Om partierna haft realityserier

Frans 15:18 2 Sep 2014
Se alla artiklar om: 

Idag presenterade Miljöpartiet en helt ny satsning inför valspurten den kommande veckan, som går ut på att partiet har gått och skaffat sig själva en helt egen realityserie!

Wow vad hippt! Hoppas att fler partier följer efter och spelar in sina egna teveserier också, för att ge oss väljare en inblick i hur deras liv och vardag egentligen ser ut bakom kulisserna. Det skulle göra partiledarna mer mänskliga och få oss väljare att förstå de är precis som oss själva egentligen! Såhär tror jag att typiska scener från de olika partiernas realityserier skulle kunna se ut.

1: Gustav Fridolin tar en shoppingtur på stan för att inhandla rekvisita. 
Med en ekologisk närproducerad smoothie i handen glider Gustav Fridolin runt på Stockholms gator och inhandlar kolbitar, prinsesstårtor samt vindkraftverk i naturlig storlek att ta med sig inför nästa partiledardebatt i tevehuset. En riktigt härlig och lyxig shoppingrunda precis som i The Hills. Avsnittet slutar med att Gustav gasar iväg mot solnedgången i en nercabbad elbil.

2: Annie Lööf tar en fika på Espresso House med en kvinnlig entreprenör inom vårdbranschen. 
Annie Lööf pratar hela tiden om alla dessa entreprenörskvinnor med egna företag inom vårdbranschen som brutit sig fria från de ondskefulla landstingen som inte vill något annat än förstöra för Sveriges kvinnor. I Annie Lööfs värld så verkar det finnas lika många entreprenörer inom vården som det finns sjuksköterskor, och vi skulle gärna vilja se ett möte mellan Annie och en livs levande entreprenör inom vårdbranschen! De skulle t.ex. kunna skvallra om elaka landstingsdirektörer och rabiata vänsterfeminister som inte förstår att riktig feminism är att kunna driva sitt egna äldreboende i privat regi för statens pengar.


3: Fredrik Reinfeldt bråkar med Filippa om barnen. 
Fredrik är en frånskild pappa precis som många andra män i Sverige. Hur ser egentligen relationen med exet Filippa ut? I en exklusiv scen från Moderaternas nya realityserie (inspirerad av Katie Price och Peter Andrés kaotiska liv) så får vi se ett infekterat bråk mellan Fredrik och exet, där Carl Bildt med sin unika konfliktexpertis får ta en paus från krisen i Ukraina för att stiga in som medlare i relationen. Avsnittet slutar med att Filippa Reinfeldt lägger upp en bild på Instagram med texten "What doesn't kill you makes you stronger" och en smiley som bildtext. 


4: Stefan Löfvén söker koalitionspartner. 

En realityserie inspirerad av Bonde söker fru, där Stefan Löfvén får dejta olika personer från partier på vänsterkanten för att se om någon gnista uppstår i jakten på Det Trovärdiga Regeringsalternativet. Programmet avslutas med en parceremoni á la Paradise Hotel efter valet där Stefan får välja vem han vill fria till.

Jag hade absolut följt samtliga partiers realityserier. Vissa politiker borde verkligen börja överväga att spela in realityserier på riktigt, eftersom de förmodligen kommer behöva något annat att försörja sig på om de förlorar valet. 

Gilla:
upp
27 röster

What's up allihop

Frans 23:04 1 Sep 2014

Jag har något att berätta! Eller ja det har jag ju för det mesta men det är inte alltid någon orkar lyssna, men nu kommer ni snart inte att ha något val längre! På torsdag så är det premiär för What's up allihop på SVT Play där bland annat jag, Pattarna, Fanny Klefelt och Happy Jankell kommer att sitta och gagga om livet, B-kändisar och klämma finnar live inför kamerorna. Förhoppningsvis så kommer det vara lika roligt för er som tittar som det är för oss som sitter i studion.     

Vi kommer köra hela hösten och turas om att vara med och jag är så glad för det här! Egentligen så förstår jag inte hur jag har lyckats hamna där jag har hamnat eftersom det bara känns som en lång rad av slumper, men min plan är att köra på tills jag får ett sammanbrott som Britney 2007 och aldrig komma tillbaka igen efteråt. Jag hoppas dock att det kommer det att dröja ett tag innan det händer. 

Bilden ovan togs när vi spelade in vinjetten hemma hos stackars Hanapee som lånade ut sitt vardagsrum mot bättre vetande. Innan kvällen var slut så hade hennes soffbord t.ex fått permanenta brännskador efter ett brinnande tomtebloss, men vad gör man inte för showens skull! 

På torsdag är det livesänd premiär för What's up allihop klockan 19 på SVT Play. Alla som kollar får en härlig goodiebag fylld med produkter från Dior hemskickad till folkbokföringsadressen. Nä jag bara skojar, men hoppas ni vill kolla ändå! 

Gilla:
upp
27 röster

Tour de Frans

Frans 16:39 1 Sep 2014

Har glömt bort att berätta att jag har bokat en resa till Barcelona? BAHAHAHA. Nu har jag tre weekends inbokade på tre veckor. Känns helt rimligt både ur konsumtions- och miljösynpunkt om ni frågar mig. Man kan ju iallafall passa på att ha roligt medans man förstör världen och klimatet för kommande generationer. Vardagslyx!

Åker till Barcelona i slutet av september och sen Madrid och Nice inom loppet av två veckor. Måste ju hinna träffa alla mina älskare som jag strategiskt har placerat ut runtom på kontinenten och längs Medelhavets stränder som ett pärlband. Samlingsnamnet för höstens resor är Tour de Frans. Jobbade hela sommaren och satt och svettades medan ni andra pimplade baginboxvin. Nu är det min tur att vara odräglig.

Här är en bild på hotellet som jag ska bo på i Barcelona. Som ni kan se så är det jag själv på bilden.

Gilla:
upp
41 röster

Säkraste platsen i Stockholm just nu

Frans 22:17 31 Aug 2014

Tidigare idag så tyckte vi att de som stängde in sig i Big Brother-huset var dumma i huvudet. Några timmar senare så konstaterades ett misstänkt fall av ebola i Stockholm, och plötsligt så känns Big Brother-huset som den säkraste platsen i stan att befinna sig på? Så går det när man fördömer dokusåpadeltagare! Typiskt att man måste ställa upp i Big Brother för att inte riskera att dö i ebola.

Nu kommer folk att ställa sig på kö för att få komma in i huset. Allt pekar mot att Big Brother-gänget förmodligen kommer att överleva oss alla. Tur att de verkar vara ett så vettigt gäng som kan föröka sig med varandra när alla vi andra har dött och utgöra grunden för den nya civilisationen. Känns som en stabil grund att bygga vidare på! 

 

Gilla:
upp
43 röster

Mindre jobb mer dokusåpa!

Frans 13:24 31 Aug 2014

Ikväll så är det premiär för Big Brother! Tanken som vi alla tänker är naturligtvis "Åh, ännu en dokusåpa att följa i höst utöver Paradise Hotel, det har jag verkligen tid för i mitt liv!". Jag vet inte hur jag ska hinna med det här, men jag antar att jag får prioritera bort jobb, vänner och annat överflödigt. Jag överväger nästan att rösta på Vänsterpartiet eftersom sex timmars arbetsdag är det enda som skulle kunna rädda mig just nu. Varför står det inte så på några valaffischer? "Mindre jobb - mer tid till dokusåpor!". Den nuvarande situationen är inte hållbar för någon. Vi måste ta ansvar för Sverige!

Nytt för i år i Big Brother är att produktionen görs tillsammans med Norge och att norska deltagare också kommer att vara med! Dokusåpor blir ju så mycket roligare när deltagarna pratar olika språk och inte kan förstå varandra. En annan fördel för deltagarna är att man numera kan bli hatad av TVÅ nationer istället för endast en, samt att man kan åka på DUBBELT så många barturnéer efteråt! 

Annars känns ju Big Brother ungefär som samma sak som Paradise Hotel med skillnaden att deltagarna är inlåsta i en ombyggd lagerlokal i Årsta istället för ett lyxhotell i Mexico. Billigt och bra för alla utom deltagarna, men de norska deltagarna får ju iallafall åka till Sverige.

Programmet sänds på Kanal 9 i år, en kanal som ingen någonsin har tittat på förutom den där gången då de sände en fotbollslandskamp 2011. Om jag skulle välja en plats där vi skulle kunna gömma allt kärnkraftsavfall utan att det skulle störa någon, så hade jag helt klart valt Kanal9. Ingen hade märkt något, och den här Big Brother-säsongen kommer förmodligen också att passera rätt obemärkt. Det känns ungefär lika intressant och fräscht som Idols tioårsjubileum.

Gilla:
upp
43 röster

Frans

Prenumerera: RSS-flödeTransfrans
är mest av allt en teenage dirtbag som precis har fått hår
på bröstet. Han är killen som bara "äääeeeh men jag gillar att typ...
sova och kolla på teve" om han får frågan vad han har för
fritidsintressen. Bloggen är dock mest en buffé av tankar, testosteron
och potentiella trauman.

Man kan även hitta honom på Twitter och det är
lugnt om du vill mejla våta parfymindränkta mejl på ditt finaste och
mest homosexuella brevpapper till hejfrans@gmail.com.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!