Master i fjällen

HanaPee 19:36 20 Apr 2014
VEM E CHEFEN??? jo det är uppenbarligen JAG ...som ser så otroligt nöjd ut i min lilla grotta...? Har suttit hela dan här i en snögrotta i Åre och jäst med min mintu choco (sprit som smakar after eight. Pannan, näsan och hakan har blivit svullna, sträva och röda - men jag ser det bara som en attribut till mitt nya hurtiga jag. I morrn är jag åter i Stockholm och då blir det mer bloggande. Tänkte då svara på de tre vanligaste frågorna ni mejlar mig: 1. Min KILLE är inte feminist, vad gör jag? 2. Hur får man jobb på tv? 3. Hur får man det att hålla? Missa inte det! PUSS
Gilla:
upp
14 röster

Hanapee

Prenumerera: RSS-flöde

HanaPee

Hej n00bs! Jag heter Hanna, är 25 år och gör allt som internet-tjejer gör mest (och bäst!) dvs. bloggar, jobbar med *media* och dj:ar. Jag gillar kall falukorv, feminism och att skriva.

Kontakt: hanna@hanapee.com

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Dreaming girl på räls

HanaPee 10:54 17 Apr 2014
Nu är jag på räls mot Sundsvall. Ska fira(?) påsk där och i Åre. Som vanligt när jag åker tåg hamnar jag i en musikvideo i mitt egna huvud... Kom nästan en tår när jag levde mig in riktigt... Gud, vem är jag? Det är Cardigans bästa platta som jag lyssnar på medan jag tänker mig själv som huvudpersonen i musikvideon. Men vilka är de bästa låtarna på skivan undrar ni? Jo! You're the storm och 03:45: No sleep. SÅ BRA!!! Är du kanske på ett tåg eller i en bil? Lyssna, titta drömmande ut genom fönstret och bli huvudpersonen i din musikvideo! PUSS!!
Gilla:
upp
24 röster

Jakten på den perfekta pikén

HanaPee 09:00 16 Apr 2014


Jag har kommit fram till en sak: Jag vill ha en pikétröja. Tror att en del av inspirationen kommer från Rebecca och Fiona. Eller rika män med makt. Allt jag vet är att de senaste dagarna gått ut på att hitta den perfekta pikén. Men jag hittar den inte?

Den skall vara beige/ljusgul/naturvit och ganska snäv. Korta tighta ärmar. 2-3 knappar i kragen. Ingen ful hästpolo-spelare på den, tack.

Vill ni hitta den åt mig? Vinnaren får en dikt av mig <3 <3 <3

vill INTE ha den här.

 

 

Gilla:
upp
11 röster

SÅ lycklig

HanaPee 22:36 15 Apr 2014

Alltså. En fråga:

Är jag manodepressiv? Ok, ska inte skoja om sånt. Förlåt mitt namn e plåt.

Ok, ska inte skoja om sånt. Vissa är ju gjorda av plåt :-(

...

Jag har nämligen under kvällen pendlat mellan känslorna: "JAG KAN INTE SKRIVA JAG ÄR SÅ VÄRDELÖS OCH GER UPP DETTA OCH SÄGER HEJDÅ TILL ALLT SKRIVANDE" till "HURRA! VARFÖR ÄLSKAR INTE ALLA ALLT JAG SKRIVER??? BORDE VINNA NGT STORT PRIS???".

Nu har jag lämnat in den krönika som väckte dessa känslor. Endast 5 dagar för sent *living on the edge*.

Ni hittar mina krönikor i Sundsvalls tidning en söndag varje månad. Älskar för övrigt Sundsvalls tidning. Fast inte lika mycket nu som förut. För nu måste en BETALA för att kunna kolla på nyfödda på webben st.nu? Que?????? Är ju mitt största lördagsnöje som helt plötsligt blev ett betalnöje. Nähäru. 

 

Puss älskade fanz! Kul att ni kommenterar mycket nu också! Jag läser ju allt. Såklart.

Gilla:
upp
28 röster

Nytt podcastavsnitt! 28. En skål mänskligt mys

HanaPee 21:24 14 Apr 2014

Oh ah oh ah re

Vi är alla poddare

Oh ah oh ah re

Vi är alla poddare

 

Måndag. Nytt podcastavsnitt. Missa för guds skull inte detta. Är du åtminstonde LIIIITE intresserad av NÅGON SLAGS "genusfråga" tycker du bergis att det är kul att lyssna på denna. Den innehåller:

Martins lena hår. Mitt "bråk" med känd medieman. Barn som lockar i snygga förpackningar. Josefins väg mot kändisskap med Sigge Eklunds fru. Frustration VS. god ton. "Sköna killar med skägg" får oss att spy. Får det lov att vara en skål mys...? Och vad hände egentligen med Martins stulna mandolin? 

Ni hittar podden på appen Podcaster, på iTunes eller Libsyn. Bär du haremsbyxor, undviker E-ämnen och bojkottar smartphones...? Klicka på play här:

Gilla:
upp
21 röster

Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!