Huvudmeny

Gott snack gubbar

Soraya Hashim 14:44 24 Apr 2015

Va med och spelade in Full Patte 2 idag tillsammans med det här gänget + Kakan och Bianca. Blev mansplainad för av Snubben om hur man ska prata i radio. Ej första gången det har hänt i mitt liv så-att-säGa.

Men faktiskt göttigast av allt var att stå ute och frysa i fjantsolen i evigheter och bara stå och snacka med alla dessa. Fan vad jag älskar tjejer.

TACK!

Soraya Hashim 20:28 19 Apr 2015

WOW!!!! Vilken jävla kväll det var i fredags på Maskineriet! GUBBEN blev så sjukt lyckat, känslan var så mäktig! Att dansa som en idiot i timmar tillsammans med tjejer tjejer tjejer till musik av tjejer. Hur kan nåt så enkelt kännas så obegripligt stort? Resultat: ungefär 10 blåmärken, världens stelaste nacke och ett överfullt hjärta. Är så tacksam för detta. Tack alla fantastiska som gör GUBBEN till världens bästa klubb, längtar ihjäl till nästa gång! <3

 

 

GUBBHEN byter namn!

Soraya Hashim 13:02 17 Apr 2015

När vi startade #GUBBHEN för tre år sedan såg klimatet ut på ett annat sätt och det som har hunnit hända sedan dess är fantastiskt. Så mycket har hänt i hur folk pratar om saker, hur mycket mer folk kan och hur mycket bättre människor har blivit på att synliggöra varandra(s behov). Vi har också blivit mer medvetna och vill rikta ett stort tack till de som har varit modiga och generösa nog att dela med sig av sitt perspektiv och sin kunskap.

Därför byter vi nu namn till #GUBBEN. Vi kommer fortfarande vara en klubb för alla kvinnor men vill helt enkelt inte claima en plats som inte är vår att ta. Att byta namn på en fb-sida med många följare tar lite tid så ha tålamod med det, men från och med nu kallas vi alltså #GUBBEN. Välkomna till Maskineriet ikväll! Puss och tack!

Allt du behöver veta om GUBBHEN 17 april på Maskineriet

Soraya Hashim 08:45 16 Apr 2015

OMGOMGOMGGGGGG!!!!!!! Nu är det bara en dag kvar till GUBBHEN på Maskineriet. Jag har längtat så orimligt mycket (nä, helt rimligt pga världens bästa klubb) efter det här. Känns som att alla är lika laddade och bara längtar efter att äntligen gå loss tillsammans.

Så, det du behöver veta är: GUBBHEN är en separatistisk klubb för alla som identifierar sig som kvinnor. DJ:sen är också kvinnor och musiken vi spelar rappas eller sjungs enbart av kvinnor. Imorgon är vi tillbaka efter typ 1,5 års uppehåll och det är det här gänget som kommer mosa högtalarna:

Julia Frändfors, Cassandra M Klatzkow, Beatrice Eli och jag (vsg att baxna!). Att komma in på klubben är gratis, men man MÅSTE ha osat först. Det gör man här. Om man är nyfiken på vilka andra som ska gå så kan man kika in här på vårt event på Facebook (OBS att tacka ja på Facebookeventet inte räknas som att man har osat för att komma in på klubben!). Vi öppnar dörrarna redan klockan 19 och då ska grymma DJ-kollektivet Gärigheter värma upp fram till kl 22 när själva GUBBHEN kör igång. Det är väldigt många som har osat så se till att vara där i tid, det är först till kvarn som gäller. Vi håller på till sent, och det brukar bli rejält stökigt så välj dansskorna om en säger....

Och just det, vi har dessutom en önskelåtlista som alla får fylla på med låtar som man vill höra oss spela. Här gäller också att tänka ut låtar där enbart kvinnor rappar eller sjunger. Fyll på eller bara lyssna och njut!

OK, ses snart!

Senaste inlägg från Soraya Hashim

Soraya Hashim

Prenumerera: RSS-flöde

Soraya Hashim är en tjôtig, skivspelande göteborgare som gillar att gnida sig mot popkultur och äta mat. Helst samtidigt.

Efter ett par år som som programledare i P3 och en oundviklig livskris tog hon sin sambo, ett gäng flyttlådor och drog till Stockholm och nu... ... ja, det är bland annat det den här bloggen handlar om.

Mail: soraya.hashim@nojesguiden.se

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny