Huvudmeny

Best of BT

Kristin Zetterlund 22:21 30 Oct 2014

Här har ni några rektega göttisar va!! Åtminstone där längst bak till vänster, hon njuter ut den rejält kan jag meddela

Nog för att ovan skedde igår men fan vad en kan leva länge på trevliga kvällar! Och på trevliga kollegor - vilket är precis vad jag har!! Nu ska tyvärr en av dessa goingar sluta och därav middagen :(((((((( eller kul med middag men tråkalåk med slutande. 

Men dessa alltså? Som jag hänger med nästan hela dagarna typ varenda dag, ja de blir ju ganska viktiga för en liksom?? Tur att jag har de allra bästaste av dem alla då!!

PUSS O KRAM alla därute se till att omringa er med sköna jävla kollegor för det är fan livskvalitet

Taylor's Secret

Kristin Zetterlund 07:40 30 Oct 2014

Hahhaha jomen här fällde jag en liten mjukistår allt!! Dels för att Taylor verkar va en sån ultrafinis mot sina fans, och en hatar ju inte direkt sånt, men också: GLADA TJEJER. Gråter vid bara åsynen av dem lyckliga, skuttande, kramade TJEJOR. Och ja om Taylor Swift gör dig så lycklig, då är jag glad för din skull!! + nån enstaka kille är väl ok om han e med

Gammalt & nytt!

Kristin Zetterlund 19:30 29 Oct 2014

Lite gammalt och nytt här hemmi!

Fick fina presenter av våra vänner i helgen, allt marmurrrrr mmmmm. Fick som två askar, en i grön och en i vit marmor! SÅ fina. Ochochoch ett matchande vitt marmorfat! Som ni även kan läsa jättemycket mer om här, för de som älskar marmor lika mycket som therestofus. Men har liksom så goa vänner som bara nailar det rakt av?!

En annan go är då min mamma. Like duuh men lyssna. Ringde henne efter många timmar letandes online efter en vanlig jävla FRUKTSKÅL. Hur svårt ska det vara!!!!!! Alla är breda FAT. Jag vill inte ha ett brett jävla fat, de tar ju upp ett helt matbord i utrymme, jag vill ha som en HÖÖÖG fruktskål. Och fick då en minnesbild av en vi haft hemma under min barndom. Så ringde som sagt upp henne och tjata om nån minnesbild av en skål. Tror ni inte att hon pallry sig upp på vinden, hittade den gamla Alessi-trasan, putsa tén och tog med till mig under sitt nästa besök?! Därför kände jag mig tvungen att köpa lite sketen alibifrukt nu (KOLLA MAMMA VA DUKTIG JAG ÄR!!). Dock e citronerna kvar från helgens drinkar och satsumaserna är typ de enda andra frukterna jag äter.............. Är såååå dålig på frukt och tyvärr alltid varit. Aldrig varit sån mysig "frukttjej" med ett käckt äpple i väskan On The Go! :( I en god Gino visst. Banan för att överleva nån SJ-resa eller innan årets tre träningspass. Ananas på semester utomlands när den e färdigskivad för inte fan orkar jag göra det hemma...................... Det är väl typ det. Men när det är satsumassäsong woooooo då käkar jag säkert TVÅ FRUKTER I VECKAN!!!!!! rekord

ja och va fan ska jag med en fruktskål till inser jag nu i efterhand men visst är den fin :DDD

Oh hey Bey!

Kristin Zetterlund 07:36 29 Oct 2014

Men vad kul att Beyoncé ÄNTLIGEN ger sig in i modä!!! Visst har hon haft sitt House of Deréon sen innan, ihop med mami Tina, meeeen alltid känts som att det varit mer Tinas grej som Bey ba "jaa vad kul mami kör på", och typ lånat ut sitt fejs nästan bara.

Nu ska hon i alla fall teama upp med Topshop, och redan nästa år lansera ett nytt märke (obs ej samarbeteskollektion osv utan ett helt eget märke!) inom "athletic streetwear" och ba helluuwwrr sign me up already?! De har reggat "Parkwood Topshop Athletic Ltd." som företag men vad själva märket ska heta i butik är tydligen inte bestämt ännu!

Anymacbeylovingwho, ni kan läsa ett gott inlägg om samarbetet samt önskeoutfits på HAG! Håller med om samtliga önskningarna obs!!

Senaste inlägg från Kristin Zetterlund

Kristin Zetterlund

Prenumerera: RSS-flöde

Kristin Zetterlund är 24 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ, är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

10 signs att dra från jorden

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Sugen på att RSS:a Kristins blogg? Klicka här.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny