ ER!!

Gilla:
upp
16 röster

Samos a la playa!

Kristin Zetterlund 17:03 18 Jul 2014

Radiotystnad pga tror jag körde på lite väl hårt post-Gagnef och pre-semester, jag sov nog varje sekund jag inte jobbade igår och idag. Ibland måste en stanna upp, känna av OCH SOVA. 

Så här ser min countdown-app ut på mobileon!!!!! Samos, Grekland imorgon!!!!!! Kommer gråta lyckotårar hela vägen ner och skaka lite smått förrän jag får första moskiton i hand. 

Nu ska jag försöka packa en "rimlig" mängd klänningar, lol har aldrig använt de tre orden i följd nånsin förut och kommer nog aldrig igen??

Gilla:
upp
18 röster