Huvudmeny

Poptönten till Så mycket bättre!

Pelle Tamleht 16:10 31 Mar 2015

Nåddes tidigare av den underbara nyheten att Niklas "Poptönten" Strömstedt är klar för denna säsong av Så mycket bättre. Han gör således Lisa Nilsson sällskap i ett myspysigt startfält som alltmer börjar likna Rocktåget. 

Jag tror jag fortfarande kan majoriteten av texterna på Om, som var en av de första kassettband jag ägde tillsammans med Christer Sandelins Luften darrar, och i och med Strömstedts medverkan har snart samtliga av min barndoms hjältar varit med i programmet. 

Förutom Mora Träsk, när är det dags för Mora Träsk? 

[Spoilervarning] Känslan i slutet av The Jinx

Pelle Tamleht 11:53 31 Mar 2015

Jag såg äntligen sista avsnittet av The Jinx, vilket innebar en av de läskigare slutscenerna sedan Blair Witch Project (bilden). Och då är detta på RIKTIGT?

Tillbringade sedan resten av kvällen med att läsa vidare om Robert Dursts vidare öde, men också om hur filmskaparna har suttit på beviset rätt länge utan att lämna över det till polisen. Vilket också resulterade i att huvudpersonen greps blott 24 timmar innan sista avsnittet sändes i USA. 

Det är inte utan att man undrar om den här historien någonsin kommer att få ett slut. Eller ens slut på vändningar. Amat har funderat lite över framtiden här.

Runka för miljön

Pelle Tamleht 10:25 31 Mar 2015

En av världens största porrsiter har hakat på trenden med wearables och tagit fram en prototyp av ett så kallat "wankband" (runkband, rakt översatt).

Tanken är att de monotona (?) onanirörelserna ska alstra energi, och således ge något tillbaka till miljön - det går såklart åt en hel del el för att spela upp några miljoner porrklipp om dagen. 

Siten visade upp designen häromveckan (har jag hört, via dezeen) men inget lanseringsdatum är ännu satt utan produkten är så att säga "under utveckling". De menar också på att produkten är unisex, då den reagerar på ett flertal onanitekniker. 

Månadens bästa söndagstips

Pelle Tamleht 20:12 28 Mar 2015

Besökte Adam och Albins gästspel i form av nudelmästaren Haan idag och har inte ångrat mig en sekund sedan dess. Om ni inte har några planer över för lunchen imorgon, oavsett hur jävla bakis ni än är, se till att pallra er dit. Det var fantastiskt. 

150 spänn för denna kreation, lägg till en femtiolapp och ni får ett glas av min favoritbärs – den spontanjästa italienaren Isaac. Har du ursäkter? Skyll dig själv. 

Trevlig söndag. 

Senaste inlägg från Pelle Tamleht

Pelle Tamleht

Prenumerera: RSS-flöde

Pelle är ungefär 33 år gammal. Förutom jobbet som webbchef på Nöjesguiden.se är han tidningens krogredaktör i Stockholm.

Här rättshavererar han om mat, dumheter i sociala medier, lokaltidningsscoop och annat som kittlar intressesmurfar under hakan.

Du kontaktar honom på pelle.tamleht@nojesguiden.se eller på twitter som @pelletamleht.

Har du feedback på innehållet? Säg det med respektfull ton i kommentarsfältet.

Sugen på att RSS:a Pelles blogg? Klicka här.

Pelle på Instagram:

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny