Huvudmeny

Selfie Super Bowl

Kristin Zetterlund 07:28 28 Jan 2015

ÄLSKAR Kim Kardashians nya Super Bowl-reklam, hon har ändå gott om självdistans gotta hand it to her! Hon passerade nyligen 25 miljoner följare på instagram och är den med flest följare där, cudos gumman!!! Jag har till stor del nät enbart för att följa henne, hennes syskon, alla deras fan-konton osv osv osv, tidsskillnaden mellan USA och här gör verkligen mina mornar då scrollar jag tillbaka och kollar vad de hållt på med hela deras dag och min natt!

Fashion week: Cheap Monday AW 15

Kristin Zetterlund 23:03 27 Jan 2015

BURRRRrrrrrrrrr om än yaaaaaYYY

är vad jag tänker efter kvällens Cheap Monday-visning! Flugornas Herre, ren jävla apokalyptisk stämning var det! Eld överallt, is ja också överallt och röck'n'röll med Dolores Haze som uppträdde mitt i allt!! Trots filtar och té frös jag häcken av mig, önskade där och då att jag varit smart nog att ta med en liden plunta kanske ;)) Men helt seriöst så gör ingen i Sverige det som Cheap Monday gör, alltid så next level det bjussas på.

Bäst var: lädret(eller om d var fejk), jackorna, stora stitches, kängorna, krossat sammet - och sen att komma hem igen!! Hahahah förlåt det var så extremt ball visning och snygga grejor men kORken vad jag frös

Fashion week: Stylein AW 15

Kristin Zetterlund 21:29 27 Jan 2015

jacka - Zara (aslik här!), polo - fan 10 år gammal H&M, jeans - Monki, skor - Nelly

It's lil miss Fifty Shades of Pale!!! Hahahhaha herreguu va. Jag som för en gångs skull tänkte att jag INTE skulle bära helsvart á la varenda dag, synd bara att jag glömmer att jag själv smälter in i alla mysiga pastellfärger och blir i princip osynlig. Rätt soft iofs?? Aja.

Den enda visningen jag orkade ta mig till igår var Stylein! Noga utvalt minsann mmhm. Har valt ut fyra favoriter från den svala, rymliga och lager-på-lager-fyllda visningen! AW 15 here we come alreadyyy.

Bilder: stureplan.se

We are superstar

Kristin Zetterlund 07:26 27 Jan 2015

mmmmmmmmm hatar inte direkt att se mitt fejs överallt!!!!!!!

och hatar inte direkt att Adidas satsar på deras Superstar-modell på nytt <3 <3 nostalgivärme fyller mina isiga blodådror!!!

Tänk dessa fresh kicks till mina ljusa Monkijeans, en go jävla 5inist-tshirt och ljuslila hår igen när jag glider runt och lapar em-sol med en öl i hand. Det är my-spirit-self just nu. INGET kan övertala mig om att den moden inte äger sönder dessa vintertider. Usch ni som ba oooo så misit med en kopp té, titta ut när snön faller neeer, krypa opp med en go............ NEJ SÄGER JAG!! I make do because I have to, but it's all just a waiting game for me på bättre och varmare tider.

Cheers to the freakin weekend

Kristin Zetterlund 20:44 26 Jan 2015

IT'S MA WEEKEND SNAPSHOTS Y'ALL!

I princip det sista som hände i fredags på jobbet var ett mysigt möte med Forny<3 och hon bjöd på socker-, laktos- och glutenfri tårta??? Smakade faktiskt som en dröm så nu måste jag omvärdera hela min världsbild :( :)

På väg hem från jobbet hittade jag denna skatt. Nån härlig hagga i en mode likt min egen förmodligen som ba FUQ YOOOUUU FUQ THIS SHOOOOEEEE FUQ EVERYBODYYYYY nu är det fredag!! Vill festa med hen

Något som (asså tyvärr?) blivit standard om helgmornarna är att smyga ner på hörnet till café Pom & Flora. Orkar aldrig sitta där, hur mysigt det än är!!, då en stöter på halva Sthlm och jag som vägrar borsta håret eller bära deo om helgerna (såvida occasion ej kräver det) kan tycka att det känns lite jobbigt att träffa på "folk" då /mvh Joakim Hillson's be careful what u wish for 

Lördagen blev inte riktigt som planerat och slutade med ett gott parti Monopol SKOJA jag har bara blivit bättre på att lajva normal under spel och dyl, men egentligen dör jag faktiskt inombords. INGA SPEL ÄR ROLIGA OM MAN INTE FULLKOMLIGT KROSSAR ALLA ANDRA. 

O så söndagen ba TJOFFADE jag in en sån här i käften. Och såg Birdman!!! Den var inte så bra? Kul filmad osv men jag hatade tyvärr alla karaktärer förutom typ exfrun? Kändes typ som att det var meningen att man skulle tycka synd om alla inkl huvudkaraktärsgobben men näEE det gjorde inte jag. Lugna ner dig töntiga töntgobbe tänkte jag bara och hatade Edward Nortons karaktär något GRAVT genom hela filmen, kunde knappt koncentrera mig på något annat.

Senaste inlägg från Kristin Zetterlund

Kristin Zetterlund

Prenumerera: RSS-flöde

Kristin Zetterlund är 26 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

10 signs att dra från jorden

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Sugen på att RSS:a Kristins blogg? Klicka här.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny