Shake your whammy...

Kristin Zetterlund 15:03 1 Aug 2014

Har inte gått EN ENDA DAG i mitt ändå inte så långa liv utan att jag trallat på The Funky Song (..........................) och det är fan med handen på hjärtat. Avsnittet när Sabrina får åka till det där parallella universumet och hänga med sin fierce aunt Vesta och spela in en musikvideo är förevigt fastetsat i mitt sinne: det är helt enkelt det snyggaste jag nånsin vetat. Minns ni när hon fick åka och hänga i hennes "Pleasure Dome" (asså??) och varenda outfit var liksom det APPSOLUT coolaste som nånsin skapats?? Både Sabrinas och fasterns!! Åååååh det var min dröm att nån skulle komma och överraska mig med en alternativ värld där lackhandskar var en helt normal accessoar och där en kunde spela in en musikvideo med ett knäpp av fingrarna.

Bara lite inspo till fredagskvällen sådära!!! 

Gilla:
upp
12 röster

Inte mig det är synd om alltså

Kristin Zetterlund 19:54 31 Jul 2014

Min dag började sådewr då vi planerat att åka ut till Artipelag men i kö till båten ut så tar platserna slut när vi har typ EN person framför oss. Och när en väl ställt in sig på att åka båt tjaa då ville vi inte åka buss dit, utan ville njuta ut den i den friska skärgårdsluften............................... Så purkna gick vi till Fotografiska! Och det blev ju svinbra dä mä. 

Sen åkte vi ut nånstans i Huddinge och bawda! Och då fanns det inga purkna miner kvar här inte!

Men nog om mina i-landsproblem och lösningar nu: smsa GAZA till 72 999 så skänker du 100 kr till Radiohjälpens insamling för att hjälpa de utsatta i Gaza. No excuses, du köper latte för mer än den summan varje månad och VÅRA BARN DÖR. Smsa bums, det är absolut minimumnivå på vad vi kan göra härifrån.

Gilla:
upp
15 röster

Minty fresh dressed to impress ready to party

Kristin Zetterlund 15:26 30 Jul 2014

I'm such a sneaky lil fff

Har suttit på ett presentkort på Nelly ett tag och sen väntat in den rejäla rean och sen slog jag till!! Som en jävla................. tillslåare. Har spanat på dessa skor såååå länge, minty fresh 'n all, och äntligen passade jag på och fick dem för en bråkdel av utgångspriset!! Kristin vs Kapitalet 1-0 (hahahahha ISH, ligger rätt under på ganska många andra punkter.......). 

skor som äntligen är mina - Miista (obs slut på Nelly nu men finns kvar på Asos!)

Gilla:
upp
11 röster

En spontanare

Kristin Zetterlund 09:49 30 Jul 2014

Fick ett sms igår där det stod "Är i stan!" mitt i stan och det var från min bästaste Ellinor som varit min bästaste Ellinor sen DAGIS. Blev skitstressad pga absolut ingen framförhållning, men så kom jag ju på: mitt schema är typ vidöppet?? IS THIS REAL LIFE. Så vi hookade på cavaparty senare på kvälla! Åhåååå som vi mös och skratta, och det är ju kul.

Men fick sån inspiration av hela grejen, typ att de bestämt sent på kvällen "vi drar till Sthlm!" och sen åkt på morgonen. För att vara världens mest ospontana människa fick jag ändå lite feeling! Nu ska jag bara hitta nånstans att åka som inte är så jättelångt bort och är ca gratis............................ *googlar* *tar 1ans buss till Kungsholmen!!*

Gilla:
upp
13 röster

Kristin Zetterlund

Prenumerera: RSS-flöde

Kristin Zetterlund är 24 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ, är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Sugen på att RSS:a Kristins blogg? Klicka här.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!