Vinn gästlista till Jacques Greene på Slakthuset på lördag!

Pontus de Wolfe 18:09 25 Oct 2011

På lördag spelar en av de mest hypade DJ:sarna för tillfället på Slakthuset - för första gången på svensk mark någonsin! Och du kommer kanske komma in gratis! Jag har nämligen kommit över 5 platser på gästlistan som jag kommer ge till de första fem som mailar mig på music@pontusdewolfe.com och berättar hur gärna de vill gå. (Är du riktigt smart tipsar du dina kompisar om tävlingen också.)

I Matsalen spelar dessutom WERQ [MARK SEVEN & ROLLERBOYS] och i Knastbaren: JNR MARK & GOVERNOR ANDY Klubben heter ON THE 7TH DAY WE REST

 

Så här säger pressmeddelandet:

Jacques Greenes år så här långt: gjort folk som Jamie XX, Rustie och SBTRKT sällskap på fenomenala skivbolagen LuckyMe och Numbers. Startat ett eget skivbolag och släppt ännu mer underbar musik. Levererat remixer åt självaste Radiohead och själv blivit remixad av självaste Koreless. Förfört ett helt internet. Turnerat och gjort succé som liveartist och dj världen över. Jacques Greene är det hetaste från Kanada sen elden i York 1812.

Jacques Greenes musik är trollbindande, drömsk och vansinnigt medryckande. Greenes egen tolkning av amerikans r&b och soul är helt magiskt. Tonen och det vemod som han fångar gör honom till en lysande stjärna på himlen. Den 29 oktober är det Slakthusets tur att njuta av den kanadensiska kometen.

 

Jag kommer tyvärr inte kunna gå, för jag kommer vara i Moskva - tough luck! Men jag kan njuta av den här:

 

 



Lycka till!

 

P

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe