"vart e podden?"

HanaPee 13:54 30 Jul 2014
....Martin och jag har bråkat. Han har betett sig mycket illa och gjort ytterst tveksamma grejer. Vill inte lämna ut honom helt men det hela innefattar en bil. Därför blir det ingen pod just denna vecka. Vi får se hur det blir nästa vecka och om det har löst sig mellan oss till dess.... hoppas på det... Vet att han innerst inne är god.... Tråkigt att det blir såhär... Men men, "Life goes on" som Martins underarmstatuering säger.
Gilla:
upp
3 röster

Sista dagen i Sundsvall

HanaPee 13:45 30 Jul 2014
DET HÄR ÄR SÅ JOBBIGT. Det borde ju inte vara det, jag åker ju till Barcelona på fredag och till WOW nästa helg. Har ju liksom roliga grejer framför mig, men ÄNDÅ är det så svårt att säga hejdå till stugan och livet på landet. Det liv som jag misstänker att jag egentligen är gjord för. Men jag kommer ju aldrig kunna bo såhär, för då kan jag ju inte jobba med tv och massa annat kul. Vad skulle jag jobba med i Sundsvall liksom? Mittnytt? Nä. Det funkar ju inte just nu. HEJDÅ STUGAN. HEJDÅ RUMMET. HEJDÅ SJÖN. HEJDÅ SKOGEN. HEJDÅ DJUREN. HEJDÅ GRILLEN. HEJDÅ GLÄDJEN.......
Gilla:
upp
4 röster

Dagens outfitta "middag vid havet"

HanaPee 18:33 28 Jul 2014
Ok inte så marint... Men försöker använda alla kläder jag hade med mig hit upp innan vi åker hem på torsdag. Kjolen är från asos och tröjan från weekday. Någon frågade om djur-korten, jag köpte dem i Amsterdam pga Antons (och MIN!!) kompis Tommie ser precis ut som koalan i skjortan. Någon annan frågade om kjolen igår, den är från cheap monday. Mmmmm nu ska jag åka till restaurang Vindhem här vid havet i Sundsvall och äta nån jävla FISK tror jag mmmmm gottigott <3 pözz
Gilla:
upp
19 röster

Dagens outfitta "middag hos stamcellerna"

HanaPee 13:51 27 Jul 2014
JAHA här står jag och kniper med läpparna (båda!!) ... Tänkte berätta hut de flesta av mina dagar på landet ser ut: vaknar 10.00, tar på mig bikini, äter kalaspuffar och fil ute, gå ner till bryggan och badar, äter glass runt 15, badar, solar, läser, bajsar, vilar, ett glas vin, badar, tar på mig middagskläder(...), äter grillat runt 21, somnar kanske runt 01. Men snart är det slut. På torsdag flyttar vi hem till Stockholm igen. R.I.P.
Gilla:
upp
24 röster

Hanapee

Prenumerera: RSS-flöde

HanaPee

Hej n00bs! Jag heter Hanna, är 25 år och gör allt som internet-tjejer gör mest (och bäst!) dvs. bloggar, jobbar med *media* och dj:ar. Jag gillar kall falukorv, feminism och att skriva.

Kontakt: hanna@hanapee.com

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!