Grispojken

Pelle Tamleht 12:08 21 Jan 2013

Man vet att det har varit en lyckad helg när den senast tagna bilden i telefonen ser ut som ovan. 

Gilla:
upp
35 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Jag är död

Pelle Tamleht 19:53 12 Apr 2014

Det här är något av det finaste jag sett på mycket länge. Stig Kernell visar att dödsannonser inte nödvändigtvis behöver vara gravallvarliga.

Gilla:
upp
14 röster

Slussen byter namn

Pelle Tamleht 17:23 11 Apr 2014

Man hade ju väntat sig en något mer pompös ceremoni, men jag antar att folk redan har tappat intresset efter allt tjat om Slussen. Jag gissar att namnet blir "Nya tuffa Slussen". 

Gilla:
upp
10 röster

Popupsthlm

Pelle Tamleht 15:56 11 Apr 2014

Smygtittade för övrigt in på #popupsthlm, som ordnar gästspel av och med Pariskrogen Le Mary Celeste, på Färgfabriken igår. Jävligt gott och fint, om ni är i krokarna så går det alldeles utmärkt att "bara" glida förbi på en cocktail. Middagen är slutsåld. 

Gilla:

Strandvägen 1

Pelle Tamleht 15:47 11 Apr 2014

Ikväll gästar jag och mina ljuva musik baren på Strandvägen 1. Det blir förmodligen både gott och trevligt. Ni får min samtida favoritlåt på köpet, varsågoda.

Gilla:
upp
3 röster

Mitt Stureplan

Pelle Tamleht 10:20 11 Apr 2014

Lånade ut min vassa krogpenna till Stureplan.se tidigare i veckan och besvarade deras "Mitt Stureplan"-enkät. Bra och roliga frågor, här kan ni läsa nästan lika bra och roliga svar.

Passar på att önska er alla en trevlig helg.

Gilla:
upp
5 röster

Kom på ett namn till Sociala Medier

Pelle Tamleht 17:50 10 Apr 2014

Det här är roligt. En nystartad byrå som profilerar sig som en "strategisk sociala medier-byrå" har utlyst en tävling där deras 146 (!) facebookfans ska hjälpa dem att komma på ett namn. Detta har vållat totalt kaos i kommentarsfältet och folk har en smula svårt att förstå tävlingsreglerna.

Tack och lov är Karin snabbt där och rättar till.

Men tyvärr, fortare än Karin hinner svara kommer det in nya förslag i en rasande takt. 

Sen händer det som inte får hända, tävlingen börjar bugga! Tack och lov är Karin där och kan med hjälp av sociala medier förklara problemen med deras tävling som går ut på att hitta ett namn till deras sociala medier-byrå med hjälp av sociala medier.

Uppdatering: Jag gav mig in i tävlingen nu. Rösta gärna på mitt bidrag "HJÄLP". Just nu leder jag tävlingen och har snart ensam majoritet!

Uppdatering: Nu leder jag rätt rejält. Ser fram emot lunch klockan 13:37!

Uppdatering: *Bokar Studio Frantzén*

Uppdatering: Ok, nu spårade någon och postade en brutal mängd förslag med misstänkt stark koppling till hipsum. Tävlingen är därför tillfälligt stängd.

Uppdatering: Nu har även Dagens Media skrivit om händelsen.

Tipstack Patrik Skogsfors. 

Gilla:
upp
50 röster

Unicycle

Pelle Tamleht 11:10 7 Apr 2014

Så nyfiken på om den här faktiskt funkar, alltså som en segway utan styre vilket känns fullkomligt livsfarligt om ni frågar mig. Är dock extremt sugen på att prova, om inte annat pga den briljanta logotypen.

Gilla:
upp
9 röster