Torsdagsfoto.

Pontus de Wolfe 10:50 27 May 2011

På väg till studion med Klas. De kusligt trimmade träden i allén från T-banan kastar in en i en grusig Metallica-video eller nåt. Totalt malplacé, men ganska uppfriskande. I studion spelar man in bra saker, some of which jag kommer få nöjet att presentera för er snart!

Världens snyggaste gula bil bildmässigt antastad av världens fulaste gula bil bakom axeln. En sån behöver jag när jag och Elsa ska göra roadtrips i sommar. Nån av er som har en över?


På kvällen dj:ade jag på öppningen av Siri Derkert-utställning på Moderna Museet. Det var varmt som i en ångbastu av alla tusentals människor där inne. Snyggast var de här två; Hanna & Hanna, vars hatt är köpt på Epok vid Odenplan. Den har tydligen varit på tebjudning hos Drottning Sofia, och får flamingos att vända på huvet efter en på stan. Hanna:n utan hatt har en blogg på Rodeo som jag tycker ni ska kolla in här.


Slutligen en bild på en trött mig framför Skeppsholmskyrkan, sveriges enda rotunda-kyrka (en sån med utgångar i alla 4 väderstrecken) som avsakraliserades 2002. Det är ingen bra bild på den, men ni förstår säkert vilken det är jag menar. Man kan fortfarande gifta sig där tror jag, vi pratade om att göra det några veckor efter att vi träffats hursomhelst. Men vi ändrade oss, det fick bli Stadshuset istället.

Nu knyter vi ihop säcken och får lite jobb gjort, va!

P

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe