Ständigt detta nom nom

7:08 5 Okt 2010

 

När jag och Parisa var på Modernautställningen.. well, jag är inte så mycket för konst ärligt talat, inte insatt liksom. Men när vi kom till denna tavla utbrast hon ”Now this I get!”. Couldn’t agree more. <3

2 kommentarer | “Ständigt detta nom nom”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jessica skriver:

    Har baa en liten fråga till dig (handlar ej om choklad eller dyl.), Kände du folk i Stockholm när du flyttade dit? Om nej, hur gör man liksom för att lära känna nytt folk i en ny stad? Asså jag vet ju hur man gör men var ska man gå för att det inte ska bli jättekonstigt? Man kan ju inte riktigt gå fram till en tjej på klubben och bara ”tjaa ska vi bli vänner!”

  2. Kristin Zetterlund skriver:

     Jessica: Nej, jag kände i princip ingen faktiskt. Men det är inte så svårt som man tror! Visst, man får inte bästisar över en natt men sånt ger sig. Jag läste en kurs på universitet och jobbade samtidigt. Då fick jag vänner på båda ställena! Sen började jag dejta en kille och lärde känna massa folk genom honom, typ hans kompisars flickvänner osv… Sånt där kommer helt naturligt, tänk inte för mycket på det! Det kommer ordna sig, jag lovar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp