Prinsessan av transfransylvanien

Frans 22:48 23 Jan 2013

Här sitter jag och jobbar över på jobbet med en tiara på skallen. Because I'm worth it. Livet känns alltid lite bättre om man har en krona på huvudet. Man kan väl säga att den tynger ner min hjärna och gör så att jag inte fladdrar förbi med mina tankar. Typ. Eller inte. 

Gilla:
upp
22 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Säljtips

Frans 09:39 22 Aug 2014

Här kommer lite tips till er som funderar på att sälja er lägenhet från härliga Tiiu på Svensk Fastighetsförmedling! "Exklusiv olivolja" är tydligen det nya "frukt" och det som man borde ställa fram om man vill få 200.000 kronor mer för sin etta! Spännande, och framför allt lätt att fejka.

Man skulle lika gärna kunna ställa fram en flaska med kiss från veckan som gått och hävda att det är ekologisk olivolja från Sicilien, varpå folk förmodligen börjar buda som GALNINGAR.

Låt för Guds skull ingenting personligt stå framme i lägenheten heller!!! Om eventuella köpare får reda på att någon fysisk person faktiskt har bott i lägenheten innan så är du körd! Det kan räcka med en personlig kylskåpsmagnet för att folk ska börja ana oråd, och genast så rasar priset på lägenheten med minst 100.000.

Gilla:
upp
12 röster

Ola Rapace har börjat blogga!

Frans 11:43 21 Aug 2014

Som Parisa uppmärksammade redan igår, så har Ola Rapace börjat blogga på Finest nu! I och med att han är vit, medelålders man så har han säkert jättemycket bra och tänkvärt att säga om samhället, rättsstaten och livet i stort. Internet behövde verkligen en till frispråkig man som berättar hur saker egentligen ligger till och som vågar berätta sanningen för oss andra. Första inlägget heter "Svenskar är värdelösa lögnare"

Tack för att du fyller det tomrummet Ola! Bloggvärlden kändes tom och meningslös innan du kom hit med baseballträ-headern och din motiverade användning av versaler! Äntligen en blogg som avslutar inlägg med "Du är ingenting. FUCK WHAT YOU HEARD!!!".

I och för sig så läser jag hellre en sån blogg än bloggare som önskar sina läsare en trevlig dag och frågar vad de har gjort för skojigt i helgen. Det skulle aldrig Ola Rapace fråga.

Det blir spännande att se vilken riktning Ola Rapaces karriär kommer ta nu i och med bloggen! Vågar man hoppas på att han mjuknar och gör en Paolo Roberto och börjar mysa i Nyhetsmorgon-köket inom en snar framtid? Nedan kommer lite recepttips som Ola Rapace skulle kunna laga i teve.

Rå kycklingklubba med grus.

En stor sten.

En smaskig lasagne, familjereceptet såklart. Med en pistol gömd i bechamelsåsen.

Hoppas vi ses på Riche snart, Ola!

Gilla:
upp
32 röster

ETT HALVT DECENNIUM

Frans 07:29 21 Aug 2014

Nu är det fem år sedan jag började gymnasiet. HAHAHAHAHA. Hjälp. Skiter fan ner mig när jag tänker på att det har gått ett halvt DECENNIUM sedan dess. Minns att jag var klädd i en riktigt snygg pikétröja av märket Lyle & Scott från den trendiga boutiquen MQ på första skoldagen. LYLE & SCOTT!!! Inte konstigt att man inte fick några vänner förrän efter ett halvår.

Saker jag saknar med gymnasiet:

1: Friluftsdagarna! Mest för att man kunde välja att fylla i "aktivitet på annan ort" på anmälningspappret när alla andra typ...åkte längdskidor och drack/åt saker ur termos (t.ex någon riktigt svettig korv). Då kunde man sitta hemma och kanske ta "en promenad i rask takt" till Coop och köpa Ben & Jerrys-glass och skriva en oironisk statusuppdatering om det på Facebook.

2: Datasalen! Satt alltid och lanade där och gjorde roliga quiz t.ex. "Vilket kattdjur är du?". Nu när jag beskriver det så inser jag att jag gör ungefär exakt samma sak just nu på mitt jobb fast med skillnaden att jag får betalt.

3: "Håltimme". Nu när jag tänker efter så var det dock rätt störigt? Ba typ en-två timmar helt malplacerade utan anledning för att någon var sämst på att lägga scheman. Inte för att jag hade något bättre för mig, MEN ÄNDÅ!

4: Att alltid spela bögkortet. Det här kom jag på sista året. Jämt när man skulle göra projektarbeten så skrev jag alltid om bögar  för att lärarna inte vågade ge något annat än MVG av rädsla för att bli uppfattade som homofober och för att folk tyckte man var "stark". Såå bra tips!

5:  Vara kär i sportkillar i parallellklassen. Mitt bästa fritidsintresse förr i tiden (samt idag). Valde vissa skolämnen enbart pga killar jag också visste pluggade samma sak! Vet fan inte vad jag ska göra med det jag lärde mig på kursen "Socialkunskap A" (vad ÄR det ens?) men det var helt klart värt att plugga den eftersom alla var snygga.

Gilla:
upp
24 röster

Haidi af Gotland

Frans 16:33 20 Aug 2014
Nåddes alldeles nyss av nyheten att prinsessan Leonores föl som hon fick i present ska heta "Haidi af Gotland"! Vad härligt att de valde ett så folkligt namn! Jag vet flera i min bekantskapskrets som heter samma sak. Misstänker att detta är början på en ny namntrend, så snart kommer väl ALLA hästar att heta det. Nu väntar jag bara på inbjudan till hästdopet! Ett av höstens viktigaste event. Estelle kommer dock inte att närvara för att hon är för avundsjuk och måste åka till Brasilien för att övertala dem att köpa JAS-plan just den helgen.
Gilla:
upp
36 röster

Pernilla Wahlgren provar frozen yoghurt

Frans 08:26 20 Aug 2014

Läser i min väninna Pernilla Wahlgrens blogg att hon provade den trendiga nymodigheten "Frozen Youger"-glass i helgen när hon var i Göteborg med barnen! Lyxigt! Om jag hade fotat senaste gången jag spydde så hade det sett ut ungefär sådär. En oklar brun sörja, några fräscha jordgubbar från en somrig drink jag druckit och så en Oreo på toppen! Vill inte ens spekulera i vad resten av ingredienserna i Pernilla Wahlgrens froyo är, så det lämnar jag till er egen fantasi.

Här har vi även en härlig bild från hotellet där ett piano stod uppställt i ett allmänt utrymme! Benjamin fick feeling och rev av en låt han skrivit själv till alla sovande hotellgästers förtjusning! Eftersom Bianca inte är känd för sin musikaliska talang så fick hon stå bredvid och titta på den här gången.

Någon som vet om Pernilla Wahlgrens egna butik PERNILLA WAHLGREN COLLECTION POP UP STORE finns kvar i Mood-gallerian (ja, det fanns en butik som hette så på riktigt)? Personligen så tror jag bara att den enda anledningen till att den butiken fanns var för att Bianca Wahlgren var i skriande behov av ett sommarjobb.

Gilla:
upp
35 röster

Min favoritkille

Frans 22:09 19 Aug 2014
Nedan ser ni bild på min favoritkille i Paradise Hotel dvs KRISTIAN!!! Jag tycker han är så gullig! Verkar vara jätteklängig på alla tjejer, vill pussas hela tiden och tycker att allt är "fantastiskt" och "kalas". Skulle ni fortfarande älska mig om vi blev ihop? Hur hade mitt liv varit då? Då hade kanske jag suttit där under hans armhåla och varit gitarren. Aja lovar att inte spamma Paradise Hotel VARJE dag men förstår att ni alla sitter och funderar på vems armhåla jag vill bli kvävd i!
Gilla:
upp
45 röster

Paradise Hotel avsnitt 1 - RECAP

Frans 22:14 18 Aug 2014

Ikväll så var det premiär för både Idol och Paradise Hotel. Kul! Det förstnämnda programmet har en tendens att locka till sig folk som i viss mån har talang och en framtid, och det sistnämnda är till för de som blev över.

Det har inte gjorts några studier på sambandet mellan en diss på Idol-audition och en ansökan till Paradise Hotel, men om man inte har varken framtid eller högskoleutbildning så är ens möjligheter begränsade. Som tur är så är "sköna killar" välkomna i båda programmen. T.ex typ alla killar som det någonsin har gått bra för i Idols historia!  

Jaja. Idol kan vi ju vid det här laget (bortsett från faktumet att Laila Bagge kom ut som "halvpalestinier"?), så jag väljer att fokusera på Paradise Hotel istället. Ikväll bjöds vi t.ex på det redan nu klassiska citatet "Åhhh en myshörna - där vill jag knulla!" som härliga Ulrika brast ut. Ja jag vet inte. Jag tänkte mest att det såg mysigt ut med kuddarna och divanen men blev väl inte direkt på penetreringshumör, men det kanske är jag som är konstig? Vem vet vad Mexico gör med en! 

Annars så var allt precis som vanligt. Tjejer som sniffade på rosor i slow motion, tjejer som badade med samma rosor fast i vattnet,  tjejer som blåste såpbubblor med putande läppar, killar som kallar tjejer för "damer" och citatet "jag har jobbat en hel del som entertainer på Rhodos" samt "Du passar i behå men testa utan!". Inga skrällar alltså. 

Deltagarna fick ett brev första dagen som en av killarna fick läsa upp! Troligtvis så var han den enda i sällskapet som var läs- och skrivkunnig. I brevet stod det iallafall att varje kille fick välja en tjej att förlova sig med och dela rum, och sen så blev det så! TV3 har ju inte råd att boka ett eget rum åt varje deltagare. I morgondagens avsnitt så ska de tvångsgifta sig! LÄNGTAR! Har redan checkat ut från resten av mitt liv så att jag ska kunna följa det här mer troget än riksdagsvalet. 

VIKTIGA PUNKTER FÖR DIG SOM INTE KOLLADE PÅ VARKEN IDOL ELLER PARADISE MEN ÄNDÅ VILL HA EN ÅSIKT IMORGON INFÖR KOLLEGORNA I SKOLAN/PÅ JOBBET: 

-Killen i vit skjorta som gjorde Idol-audition och sjöng My Heart Will Go On (....) var galen. Ni får gärna skoja om att Laila Bagge dessutom kom ut som halvpalestinier. 

-Alla tjejer i Paradise Hotel tyckte killarna var fula, "jag vill typ inte ens skeda...". 

-Clabbe af Geijerstam (som gjorde gästspel i Idol-juryn, inte Paradise Hotel tack och lov) har blivit cirka 300 år gammal. 

Det där är allt ni behöver veta. Ni kan tacka mig senare! 

Gilla:
upp
83 röster

Linas menskasse

Frans 12:26 18 Aug 2014

Jag har en affärsidé! Kallar den för "Linas menskasse". Den ska fungera precis som Linas matkasse gör, men istället för mat så ska jag enbart leverera bindor och tamponger till rika kvinnor och hänga dem på deras dörrhandtag. I samband med beställningen så får man ange sin menscykel, och sen så kommer det en regelbunden leverans en gång i månaden. För en extra avgift så kommer en snygg kille (men inte FÖR snygg så att det känns pinsamt) och överlämnar påsen personligen och pussar en i pannan och säger man är sexig.

För att göra det lite roligare så skulle man dessutom få olika sorters bindor varje gång så att man får chansen att upptäcka något nytt. Något att se fram emot! Ungefär som Glossybox. På hösten får man lite grovare bindor, och på sommaren något mer löst och ledigt. Då kan man känna årstidernas växlingar utan att behöva lämna hemmet.

Naturligtvis så ingår det även 200 gram mjölkchoklad om dagen under hela menstruationen.

Vem hjälper mig med startkapital för den här revolutionerande affärsidén? Funderade först även på att starta Linas Manskasse och leverera mig själv till dörren istället, men antar att det skulle räknas som människohandel eller grovt koppleri.

Gilla:
upp
94 röster

5 dåliga spartips

Frans 22:32 17 Aug 2014

Nu när sommaren är slut så känns det alltid som att typ "Lyxfällan-Charlie", Blondinbella eller någon annan verklighetsfrånvänd person ska ge spartips till svenska folket i varje tidning man råkar läsa. De här tipsen ser alltid ut på EXAKT samma sätt. Jag återger dem här så att ni ska slippa läsa dem själva!

1: "Köp inte latte ute varje dag". Det ABSOLUT vanligaste spartipset av alla! Man verkar tro att svenskar inte GÖR någonting annat än att ständigt springa omkring med latte i händerna? Flera om dagen dessutom. Alla experter bah "Om du avstår från morgonlatten så blir det 500.000 kronor på ett år, visste du det?". Troligtvis så är det bara privatekonomiexperterna själva som köper latte varje dag eftersom det är det enda referensexemplet de verkar kunna. 

2: "Rensa i förrådet och anordna en loppis".  Vem har ens saker att sälja som andra människor vill ha? Man ba ja, alla vill säkert köpa dina gamla foppatofflor och dammiga kurslitteraturböcker från 1997. Du kan tjäna MINST 10.000 på det! Eller inte. 

3: "Ät inte lunch ute varje dag". Återigen...vem gör det??? Klart att det finns rätt många som gör det, men de personerna behöver troligtvis inte lyssna på några spartips ändå eftersom de obviously har det rätt bra ställt redan som det är. 

4: "Slopa gymkortet och träna på annat sätt istället". Bra tips! Blondinbella kan t.ex träna i bostadsrättsföreningens gym. Alla borde göra det! 

5: "Pruta i affären - det går hem oftare än vad du tror!". Det är BARA freaks som ens kommer på tanken!!! 

Gilla:
upp
78 röster

Midnattsloppet

Frans 14:37 17 Aug 2014

Är helt slutkörd efter att ha sprungit Midnattsloppet igår kväll. Jag och hela tjejgänget från Vårruset. Skoja! Jag satt och drack drinkar på uteservering och tittade på istället. Pekade och skrattade och viftade med mitt sexiga gäddhäng på armarna. Jag fick feeling och tog en riktigt suddig bild som ni ser ovan. Varför får inte jag en egen utställning på Fotografiska? Hur svårt kan det vara? Skulle kunna gå dit med ett svartvitt foto på typ en död säl och de skulle älska det!  

Kvällen avslutades på härliga puben Laughing Duck på Vasagatan bredvid Centralstationen. Ett trendigt område perfekt för mingel om man gillar finska turister. Blev först nekad att komma in på den prestigefulla puben Bishops Arms lite längre ner på gatan. De ba "Det är 23 här". Trots att jag viftade med mitt exklusiva Maestro-kort. Är övertygad om att de bara var avundsjuka på min spänstiga 20-åringshy och min eviga ungdom.

 

 

Gilla:
upp
45 röster