HAHAHHAHA JAG FÖRSÖKER KRAMA AGNES-LO

HanaPee 09:30 27 Aug 2014

Jag gjorde ju en massa HÄRLIGA intervjuer med framförallt HÄRLIGA människor under Way out west. Svårast var det med Lorentz, som jag såklart är kär i, men som var rätt.... fåordig. Vilken en del av er märkte av den den akward känslan i intervjun. MEN DET KANSKE VA MEST MITT FEL.

Pga var ju konstant föryld + bakis. Men glassen var god och jag ÄLSKADE alla. Speciellt producenten Agnes-Lo. Hon är ju en underbar person??? Såpass underbar att jag så gäääärna ville krama henne i slutet av intervjun........... vilket hon missar.... HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA DOG när jag såg detta!!!!!! Se hur mina små armar viftar i slutet när hon drar. 

Se hela intervjun här

Gilla:
upp
8 röster

Mkt

HanaPee 00:01 27 Aug 2014

Älskade älskade ni

 

HUR MÅR NI?

Jag mår sådär. Igår kunde jag inte sova på ett tag pga låg och STRESSADE upp mig. Kanske är det en av de vidirgaste känslorna som kommer över mig ibland. Stressångesten. Rädslan för att inte kunna somna som till slut gör att du inte kan somna. DET är stressande.

Saker som stressar mig, men som egentligen är dödskula grejer:

1. Vanliga jobbgrejer
2. Att jag ska vara med i P3's program "Nisses fredag" på Kulturhuset på fredag och LAGA MAT (sist jag försökte skar jag mig....... se senaste inlägg). Ps. Kom dit! Ni får provsmaka! Allt är gratis! Kl 16-18!
3. Spela skivor på Popaganda (Monki-tältet) på lördag 18-21 
4. Vara med i *riktig TV* (svt)  och snacka politik på söndag 

...ni hör ju, det är ju jättekula saker som jag VILL. Men det är stressande och prestationsångestuppjagande. Och extra förvirrande blir det när jag blandar ihop tider och uppdrag. Kanske blir det politiksnack i Monkitältet, spela skivor på Nisses Fredag och laga mat i politikerprogrammet?

Hehehehehehehehehehhe

Tooooka på sommarnöje!!!!!!!!!

Nu ska jag försöka sova. Men först: mjölka, skörda och plocka ägg! Har ju blivit besatt av appen Hay day i sommar.......... ops....... har lagt 400 kr på det hittills........ ops igen.

Godnatt mina favoriter

Gilla:
upp
13 röster

Det dunkar fortfarande

HanaPee 17:12 26 Aug 2014
Vet ni? Jag är så stressad nu. Har sagt ja till typ fyra hundra saker plus har nypremiär för MVH i nästa vecka. Igår fick jag ångest för att jag aldrig lagar mat hemma och bestämde mig därför för att göra en lasagne mitt i stressen. Slutade med att jag HALKADE med kniven på en lök och rakt ner i fingret. Skrek och grät i säkert en kvart. Nu dunkar det igen, trots att det gått 24 h. Behöver jag amputera?
Gilla:
upp
14 röster

NYTT PODCASTAVSNITT: "44. Fimpad på tutten av en Breivik-kopia"

HanaPee 21:03 25 Aug 2014

MÅNDAG TJALALALALA *femtio hockeygrabbar vrålar i kör*

I veckans pod pratar jag och Martin bl.a. om:

Skryta subtilt. Saker en är nöjd över. Mitt blodbad. Skivan som spelades på krogen Svenssons. Gycklaren med rubiks kuber på ett tåg... En tioårig STÖRIG Martin Huss i glasögon. 

BONUS: Anton pratar i podden!!!!!!! En bit in får ni höra hans röst!!!!!! CRAZY.

Du hittar podcasten på iTunes och i apparna Beyondpod och Podcaster. Samtalar du med eldsignal, bär jacka av bark och eldar upp dina tånaglar. Tryck på play här:

Gilla:
upp
30 röster

I Sundsvall på blixtvisit

HanaPee 01:48 24 Aug 2014
God afton. Vem äre som har avlånga näshål? Jo, det är Päschon. Vi åkte upp hit till Sundsvall i fredags och tar flyget hem på söndag. Har ätit kräftor och druckit snaps. Innan vi åker ska jag se till att hinna fika med farmor som fyllt 91 år. Älskade älskade lilla farmor. I övrigt måste jag säga att det ändå känns rätt skönt att åka tillbaka till Stockholm igen........?!?! Sjukt. Så trodde jag aldrig att det skulle kunna kännas.
Gilla:
upp
34 röster

Hanapee

Prenumerera: RSS-flöde

HanaPee

Hej n00bs! Jag heter Hanna, är 25 år och gör allt som internet-tjejer gör mest (och bäst!) dvs. bloggar, jobbar med *media* och dj:ar. Jag gillar kall falukorv, feminism och att skriva.

Kontakt: hanna@hanapee.com

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!