NYTT PODCASTAVSNITT: "45. Sköna killen"

HanaPee 22:25 1 Sep 2014

MÅÅÅNDAG. Ny podd. Ny livsgnista.

Den här gången snackar jag och Ricky Martin bl.a. om:

Det här med att tiggare ska vara "tacksamma", jag bjuder på sång a la Britney Spears, jag spår, Martin är en skön flummig kille, denna tomma barnvagnen, min kväll på kristallengalan...., wannabemedia-liv och MYCKET mer.

Blev ett BRA program. Ni borde lyssna! Det gör ni via iTunes och apparna Podcaster och Beyond pod. Bor du frivilligt i tält, äter bara levande och inte rört teknik sen -92, klicka då på play här:

Gilla:
upp
39 röster

Står och drömmer om en rättvis värld

HanaPee 21:38 31 Aug 2014

Jaha, här står jag och drömmer om en rättvis värld........... Gick rätt så bra idag trots att jag fatiskt var lite nervös (HAHA vadå "faktiskt"??? vem försöker jag vara???) Dock glömde jag säga till sminkösen att jag ville ha ögonbryn. Här ser ni det.

ANNARS DÅ????? Jo, nu har Big Brother börjat igen. Mitt absoluta favoritprogram genom alla tider. Sist hade jag 24/7-varianten och var ohälsosamt besatt. Grät när Marcello var otrogen mot Annica osv. I år konstaterar jag att huset är så sinnessjukt fult. Ser ut som att Ty från Extreme Homemakeover har inrett med surfar-färger och amerikanskt trä. Men ja, ändå härligt.

Nä, nu måste jag koncentrera mig. Puss!

Gilla:
upp
51 röster

Pratar politik idag på Mynttorget (och i SVT2)

HanaPee 14:05 31 Aug 2014

Hej älskade,

Vet ni? Jag kan knappt ha skjorta pga mina handleder blir så jävla SMÅ i skjortor? Känns som om de ska gå av när som helst. Precis som benen på duvor. Uuuuuuhhh. Får rysningar när jag tänker på hur LÄTT man skulle kunna bryta benen av en duva. Som små, små tandpetare som de vandrar omkring på.

I övrigt fortsätter min *mediala*-stress-helg. Idag är jag med i SVT2 och ska snacka politik. Såg att en "LIBERAL POLITISK DEBATTÖR" var inbjuden tillsammans med mig och fick en stor klump i magen pga JAG kan ju absolut inte argumentera på en sådan proffsig nivå? Går ju mest på magkänsla i ungefär ....allt.

Men det ska nog gå bra. Annars äre väl bara att svara "MEN DURÅ!!".

Vill ni kolla live kan ni komma till Mynttorget (Gamla stan) kl 16.00. På TV (riktig tv!) så börjar vi sända 16.30 på tvåan.

TJOHOOoooo

Gilla:
upp
55 röster

Hanapee

Prenumerera: RSS-flöde

HanaPee

Hej n00bs! Jag heter Hanna, är 25 år och gör allt som internet-tjejer gör mest (och bäst!) dvs. bloggar, jobbar med *media* och dj:ar. Jag gillar kall falukorv, feminism och att skriva.

Kontakt: hanna@hanapee.com

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!