2016 är här med sin fröjd och kånkelbär

23:33 2016-01-01

bild_2016-01-01_kl._23.25_2.jpg

God afton

Fan vad tråkig webcambild IGEN här. Men just nu är wifi:t (som jag skröt om för ett par dagar sen) helt kaiko och supersegt. Därför kommer alla nyårsbilder från igår i en radda lite senare. Typ i morrn. Vill ju om inte annat visa mina snobbiga finsöder-outfit………..

Herregud vad kul jag hade det igår. Var så sjukt överpeppad på det här nyåret att jag fick lägga lite band på mig själv på förfesten pga kände att jag kunde ”hålla låda” i timmar. Vilket jag kanske inte lyckades så bra med, lägga band på mig själv alltså.

Vi var 24 personer som bokat bord på Supper här i Åre och det var en jävulskt fröjd. Både matmässigt och sällskapet. På tolvslaget rökte jag en cigarr alldeles för länge och det hela slutade med att jag var tvungen att gå in på toan och spy? Mådde så jävla illa.

Sa det inte till nån pga kände mig rätt vidrig, men nu skriver jag det här :-)))))) 

Idag har jag promenerat med Anton och Johan (se bild) (d är Antons och MIN kompis som är här på besök) och varit en person helt utan hjärna. Skulle räkna ut en superenkel förut och det kändes som att jag skulle lösa en mkt komplicerad matematisk gåta.

Hur hade ni det? Berätta i kommentarsfältet så får jag lite kvällsläsning.

PUSS & KRAM

15 kommentarer | “2016 är här med sin fröjd och kånkelbär”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. josefin skriver:

    Jag sitter så SATANS uttråkad i Kalifornien, har inget att göra och har sminkat mig massa men ingen att träffa eller inget att gå till. Fick precis SNILLEBLIXTEN att gå på bio ensam ikväll??? Borde jag???

  2. K skriver:

    jobbade bakis som servitör idag i London och trodde det skulle bli en lugn dag, men plötsligt strömmar det in folk pga vi e tydligen dom enda som har öppet idag. ALLT går fel och jag är ensam förutom kocken i köket och så fruktansvärt nonfunktional. plötsligt står FKA Twigs och Robert Pattinson framför mig och ska ha hot choc to go. Döööör så mycket, och råkar lägga i marshmallows i Robert Pattinsons hot choc trots att han ville ha utan? Mistake of a lifetime. mm londonlife du e bra hanna puss.

  3. Jennifer skriver:

    Jag firade nyåret med nya människor. En tjej på jobbet bjöd med mig till hennes vänner och vi var fem pers som käkade, drack drinkar, dansade och blev perfekt fulla. Alla klickade något så jävulskt och jag har nu nya vänner. Så himla kul! Tror det var ett perfekt nyår :)

  4. C skriver:

    Nyår började ändå ganska mediokert, men slutade så fint! 04:25, på en andra efterfest, dansar jag någon form av pardans med min kompis kusin. Till ABBA!! Hon är säkert tre-fyra år äldre och jag hade aldrig träffat henne tidigare. Vi snackade FÅNIGT på engelska under dansen för att hon precis kommit hem från USA. Tre, kanske fyra, FINA minuter!
    /KILLE20ÅR

  5. Rebecca skriver:

    Firade med killens kompisar. Skämde ut mig när en gammal bekant till mig dök upp på festen och ba ”heeeej Rebecca” och jag svarade: ”haha vem e du?”. Har post för mycket alkohol-ångest sedan dess meeen

  6. Rebecca skriver:

    Alltså obs på min kommentar, kände på riktigt ej igen honom. Men kunde kanske skött det något smidigare än att säga så mitt i hans attack-kram :))

  7. Elin skriver:

    Hade sån brutal ångest och panikkänsla inför nyår pga skulle fira nyår med tre par medan jag är singel. Mådde på riktigt hur dåligt som helst, MEN det slutade trevligt. Även om jag onykter fick för mig att berätta för alla om min ångest varpå alla ba ”ah, förstår. .”. Troligt. Det är inte ni som är 28 och fortfarande singlar. En full kompis berättade dock att hans kompis har en crush på mig. Det var upplyftande.

  8. Matilda skriver:

    min kväll började kungligt fint med superfin ordnad tjejmiddag, sen gick jag till en förfest där det luktade SVETT och spelades dricklekar……… tolvslaget firades på en spårvagn. slutade med att jag hånglade med en kille på ett uteställe, typ 10 min efter det SPYR han och blir utslängd. jag bjussade också friskt i baren :( inte min mest classy nyårskväll men men, no regrets! Så pepp på 2016!

  9. Hanna skriver:

    Så fab (gud) du var på nyår master. Jag satt 10 mil utanför Åre på ”skidsemester” med familjen i underställ och åt tacos (gud). När det var dags för gino (gud) tog jag tag i livet, duschade och fick på vanliga kläder åtminstone. Fick ingen nyårsångest i alla fall! Och känner mig väldigt neutral för 2016. SKÖNT. Känner mig tillräcklig som jag är!!!!!!!! Kommer klara everything life throws at me trots att jag är ung och i princip arbetslös och ingen aning om vad jag vill bli. Blablabla. Känns som att jag alltid skriver det men vill att du ska veta; bästa bloggen och FöReBiLdEn är du. HP tar jag med in i 2016 alltså. Kjamkjam

  10. ett icke-geni skriver:

    haha! hade samma problem igår. Skulle räkna ihop 1,90 + 14,90 pga. trodde maskinen på ica hade räknat fel men det GICK INTE, stod och mumlade 1,90 i två minuter innan jag gav upp.

  11. my skriver:

    Haha älskar att du är som en sjuttonårig pojk som vill va cool å röker cigarr på nyår <3333

  12. Hanna skriver:

    Firade med pojkvän och lite vänner i Oslo (har bott där i 2,5 år), en helt ok kväll men blev aldrig riktigt pepppepp pga sista kvällen i Oslo :( då jag och min pojk flyttat till Göteborg nu.
    Rätt taggad inför 2016 men också NERVÖS pga ny stad (där jag inte känner så många) och jag ska börja plugga till socionom. Vet inte om jag är redo eller om det är rätt men det får lösa sig under tidens gång helt enkelt. Ibland måste man bara våga, och det är mitt mål/nyårslöfte: att våga mer!
    Puss

  13. Rebecca skriver:

    Firade också nyår i Åre med några kompisar! Vi var på Bygget, hade sjukt kul och en så himla bra nivå på min fylla. TILLS vi skulle gå till en efterfest, jag hookar med nån hockeykille på vägen och han bjuder mig på snus som jag gladeligen tackar ja till. Har i den alldeles för länge, och börjar må så FRUKTANSVÄRT dåligt. Står utanför efterfesten som var tråkig och mina kompisar kommer ut, jag spyr bakom huset, och kan knappt röra på mig till taxin som ska ta oss hem. Taxin får såklart stanna på vägen hem för att jag måste spy igen (förhoppningsvis är han van vid sånt), och när vi kommer hem går jag raka vägen in på toan, spyr ännu mer, är helt borta och måste nästan somnat där ett tag. Mina kompisar tar det hela med ro och humor; medan jag är på toa hör jag hur de äter, dansar runt och spelar in roliga filmer(?). Tillslut får de nog och tvingar mig att låsa upp, vilket jag gör. Ställer mig i duschen, spyr en gång till och sen mår jag prima igen. Vaknar helt o-bakis och även detoxad efter min totala rensning av kroppen! Synd jag sabbade detoxen direkt med hamburgare och godis :-)))) (Vad fan var det för cp-snus jag testade??????)

  14. Isabel skriver:

    Lagom ångestladdad inför nyår som vanligt, bestämmer mig på nyårseftermiddan vad jag ska göra som vanligt och blir sen som vanligt. Firade med min bästa kompis, hennes kille och hans killkompisar i 18-19 års åldern (och jag är 21) men det var lugnt tänkte jag hade ändå inte tänkt hitta min framtida man här. Dom hade hyrt stuga i en skidort. Mysigt tänkte jag tills man klev in och det lukta piss i bastun och bakisbajs på toan och golvet klibbade som på donken. Sen tyckte dom att vi skulle spela brutala drickspel vilket resulterade i att jag blev ASPACKAD (och känslosam, det där hör ihop). Kan tillägga att dessa killar bor i mindre ort där man kör epa och lyssnar på eddie meduza, och visst började ”josefin vill du suga min kuk” bröla i högtalarna när det närmade sig tolvslaget. Jag som var jävligt runt om fötterna blev skitförbannad. Men ingen hörde för folk börja gå mot puben. Jag med. försökte hoppa över ett dike men ramla och stuka nästan foten. Blev känslosam och börja grina på tolvslaget för att jaaa vem vet. Men pussa lite på min kompis <3 sen smällde det till ordentligt, jag blev utslängd från puben efter 2 min för att jag var för full. Börja grina igen och skrek att "VAAAD UTGÖR JAG FÖR HOOOOT JAG ÄR EN FULL TJEJ JAG ÄR UTSATT JAG UTGÖR INGEN FARA FÖR NÅGONNNNN" sen snodde jag lite pingvinstavar i receptionen, däcka i snön, tappa bort mobilen och det var det. Ändå lite festligt :)

  15. Hanna skriver:

    OBS! Varning för världens mest deppigaste nyår.
    Hade bestämt förra året att nästa år ska jag fan inte göra någonting pga tycker nyår är så överskattat. Men päronen bestämde sig för att vara hemma och min syster var hemma som jag ej sett på typ ett halvår med sin fästman så mamma ville ha middag med alla. Mys tänkte jag. Förutom att min familj har sina problem (som alla har, hoppas jag..hehe) och mamma tyckte det var en bra idè att börja bråka med mig och syster. Slutar med att vi tre står och grinar och skriker på varandra. Så jag bestämde mig för att ta bussen till min (väldigt nya) pojkväns lägenhet, han var ute och festade. Så jag firade tolvslaget i mörkret, själv, i hans soffa. Sen kom han hem svinfull kl 4 på morgonen, väldigt kärleksfull dock så då blev jag glad. Men han luktade så mycket alkohol och cigg att jag ej ens kunde sova bredvid honom. Å nu är jag orolig att starten på detta år kommer banna mig för resten av året. Men hoppas inte det.

    Nästa år, då ska jag ligga i myskläder med förhoppningvis min kille, utan cigglukten och äta ben & jerrys.

    Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg