Huvudmeny

Guldbaggen - frisyr.....?

HanaPee 20:21 25 Jan 2015

6dbfd28a4503bff672abfe7d0ec53a63.jpga9e2491e576ed3ef461968fa7b2b043e.jpg17796688da6d722ea275ddba0c68773e.jpg4a3f46dd001bdb1b35e1600245f27a3a.jpg33e7e42f422183b136872e0e6141e70d.jpg

 

JAHA OCH VAD ska jag ha för frisyr i morgon? Tänkte ta med mig nån bild som inspo till make-up-&-hår-personen men vette fan hur jag ska se ut? Klänningen jag har är svart med detaljer på börstet + väldigt lång smal urringning (bild kommer i morrn). Eftersom jag ska ha en mick som sitter fast i lill-huvet mitt kan jag inte ha något stort örhänge på den sidan av huvudet.

Har nu fått för mig att jag kanske ska ha uppsatt?? *crazy* Men HUR?? Vill inte riskera att ha en balen-i-nian-frisyr med hårda skruvlockar liksom. 

Har ni tips/idéer så kom med dem!

Hatar alla som har "fixar-söndagar"

HanaPee 20:12 25 Jan 2015

bild_2015-01-25_kl._20.02.jpg

...jag hatar iofs i princip allt nu för tiden? Ja, jag borde boka in fler psykoterapisamtal för detta. Men nu är jag tydligen en sån där "fixar-person" som jag annars stör mig på, eller helst PAR som ska fixa saker ihop på söndagar. HUR kan det provocera mig så mycket?????? RYSER typ av tanken på detta.

Men idag har jag alltså städat, gjort lyxfrukost (som Anton räddade!!) och så har vi tvättat. Ja, kanske ett helt vanligt liv för nån annan, men jag hatar ju sånt här och har svårt för att ta mig för detta, mest för att det känns som om jag aldrig är hemma. Speciellt inte ihop med Anton. Gud. Kommer ju ALDRIG kunna ha barn eftersom jag tycker att allt med vardag är ca det tråkigaste som finns.............

BTW SNART KOMMER ETT INLÄGG OM MIN FRISYR I MORGON!!! Det måste ni kommentera på!!! Visst äre väl kul att jag bloggar rätt mycket nu rå?!?!

Puss

//blogglusten

 

DEN SKAR SIG

HanaPee 11:47 25 Jan 2015

bild_2015-01-25_kl._11.40.jpg

JAG ÄR TILLBAKA!

Hade fullt upp igår med att *leva lajf* och dricka cava + spela mobilspel..... Idag tänkte jag börja dagen med en HÄRLIG helgfrukost i form av en eggs benedict. Hade gjort en så fin, slät hollandaise-sås men tyckte på slutet att den blev lite väl tjock. "Om den blir för tjock, blanda ut med en skvätt vatten" hade Jonas Cramby skrivit i sitt recept.

Så jag gjorde det.

OCH DEN SKAR SIG.

Skrek "kuken" såpass högt att jag fick ont i halsen. Nu står Anton i köket och ska göra en ny. Mina nerver klarar nämligen inte det här. 

 

LYSTIRNG: Jag vill också meddela er alla podlyssnare att podden kommer ut på TISDAG KVÄLL den här veckan. Jag har ju Guldbaggen hela måndagen vilket gör det svårt för oss att spela in. Och idag finns inte heller någon tid. Kanske hade hunnit nu på morgonen OM inte såsjäveln skurit sig........... MEN MEN. Kan dock lova att nästa pod kommer bli en succé! Vi har bland annat fått svar från "Lovisa" som utvecklat sitt resonemang kring demoner och djävular i alla religioner utom kristendomen (...)

Dessutom är jag skyldig några personer en ursäkt pga min "rant" om töntiga kommentarer. Ser verkligen fram emot att spela in denna lelle poddis.

PUSS älskade ni. 

 

Fredagsbubblig

HanaPee 16:05 23 Jan 2015

bild_2015-01-23_kl._15.54_2.jpg

KÄRA NI! 

Sitter nu och FLINAR UPP MIG hos produktionsbolaget som jag gör Guldbagge-sändningen på måndag med. Är nämligen så lycklig över en sån ytlig sak; jag har hittat en klänning att ha på mig på galan. Idag fanns den framför mig och min puls gick på riktigt upp när jag såg den. Tog galgen i min hand och gick med nervösa steg mot provrummet i hopp om att den skulle passa.

Jag KAN eventuellt ha viskat tyst för mig själv: "snälla snälla gud gör så att den här jäveln sitter bra nurå....".

Tog på mig den.

Dog.

Den satt helt perfekt! Rymlig över vulvan <3 men ändå en rejäl urringing + så jävla härligt material.

På måndag får ni se den. Fast FAN nu kanske jag har höjt någons förväntningar??? Och sen när det kommer bilder på den kommer ni bah ".....fin...... men inte SÅ fin....". Aja. Må så vara. Jag är lycklig över denna ytliga grej.

Annars då? Jo, ikväll blir det middag med min middagsklubb bestående av fyra BFF's: Jojje, Frida, Carro och jag. Restaurangen är hemlig. Jag har bokat heheheheeeeeee. Men just nu mår jag jätteilla och rapar+fiser. Tror det är för att producenten jag jobbar med har en kollega som blivit riktigt jävla magsjuk. Är nu livrädd. Har inbillat mig magsjuka fram och tillbaka senaste timmarna. Men tror alltså att ja, det är inbilling.

Peppar peppar ta i trä.

På spa

HanaPee 09:08 23 Jan 2015

bild_2015-01-23_kl._09.02_2.jpg

Hej alla godingar!

Är på Yasuragi nu och äter en härlig frukost med mina nära och kära! 

 

 

....NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!! Hhahahaha gick ni på den???? Ni alltså! Går på ALLT. JÄMT. Bara för att jag har morgonrocken därifrån liksom! Oj oj oj oj. Ho ho ho ho ho. Sök hjälp för fa-an.....

...

..

Annars då? Jodå. Jag äter korvmacka ensam hemma och är så jävla sliten. Men! Nya tag idag. Ska hitta en klänning + arbeta med manus. KUL!!! Och tack för er tröst under gårkvällen, den hjälpte faktiskt mycket, hoppas alla ni som också var gråtiga fick lite tröst också. <3 <3 <3
 

PUSS & trevlig freda!!!!!

Senaste inlägg från HanaPee

Hanapee

Prenumerera: RSS-flöde

HanaPee

Hej n00bs! Jag heter Hanna, är 25 år och gör allt som internet-tjejer gör mest (och bäst!) dvs. bloggar, jobbar med *media* och dj:ar. Jag gillar kall falukorv, feminism och att skriva.

Kontakt: hanna@hanapee.com

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny