För övrigt

15:28 3 Nov 2010

Tillbringar jag min mediokra novemberonsdag åt att uppgivet stirra ut i regnet och lyssna på Julian Casablancas I'll Try Anything Once och Phoenix Love Like A Sunset Part I och II. Ett par låtar som bland annat förekommer i Sofia Coppolas nya film Somewhere. Nioåriga Dakota Fannings dotter, Elle Fanning, gör en strålande skådespelarinsats. Även Stephen Dorff är bra som symbol för Hollywoodlivets kändisskap och tristess. Bra film. Finstämd. Han dör i slutet. 

/ Peter

                                                               _______________________

Jag vill bara tydliggöra för vår läsarbas, det vill säga; alla som vi känner + Margret och förmodligen inte en käft till, att det faktum att "produktive Peter" har skrivit 7 inlägg de senaste 7 minuterna medan jag har producerat bagel (0) under samma tid inte står utan förklaring. Jag jobbar heltid och lite till, med fashion dessutom, medan Peter går hemma och funderar på vilka mjukisbyxor han inte ska ha på sig under dagen. Peter, latmasken alltså, har därför oändligt med tid till att slå dank och producera vämjelig smörja som denna. Film har han tydligen tid med också. Den senaste filmen jag såg var Heartbreakers med Jennifer Bröst Hewitt. Den var skit.

Vissa av oss har ju ett jobb att sköta. Jag ville bara få det ur världen.

Just det, musik ska ni ha också. Jag lyssnar på soul när jag är på det här hetsiga humöret, och när jag är glad, för att inte tala om när jag är ledsen och en (ett?) bagares dussin andra känslor. Idag valde min iPod (är det fortfarande produktplacering om alla har en?) bland annat två fantastiska låtar med Marvin Gaye & Tammi Terrell: Your Precious Love och If I Could Build My Whole World Around You och dagens bubblare: Coldplay - Parachutes.

/ Anton

Fler blogginlägg från Anonym