The human centipede

Frans Strandberg 12:38 29 Aug 2010

Ja, alltså det här med "The human centipede". Det känns ju såå överflödigt att ba skriva att den var "insane" för det fattar ni ju redan. Förmodligen det sjukaste jag sett, men jag ÄLSKAR idén om en tysk creepy pensionerad doktor som bor i ett stort hus mitt i skogen och ba har en liten operationssal i källaren där han syr ihop två amerikanska turister som villat bort sig tillsammans med en asiat. Tjejen som fick sin mun ihopsydd i sin bästa väns anus (haha ni hör ju själva) var ju faktiskt en pain in the ass redan från början så på ett sätt så gjorde ju doktorn oss alla en tjänst, men ändå. Man kan ju inte bara sy ihop munnen i någon annans anus sådär, med bajs och allt.

Det ska komma en uppföljare också. Det sägs att den kommer innehålla en tusenfoting sammansatt av inget mindre än TOLV olika individer och vara mycket mer grafisk och störande än den första filmen. Regissören har dessutom uttryckt att första filmen kommer vara som "My little pony" jämfört med uppföljaren. Hahahahahaha. Älskar jämförelsen. Måste se den.

Hann få lite panik angående min utbytesresa med skolan till Mallorca vecka 42 och ba "Aaaah tänk om min värdfamilj syr ihop mig med någon annan, eller om hela klassen typ kommer tillbaka till Sverige alldeles ihopsydda".

Fler blogginlägg från Frans Strandberg