Huvudmeny

Hej hösten!

Soraya Hashim 08:12 23 Oct 2014

Vad fin det är på hösten med alla färger!

Man hänger i en stugaaaa...

Man sitter på en bänk och läser en booook....

Man tar en promenad med en snyyyyyygg....

Man kanske chillar en stund och tar en selfieeeee...

AAAHAHAHAHAHAHAHA SKOJA!!!!!!!!!!

Livet just nu

Ger upp

Soraya Hashim 16:06 14 Oct 2014

För längesen gjorde jag en prestationsångestlista på genilåtar som har skrivits under 15 minuter. Och nu har jag hittat en till. Är ni beredda?

SIA HAR SKRIVIT RIHANNAS DIAMONDS PÅ 14 MINUTER!

Ja, den Chandelier/Titanium/Breathe Me/Zero 7-Sia som jag alltid tjatar om. Fjorton jävla minuter!!!!!

Skjut mig och min fullständiga oduglighet.

För övrigt en superintressant artikel om Sia, hennes låtskrivande, missbruk och ångest.

Spoilerhämnd?

Soraya Hashim 17:16 13 Oct 2014

Jag har sjunkit ner i ett sånt gömma mig i en tv-serie och inte riktigt orka interagera med verkliga människor-mode den senaste veckan (det var en lögn, vi snackar kanske tre veckor). Den här gången är det The Good Wife. Jag har sett till tredje säsongen tre gånger tidigare och sen suttit och ruvat på de senaste säsongerna i över två år för att få se allt i ett streck. Jag fattar att jag kanske är ensam om att göra så, men jag klarar inte av vecka till vecka-tittande. Det blir så... oengagerat. Jag brukar alltid ha två eller tre serier puttrandes så jag kan kötta på när jag känner mig lite låg. Så nu när jag hellre kramar min datorskärm än lever lajf är det på nivån att jag möts av min dator som väntar på hallgolvet när jag kommer hem från jobbet eftersom jag bar med mig den och tittade medan jag knöt skorna på väg ut på morgonen. Jag ställer datorn på diskbänken och tittar medan jag lagar mat och somnar med datorn uppställd i sängen. Ni fattar, det är på DEN nivån.

Så ni fattar känslan när jag träffade en kompis på t-banan förra veckan och nämnde att mitt liv just nu bara handlar om Alicia Florrick och han sa: Åh, jag såg bara fram till *JÄTTEMEGASPOILER!!!!!!*

och jag ba

Jag fortsätter så klart att titta och jag är inte ens arg, men jag känner att jag behöver en sån jävla hämnd. Vet bara inte vad... Nån som har tips?

Senaste inlägg från Soraya Hashim

Soraya Hashim

Prenumerera: RSS-flöde

Soraya Hashim är en tjôtig, skivspelande göteborgare som gillar att gnida sig mot popkultur och äta mat. Helst samtidigt.

Efter ett par år som som programledare i P3 och en oundviklig livskris tog hon sin sambo, ett gäng flyttlådor och drog till Stockholm och nu... ... ja, det är bland annat det den här bloggen handlar om.

Mail: soraya.hashim@nojesguiden.se

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny