Efter regn kommer solsken

Kristin Zetterlund 20:40 15 Sep 2014


Bilder: nojesguiden.se, privat, Fabian Wester

Det här var alltså min gårkväll:

Valvaka med Nöjesguiden, av och med grymma kollegor på denna site!!! Tyvärr blev ju resultatet som bekant inte bra för någon i hela vårt land, ingen kan ju fira då vi bara kliver in i ett avgrundmörker som inte kan se nästa ljusglimt förrän om fyra år *happy go lucky*. Satt å tröck tillbaka tårarna som det var redan, när jag plötsligt får varsel om att Instagram in all it's unholy glory har helt sonika raderat ovan bild på Rebecca & Fiona som de la upp??? Nänänä då BRAST DET. Nu får det fan va nog!!!!!! Är det så jävla kontroversiellt att vara FÖR ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE eller Mark Zuckerberg?! Är du en av våra 13 tragiska procent?? Jag vet liksom inte vilken planet jag ska fly till för att allt ska kännas okej igen i min lilla kröpp.

Men så sken en liten liten solstråle in i min dag. Zara Larssons nya låt "Rooftop"!! 1) pga helt jävla underbar låt, sååå go och ger mig Solange:iga "Losing you"-vibbar?? och 2) känner alltid en liten gnutta hopp om framtiden och dess befolkning här när jag tänker på Zara och de brudar som är som hon. Som bekant äger hon och jag hoppas innerligt hon fortsätter i samma spår och sprider det goda ordet!!

Mer av Zaras musik och tänk till folket, gärna omgående tack!

Gilla:
upp
20 röster

Perfect distraction

Kristin Zetterlund 07:20 15 Sep 2014

Oavsett regering vid makten from idag är det en sorgens dag. Att 13% av oss väljer mörkret och avvisar kärlek. Ger mig kalla kårar ända in till skelettet och kräks en lång väg upp i halsen. Men vi tänker inte ge upp! Utan nu är det nya tag, varje dag. Vi kämpar på!!!

Jag kommer nu också välja att distrahera mig ett litet tag ok? Hade jag fått som jag vill hade vi alla varit hemma idag på en officiell svart dag, men så funkar inte världen och vi kan inte låta oss gå under av detta.

Därför, tillåt er att distraheras av följande:

Orange is the new black-stjärnan Dash Polancos nya frisyr!! Exakt så jag önskar mig, men aldrig får till. Men även här kämpar jag på! Förhoppningsvis ska detta inte ta fyra år till to get straight bara.........................................

PUSS O KRAM nu kämpar vi Sverige!

Gilla:
upp
35 röster

Barelegged ladies

Kristin Zetterlund 18:50 14 Sep 2014

Innan jag ger mig ut på valvaka med Nöjesguiden kom jag på att jag inte visat opp denna outfit från förra veckan när jag var på vegomiddag på Tjoget!

Har en barbenspakt med en kollega för jag typ lackade ur i somras när det var iskallt och folk gick utan jacka "FÖR DET ÄR JU JULI", jo fast du får ju tänka lite med hjärnan också?? Så nu när det "är september" men jag ändå tycker det är barbensmode då går folk omkring i typ rockar bara pga det som står i kalendern?! Blir tokig. Vi har iaf paktat att vi kör barbent september ut BARA FÖR ATT. Så länge det inte blir olidligt kallt plötsligt! Jupp jag är alltså lika mogen jag, bara åt andra hållet................................

jacka - Carin Wester, klänning - gammalt Whyredprov, väska - Stella McCartney, skor - Dr Martens

Gilla:
upp
42 röster

No one should hurt like this

Kristin Zetterlund 13:28 14 Sep 2014

Underbara Vanessa Falk gjorde joo ska vi kalla det comeback imorse i Nyhetsmorgon! Jag satt all giddy och skulle precis ut och rösta men om någon kunde få mig att vänta i ett par minuter till så var det ändå Vanessa. "Hurt" är alltså hennes nya singel och imorse var hennes första framträdande med den! Hon gjorde också en intervju och det var inte direkt okänslosamt.

Vanessa har förlorat både sin lillebror och sin pappa Christian inom loppet av allt för kort tid och hon är så sjukt stark, en HELT underbar person och jag är såååå impad att hon pallar öht och hur GRYMT hon gör det. Har alltid älskat allt hon släppt, och nu senast hörde vi henne på övermäktiga remixen av Linda Piras "Knäpper mina fingrar". Men nu verkar det vara dags för nya tag, och det låter så klart helt fantastiskt. Lika delar impad över hur bra låten är, som jag är över hur stark hon är som sagt. 

<3 All kärlek till dig Vanessa <3

Gilla:
upp
61 röster

Valet 2014!!!

Kristin Zetterlund 10:00 14 Sep 2014

WooooOOWww! Igår hade alltså Pharrell hört av sig till Gudrun Schyman för han tycker tydligen det hon gör är fett och bjöd upp henne på scen under sin konsert igårkväll för att propsa både henne och FI! Heeeeelt sjukt!!

Och ni som klagar på att "meh Pharrell var ju med på tex Blurred Lines, inte särskilt feministisk alls jöh!!!"............. Men det handlar ju inte om Pharrell fattarnivelle???? Det handlar om att Gudrun fick möjlighet att ta del av en stor plattform fylld av personer hon kanske aldrig skulle nå ut till annars! VARFÖR skulle hon tacka nej? "Bättre att jag sitter hemma än att sprida vår politik så brett vi bara kan". Det säger väl sig självt?! Det handlar faktiskt inte om Pharrell ALLS. Själv tackade jag nej till konsertbiljetter dit just då jag tycker att han är en liden töntpelle, som killen som var snygg på högstadiet och aldrig växte ifrån den rollen. Inte gjort nån särskilt vettig musik på många år. Men men!! Det handlar som sagt inte om Pharrell!!! Eller hans hatt :(

Men inatt allså. Har inte sovit en blund!!!!!! Så pass nervös inför valet. Drömt mardrömmar hela natten, typ att det var oklart vilken lapp som skulle i vilket kuvert, massa strul, kunde plötsligt inte läsa/stava, jag fattade inte hur jag skulle rösta typ........... Nu vill jag bara få det överstökat!!! Men ni är väl med på att ALLA MÅSTE RÖSTA. Varenda en av oss!! Annars tar rassar över and I sure as shit ain't cool with that så nu jävlar gör ni som mamma säger. Och även om valsedeln till ditt föredragna parti inte finns i vallokalen kan du göra så här, nämligen skriva partinamnet på en blankis:

till exempel så :)))))))

Åh guuuuuuuud det bara pirrar nuuuu jag måste ututut KOM IGEN ALLIHOPA!!!! Nu tar vi dom!! In!!!! Och SD ut!!!!!! AAAAAAARRHH

Gilla:
upp
70 röster

Kristin Zetterlund

Prenumerera: RSS-flöde

Kristin Zetterlund är 24 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ, är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

10 signs att dra från jorden

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Sugen på att RSS:a Kristins blogg? Klicka här.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!