Huvudmeny

Vaknade upp här imorse...

Frans 12:56 29 Mar 2015

Här vaknade jag upp imorse. I Hannas soffa! Var tvungen att sova där på grund av den kraftiga sexuella spänningen mellan oss som gör att vi inte kan dela säng uppe på loftet. Skoja. 

Hanna SMSade igår kl 23 och bad mig komma till Söder för att hon hade en flaska Baileys hemma, så då slängde jag mig i en taxi och åkte dit till andra sidan stan! Nä, tog faktiskt tunnelbanan. Jag är ju inte GJORD av pengar. 

När vi var på plats så livebloggade vi tyvärr med varsin gin & tonic i handen. Vårt melodifestivalprogram på SVT är ju slut nu, men det hindrar oss inte från att skämma ut oss själva framför en kamera ändå. Det blev tyvärr så pinsamt att vi var tvungna att ta bort det efteråt. Pratade bland annat om hemorrojder. Sen gick vi in på Chatroulette och bjöd ut oss själva för algeriska tonåringar och tiggde followers på Instagram. Det gick sådär och därefter blev allt svart. 

Sen vaknade jag upp där i soffan imorse av en prutt uppe från loftet. Då kände jag att det var dags att åka hem. 

Nu ska jag åka till IKEA bakfull! Kul! 

Laila Bagge och ROT-avdraget

Frans 11:39 28 Mar 2015

Jag hade helt missat det här, men så snart som regeringen haft pressträff för att meddela en sänkning av ROT-avdraget så RASADE Laila Bagge i Rix FM över förslaget, som enligt henne är "bannimej inte okej" och "jävla skit asså". Laila utvecklar sitt resonemang såhär: 

"Det är Löfvens jävla påhitt. Han håller aldrig vad han lovar. Vi skulle ha fått nyval. Fick vi det? Nej, det fick vi inte. Han gick i bräschen för att behålla rot, och visst, det har vi gjort, men han har ändrat reglerna lite och sänkt det". 

Jag tycker det är trevligt att Laila Bagge tar politisk ställning, men det är inte direkt förvånande att hennes hjärtefråga är rätten att få renovera sitt radhus på Lidingö för så mycket skattesubventionerade pengar så möjligt. I kombination med den höjda skatten på bensin och diesel så kommer det faktiskt bli JÄTTEDYRT att ta stadsjeepen in till stan nu. 

Jag vill inte ens tänka på hur mycket dyrare det kommer bli att åka hela vägen till Åre med den höjda bensinskatten! Laila Bagge kommer inte ha råd att lämna hemmet över huvud taget. Laila utvecklar sedan sitt resonemang om ROT-avdraget, och säger såhär: 

"Folk kommer inte ha råd. Folk har inte råd att renovera. Jag tycker det är värdelöst. Man sänker det här för att bygga nya bostäder för att det är bostadsbrist. Det förstår jag, men kan man inte hitta den slanten någon annanstans? Det är värdelöst att gå på arbetarklassens område. Det är de som lider mest. Det är de som drabbas mest. Folk med pengar drabbas inte, de har råd ändå." 

Wow Laila. Okej att du vill behålla ROT-avdraget för din egen del, men att hävda att en sänkning av ROT ska drabba "arbetarklassen" hårdast är väl ändå lite magstarkt? Det är faktiskt rätt svårt att utnyttja ROT-avdraget om man inte har någonstans att bo över huvud taget, så till att börja med kanske man borde se till att bygga de där bostäderna för ROT-pengarna så att folk får tak över huvudet? Därefter kan vi börja diskutera köksluckor! Själv så föredrar jag mörkt trä, helst valnöt.

Det finns många människor som har det knapert ekonomiskt i Sverige idag, och deras främsta problem är knappast att de inte har råd att renovera kök och badrum vart tredje år för att de tröttnat på sitt kakel. Är det verkligen så katastrofalt att folk INTE har råd att renovera lika mycket som de kanske vill? Jag vill också renovera min lägenhet, men förväntar mig inte att staten ska gå in och subventionera min längtan efter en köksö. De pengarna får jag väl jobba ihop själv om det är så jävla viktigt för mig. 

Jaja Laila, kul att du står upp för arbetarklassen och kämpar för de viktigaste frågorna! Det här var nästan lika illa som när du blev sur för att hemlösa personer hade mobiltelefoner. Kram! 

Foto: TV4.

Dryga killar sökes!

Frans 09:49 27 Mar 2015

Eftersom Facebook verkar ha utläst att jag är någon sorts attention whore som gör vad som helst för pengar så får jag hela tiden förslag på att söka som statist till olika saker. Fick till exempel detta förslag nyss! Känns dock inte som ett speciellt svårt uppdrag att hitta "folk mellan 20-25 som ska spela dryga". Det är ju bara att gå till Under Bron eller någon annan valfri klubb i Stockholm där folk har på sig t-shirts för minst 600 kronor styck och hitta människorna man vill ha! Då slipper man dessutom annonsera på Facebook och lägga ner resurser på det. Bara ett litet tips från mig!

"Dryg" känns för övrigt som ett väldigt...brett begrepp? Speciellt eftersom annonsören tycker det är signalerar "drygt" beteende att klottra och klä sig i gråa kläder. Typiskt dryga att ha hoodie på sig! Min egen definition av dryg är lite mer typ "Skavlans intervjustil" om ni förstår vad jag menar? Bara allmänt störig!

Jag tänker tyvärr inte söka tjänsten som "dryg 20-25-åring". Det räcker med att jag var på ett event igår och spelade boule, en av få sporter där det är socialt accepterat att dricka öl samtidigt som man utövar den.

Anna Books återkomst

Frans 08:03 26 Mar 2015

Nu börjar det släppas namn som är klara inför jubileumssäsongen av Let's Dance senare i vår, och föga förvånande så hittar man Anna Book bland namnen. Anna verkar ju ha tränat i princip 24 timmar om dygnet sedan ungefär två månader tillbaka med sin svärson Biggest Loser-Hristos, med målet att klara av att springa Tjejmilen i höst. Känns som ett rätt blygsamt mål med tanke på att hon klarade av att promenera 1 mil och två kilometer på exakt en timme i vintras. Det här går att följa live på instagramkontot @annabookcamp, och Anna Book har bland annat lottat ut ett träningspass med henne och Hristos. Jag var tyvärr inte den som vann.

Fick dessutom höra från flera källor att Anna Book var med i Efter Tio med Malou von Sivers på TV4 tidigare i veckan och pratade om tarmar samt började gråta i livesänd teve. Det har jag dock ännu inte sett och fått bekräftat.

Hur känner Anna Book inför sin medverkan i Let's Dance då? Jo såhär:

"Anna Book ligger redan i hårdträning inför sin medverkan och tränar sex pass i veckan.

– Anna Book är klar och känns väldigt taggad på att vara med. Hon är jätteglad för att vara med igen och tränar stenhårt, säger en uppgiftslämnare.

Avtalet ska ha varit klart sedan veckor tillbaka och stjärnan har redan börjat prova skor inför sin medverkan."

Hon har redan börjat prova skor! Kanske kan hon hämta inspiration från Elisabet Höglunds skosamling, som en av er tipsade mig om. Elisabet har nämligen börjat nätshoppa stora mängder skor på ålderns höst. Såhär säger Elisabet själv om detta nyfunna intresse:

"Jag har hela tiden sagt att jag tänker använda min blogg till att skriva om allt som intresserar mig. Och det är mycket - alltifrån inrikes- och utrikespolitik, till klimatfrågor, sport och idrott, vetenskap, skola och undervisning, kriminalfrågor till mode, kläder och skor. Plus lite till."

Elisabet Höglunds blogg känns verkligen som bloggvärldens motsvarighet till public service, med sitt breda innehåll och professionella framtoning. Jag funderar faktiskt på att börja använda den som min huvudsakliga nyhetskälla. Mer än så behöver man inte för att hålla sig uppdaterad med vad som händer i omvärlden. Synd att Elisabet inte ska vara med i jubileumssäsongen av Let's Dance. Hon hade behövts.

Undergången är nära

Frans 08:39 25 Mar 2015

Har du en dålig dag? Då kan du trösta dig med att ditt öga iallafall inte är lika rött som Pernilla Wahlgrens.

Det verkar som att den inre demonen som bor inne i samtliga medlemmar av familjen Wahlgrens kroppar äntligen har kommit fram och börjat visa sig! Precis så som jag alltid har misstänkt! Riktigt otäckt när ens värsta farhågor besannas såhär. Har vridit mig i plågor hela natten!

I ett större perspektiv verkar det som att en ny, mystisk folksjukdom har börjat breda ut sig i kändis-Sverige? Vad är det egentligen som håller på att hända? Både Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren har blivit drabbade av rött öga inom loppet av några veckor, vem står näst på tur? Laila Bagge? Som av en händelse bor samtliga av de drabbade på Lidingö, så jag tycker det är bäst att ta det säkra före det osäkra och stänga av hela ön samt isolera alla folkbokförda och eventuellt sätta dem i karantän. Smittokällan måste hittas och förintas innan det är för sent! Vi kan inte tillåta att smittan når Stockholms innerstad och sprider sig till Let's Dance-gänget.

Apokalypsen och jordens undergång är nära. Snart kommer zombieinvasionen. Hela familjen Wahlgren blir muterad och sprider smittan vidare. Nu är det jag som köper hem konservburkar för minst ett halvår och bygger ett skyddsrum i källaren. Kanske är jag redan smittad efter mitt besök i Pernilla Wahlgrens lifestylebutik på Kungsholmen förra veckan? Om jag plötsligt slutar uppdatera den här bloggen utan att säga något så vet ni iallafall vad som har hänt. Hoppas ni har förståelse. Varna alla ni känner innan det är för sent.

Senaste inlägg från Frans

Frans

Prenumerera: RSS-flödeFrans är 21 år och bor i Stockholm i en smakfullt inredd etagelägenhet. Not! Förutom att dela med sig av sina tankar om verkligheten, nöje, Magdalena Ribbing och annat livsviktigt så är han även Nöjesguidens inofficiella hovreporter. Dessutom följer han samtliga svenska 40+-kändisars Instagram. 

Frans nås på hejfrans@gmail.com. Han kommer förmodligen tro att ditt mejl är en inbjudan till ett kungligt bröllop.

Arkiv

Visa hela arkivet eller…Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny