Fantastisk vinterdag

Frans 20:41 20 Jan 2013

Kolla vad vackert det var utomhus idag här i Stockholm! Jag var som vanligt ute och njöt och förevigade det jag såg. Ett riktigt vinterpanorama och ett perfekt instagrammotiv att blända vänner och bekanta med. 

Gilla:
upp
44 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Kramkalas

Frans 15:42 23 Jul 2014
Detta händer just nu på Facebook. Typisk sak som man hittar i vuxnas Facebook-flöden. Passar på att dela detta viktiga och inspirerande budskap till alla jag känner. Nu jäklar ska vi krama loss! Gilla sidan eller sk*t i det! "Cyberkram" osv!
Gilla:
upp
19 röster

Niclas Wahlgrens VitaePro-reklam

Frans 17:35 22 Jul 2014

Ni som sitter och flåsar bakom nerdragna persienner och kollar på TV i sommar som jag har förmodligen inte missat att Niclas Wahlgren har gjort en reklamfilm för VitaePro. Den går i princip ut på att alla tjejer vill ha honom för att han äter VitaePro. En väldigt realistisk reklam! Vi är många som har tröttnat på den kosttillskotthets som finns i dejtingvärlden! Alla tjejer har blivit så himla kosttillskottfixerade på sistone? Alla de män som inte äter kosttillskott har knappt någon chans på dansgolven längre:( Det är brutalt därute nu när Niclas Wahlgren har tagit alla tjejer tack vare sina häftiga tabletter. 

Jag vet inte...VitaePro känns ju först och främst som ett läkemedel man äter när man har gett upp på livet och är en sån person som får "sveda och värk" och inte längre kan leka med barnbarnen. Exempel på tidigare VitaePro-ambassadörer är den pensionerade slalomåkaren Stig Strand och den inte längre aktiva finska landslagssimmerskan Hanna-Maria Seppälä. Två av mina största förebilder i livet! Nu är alltså även Niclas Wahlgren en del av denna prestigefulla klubb. 

Tyvärr så har reklamfilmen nu blivit anmäld eftersom tabletten påstås göra Niclas Wahlgren sexig. Frågan är om man över huvud taget vill äta en tablett som gör att man riskerar att förvandlas till någon i familjen Wahlgren? Vad finns det för bieffekter kopplade till konsumtion av VitaePro? Svåra anfall av spex, tvångsmässigt showande och grillmiddagar med Laila Bagge? Går det att läsa på bipacksedeln för tablettförpackningen? Den här frågan behöver lyftas direkt innan någon råkar illa ut! 

Gilla:
upp
45 röster

Hål i strumpan

Frans 20:03 21 Jul 2014
Fortsätter med min hållbara livsstil! Bara för att det var ett enormt hål på strumpan vid tån så behöver man ju inte slänga den. Den kostade ju trots allt 59 kronor på den exklusiva klädbutiken "MQ". Tur att mormor kan sy ihop den med lite snyggt stilrent grått garn och förvandla den till smakfull vintage. Skulle kunna sälja den för SKITMYCKET pengar i en Beyond Retro-butik nu. Som ni märker är det mest spännande i mitt liv just nu mina strumpor. Om det hade varit möjligt så hade jag önskat att ni kunde vara här och känt hur äckligt de luktar för att få helhetsupplevelsen.
Gilla:
upp
17 röster

Regeringens sommarfika, eller den sista måltiden

Frans 07:39 20 Jul 2014

Regeringen hade tydligen en "sommarfika" häromdagen. Jag fick inte veta detta förrän idag då min inbjudan verkar ha kommit bort med posten. Typiskt! Det verkar iallafall inte ha varit en så munter tillställning, och närvaron var inte den bästa som ni ser på bilden nedan.

Kolla vad härligt! Precis som en riktigt skvallrig brunch med bästa tjejerna (och så jordbruksminister Eskil Erlandsson då...)! Lite tråkigt bara att alla sitter på samma sida av bordet? Det känns ju inte så trevligt? I och för sig så innebär det att de slipper prata med varandra, och istället kan fokusera helt och hållet på att äta så mycket som möjligt för statens pengar en sista gång innan sommarsemestern.  Ingen av dem kanske orkar prata med varandra efter sju dagars intensivt festande i Almedalen.

Ser inte fikabilden ut litegrann som "Den sista måltiden" av Da Vinci? Valet i höst är förmodligen förlorat, och nu har gänget samlats för en sista brödbrytning. Beatrice Ask är Jesus.

Eskil kom iallafall med en riktig snilleblixt under sommarfikat, det vill säga att börja exportera svenska kycklingfötter till den kinesiska marknaden. Såhär säger Eskil i DN om sin idé:

"Jag har fått höra från industrins sida att efterfrågan från detaljer som är mindre eftertraktade i vår del av världen har ett betydligt högre värde i den delen av världen. Exempel är kycklingfötter och grisöron som har ringa värde i vårt kök men som är en typ av snacks där"

Ojojoj. När Eskil sa "en typ av snacks" så glimrade det till i ögonen. Ja! Frakta allt skit som vi inte vill ha till Kina! Känns hållbart! Jag är säker på att landet skriker efter svensk ekologisk fairtradekyckling. De har ju inte tillräckligt mycket slaktavfall själva med en befolkning på över en miljard och förmodligen lika många kycklingar. Nu är den svenska exportens framtid tryggad för en lång tid framöver.

Gilla:
upp
37 röster

Personlig färdigmat

Frans 13:03 19 Jul 2014

Är så sugen på att skriva något riktigt SYRLIGT och SURT om att alla andra i *bloggvärlden* är på semester och lägger upp bilder på glittrande vattenbryn och skrattande människor i skjorta som om att de var med i någon Gant-reklam och ba *livet i The Hamptons*. Men det känns ju lite gjort redan!

Själv lyxar jag till det ordentligt vid frysdisken på pittoreska Ica Maxi (om man säger Ica Maxi riktigt snabbt så låter det som en grekisk ö)...väljer jag Findus eller Felix färdigmat hmmm...JO JAG VÄLJER BÅDA!!! Kanske en XL-rätt också, "för Dig som är riktigt hungrig".

Jämt när jag äter färdigrätter så tänker jag på att de alltid är döpta efter någon oklar person??? "Karins lasagne", "Jennys kåldolme" "Werners grillbit". Det är ju så personligt och genuint att äta en frysrätt. Man känner hur stackars Jenny har stått med dålig hållning i köket och slitit med kåldolmen och lagt ner hela sin själ i den. Kan knappt hålla koll på alla mina frysdiskvänner, och många av dem har inte ens LinkedIn.

Jaja här sitter jag och gaggar! Lider dessutom av en dold folksjukdom (typiskt löpsedelmaterial), dvs en så kallad dejtnacke! När man legat jättelänge i en askonstig pose och typ *kollat på film* och sen vaknar upp med en nacke snedare än Blondinbellas genusperspektiv? Hatar när det händer!

Gilla:
upp
61 röster

Gunilla Persson dejtar

Frans 19:32 18 Jul 2014

Nu när det bara går repriser på teve, så kan man iallafall trösta sig med att Gunilla Persson håller på att spela in ett eget dejtingprogram som vi kommer kunna njuta av senare. Hennes dementa mamma Iris är såklart också inblandad i planerna. Såhär säger Gunilla om sitt nya program: 

"Mamma kan komma med väldigt intelligenta uttalanden ibland trots att hon är dement. Man kan inte lura bebisar, djur, eller dementa. De har ett sjätte sinne som är mer utvecklat än hos någon annan. Mamma kom med på en dejt en gång" 

Jag vet inte, men jag skulle inte ta kärleksråd från bebisar, djur och dementa. Jag kan faktiskt sträcka mig till att påstå det är direkt olämpligt. Bebisar kan ju börja suga på vilken tutte som helst utan någon vidare eftertanke. 

Tror faktiskt det är bättre att lyssna på sig själv och sitt eget hjärta istället, alternativt prata med någon som är vid medvetande om man absolut vill ha en second opinion. Men men. Jag är ju också singel, så man borde förmodligen inte lyssna på mig heller när det gäller kärlek. 

Gilla:
upp
67 röster

Jobbar från divanen

Frans 09:15 17 Jul 2014
Igår arbetade jag från mitt kontor på divanen. Mycket att göra och jättejobbigt som ni ser. Funderar nästan på att bli en sån som skriver "jobbar på: brännan" under yrkesinformationen på Facebook. Ett av Sveriges viktigaste jobb nu under sommaren, och det självklara karriärvalet på Facebook efter "Livets hårda skola"-utbildningen på 180 högskolepoäng. Rekommenderar det till alla som saknar någon form av ambition.
Gilla:
upp
38 röster

Toalett i sovrummet

Frans 09:23 16 Jul 2014

Håller fortfarande på att leta hotell inför min höstweekend (så himla *tjejresa med bästa* att åka på weekend), och jag har gjort en liten trendspaning. Det verkar vara en grej på lite finare hotell att inte skilja på badrum och sovrum? Typ som att essensen av lyx ska vara att kunna blicka ut över sängen när man skiter.

"Ah, så härligt att kunna ha full uppsikt över sovrummet när jag sitter här på toa och krystar!"

"På semestern är jag så fri att jag vill kissa i sovrummet!"

"Jag är på affärsresa med min jobbkollega och jag älskar att bada inför honom!"

Jag förstår inte det här. Om man betalar mycket pengar för ett bra hotell så förväntar man sig inte att de ska ha snålat in på grundläggande bekvämligheter. Typ som väggar. Men men. Det kanske bara är jag som är stel och konservativ. Jag och Blondinbella:(

Gilla:
upp
54 röster

Bildextra från Victoriadagen

Frans 07:27 15 Jul 2014

Igår var det Victoria-dagen. Kanske årets viktigaste dag. Här kommer ett bildextra med de vackraste bilderna.

Hela härliga familjen samlad i den varma sommarkvällen. Chris och Madeleine bär varsin smakfull poncho medan Victoria blickar ut, drömmer sig bort och tänker "nästa år så ska jag FAN resa bort på födelsedagen".

Kungen var lycklig och avslappnad. Stämningen var på topp.

Gladast av alla var dock Sofia, som äntligen vunnit familjens förtroende och får sitta på en trästol i ösregn och låtsasskratta åt någon historia som Mark Levengood berättar om sin mormor. En stor seger!

Här är en bild från prinsessan Lilians begravning. Nej jag bara skojar, men det var ungefär på den nivån som stämningen låg igår.

Här ser vi Estelle med en ny, trendig märkesväska. Kom ihåg var ni såg den först!

Estelle var även säkerhetsansvarig under kvällen och såg till att allting flöt på som det skulle. Här ser vi henne visa evakueringsplanen för området för en av vakterna. Jag är inte säker, men det är också möjligt att hon ritar upp en erövringsstrategi för att göra Östersjön till ett svenskt innanhav igen.

Gilla:
upp
78 röster

Mensblomman

Frans 22:00 14 Jul 2014
Välkommen till min homestylingskola! *fakturerar 3500 kronor i timmen och hänger en tofs i taket*. Har investerat i en jävla kaktus nu. Kändes rimligt. Tjejen i blomsteraffären ba "du behöver bara vattna den en gång i månaden!" och jag ba "Aha skitbra, varje gång jag får mens alltså" och så blev det jobbig stämning och jag var tvungen att gå därifrån. Här gör man sitt bästa för att konversera lite småtrevligt med butikspersonal men får bara skit tillbaka. Inte för att man trodde att florister var skitroliga innan, men ändå. Tråkigt!
Gilla:
upp
59 röster