NYTT PODCASTAVSNITT! "41. Pedofilfarm"

HanaPee 23:32 21 Jul 2014

JAAAAA

POD-MÅNDAG!

Jag vet att jag brukar säga det ofta meeen.... DETTA avsnitt var tamejfan riktigt bra! Ni får ej missa det. Vi snackar bland annat om:

Martins penis, är den lik Bo's? Jacob Öqvist oroliga insta. Hanna fortsätter sin liberala bana i ett försvar med Pernilla Wahlgren. Moderaternas supernya valreklamfilm hiss/diss? Min brors framtidssyner som 11-åring. Tv-tittande. Nelson Madela kanske inte var SÅ perfekt ändå... och en massa annat SMASKIGT.

Ni hittar podden på iTunes och apparna podcaster (iPhone) och Beyondpod (android). Heter ditt barn Eko, har kottar som leksaker och du smörjer dig bara i svindyra naturoljor? Tryck då bara på play här:

 

PS. gjorde spelaren mindre nu så att ni som vill trycka play via mobben också klarar av det, funkar det?!

Gilla:
upp
18 röster

Jag är i P3 hela veckan!

HanaPee 17:13 21 Jul 2014

...Minns ni att jag i slutet av juni skrev att jag hade gjort några riktiga jobbiga grejer? Den här veckan kommer ni få se allt! Jag har nämligen hängt med Tiffany Kronlöf och Ison Glasgow - vilket inte var ett dugg jobbigt MEN så har jag också busringt och smygfilmat på stan. Allt på temat "skönhetsideal".

Avsnitten kommer sändas på p3 klockan 17.02 mån - tors + lång repris på söndag. Dessutom filmades ALLT och läggs upp på UR's youtubekanal. 

Här är första avsnittet! Hoppas ni gillar det!!!!!!!! FÖR JAG GILLAR JU EEEER! Tjohooooooooo!

OBS! har överseende med att jag stirrar rakt fram...... var så koncentrerad på att det var RADIO, mitt heta tips är att istället för att kolla, bara LYSSNA. Sätt på det när du exempelvis lagar mat, kammar din hamster eller diskar en kopp....

Gilla:
upp
38 röster

Vad kan vi göra?

HanaPee 12:24 21 Jul 2014

Kunde inte somna igår efter att ha försökt sätta mig in i det som händer i Gaza nu. Hittade ett instagramkonto (@ahmedwong) som är ett av alla sociala mediekanaler som rapporterar direkt och ocensurerat från det som händer i Gaza. Slakten som sker. Och så ligger jag där i nån trygg liten stuga under samma himmel som alla de föräldralösa barnen och barnlösa föräldrarna och lyckas ändå somna till slut. För det rör ju inte mig och min närmsta krets.

Precis som andra jävla krig i den här världen kan jag återigen avskärma mig från slakten och misären människor utsätts för. Den turen har jag. För det är ju precis TUR det handlar om. Jag har inte gjort något för att på något sätt "förtjäna" att bo i trygghet och frid. Jag hade helt enkelt turen att födas här. Precis samma tur som Jimmie Åkesson hade att födas i ett område i världen där krig inte pågår, just nu. Men till skillnad från honom tror jag mig besitta någon slags empati även för människor som inte haft den turen. Eller?

För just nu hjälper den empatin inte någon i Gaza. Jag tänker på vad jag ska göra? Vad kan jag göra? Vi kan omöjligt kalla oss medmänskliga när vi vet om den slakt som pågår våra medmänniskor, men ändå inte gör något. Ett sms till 72900 med texten "AKUT GAZA" skänker 50kr till Röda Korsets arbete där just nu. I brist på andra idéer eller kunskap kring hur jag kan hjälpa människorna så fortsätter jag smsa.

Gilla:
upp
53 röster

R.I.P en semesterhelg i sjukdom

HanaPee 14:39 20 Jul 2014
Jo, det är bara en förkylning JAG VET. Men att ännu en dag vakna upp med ÄNNU ondare i halsen + öronen gör mig så otroligt provocerad att ni förstår inte. Speciellt när vädret inbjuder till bad och annat sköj. Å andra sidan: bra att vara sjuk så får mitt alkoholintag vila lite. Blir ju annars rätt så mkt sånt på semestern, det liksom bara slinker ner utan vidare eftertanke, typ: "jamen ett glas vin till eftermiddagsmaten vore ju gott det är ju semester, ops ett till middag, till efterrätt och så en drink efter maten" och så sitter man där och har dragit på sig alkoholproblem. Nä det vill en ju helst undvika.
Gilla:
upp
39 röster

Hanapee

Prenumerera: RSS-flöde

HanaPee

Hej n00bs! Jag heter Hanna, är 25 år och gör allt som internet-tjejer gör mest (och bäst!) dvs. bloggar, jobbar med *media* och dj:ar. Jag gillar kall falukorv, feminism och att skriva.

Kontakt: hanna@hanapee.com

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!