Live: The Hives - Siesta!

10:22 2 Jun 2012 | Bädda in videoklippet
Liten (460x259)


Mellan (640x360)


Stor (960x540)
Gilla:
upp
13 röster

Festival-TV befinner sig just nu på Siestafestivalen. Klockan 20.30 i torsdags ställde sig Fagerstas finest på Fiestascenen med nya plattan "Lex Hives" i bagaget, vi fångade två av låtarna.

Festival-TV

Nöjesguiden sänder tillsammans med Livestage.se Festival-TV från sommarens viktigaste festivaler. Intervjuer och liveklipp blandas med bakom kulisserna-reportage.

Fler avsnitt från Festival-TV

Little Dragon

Live: Little Dragon - Popaganda

09:41 29 aug
Grymma Little Dragon drog igång stämningen kl 17 på Lilla Scenen på Popaganda på fredagen. Vi bjuder på två låtar från giget.

Intervju: Patrick Wolf - Popaganda

15:27 27 aug
David Arkhult intervjuar en lite bladig herr Wolf som bland annat berättar att han vill göra en Nicki Minaj cover.
The Royal Concept

Intervju: The Royal Concept - Way Out West

09:45 13 aug
Hajpade The Concept har bytt namn till The Royal Concept och vi reder ut detta en gång för alla. David Arkhult intervjuar bandet och kollar stämningen med bandet inför deras hittills största gig någonsin.

Live: Niki & The Dove - Roskilde Festival

19:34 9 jul
Niki & The Dove har breakat med deras sköna synthpop. De gör sitt största gig någonsin i norden på Roskilde och vi bjuder på två låtar från giget.

Intervju: Jonathan Johansson - Roskilde Festival

15:48 9 jul
Efter att ha släppt "Klagomuren" ifjol så turnérar Jonathan hela året och han gör ett av sina största gig någonsin på Roskile. David Arkhult intervjuar honom och pratar bland annat om att krocka med Springsteen.

Intervju: The Shins - om att kallas för "Garden State Pop" - Peace & Love

10:49 6 jul
Festival-TV träffade James Mercer för ett snack om att kallas för ett Gardens State-band.

Live: Lilla Sällskapet - Peace & Love

21:23 30 jun
Hajpade Lilla Sällskapet håller på att breaka rejält i Sverige just nu med sin moderna pop. Livestage TV filmade deras gig på Peace & Love inför en taggad festivalpublik på Athenascenen.

Live: Bloc Party - Peace & Love

18:01 30 jun
Efter tre års tystnad så är Bloc Party tillbaka med sin nya platta "Four" och sin första festivalspelning i Sverige på sju år. David Arkhult intervjuar bandets trummis Matt Tong och pratar backstagehistorier & om faktumet att han rätt oväntat älskar svenska bandet Dungen.

Intervju: Alex & Calle Schulman - om deras show - Peace & Love

12:21 30 jun
Alex & Calle Schulman är på plats på festivalen för att köra sitt succéprogram Schulman Show för första gången inför en livepublik.. David Arkhult intervjuar sångaren bröderna som bland annat vill införa en musikalscen på festivalen.

Live: Icona Pop - Hultsfred

13:43 17 jun
Hajpade duon Icona Pop bjöd på ett härligt drag på lördagskvällen inför en taggad festivalpublik. Vi bjuder på deras hitsingel "I Love It" live.

Live: Nause - Hultsfred

15:41 16 jun
Ni vet när DJ:n spelar "Sommartider" och sänker precis när låten kommer till "hej hej"? Precis så var det när Nause spelade på Hultsfred. Nöjesguidens Festival-TV var där.

Intervju: The Hives - Siesta!

17:42 2 jun
The Hives är aktuella med nya albumet "Lex Hives" som släpps i dagarna och på torsdagen så lirade de på festivalen. David Arkhult intervjuar Howlin Pelle & Vigilante Carlstoem från bandet och pratar bland annat om bandets kaxighet & favoritfestivaler.

Live: The Hives - Siesta!

10:22 2 jun
Festival-TV befinner sig just nu på Siestafestivalen. Klockan 20.30 i torsdags ställde sig Fagerstas finest på Fiestascenen med nya plattan "Lex Hives" i bagaget, vi fångade två av låtarna.

Senaste på Nöjesguiden TV

Teaser: Way Out West-sessions

10:31 18 jul
Way Out West har i samarbete med Norrlands Guld producerat ett antal sessions med festivalaktuella artister. Under sommaren kommer vi att få möta bland annat Teddybears, Rebecca&Fiona, Hurula och Linda Pira.

Tobias Boström försöker be om ursäkt till vita män i Almedalen

20:11 3 jul
Efter sitt inslag om bristen på vita män i Almedalen gav sig Tobias Boström ut på en ny stadsturné. För att be om förlåtelse.

Upprörda röster efter "vita män"-inslaget

19:59 3 jul
Tobias Boström får kritik för sitt inslag om vita män – och Fredrik Reinfeldt för att han verkar gilla vita män så mycket.

Så gick det i onsdagens DJ-battle i Almedalen

19:53 3 jul
Nöjesguidens panel reder ut vem som egentligen var bäst i den traditionella dj-tävlingen mellan partiblocken.

Torehammar: "Almedalen upp- och nedvänd highschool-hierarki"

19:49 3 jul
Henrik Torehammar har en modell som förklarar hur det funkar i Almedalen - nämligen som en upp- och nedvänd highschool-hierarki.

Recap av MP-dagen: "Det måste ha varit meningen att bilden skulle kapas"

19:39 3 jul
Dagens panel, bestående av Henrik Torehammar och Kawa Zolfagary, snackar igenom Miljöpartiets dag i Almedalen.

Rasism eller medmänsklighet? Nöjesguidens panel svarar

21:15 2 jul
"Det är inte rasism att vara Sverigevän, det är medmänsklighet"

Niklas Svenssons missade följdfråga till Jimmie Åkesson (SD)

21:13 2 jul
Jimmie Åkesson grillades på tisdagen av Niklas Svensson i Expressen-båset, apropå senaste dagarnas avslöjanden. Men enligt Nöjesguiden missades en viktig följdfråga.

Nöjesguidens panel om SD:s "Sverigevänner" och "kladdigt kladd"

21:11 2 jul
Nöjesguiden och onsdagens panel analyserar Jimmie Åkessons (SD) uttalanden om "Sverigevänner" och "Stefan Löfvens kladdiga kladd". I Panelen: Mireya Echeverría Quezada, medgrundare till Rummet och tillfällig chefredaktör för Bang, och Maria Ramnehill, transfeministisk skribent.

På stan i Almedalen: "Bullshit att folk här är medvetna om saker och ting"

21:09 2 jul
Bostadskris är något som en del av de tusentals gäster som har tagit sig till Almedalen för politikerveckan upplever. Är det nyttigt att prova på? Reporter Tobias Boström frågar folk på stan och får även en spontan analys av kunskapsnivån hos den genomsnittliga Almedalsbesökaren.

Svarta nätter, vita män

16:53 2 jul
Nöjesguidens nattreporter Tobias Boström fortsätter att ställa frågor till besökarna i nattlivet under Almedalsveckan. Denna gång letar han efter vita män i tillfälligt politikertäta Visby.

Järnrör eller helrör?

14:16 2 jul
Vår nattreporter Tobias Boström frågar runt i Almedalen vad det är som faktiskt gäller just nu.

Fri invandring – enligt FI och LUF

21:15 1 jul
Hur skiljer sig FI:s och LUF:s syn på fri invandring? Se Foujan Rouzbeh, riksdagskandidat i Feministiskt initiativ, och Linda Nordlund, ordförande i Liberala ungdomsförbundet, diskutera.

Rashid Musa (SUM) skrattar åt resultaten i Kommunals kampanj Namnofobi

21:11 1 jul
Rashid Musa, Sveriges unga muslimer, och Annelie Nordström, Kommunal, om Kommunals kampanj Namnofobi.

Expo gör vitbok till SD

21:07 1 jul
Daniel Poohl, chefredaktör Expo, berättar om vilka skandaler sedan 1998 som Sverigedemokraterna behöver ta itu med - som de nu listat i en vitbok till SD.

Nöjesguiden på Almedalen - Torsdag

16:29 1 jul
I Nöjesguiden och TV4:s valprogram från Almedalen diskuterar programledare Judith Kiros och Parisa Amiri med gäster dagsaktuella ämnen.

Nöjesguiden på Almedalen - Onsdag

16:29 1 jul
I Nöjesguiden och TV4:s valprogram från Almedalen diskuterar programledare Judith Kiros och Parisa Amiri med gäster dagsaktuella ämnen.

Nöjesguiden på Almedalen - Tisdag

19:26 30 jun
Tisdagens sändning går på temat rasism, med gäster som Feministiskt Initiativs Foujan och LUF:s Linda Nordlund. Med Amat Levin, Parisa Amiri och Judith Kiros pratar de nazifobi, politikerfester och Visbys nattliv. Järnrör eller helrör? En enkät genomförs med Almedalens nattgäster. Dessutom blir det, som vanligt, Dagens Niklas Svensson.