LONDON!

Redaktion 16:25 26 Jun 2010

Jag ska till London i höst. Nu är det bestämt. Fan alltså, jag har aldrig varit i en större stad än Stockholm. Jag har aldrig varit i en utländsk storstad. Bara charter charter charter och gudsförgätna resesällskap i form av permobilburna pensionärer och trashiga fula barnfamiljer.  Det är därför jag säger att jag "hatar" att resa, eftersom jag inte har någon aning om hur det är och hittills bara sett massor av skit.

Fan vad jag kommer ränna runt i höst. Först Mallorca med klassen vecka 42 (Det "riktiga" Mallorca, det som ingen riktigt är säker på om det existerar eller inte, asså inte typ Magaluf, jag ska bo i värdfamilj och bland annat dö). Sen London vecka 44, bara för att komma hem och sen åka till Teneriffa på en såndär vidrig charter vecka 47 med familjen.

Det är så det blir när man inte kommer ta sig längre än till Helsingborg på hela sommarlovet. Jag tar igen det på hösten, så det slutar ändå med att jag vinner mot alla som åker bort nu istället. Det är ju på hösten alla har koll på att man åker bort, så rent statusmässigt är det ju en win. "MEN GUUUUUD FRANS SKA DU TILL TENERIFFA NU, DU VAR JU I LONDON FÖRRA VECKAN?" kommer alla fattiga lärare tänka och dö av avundsjuka.

Det blir i ju för sig lite småjobbigt att säga att man gjort "ingenting" på hela sommarlovet när skolfröken frågar vid skolstarten i augusti, eller nej, fan, shit, jag går inte på lågstadiet längre, jag behöver inte berätta för min klass vad fan jag hållit på med i sommar, behöver inte skriva en "uppsats" som jag döper till "Mitt sommarlov", vilken fruktansvärd lättnad, ingen behöver veta att jag bara gått omkring här hemma och gått på toaletten tio gånger om dagen och bajsat bara för att det inte finns något annat att fylla min tid med?

Fler blogginlägg från Redaktion