Raise the temp in the room.

Margret Atladottir 18:44 30 Jan 2011

Heje!

Har varit med min sis heeeeela långa helgen. Underbart! Vi har packat upp och packat ner, slängt och sparat och donat och fixat i hennes nya lägenhet. Detta är första gången vi bor i samma stad - samtidigt. Någonsin. Helt sjukt och fantastiskt. Filmer vi har sett mellan varven:

Sommaren med Göran - fantastisk. David Hellenius i den här är magisk.

Love and other drugs - fruktansvärd?

Dead calm - sexigaste jävla bad guyen Billy Zane och en Nicole Kidman med sitt "gamla" ansikte. HELT fantastisk. En ets från filmen: "I don't trust him. Why? No reason. Just 25 years at sea."

Single white female - typ kanske den bästa gestaltningen av en mentally disturbed human being NÅGONSIN av Jennifer Jason Leigh. Mycket New York, mycket fina lägenheter, och min favoritera vad gäller filmer: sent åttio/tidigt nittiotal.

Sen åkte jag hem till mig, betalade räkningar, blev gravt deprimerad av det, diskade i vad som kändes som tre timmar (var kanske en kvart) och kom på mig själv njuta utav bara helvete av en grej. Jag ÄLSKAR att "ta hand om" bakfulla män en söndag. Ni vet, laga massor med mat åt dem, ge dem värktabletter, täcke och sätta på Viasat Fotboll och sedan gå runt och fixa och dona och lyssna på deras ångestberättelser. Är det någon sorts moderskänslor som närs? För det är nästan det absolut bästa jag vet med söndagar.

Puss!

Fler blogginlägg från Margret Atladottir