Huvudmeny

Förslag på halloweenutklädnad

Frans 12:35 31 Oct 2014

Jag har inte blivit bjuden till någon halloweenfest. Konstigt, eftersom jag brukar se ut som ett lik i ansiktet även fast jag inte är utklädd. Jag behöver inte ens anstränga mig! Om jag hade fått en inbjudan så hade jag dock garanterat klätt ut mig till ett kassaskåp och gått runt och kallat mig själv för "Frans Jäger" hela kvällen med ett stoneface. Stått i ett hörn och samlat damm och varit allmänt svår att komma in i. Jag har ju ändå ingen utstrålning.

Lovar att sluta tjata om Anna Book snart, men om DU ska på halloweenfest och inte vet vad du vara (nu när man inte får vara utklädd till ebola längre) så tycker jag att du ska klä ut dig till "Anna Book Besatt Av En Mystisk Ande". Ser ni vilken härlig look på bilden! Du kommer garanterat att bli festens mittpunkt.

Själv så ska jag åka till Gävle ikväll! Det kan också vara rätt skräckinjagande.

RECAP - Anna Books natt i spökhuset

Frans 07:34 30 Oct 2014Alldeles nyss avslutades Aftonbladets tolv timmar långa livestream från spökhuset där Anna Book, Kissie och Samir har tillbringat hela natten. Det var tolv timmar fyllda av många starka, bärande berättelser som jag tyvärr inte orkade följa speciellt länge. Jag hann dock se litegrann, och här kommer några höjdpunkter från det jag fick bevittna. Det här var en natts sömn som jag aldrig får tillbaka!

18:44: Kissies bror Peter 08 och Anna Books dotter Felicia diskuterade sina förväntningar på kvällen i en studio i Stockholm. Felicia berättade att Anna Book tror på spöken i sitt hem och att hon brukar "höra saker hemma".

18:52: Deltagarna går in i spökhuset. Anna Book konstaterar att hon "tror på andar, men inte spöken" och berättade att det hon är mest rädd för är om hon går på toa och dörren inte går att öppna. Sen berättade hon att hon ska göra toastmackor till Samir och Kissie.

19:18: "VAR ÄR KÖKET???".

20:12: Anna Book bryter ihop för att det inte finns någon mjölk i spökhuset. "Men vafaaaan det var det här jag frågade om", "Näää allvarligt", "På riktigt, jag går ut och går till en affär", "JAG GÅR!!!", "Jag måste ha MJÖLK!!!", "NÄ MEN JAG VILL HA DET!!!".

20:30: Samir kallar Anna Book för "Anna Böcker".

20:58: EN ANDE PUTTAR ANNA BOOK!!! Anna "svär på sina barn och två systrar" att det hände.

21:01: NÅGON PRATAR PÅ NEDERVÅNINGEN!!!

21:02: Deltagarna ska gå upp på vinden. Det var på väg upp dit som Anna blev puttad av en ande.

21:30: Kissie konstaterar att "vi borde fått vapen".

21:32: Anna Book är helt säker på att hon sett "en skugga".

21:35: Anna Book hörde att moraklockan skulle slå innan den faktiskt gjorde det. "Det var sjukt!".

21:37: ANNA BOOK SER NÅGON!!! Konstaterar att det måste vara "Märta", pigan på prästgården som kräktes upp sitt eget spädbarn (?) en gång på 1800-talet.

21:39: Anna Book svär på sin familj igen.

21:52: Deltagarna leker "Anden i glaset". Samir är rädd för att en ande ska följa med honom hem.

23:00:  Det brittiska mediumet Terry är på plats. Anna Book går in i ett rum och blir nästan omedelbart BESATT AV EN ANDE! "Jag är orolig. Jag är helt torr i munnen. Mitt hjärta bara rusar. Det känns inte som jag. Jag kan inte gå". Kissie blir rädd för att Anna Book ska äta upp henne i trans, och säger sedan att hon VÄGRAR stanna om Anna Book ska bli som Exorcisten. Terry räddar sedan Anna Book så att anden lämnar hennes kropp. "Tell her you've understood her". "If she goes into you any more she is going to take you over. "You've understood her". "Tell her to step back". Vålnaden tar ett steg tillbaka. Anna Book kan gå igen.

05:30: Min klocka ringer. Jag slår på livestreamen (som fortfarande pågår) igen.

06:22: Anna Book får kontakt med sin döda mor.

06:28: Anna Book konstaterar återigen att hon fått bra kontakt med "Märta", pigan som kräktes upp sitt eget spädbarn en gång på 1800-talet.

06:40: Jag åker till jobbet ärrad för livet.

Telefon för spexiga människor

Frans 18:10 29 Oct 2014
Är så provocerad av den här reklamen! Man ba "ja, jag behöver verkligen en vattentät telefon med undervattenskamera för jag tar faktiskt SKITMÅNGA spexiga bilder på mig och mina vänner flera gånger i veckan när vi simmar omkring". VEM har det behovet? Är det verkligen det som är viktigt när man köper ny telefon? Som om att skillnaden mellan "good" och "great" är att man kan fota under vatten. Vad har man för världsbild då egentligen? Det här är typ det reklambudskap som jag kunnat relatera som minst till på jag vet inte hur länge. Jag är faktiskt nöjd med min nuvarande telefon trots att den inte fungerar under vatten. Sen så har jag inte några spexiga badvänner heller, så det kanske bara är bra att jag inte har någon undervattenskamera.

Tre kändisar i en övergiven prästgård

Frans 13:10 29 Oct 2014

Det pratas alldeles för lite om att Anna Book, Paradise Hotel-Samir och Kissie ska bli inlåsta i en gammal prästgård ikväll där det påstås spöka? Under hela natten (19.00-07.00) kommer det vara livestreaming från Borgvattnets prästgård, och såhär kan man läsa på Aftonbladet:

"Under natten tilldelas kändistrion olika, ännu hemliga, uppdrag som är knutna till husets historia. Dessutom kommer de att leka anden i glaset. Deras enda kommunikationsmedel är en gammal telefon som de endast kan ringa ut på. Till sin hjälp i huset har de också spökjagarutrustning, som letar upp elektromagnetisk rörelse."

Okej. Jag skulle också vara rädd om jag var inlåst i ett hus ensam med Anna Book, Samir och Kissie. Jag skulle däremot inte ha några problem med att sova i en hemsökt jämtländsk prästgård. Förhoppningsvis så kan de använda spökjagarutrustningen till att leta efter spillrorna av deras egna karriärer. Någon annan elektromagnetisk rörelse vet jag inte om de kommer hitta.

Annars så skulle de ju kunna spela in programmet på Aftonbladets eller Expressens egna redaktioner! Den borde ju vara rätt spöklik och tom efter alla personalnedskärningar. Numera går alla resurser åt till att betala gage till Samir och Anna Book istället för att avlöna journalister.

Undrar också vad de ska göra med telefonen som de "endast kan ringa ut på". Vem är det tänkt att de ska ringa med den? Är det en hotline till castingtelefonen för "Det okända" på Sjuan? Ingen vet!

Halv åtta hos mig med Susanne

Frans 22:00 28 Oct 2014

"Halv åtta hos mig" var så otroligt starkt ikväll! Vi fick följa med hem till leopardkvinnan Susanne i Karlskrona som inrett hela sitt hem med leopardmönster. Till middag så bjöd hon på "leopardgryta" med ölkorv, och lagom till efterrätten så plockade hon fram "djurisk grädde" som hon färgat med gul karamellfärg så att det skulle bli lite mer leopardfärgat. Jag vill också äta ölkorvsgryta hemma hos Susanne!!!

Efter middagen så kopplade Susanne av  i soffan framför ett avsnitt av "Våra bästa år". Ett gosedjur har tyvärr råkat placera sig lite olyckligt vid knäna. Susanne, jag älskar dig! Kräver att du får vara med i Let's Dance nästa år! Du har min röst oavsett vad som händer. Var har du varit i mitt liv ända tills nu? 

Senaste inlägg från Frans

Frans

Prenumerera: RSS-flödeTransfrans
är mest av allt en teenage dirtbag som precis har fått hår
på bröstet. Han är killen som bara "äääeeeh men jag gillar att typ...
sova och kolla på teve" om han får frågan vad han har för
fritidsintressen. Bloggen är dock mest en buffé av tankar, testosteron
och potentiella trauman.

Man kan även hitta honom på Twitter och det är
lugnt om du vill mejla våta parfymindränkta mejl på ditt finaste och
mest homosexuella brevpapper till hejfrans@gmail.com.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny