Huvudmeny

NYTT PODCASTAVSNITT: "52. Vår rasse till podlyssnare"

HanaPee 21:53 20 Oct 2014

Sååååå....

Som en slags poetkille i min gymnasieklass alltid sa.

Såååå.....

Det är måndag. Och jag har spelat in en podcast med min älskade ÄLSKADE vän Martin Huss. Känner båd tillit och kärlek till den lilla vännen. Den här veckan pratade vi om:

Är Martin en duva? Tatueringar. Jättekonstig liknelse med Agnes pappa i Fucking Åmål. Ungdomen. Stundande bröllop..... Nålar. Bakom kulisserna med Alex och Sigge. Feministisk analys. Kenzas skattebetalande. Ubåten. Ebola. Och vår rasistiska podlyssnare.

MISSA INTE! OBS! Hade dock lite svårt för att lyssna på Martin det här avsnittet.....? Bra. Gillar att KÖRA ÖVER KARLAR!! HÖHÖHöööööööÖÖÖö.

Ni hittar den i Apparna Podcaster (iPhone) och Beyondpod (Android). Dricker du bara néskaffe, är teknikmotståndare och vägrar schampoo, klicka på play här:

Vad pågår?

HanaPee 08:50 20 Oct 2014

JAHA. Å varför sitter jag med en tatueringssnubbe på en nagelstudio? Och varför har jag HANDMÅLADE rosor på mina naglar....? Svaret kommer upp här på Nöjesguiden inom ett par veckor.

Har nämligen  hängt med detta fantastiska filmteam från Flip Flop under en tid och gjort tre helt fantastiska avsnitt till en webbserie. Hoppas på att ni kommer gillat!!!

Lyssna på mä

HanaPee 21:03 19 Oct 2014

bild_2014-10-19_kl._20.44_4.jpg

SÖNDAAAAAHHhhhhhhhhh!!

Sitter och degar i väntan på att Fjällbackamorden ska börja, min kompis Kristoffer är ju med och spelar nån slags fotografkille(?) i den! TJOHO. I övrigt har jag spenderat dagen med att dricka mimosas på Riche med Anton. Tycer att mycket på söndagar handlar om att GÖRA saker för att söndagsångesten inte ska få fatt på en. Inte ofta jag lyckas dock. Har alltid hatat söndagar. Sen barnsben.

Men nu tänkte jag bjussa på en grej som kanske kan minska nån slags söndagsångest hos er. Kanske. Eller det kanske är att ha en övertro på mig själv? I alla fall, jag är med i en långintervju i Hampus Nessvolds podcast. Ni hittar den genom att söka på "Hampus Nessvold" i podcast-apparna.

KRAM

En lördag dårå

HanaPee 01:10 19 Oct 2014

ÅH! Hur mkt kan man älska sina vänner?!? Omöjligt att försöka beskriva det på ett rimligt sätt utan att det känns som om man är 14 och skriver på sin Lunarstorm-presentation. MEN! det är ju sant. Tittade mig runt bordet flera gånger och bah konstaterade att "oj! jag älskar verkligen alla som sitter här...?" Fint. Grinar nu. Lite. Nä. Men KUNDE ha gjort det.

Nåväl. Vi hade det roligt från 18 till 00.37. Sen blev vi inringda på Stockholms absolut sämsta ställe: Escalier. Alltså, fy fan. Där tappade vi bort varandra. Jag hamnade i en toakö där jag fick bevittna hur en 50+ man "åh-du-är-så-vacker-förklarade" en 20-årig tjej i 10 minuter. Fick sen nog, men på väg ut råkade jag stöta i en ur personalen varav hon stoppade mig och VRÅLADE i mitt ansikte: "JAAAAG JOOOBBAAAARR HÄÄÄÄRRR ÅÅÅ STÖTER DUU I MIG EN GÅNG TILL SÅ ÅKER DU UUUUT!!!".

....då blev jag på riktigt grinfärdig och drog hem. Hur kan min lill-axel skada en annan så mkt? Tur att jag har en stor blogg där jag kan bespotta piss-ställen: GÅ ALDRIG TILL ESCALIER :-)

Men här får ni livstips nr 2: tag vara på era goda vänner.

GODNATT!!!! *äter ett digestivekex och hoppas på att det kommer bota bakfyllan*

Fler än du är oroliga

HanaPee 13:39 17 Oct 2014

akessonutbrand.jpg

 

"Är alltid orolig för min familj" säger Åkesson. Och jag kommer direkt att tänka på miljontals andra människor som är oroliga för sin familj. Av orsaker som Åkesson själv är direkt ansvarig för.

Människor som Åkesson vill stänga dörren för, familjer som Åkesson vill splittra för att anhöriga inte ska få stanna. Människor som Åkesson vill skicka hem. Människor som inte passar den "svenska kulturen". Människor som "får" stanna men som ständigt måste vara rädda för att de inte passar in i Åkessons världsbild. Människor som dagligen får hot och blir bespottade för att vi lever i ett samhälle där Åkessons åsikter fått fäste. Människor som av ren oro höll sin familj hårt i händerna dagen efter valet.

Det är bekymmersamt att kvällstidningars rubriker är stora om Åkessons oro och utbrändhet. En skulle kunna tänka sig att det vore rubriker från brev undertecknat en utbränd undersköterska, en församling vars moské blivit vandaliserad med hakkors eller en ensamkommande flyktinggrabb. Men det är alltså undertecknad en högavlönad partiledare som blivit hotad av den enkla anledningen att han under flera års tid drivit en politik som handlar om att göra skillnad på människor och människor, att sprida fördomar och sparka nedåt. 

Senaste inlägg från HanaPee

Hanapee

Prenumerera: RSS-flöde

HanaPee

Hej n00bs! Jag heter Hanna, är 25 år och gör allt som internet-tjejer gör mest (och bäst!) dvs. bloggar, jobbar med *media* och dj:ar. Jag gillar kall falukorv, feminism och att skriva.

Kontakt: hanna@hanapee.com

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny