Aftonbladets sommarchatt

Frans 19:51 25 Jul 2014

Aftonbladet har haft en härlig "sommarchatt hela dagen där läsarna har fått skriva in och rådfråga landets skarpaste experter om allt som hör sommaren till! Dvs bråk med partnern, borrelia och det bästa vinet för under 100 kronor. Här kommer ett axplock av de bästa frågorna!

"Är så oerhört trött på min sambo och mitt familjeliv. Gör jag rätt i att lämna dem efter en gemensam resa? Som typ vår sista stora grej tillsammans? Funderat länge på att fly fältet men varje gång vi tvistat om det är det jag som vill vara kvar."

Hmmm... Ja, om ni trots allt har bokat en resa så är det ju tråkigt att göra slut innan ni åkt på den. Kanske du kan fly under själva resan istället? Säga att du ska gå på toa och sen aldrig komma tillbaka. Eller så kan du sluta vara en tönt och ha en dialog med din partner eller någon professionell utomstående istället för att ställa frågan till Eva Rusz i Aftonbladets sommarchatt. Men det är ju bara ett förslag från min sida! Kul ändå att du ser semesterresan som "vår sista stora grej" ungefär som att din familj är Rolling Stones på avskedsturné.

"Hej Eva, har du något bra tips om hur jag kan hjälpa till så min sambos sexlust ökar såhär under semestern? Har provat med middagar, blommor och städat. MVH Peter"

Vad förväntar du dig att få för svar här egentligen Peter? Antingen så har man väl lust att ha sex eller inte? Men vad fint av dig att du till och med har bemödat dig med att städa! Tjejer brukar bli jättekåta av att du utför grundläggande skyldigheter i hemmet.

"Perfekta festival vinet? Alltså ska vara gott när det legat i ett varmt tält i ett par dagar"

Varför skulle NÅGOT vin må bra av att ligga och koka i ett svettigt tält i ett par dagar? Amatör!

"Har alltid fascinerats av kräldjur likt krokodil. Hur grillar jag detta ovanliga kött?"

Eh...

"På min tid band man en burk Bullens pilsnerkorv runt grenröret på jänkarn. Då behövde man ingen grill"

TACK för detta ovärderliga raggartips!

Gilla:
upp
30 röster

Vi måste våga prata om Kettle

Frans 18:37 24 Jul 2014

Måste dela med mig av det trauma jag utsattes för idag på Ica. Jag blev vittne till att en 10-årig kille köpte en påse Kettle-chips. KETTLE!!! För er som inte vet vad det är så är det typ de dyraste chipsen i hela affären. De är så pretentiösa att de bara har "Sourcream & Chive" istället för Sourcream & Onion, och varje chips har blivit handkokat av någon skotsk alkoholiserad gubbe. Dess naturliga habitat är matvarubutiker i Stockholms innerstad, men går ibland även att hitta utanför tullarna på platser där folk tycker det är rimligt att betala ungefär 30 kronor för 150 gram chips.

Det är den sortens chips man köper om man är dollarmiljonär och behöver ett effektivt sätt att sätta sprätt på en förmögenhet, ungefär som att investera i fastigheter i London. Inget man köper om man är tio år gammal.

Inte för att vara sån, men när JAG var 10 år gammal så köpte jag Euroshoppers stora chokladkaka för 3.90:- på daglig basis. Grävde länge i byxfickorna med mina tjocka fingrar för att hitta några småmynt och slängde upp chokladkakan på rullbandet för att hetsäta den bakom en grusplan två minuter senare. Det var en kär gammal vana jag tyvärr var tvungen att sluta med när mitt ansikte förvandlades till en finnig krater, men jag är glad och tacksam över all den glädje som EuroShopper gav mig under uppväxten.

Vart är världen på väg någonstans egentligen? Vem kommer 10-åringen som köpte Kettle-chips att växa upp till när han blir äldre? Det är hemskt! Ville bara rycka påsen ur händerna på honom och slänga något från Ica Basic-sortimentet i hans ansikte.

Gilla:
upp
49 röster

Kramkalas

Frans 15:42 23 Jul 2014
Detta händer just nu på Facebook. Typisk sak som man hittar i vuxnas Facebook-flöden. Passar på att dela detta viktiga och inspirerande budskap till alla jag känner. Nu jäklar ska vi krama loss! Gilla sidan eller sk*t i det! "Cyberkram" osv!
Gilla:
upp
32 röster

Niclas Wahlgrens VitaePro-reklam

Frans 17:35 22 Jul 2014

Ni som sitter och flåsar bakom nerdragna persienner och kollar på TV i sommar som jag har förmodligen inte missat att Niclas Wahlgren har gjort en reklamfilm för VitaePro. Den går i princip ut på att alla tjejer vill ha honom för att han äter VitaePro. En väldigt realistisk reklam! Vi är många som har tröttnat på den kosttillskotthets som finns i dejtingvärlden! Alla tjejer har blivit så himla kosttillskottfixerade på sistone? Alla de män som inte äter kosttillskott har knappt någon chans på dansgolven längre:( Det är brutalt därute nu när Niclas Wahlgren har tagit alla tjejer tack vare sina häftiga tabletter. 

Jag vet inte...VitaePro känns ju först och främst som ett läkemedel man äter när man har gett upp på livet och är en sån person som får "sveda och värk" och inte längre kan leka med barnbarnen. Exempel på tidigare VitaePro-ambassadörer är den pensionerade slalomåkaren Stig Strand och den inte längre aktiva finska landslagssimmerskan Hanna-Maria Seppälä. Två av mina största förebilder i livet! Nu är alltså även Niclas Wahlgren en del av denna prestigefulla klubb. 

Tyvärr så har reklamfilmen nu blivit anmäld eftersom tabletten påstås göra Niclas Wahlgren sexig. Frågan är om man över huvud taget vill äta en tablett som gör att man riskerar att förvandlas till någon i familjen Wahlgren? Vad finns det för bieffekter kopplade till konsumtion av VitaePro? Svåra anfall av spex, tvångsmässigt showande och grillmiddagar med Laila Bagge? Går det att läsa på bipacksedeln för tablettförpackningen? Den här frågan behöver lyftas direkt innan någon råkar illa ut! 

Gilla:
upp
70 röster

Hål i strumpan

Frans 20:03 21 Jul 2014
Fortsätter med min hållbara livsstil! Bara för att det var ett enormt hål på strumpan vid tån så behöver man ju inte slänga den. Den kostade ju trots allt 59 kronor på den exklusiva klädbutiken "MQ". Tur att mormor kan sy ihop den med lite snyggt stilrent grått garn och förvandla den till smakfull vintage. Skulle kunna sälja den för SKITMYCKET pengar i en Beyond Retro-butik nu. Som ni märker är det mest spännande i mitt liv just nu mina strumpor. Om det hade varit möjligt så hade jag önskat att ni kunde vara här och känt hur äckligt de luktar för att få helhetsupplevelsen.
Gilla:
upp
36 röster

Frans

Prenumerera: RSS-flödeTransfrans
är mest av allt en teenage dirtbag som precis har fått hår
på bröstet. Han är killen som bara "äääeeeh men jag gillar att typ...
sova och kolla på teve" om han får frågan vad han har för
fritidsintressen. Bloggen är dock mest en buffé av tankar, testosteron
och potentiella trauman.

Man kan även hitta honom på Twitter och det är
lugnt om du vill mejla våta parfymindränkta mejl på ditt finaste och
mest homosexuella brevpapper till hejfrans@gmail.com.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!