Huvudmeny

Whatsupallihop med veckans kändisbarn

Frans 19:30 25 Oct 2014

Insåg att jag glömt bort att berätta för er att jag var med i What's Up Allihop på SVT i torsdags! IGEN! Man ba kom med något nytt. Jag och min haggiga solbränna som jag kämpat med under så många ASJOBBIGA dagar på franska rivieran. Som ni märker så hade min hand dött på bilden och jag ser helt nerdrogad ut, det vill säga precis som vanligt. Tyckte det var så mysigt att sitta bredvid Paradise Hotel-Aina! 

Jag har ju mitt stående inslag "Veckans kändisbarn" i programmet, och den här veckan var det Alicia Keys son Egypt. Typiskt bra namn. Jag vill också vara döpt efter ett land. Tycker t.ex. att "Kongo" hade varit jättegulligt att heta! 

Här ser vi hur det går när barnvakten ställer in och man får följa med mamma Alicia Keys till jobbet. Det var inte en optimal lösning, men kändisar har också problem med livspusslet precis som alla oss andra. Tycker dock att det är härligt att se att Alicia är så bra på att kombinera moderskap och karriär på en och samma gång. Precis som Charlotte Perrelli! 

Det är även viktigt att tänka på mindfulness fast man är ett spädbarn. Därför så tycker Egypt om att utöva yoga flera gånger i veckan. Man kanske sitter där nerskiten och luktar bajs med en solkig blöja, men man har iallafall ett lugnt och harmoniskt sinne och det är det som är det viktigaste. 

HÄR ser ni hela programmet! Minns knappt vad vi pratade om men hoppas att det var roligt. 

Lördag med Lill-Babs

Frans 13:16 25 Oct 2014

Hej allihopa! Jag och Lill-Babs vill önska er en riktigt härlig lördag härifrån divanen. Vi har en skön tjejdag i regnet där vi ser tillbaka på våra karriärer och alla fantastiska minnen som vi har fått uppleva tillsammans. Plus snackar lite skit om Lasse Berghagen och andra män som har passerat förbi.

Minkpälsen är på, Lill-Babs eget vin är uppkorkat och ett doftljus brinner i bakgrunden för att skapa lite stämning. Såhär önskar jag att varje lördag kunde vara!

Estelles prästdebut

Frans 21:24 23 Oct 2014

Äntligen är det bestämt, det blir ett kungabröllop 13 juni 2015! Härliga Carl-Philip och Sofia! Så skönt att de äntligen fick tillåtelse från mamma och pappa och resten av hovet att skrida till altaret, jag menar de är ju bara 30 år gamla och gud vet vad ungdomar får för sig. Antingen så är det tribaltatueringar eller spontanvigsel! Jag är så peppad nu! Förhoppningsvis så har jag ju fått jobb på Svensk Damtidning då, men annars får jag väl åka dit och representera Nöjesguiden. Jag förutsätter att jag får någon form av inbjudan i egenskap av självutnämnd hovreporter.

MIn förhoppning är att Estelle ska ha utvecklat en så bra talförmåga att hon kommer kunna hålla ett tal under bröllopsceremonin. Eventuellt så skulle hon till och med kunna viga Carl-Philip och Sofia. Tror att hon skulle kunna bli en bra präst. Karismatisk och trevlig men samtidigt effektiv och en sån som får saker gjort. Inga bögiga tal och kärleksförklaringar, utan rakt på sak och utan krusiduller. Så ska mitt bröllop vara iallafall. Antar att prinsessan Leonore också kommer vara på plats och vara lika tråkig som hon brukar vara. 

Carl-Philip och Sofia får skynda sig nu och skaffa tre barn skitsnabbt medan det fortfarande går. Blondinbella är ju inte ens 25 och är redan gravid med andra barnet? En kunglig persons största uppgift här i livet är ju faktiskt att föröka sig för att garantera familjens fortlevnad, och jag tycker att det går alldeles för sakta för både Carl-Philip, Victoria och Madeleine. Med tanke på att detta är typ den viktigaste uppgiften de har så kan jag tycka att de borde vara lite mer ambitiösa och ge mig fler barn att blogga om!

Exorcisten i Svenska Hollywoodfruar

Frans 07:42 23 Oct 2014

Ibland känns det som att vi pratar för lite om vad som händer i Svenska Hollywoodfruar. Deras problem och livsöden är också viktiga! I gårdagens avsnitt så bjöd till exempel Åsa Vesterlund in en exorcist till sitt hus för att driva ut "den onda anden" som huserat där. Som av en slump så kom den onda anden fram i samband med den senaste frulunchen och Gunilla Perssons besök, och har sedan dess vägrat att ge sig av. "Djävulen klev in genom dörren" enligt Åsa, som sedan dess knappt har vågat sova hemma, och har därför flyttat in hemma hos Britt Ekland. De har till och med köpt en matchande pyjamas, det vill säga det yttersta beviset på en djup och nära vänskap.

Efter två besök av exorcisten så försvann iallafall den onda anden. Exorcisten fick hjälp av "133.000 änglar", och det var allt som behövdes för att återigen ta kontroll över huset. Skönt! Åsa hävdar dock fortfarande att Gunilla sysslar med "svart magi" vilket har gjort Gunilla "ärekränkt". Inget nytt alltså.

Britt Ekland gav mig för övrigt det bästa motionstipset jag någonsin har hört! Dvs att alltid gå baklänges eftersom man förbränner 20% mer kalorier då. Det gör underverk på låren! Så himla smart! Förhoppningsvis så kommer jag snart att se ut som Britt Ekland själv. Ni andra kan ju springa på SATS bäst som ni vill och skämma ut er själva. Jag kommer bli sådär "smärt" och "slank" precis som det brukar stå i Aftonbladets hälsoartiklar samt i Go' Kväll på SVT.

RECAP - Paradise Hotel

Frans 08:13 22 Oct 2014
Se alla artiklar om: 

Det var drunkningsdrama igår i Paradise Hotel. Som av en händelse så råkade det inträffa när kamerorna var avslagna, så deltagarna har själva fått berätta om vad som hände i diverse intervjuer där den ena är mer dramatisk än den andra. Det som hände var att killarna fick åka på en utflykt till stranden, där de fick den härligt spontana idén att bada efter några öl trots att en deltagaransvarig från TV3 starkt avrådit dem från att göra det på grund av vågorna. Eftersom killar som är med i Paradise Hotel inte kan förstå enkla uppmaningar så kastade de sig ner i vattnet ändå och skojade om varandras pungar som vanligt. 

Efter att en av deltagarna konstaterar att de "gjort Poseidon arg" så kommer en stor våg och drar ner killarna i djupet så att de "grät, spydde och skrek". Om ni frågar mig så låter "grät, spydde och skrek" som en beskrivning av händelseförloppet på en helt vanlig fest på Paradise Hotel, men det här var mycket värre. Tack och lov så klarade sig samtliga deltagare välbehållna, och det är jag uppriktigt glad för. Alltså helt oironiskt nu!

Paradise Hotel är dock alltid Paradise Hotel, och Erwin (en av de som höll på att drunkna) har nu hedrat Smail (som räddade honom) med att göra en enorm tatuering på sitt bröst där det står "F#ck Poseidon keep that Smail". Ett enkelt "tack" hade ju också funkat, men okej. Om jag höll på att drunkna och blev räddad av en Paradise Hotel-deltagare så hade kanske jag också känt behovet att tatuera in hans namn jättestort på bröstet, vad vet jag!

Nu hoppas jag att ingen av grabbarna får för sig att bada på fyllan igen. Paradise Hotel är tillräckligt dramatiskt redan som det är. I måndags var det till exempel talangtävling, där killarna skulle visa upp sina olika talanger. Calle valde till exempel att sparka på en boll och göra lite olika tricks. Kristian spelade gitarr och hade skrivit en egen låt som han tyvärr glömt bort texten till. Erwin (som beskriver sig själv som "magiker" gjorde ett trolleritrick med en kortlek och tog alla med storm. Så härligt nyskapande och originellt! Calle blev jätterädd och frågade om det var "på riktigt eller magi". Jag älskar Paradise Hotel.

Annars då? Paow har anlänt till hotellet och gjort kaos med alla och körde ut Saga förra veckan. Helt rätt om ni frågar mig. Hon gick ändå bara runt och gnällde och morrade på skånska och tillförde inte så mycket till gruppen. Om någon frågade om hon var sur så sa hon alltid bah "NÄ VERKLIGEN INTE VARFÖR TROR DU DET JAG ÄR INTE ALLS SUR!" och blev ännu surare och satt på balkongen och kedjerökte. Då är ju faktiskt Paow roligare.

Senaste inlägg från Frans

Frans

Prenumerera: RSS-flödeTransfrans
är mest av allt en teenage dirtbag som precis har fått hår
på bröstet. Han är killen som bara "äääeeeh men jag gillar att typ...
sova och kolla på teve" om han får frågan vad han har för
fritidsintressen. Bloggen är dock mest en buffé av tankar, testosteron
och potentiella trauman.

Man kan även hitta honom på Twitter och det är
lugnt om du vill mejla våta parfymindränkta mejl på ditt finaste och
mest homosexuella brevpapper till hejfrans@gmail.com.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny