IBIZA - FOTOFEST

Emelie Thorén 17:56 3 Jun 2011

Första kvänn gjorde vi ej så mycket, vi käkade vid vattnet på en helt gudomlig restaurang, gick till house-bar vid samma vatten, drack grejer. Några åkte till Pacha där PETE HIMLA TONG spelade, men jag orkade inte. Här är vi på väg in i bilen som ska ta oss till en marknad dag 2.

Den var på en gammal galoppbana (?) och det fanns väl inte överdrivet med prylar man lajkade loss på. Men den här drägglade jag över. Gud vad fin. Men allde4les för stor och tung för mitt lilla finger.

Jonna och Sara gjorde det här fina: köpte virkade vänskapsband till gänget. Ante fick ett rosa, han var ej så nöjd. Cranked his style.

Thomas fick en henna tattoo i present! En Ibiza-ödla fick det bli så klart. *daah*

Nä men! Världens vitaste person på en strand!

Åh Thomas - så himla fin! Han är den mest hippie-ish person jag känner. Det var också på hans underbara initiativ som Berlin-gänget återslog sina påsar och begav sej till Ibbi.

Här är vi på Dahlia, en annan marknad. Lina blir spådd. Jag var SVINNÄRA att göra det, men sen blev jag så kissnödig så jag "hann inte". Egent ligen tyckte jag mest 1. slös på pengi och 2. rätt så läbbigt??.

Drack öl med Johannes i stället. Därav kisskaoset sen.

Har inget att säga om den här bilden mer än att jag tycker jag var så GULLIG på den. Liksom så... ogammal. Fluffig i håret.


Jag älskar dig, Lina Thomsgård.

Så här såg det ut varenda eviga kväll. Inte ett öga torrt. 

Och maffig mysfrulle varje morgon med avocado, feta, stekt bröd, soliga ägg, färsk juice och starkt starkt kaffe.

Nu kan man tro att det är ett sönderfrätt foto, och ltie kanske, men mest: jag är så där blek.

Vi läste en massa. Låg som sjölejon och pustade i värmen. Och så lyssnade vi på Spotify, sjöng med lite. Nån meckade ihop sangria. Nån tog en dusch eller ett dopp i havet. Nån rökte en cigg. Drack en kall öl. Gnagde på en ananas. Bloggade, jobbade, skrev krönika (jag). Kollade den där Barcelona-matchen. Allt var så fantastiskt avslappnat och underbart. Mottot var "man gör det man vill".


Lina ville t ex sova lite i den här gudomliga hängmattan.

Efter henne snodde jag den. Låg och glodde på min tåring och ba "åååh, den är ju faktiskt jättefin!".

Sen blev det söndag och vi skulle gå på det hära Space som vi hört om till leda. Hela Ibiza var ett stort Space-pepp, alla ba "wanna buy tickets to SPEJJJS?" osv.

Jag och Jonna jobbade mycket på det här med färg innan.

Under middan pratade vi om det här roliga: döden och brustna familjerelationer. Fast det ser man inte här. 

Sista dagen rörde vi inte en fena. Låg i hängmatta och mös.

Det var allt! Jag längtar tillbaaa-akaaaaaaa.

Fler blogginlägg från Emelie Thorén