Samos a la playa!

Kristin Zetterlund 17:03 18 Jul 2014

Radiotystnad pga tror jag körde på lite väl hårt post-Gagnef och pre-semester, jag sov nog varje sekund jag inte jobbade igår och idag. Ibland måste en stanna upp, känna av OCH SOVA. 

Så här ser min countdown-app ut på mobileon!!!!! Samos, Grekland imorgon!!!!!! Kommer gråta lyckotårar hela vägen ner och skaka lite smått förrän jag får första moskiton i hand. 

Nu ska jag försöka packa en "rimlig" mängd klänningar, lol har aldrig använt de tre orden i följd nånsin förut och kommer nog aldrig igen??

Gilla:
upp
13 röster

Oh hai

Kristin Zetterlund 23:09 16 Jul 2014

Halloj från en rekordinnehavare!!!! Av personligt rekord.................... iiiii.................... ork

Nä men så här trött som jag varit innan semestern + ändå lyckats träna 3 (TRE) dagar i rad + hunnit hänga med polare + rensat ut massa skit hemma, yep I pretty much set my own record skulle jag vilja säga. 

Nu är jag dock så slut att jag faktiskt inte ens har något vettigt att skriva här mer än bbnnnjöööööööööörrrrrffffhhhhhhhhhh

PUSS O KRAM

Gilla:
upp
14 röster

Min hylla heh

Kristin Zetterlund 07:33 16 Jul 2014

Sakta men säkert börjar lil' hemmet ta sig samman <3 <3 <3 En sak jag kom på att jag inte visat är hyllan vi satt opp ovanför soffan! Tanken var att fylla den med böcker men VART har alla ens böcker tagit vägen i flytten??? Fattar ingenting, det är som om precis alla försvunnit. Tror kanske jag hittade tre stycken när vi packade upp?! Men det är nästan lite skönt, känns som att en får starta om lite på bokfronten - vilket även innebär att köpa om hela Harry Potter-serien, dyrt men helt klart LIVSNÖDVÄNDIGT och värt.

Men det är såååååå roligt med skillnaden på min och killys grejor här. Han har tex: böcker om metal, sport och andra världskriget, serier och nån fotbollsnalle han iofs fått av mig. I lol a little @ hans typiska killintressen även om han är mig mest kär av alla i världen!!!! Mina grejer är Lil' Kim-vinylerna aka fin jävla konst, modeböckerna, familjefotona, doftljusen och en originalillustration på mig av Pernilla Jansson (för fin för att inte rama in och ha framme ok, älskar mig själv och skäms ICKE). Och jo, jag har bidragit med the drink goggles där i mitten också ja *mina främsta intressen på display*.

Vi är väldigt, väldigt olika på så sjukt många vis, men en sak jag är extremt tacksam över att vi tycker lika om och det är inredning. För helvete vilken pärs det är att hitta, bestämma sig för och ha råd med nåt ÖVER HUVUD TAGET, men tänk om vi var oense om vad vi skulle köpa också?? Nej tacolov har det ändå varit i princip smooth sailing hittills. Eller låter han mig bestämma för att slippa shitstorm kanske?? DON'T CARE EITHER WAY.

Försöker hålla er uppdaterade på våra små framsteg här hemma, även om jag undviker att fota för det mesta då det i princip betyder att jag måste ssssstädaa förlåt mamma :(

Gilla:
upp
22 röster

Rap Game Jackie Arklöv

Kristin Zetterlund 20:23 15 Jul 2014

Under hela Gagnefresan hade vårt camp ett solklart soundtrack: Ivory! Främst låtarna "Andreas Kleerup" och "Fotboll", varav den tidigare handlar om hur han vill hitta samma langare som Andreas efter att ha sett hur bäng han verkade under en tv-intervju (vilket är den sjukaste, roligaste och barely legal (???) idén till en låt jag nånsin stött på) och den andra handlar om hur en ska kämpa på i livet, oavsett om du langar eller pluggar *aaw*. 

Han har släppt två skivor som finns på Spotify som jag tänkte lyssna in mig på mer ordentligt också, men dä bådar ju gött dä gö dä. Håll dig på din kant och kör på din grej Ivory, 'cause I think it's working for you!!!

Gilla:
upp
12 röster

Som du inte visste om

Kristin Zetterlund 07:22 15 Jul 2014

Har inte lyssnat på så överdrivet många sommarpratare i mina dagar och sparar mina öron till dem jag verkligen är intresserad av. Ändå måste jag verkligen bara tipsa om Linda Piras sommarprat!! Linda talar till sitt tonårsjag och en får gå igenom heela känsloregistret. Extremt mycket rys och lide gråt så klart, för allt är så naket och nära. 

LYSSNA PLZ!

Gilla:
upp
19 röster

Kristin Zetterlund

Prenumerera: RSS-flöde

Kristin Zetterlund är 24 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ, är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Sugen på att RSS:a Kristins blogg? Klicka här.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!