Huvudmeny

Mot Åre!

HanaPee 17:03 1 Apr 2015

0_c.jpg

 

Sooooon very very soooooon kommer detta vara min utsikt. Klockan 17.30 går nämligen bilen mot härliga Jämtland! Där skall jag vara i svärisarnas stuga och åka skidor till på måndag. Jag är dock lite oroad hur i HELVETE det kommer gå för mig att åka skidor utan linser?! Jag använder ju inte linser längre pga har plötsligt fått så extremt torra ögon, så att det går helt enkelt inte att stoppa in ett jota i ögonen.

Och jag kan ju inte ha glasögon under skidglasögonen.....? Eller.....? Nä, är ju fan inte ett alternativ. Totalt onödigt att åka omkring i en hipp skidoutfit från Norröna om jag ändå ska förstöra den med dubbla glajjor.........

Ops, nu måste jag skynda mig till vår skjuts. Är alltid sen i sånt här. FAN. 

Äntligen får jag berätta! HanaPieces ss15

HanaPee 11:46 1 Apr 2015
Gah! Har varit så svårt att hålla hemligt för er pga vill ju berätta allt. Men här har jag inte fått det, har velat hålla allt hemligt innan det blev fullkomligt klart. Och i veckan blev det äntligen färdigt. Jag har nämligen under nästan 2 års tid arbetat på min egna kollektion kläder. Jag har arbetat dag och natt med många fantastiska kreatörer och nu får jag ÄNTLIGEN visa detta för er. Är stolt och glad. Var varsamma mot mig i kommentarsfältet, är ju trots allt min bebis detta. 
 

 

PS. Vill du vinna någon av outfitsen? Printscreena vilken outfit du vill ha och lägg upp på Instagram med #HanaPieces så skickar jag den till dig utan kostnad. Lycka till!

Dagens outfitta, mjukisdenim

HanaPee 08:40 31 Mar 2015
JAHAPP! Här står jag med handen i midjan lite relaxat. Hittade denna mjukis-denim-dress längst in i garderoben?! Hade glömt att den existerade. Den är från Weekday ifall någon ville veta. Matchar med 90-talsfrisyr och adidas superstar.

NYTT PODCASTAVSNITT: 73. Robotsamhället

HanaPee 00:06 31 Mar 2015

Ännu en pod! Sjuttiotredje i raden! 

Tror den blev rätt bra för den här veckan snackar vi ooooom;

Att sova mellan sina föräldrar lite för länge, låtsasjobb, riktiga jobb, robotar som tar över världen, ny kompis från Tunisien, är det skillnad på hat å hat??, att tjäna pengar, skrytiga lunchlådisar och mycket, mycket mer. 

Ni hittar den som vanligt i apparna Podcaster, Acast och Beyond pod. Bikramyogar du varje morgon, gör egen ekologisk juice och bär trikåer gjorda av en speciell fjäril? Tryck då play nedan:

Grattis på våffeldagen 1 vecka senare

HanaPee 15:52 30 Mar 2015

 

Vilken tur att ni finns som påminner mig om grejer, glömde ju heeeeeelt bort att publicera detta klipp på själva våffeldagen......... La dock upp det på Instagram. Så fick jag en kommentar här på blöggen som bah "haha varför har du inte länkat denna?!" ...för att jag är uppenbart senil. Men här är den. 

Musik och sång: Christofer Högberg och Micke Johansson
Text: Hanna Persson
Bakgrundsdansare: Christofer Högberg och Klara Svensson (min chef............)

AJA, GRATTIS PÅ VÅFFELDAGEN EN VECKA SENARE!

 

Senaste inlägg från HanaPee

Hanapee

Prenumerera: RSS-flöde

HanaPee

Älskade ni! Jag heter Hanna Persson och gör blogg, pod, programleder och HAR mig. Skicka hotbreven hit: hanna@nojesguiden.se

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny