Huvudmeny

Kattigt

Kristin Zetterlund 07:33 21 Apr 2015

Låten jag just nu somnar med på hjärnan, vaknar med på hjärnan, och däremellan försöker "lyssna bort" under dagarna för att jag ska sluta ha den på hjärnan är Ty Dolla Signs "Drop that kitty" featuring Charli XCX och Tinashe!

Alla tre är artister jag gillar väldigt mycket och ärligt talat vet jag inte varför jag har denna låt på hjärnan så mycket för jag tycker typ inte den är SÅÅ bra egentligen, men uppenbarligen är den helt beroendeframkallande för min hjärna och då har den ju obv nånting. Älskar att Charli kör sin egna grej och stil även när hon är featuring så här, älskar att Tinashe ser så jävla lycklig ut och att hon dansar som en guddess och vet om det, och det är något med Ty som jag tycker är mysigt bara typ hans röst och att han verkar så chill bara. Plus lite kul touch med bokstavliga katterna i videon :')))

Jaha nehe varseguda då kan ni gärna få ärva denna låt på hjärnan från mig!!!!!

Värmer upp för Nelly Pool Party!

Kristin Zetterlund 22:28 20 Apr 2015

Har tyckt att det varit lite trist att jag inte lyckats få till nån liden getaway nu i vår, jag har verkligen försökt men det har liksom inte lossnat bara. Men eftersom jag är #TRULYBLESSED så har Nelly bjudit in till ett friggin POOL PARTY nu i maj och jag är så maxxat laddad att jag t o m är beredd att raka benen för detta!! 

Jag har inte den blekaste om vad som komma skall och jag som kontrollfreak har svårt att släppa tyglarna förutom när jag verkligen, verkligen litar på den som planerars omdöme. Och whaddayaknow så är det just Nelly som alltid levererar så innibomba jävla feta grejer (ni minns väl tex Nelly Hotel?!!!), så för en gångs skull kan denna grubblare andas ut och bara go with the flow. En LYX utan dess like om du är lagd som jag och tycker att du själv jämt vet bäst. Alltså jag VET ju alltid bäst, det är väl bara fakta vid detta laget, men det är kul att ni andra försöker liksom....................................

Surprise sun

Kristin Zetterlund 07:25 20 Apr 2015

Söndagen bjussade helt otippat på sol så vi drog ut som några riktigt jobbiga hipsters och satte oss i konstgräset (WHYY) på Nytorget, helt klädda i svart med våra skinnjackor och take away cappucinos.......................... Ibland måste en skratta åt sig själv faktiskt :(( Meeeen vi spånade på en mycket kul och bra grej som är comin' up!!!!!!! Därav anteckningsblock osv, det var inte för att skriva vackra haikudikter som bara "kom till oss" om ni trodde det........................

Sen skulle jag ta en cool selfie men såg så himla snel ut på alla??? Verkligen mjuk bara, inte alls tuff och kaxig som jag känner mig inombords >:c 

I love Laverne

Kristin Zetterlund 20:16 19 Apr 2015


Bild: Allure

Det är ju inte precis varje dag en *jublar* över utvik men måste faktiskt bara uppmärksamma världens coolaste Laverne Coxs bild i nya Allure för en sekund här. Laverne säger själv att hon först tackade nej när hon blev tillfrågad men sen ändrade sig när hon tänkte att "seeing a black transgender woman embracing and loving everything about herself might be inspiring to some other folks". För det här med representation hörrni, det är så himla viktigt!! Krossar varje del av hjärtat att läsa om den alltför höga självmordsstatistiken bland transungdomar tex, och att Laverne då vågar kliva fram för att visa upp sig och hur lycklig och bekväm hon är är säkert livsviktigt för så många att ta del av. 

Ville mest göra en liten söndagssalutering till Laverne - som f.ö är tillbaka som underbara Sophia i Orange Is The New Black säsong 3, med premiär i juni!!!!!! Jag peppar redan nu!!!!

Lilla Örebro

Kristin Zetterlund 16:50 19 Apr 2015

Igår var vi ett par stycken örebroare som hängde på stammishaket Habibi, jag, killy och våra närmsta killpolare. Sen blev vi fler och fler örebroare tills det tillslut nästan var helt bisarrt hur många örebroare vi blev?? Seriöst halva stället bestod av oss. Och alla snubbar mind you, en annan var som någon slags ensam Stark Kvinnlig Karaktär Bland 98% Manliga i valfri Hollywoodfilm. Men var så sjukt att vi tillslut skämtade om att vi kunde kalla stället för Lilla Örebro :))) TIHI

Där åt vi gott och skålade loss innan alla andra drog vidare och jag faktiskt drog hemåt - hade nämligen storslagna planer idag så som att beställa hem nya dammsugarpåsar!!!!! FFMMMLLLLLL. 

Senaste inlägg från Kristin Zetterlund

Kristin Zetterlund

Prenumerera: RSS-flöde

Kristin Zetterlund är 26 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

10 signs att dra från jorden

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Sugen på att RSS:a Kristins blogg? Klicka här.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny