Snabbrecension av tre premiärer

Pelle Tamleht 11:45 19 Aug 2014

Gårdagen bjöd alltså på inte mindre än tre säsongspremiärer. Detta inom loppet av tre timmar, så ni förstår att jag hade det kämpigt i tv-soffan. Här följer en snabbrecension med mina första intryck ifrån det jag såg.

betyg: 5 IDOL
Ändå stark början för att vara ett tioårsjubileum, och det inledande framträdandet av den 15-åriga Emma var faktiskt ruggigt bra. Men var inte juryn ovanligt snälla i år? 

betyg: 3 Leifs Restaurang
Oklart om jag tycker att Mannerström "går igenom rutan". Hoppas mer på nästa veckas premiär av det EXAKT likadana programmet Arga Restaurangen med Anders Öfvergård.

betyg: 3 Paradise Hotel
Inte i närheten samma styrka i säsongsinledningen som förra året. Saknar precis som Kakan såväl Samir som Aina. Men det kanske tar sig, Kanske redan i kvällens avsnitt när de "nya killarna" gör entré. 

Forsättning följer...

Gilla:
upp
21 röster

Klickfisken - missa INTE detta!!!

Pelle Tamleht 15:25 18 Aug 2014

Noterar att även Sundsvalls Tidning har gett sig in i klickfiskeriet* som pågått på tok för länge i internets grundaste vatten**. Vem KAN liksom låta bli att skänka ett klick till st.nu för att veta vad Guy Hovland (!) fick på kroken? Nä, trodde väl det. Rubriksättarnas dragkamp når ständigt nya nivåer, här är ett axplock av den senaste månadens fångst.

* Pun intended.
** All puns intended.

 

Gilla:
upp
27 röster

Mina sämst spenderade 28 kronor

Pelle Tamleht 17:07 14 Aug 2014

Laddade ner framtidsappen Knock (KnockToUnlock) precis som enligt uppgift ska kunna låsa upp datorn genom att man knackar på mobilen. Betalade 28 kronor till App Store. Om den funkade?

Nej. Om mitt liv blev bättre? Absolut inte. Om jag ÖVERHUVUDTAGET kommer att komma in i min dator igen? Det återstår att se. Detta kräver en lista. 

Fem saker jag hellre lägger 28 kronor på än på Knock

1. Oliver (hatar oliver) 
2. En SL-resa till Ropsten (hatar Ropsten)
3. En stor stark på Nsee Bar
4. MC-parkering (har ingen MC)
5. Hundmat (äger ingen hund)

 

Gilla:
upp
21 röster

En av sommarens bättre bilder

Pelle Tamleht 10:11 14 Aug 2014

Internets kanske mest peppade bild just nu stod Elsa för precis i och med denna ögonblicksskildring från i torsdags. Pur glädje fångat i sitt crescendo. Det får även bli summeringen av mitt Way Out West, mer bilder från det hittar ni annars här

Även om det kan vara svårt att tro till en början är faktiskt även jag med på denna. Kolla noga. Den som hittar mig först får ett pris.

Gilla:
upp
16 röster

Pelle Tamleht

Prenumerera: RSS-flöde

Pelle är 33 år ganska gammal. Förutom jobbet som webbchef på Nöjesguiden.se är han tidningens krogredaktör i Stockholm.

Här skriver han dels om verkligheten bakom ridåerna på Nöjesguiden, lokaltidningsscoop och allt annat som kittlar intressesmurfar under hakan.

Du kontaktar honom på pelle.tamleht@nojesguiden.se eller på twitter som @pelletamleht.

Sugen på att RSS:a Pelles blogg? Klicka här.

Pelle på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Bloggar

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!