Huvudmeny

NYTT PODCAST AVSNITT: "77. Hanna slår ett slag för ytligheten!"

HanaPee 22:57 5 May 2015

I måndags strax efter midnatt föddes denna godbit åter igen. HÄÄRRRRLIGT. Tror den blev riktigt fin. Vi snackade bl.a. om:

Sömnig bilkörning, livsfarliga monster-torktumlaren, att ÅLDRAS, impulsen att lämna sitt barn i fara, alkoholhetsande, den gång Hanna kallade Anton för "Martin" i en EVENTUELL sexuell situation och massa massa mer.

Ni hittar den på iTunes och i apparna Acast, Podcaster och Beyondpod. Röker du kottar, tror på stengudar och smörjer hälarna i kåda? Klicka då play här:

Första inspelningen KLARRRR!!!

HanaPee 22:30 5 May 2015

Det var fan liiiite nervigt och ovant att spela in talkshowen idag. Men vet ni? JAG BAR EN MANTEL!!!!! Typ. Köpte nämligen världens finaste mantel-kostym på Zara igår. Ni får se hela härligheten (?) i slutet av maj då avsnittet publiceras.

Så, hur gick det då? Jo, det här med att ta pauser mitt i intervjuer etc. kändes lite svårt. Men OJ va kul det var! Speciellt att köra inför publik, ÄLSKADE verkligen den biten. Vill alltid ha en publik med mig, presterar fan tusen ggr bättre då......... Exakt VAD det säger om mig som människa tåls det att fundera på. Gud. Ibland känns det som att det inte är "värt" att göra typ en god middag om ändå inga andra får se det??? Japp. Dags att boka möte med psykoterapeuten igen.

Men hörrni; TACK ALLA NI SOM KOM IDAG OCH VAR PUBLIK. Jag älskar er, så härliga och mysiga personer är ni! I morrn 18.30 kör vi igen. Alla är välkomna, såklart.

IDAG SMÄLLER D

HanaPee 10:40 5 May 2015

ÄLSKADE!

Idag spelar vi in första MVH talkshow. Kommer bli så jäkla kul, MEN vi har fortfarande stor publikbrist pga ute så jäkla sent med detta.............. Vill du ha en rolig, härlig timma i en tv-studio och sen gå och dricka firar-bärs med mig efter inspelningen? JA??? Så kom till tv-huset senast 16.30 idag! Anmäler dig gör du genom att mejla namn+telefon till mvh@svt.se.

PUSS!

Kom & va publik i morgon och/eller på onsdag!

HanaPee 10:18 4 May 2015

mvhtalkshow444.jpg

Läs hela artikeln HÄR.

 

 

YES! Nu börjar inspelningarna av 4 program av nya MVH talkshow. Och vet ni? JAG VILL ATT NI SKA SITTA I PUBLIKEN!!!!!! Inget skulle göra mig gladare! I morgon behöver vi en massa publik! Så anmäl er nu! Det vore så roligt! Som publik kommer ni få tjoa, tjimma(?) och skratta/gråta på beställning etc. 
 

PLATS + TIDER:

Oxenstiernsgatan 34 TV-huset i Stockholm

5/5 Ni måste vara på plats kl 16.30
Gäst: fantastiska Clara Henry

6/5  Ni måste vara på plats kl 18.30 
Gäst: otroliga William Spetz

...Återkommer med gäster och övriga datum senare.

 

SÅ ANMÄLER NI ER:

Mejla mvh@svt.se med era namn+telefonnummer+adresser, så kommer ni få en bekräftelse. KUL VA! Puss!

Hemfärden

HanaPee 18:00 3 May 2015
JAPP! Så var ännu en helg över. Tråkigt att åka hem pga älskar fjällen, svärisarna och stugan, är också deppig över att jag har så otroligt fett hår och känner en stark längtan efter dusch (trots hatet mot att duscha) men måste sitta i detta feta hår några timmar till i bilen. Nåväl, skall sluta deppa och fokusera på något bättre! Som att jag under den här fjällresan lärde mig SVEPA öl! Var en helt otrolig upplevelse, har tidigare försökt fokusera på att "öppna svalget" utan resultat, men så sa min kompis Johan att det funkar bättre att bara fokusera på att ta riktigt stora klunkar och tänka att en är törstig och dricker vatten, typ. Och vips! Så svepte jag säkert 3-4 öl igår. Så nu har man kryssat av ännu ett kunskapsområde. Hoppas på att kunna använda det i framtida tävlingar etc. OBS! Vill poängtera att det är ju "trevligare" att dricka i vanlig takt...... MEN ÄNDÅ. Aja. Kram!!!!

Senaste inlägg från HanaPee

Hanapee

Prenumerera: RSS-flöde

HanaPee

Älskade ni! Jag heter Hanna Persson och gör blogg, pod, programleder och HAR mig. Skicka hotbreven hit: hanna@nojesguiden.se

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny