Huvudmeny

Signs of spring

Kristin Zetterlund 22:07 28 Mar 2015

Värmen känns såååå nära men ändå så långt bort?? Tygskor känns som ett vattentätt tecken på att nu går vi mot varmare tider och när de bara står i hallen och teasar en......... fneehhhhggg.

Jag var på bjuden till lanseringen av Supergas samarbete med Caroline Blomst, hon har gjort ett par Supergas i keffiyehliknande mönster så fick med mig ett par hem. Det framgick inte riktigt varför de valde det mönstret, kan ändå tycka att ska en använda det bör man vara medveten om hur betydelsefullt det är och innebörden av det. Det kanske verkligen var meningen att göra ett statement med skorna och i så fall är det väl bra i guess?? Utger mig verkligen inte för att vara expert här, vet bara att mönstret och innebörden ska behandlas med respekt.

Sen är de klassiska Vansen alltid givna så fort solen kikar fram tycker jag!! Förra säsongen använde jag helvita med ett vitrutigt mönster, denna vår kommer jag köra på enbart HELhelvita. Läääängtar efter att gruset sopas bort från gatorna, då åker dessa fram illa kvickt!! Synd att tygskor har så kort levetid bara, en verkligen sliter dem med hälsan så det vita snabbt blir ovitt och en "mindre trevlig doft" ofta börjar uppstå............................ hehehhehe eller är det bara jag.................

Scene of the crime

Kristin Zetterlund 14:42 28 Mar 2015

Eftersom vår Valentines uteblev i år och vi hade planerat att återvända till the scene of the crime, Godot där vi hade vår första date, var det dags igår!! So off we went <3

Jag bar min gamla BACK-klänning som är så gravt inte-sydd efter en faktiskt kropp så rör du dig minsta millimeter hoppar fiffy fram och säger hej i princip. Men sånt är ju värt när den är fin så länge du står raklång och blixtstill!!! Nu satt vi ju ner under middagen så jag bjussade hela Godot på mitt strompbyxeklädda sköte :)) Varseguda hörrni!

Men nu är jag sjuk. Perfect excuse att bara stanna hemma och svälja serier hela helgen!! Som om jag hade planerat att göra annat egentligen loooool. Mitt senaste serietips är Olive Kitteridge! Miniserie i fyra avsnitt som berörde mig mer än något annat den senaste tiden. Verkligen en perfekt liten serie på alla sätt och vis, så välspelad, storslagen men lågmäld, ovanlig, smart, lagom skruvad och vacker. 

PUSS nu måste jag snyta mig

Det är kul att skratta tycker jag

Kristin Zetterlund 07:21 27 Mar 2015

När jag vill skratta så jag gråter tittar jag på klippet där Leslie Knope möter Michelle Obama i Parks and Recreation. Fy fan i helv om inte detta är en av mina bästa scener någonsin, sån där jag börjar smyggråta av skratt bara vid blotta TANKEN på't. Överlag: folk som inte kan kontrollera sin röst, ljudnivå eller typ glömmer hur man pratar av olika anledningar är ändå lätt i min topp 3 bästa humor tror jag?? Exhibit A: Liz Lemon med "I want to go to there" och Exhibit B: Ron Burgundy med "Glass case of emotion".

And leave it up to my brilliant bestieboo, som är den enda jag vet som kämpar på med Vine (och jag älskar henne så för det), att fånga det allra bästa mest perfekta ögonblicket i scenen med FLOTUS. Vi kikar igen och skrattar lide mer shall we?

Jaha hörrni där hoppas jag att ni fick er ett gott skratt om inte annat va!!! Nu kanske vi förlängde våra liv ihop och allt va härligt!!

BBHMM

Kristin Zetterlund 20:04 26 Mar 2015

Lättnaden i att Rihannas nya singel inte alls är som FourFiveSeconds!!! Hahhaha inte så men JO. Hon har ju snackat i intervjuer hur hon vill börja göra "tidlös" musik typ och my gut reaction var nnooooooOOOOOOOO. Så droppar hon BBHMM istället! Bitch Better Have My Money är en alldeles utmärkt RiRi-låt, precis vad jag behöver just nu. Spår framför mig många goa kvällar med mina hermanas där detta är vår main soundtrack!

LYSSNA HÄR!

Emojime

Kristin Zetterlund 07:07 26 Mar 2015

Vaknade vid kl3 häromnatten av seriöst 14 sms i rad från ett helt random amerikanskt nummer. Blev livrädd??? Öppnade för att läsa så bestod de alla av såna här emojis på en rödhårig tjej som spexade jag ba wtf men så klart somnade jag ändå om i nästa blinkning. När jag gått upp och druckit min kaffe mindes jag nattens sms och kikade igen och insåg att min älskade rödhåriga kompis Marith bor i USA just nu och typiskt henne att älska dessa................ Så jag svarar och frågar om det är hon och det var det ju!! Okay so mystery solved då. 

Men så laddade jag också hem appen (Bitmoji) som man kan göra emojis med sig själv i, hahhaah alltså detta är ej köpt på något vis men jag tyckte det var askul bara. Vi skickade hur många som helst till varandra, kan i princip föra kommunikation med enbart dessa nu!! Och förlåt men min gobbe blev sååååå lik mig också?? Kände att #blessed, öl, making it rain, pizza och "you can do it!" var några budskap som också kändes väldigt JAG och som jag ville dela med mig av bara. Vsg för ny tidsfördriv om inte annat!

Senaste inlägg från Kristin Zetterlund

Kristin Zetterlund

Prenumerera: RSS-flöde

Kristin Zetterlund är 26 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

10 signs att dra från jorden

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Sugen på att RSS:a Kristins blogg? Klicka här.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny