Test: Neulash

Camilla 10:04 31 May 2011

 

Den senaste månaden har jag testat NeuLash, som är ett ögonfransserum som ska stimulera tillväxten av de egna ögonfransarna. Jag har målat på som en eyeliner på övre fransraden varje kväll efter att jag har tvättat ansiktet. Enligt instruktionerna tar det cirka en månad innan man ser resultat, men då ska man man också se det tydligt.

Vad jag tyckte? Mina ögonfransar har definitivt blivit längre, och så pass mycket längre att man ser skillnad, utan att det ser onaturligt ut. Det är otroligt, men det har verkligen fungerat. Självklart finns det baksidor. Jag har ganska känsliga ögon och blev irriterad i ögonen om jag råkade måla på lite för mycket. De dagarna var jag tvungen att ta ett uppehåll i några dagar så att ögonen inte blev irriterade.

Slutsatsen är alltså att för dig som verkligen vill ha längre ögonfransar och inte har speciellt känsliga ögon är NeuLash en prisvärd produkt. För dig som har mycket känsliga ögon skulle jag fundera över hur mycket du verkligen vill ha de där extra millimetrarna, och i så fall måla på ett mycket tunt lager med en stadig hand.

Fler blogginlägg från Camilla

09
aug
NEWS!
07
aug
SEQUINS
06
aug
SATURDAY
06
aug
SUMMER BEAUTY
05
aug
Högtryck
04
aug
Sardinien del 2
04
aug
Onsdag
03
aug
Sardinien del 1
03
aug
Många bäckar små
02
aug
Barcelona
01
aug
20110731
31
jul
Skymning
31
jul
Barcelona 110730
29
jul
Green & Blue
28
jul
Tot bé